Mens en Dier

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je Greta Thunberg heet, krijg je overal ter wereld een podium aangeboden om klimaatpropaganda te verspreiden. Als je probeert die propaganda te ontkrachten – en in de tussentijd veel aandacht weet te trekken – kan het wel eens slecht aflopen.

Neem bijvoorbeeld Naomi Seibt, een Duitse tiener die vanwege haar denkbeelden ook wel de anti-Greta wordt genoemd. Haar YouTube-filmpjes trekken veel bekijks, tot grote frustratie van het establishment. Met lede ogen moet zij aanzien hoe het tegengeluid steeds sterker wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Haar kanaal is inmiddels zo populair dat YouTube er wat algoritmes op heeft losgelaten zodat haar inkomsten met 90 procent zijn teruggelopen.

Gevangenis

Dat is nog niet alles. Naomi kreeg onlangs een brief van de Landesanstalt für Medien NRW, de mediaregulator van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, waar ze woont. In de brief stond dat drie van haar YouTube-filmpjes in strijd zijn met de wet omdat ze – in de ogen van de mediaregulator – niet ‘klimaatvriendelijk’ zijn en omdat ze het Heartland Institute heeft genoemd.

De regulator gaf haar drie mogelijkheden: haal de filmpjes offline, betaal een boete van 2400 euro of ga 28 dagen de gevangenis in.

In de eerste video noemt ze het Heartland Institute niet eens, dus die viel al snel af. In de tweede video zegt ze tegen haar 90.000 abonnees dat ze gaat samenwerken met het Heartland Institute. Dat is kennelijk in strijd met de Duitse wet. Erg zorgwekkend. En potsierlijk.

De mediaregulator probeert haar met de tweede video te pakken op sluikreclame, maar Naomi noemt aan het begin van de video duidelijk de naam van het instituut. In het derde filmpje wordt Heartland nergens genoemd. Het betreft een video van een speech die Naomi had gegeven en waar Heartland niets mee te maken had.

Averechtse werking

De poging van de Duitse mediaregulator om Naomi de mond te snoeren heeft een zeer averechtse werking gehad. Er is een inzamelingsactie opgezet, met als gevolg dat de tiener kan rondkomen en een goede advocaat in de arm kan nemen.

Zelfs linkse Duitse media die Naomi in eerste instantie verguisden, scharen zich nu achter haar. Ze zijn geschokt over de manier waarop de Duitse autoriteiten te werk gaan.

De mediaregulator heeft het zichzelf alleen maar moeilijker gemaakt door ook nog een persverklaring naar buiten te brengen waarin – ten onrechte – staat dat Naomi de kans heeft gehad om haar kant van het verhaal te vertellen. Daar zal de rechter van smullen.

Je kunt Naomi hier steunen.

[Watts Up With That, Clintel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rayoflight
rayoflight
3 jaren geleden

Youtube is dom , daar kun je Agenda 2030 vinden. Voor de rest yt goed voor katten elsagate (keep kids away from yt). Er is nu ook een youtube voor volwassenen met de naam Bitchute. Daar kun je dus alles vinden dat de gevestigde orde gecensureerd heeft.

Ljikt me logisch dat dat meiske problemen met haar kanaal krijgt , kun je op wachten maar gevangenisstraf gaat wel heel ver. Tegenwoordig is voor je meningsuiting opkomen gevaarlijk. We zijn nog niet in het stadium dat mensen verdwijnen (voor zover ik weet) maar met deze snelheid zal het niet lang meer duren.

Sovjetunie was een slaraffenland vergeleken met wat er zit aan te komen. Nederlanders/Duitsers zijn narcoleptisch en dat blijft zo dus wil iemand echt zijn of haar mening uiten wees dan bereid om echt te vechten tegen het systeem en tegen de Kudde.

hoop niet dat dit meiske in de gevangenis terecht komt , that would be a new low !

StefanZ
StefanZ
3 jaren geleden

@Rayoflight,
Volgens mij heb je ,ook in Duitsland, het recht op je eigen mening te geven, ook als het niet strook met de achterlijke gedachten van de mainstream media. Deze MSM heeft zich schijnbaar tot doel gesteld, om alle tegen geluiden , koste wat kost, de nek om te draaien. Steeds meer wetenschappers twijfelen er aan dat de mens volledig verantwoordelijk is voor de klimaat veranderingen. De natuur zelf doet er een stevig schepje bovenop. De investeringen die de zogenaamde aanpak van deze veranderingen zouden moeten terug dringen, lopen in de biljoenen (12(!) nullen achter de punt), terwijl het niet of nauwelijks invloed zou hebben op het klimaat. Klimaat veranderingen zijn van alle tijden. Ook toen de mens nog niet bestond en onze voorouders nog in de bomen aan elkaars kont krabden.

Latevogel
Latevogel
3 jaren geleden

Dit meisje ziet er in ieder geval heel wat beter uit dan die Thunberg met haar lelijke verzuurde rotkop.

Aravind
Aravind
3 jaren geleden

eigenlijk wel jammer dat de controlestaat weer zo kort door de bocht gaat

Deze jongedame heeft NOOIT klimaatverandering ontkent, in tegendeel. Naar haar eigen zeggen wijzen wetenschappelijke studies uit dat klimaatverandering al miljoenen jaren doorgaat.

Zij dringt er vooral op aan, meer wetenschappelijke studies te verrichten, en minder te vertrouwen op verouderde klimaatmodellen.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x