Homepagina » Mens en Dier » Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’
greta
Foto: YouTube/Naomi Seibt

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je overal ter wereld een podium aangeboden om klimaatpropaganda te verspreiden. Als je probeert die propaganda te ontkrachten – en in de tussentijd veel aandacht weet te trekken – kan het wel eens slecht aflopen.

Neem bijvoorbeeld Naomi Seibt, een Duitse tiener die vanwege haar denkbeelden ook wel de anti-Greta wordt genoemd. Haar YouTube-filmpjes trekken veel bekijks, tot grote frustratie van het establishment. Met lede ogen moet zij aanzien hoe het tegengeluid steeds sterker wordt.

Haar kanaal is inmiddels zo populair dat YouTube er wat algoritmes op heeft losgelaten zodat haar inkomsten met 90 procent zijn teruggelopen.

Gevangenis

Dat is nog niet alles. Naomi kreeg onlangs een brief van de Landesanstalt für Medien NRW, de mediaregulator van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, waar ze woont. In de brief stond dat drie van haar YouTube-filmpjes in strijd zijn met de wet omdat ze – in de ogen van de mediaregulator – niet ‘klimaatvriendelijk’ zijn en omdat ze het Heartland Institute heeft genoemd.

De regulator gaf haar drie mogelijkheden: haal de filmpjes offline, betaal een boete van 2400 euro of ga 28 dagen de gevangenis in.

In de eerste video noemt ze het Heartland Institute niet eens, dus die viel al snel af. In de tweede video zegt ze tegen haar 90.000 abonnees dat ze gaat samenwerken met het Heartland Institute. Dat is kennelijk in strijd met de Duitse wet. Erg zorgwekkend. En potsierlijk.

De mediaregulator probeert haar met de tweede video te pakken op sluikreclame, maar Naomi noemt aan het begin van de video duidelijk de naam van het instituut. In het derde filmpje wordt Heartland nergens genoemd. Het betreft een video van een speech die Naomi had gegeven en waar Heartland niets mee te maken had.

Averechtse werking

De poging van de Duitse mediaregulator om Naomi de mond te snoeren heeft een zeer averechtse werking gehad. Er is een inzamelingsactie opgezet, met als gevolg dat de tiener kan rondkomen en een goede advocaat in de arm kan nemen.

Zelfs linkse Duitse media die Naomi in eerste instantie verguisden, scharen zich nu achter haar. Ze zijn geschokt over de manier waarop de Duitse autoriteiten te werk gaan.

De mediaregulator heeft het zichzelf alleen maar moeilijker gemaakt door ook nog een persverklaring naar buiten te brengen waarin – ten onrechte – staat dat Naomi de kans heeft gehad om haar kant van het verhaal te vertellen. Daar zal de rechter van smullen.

Je kunt Naomi hier steunen.

[Watts Up With That, Clintel]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rayoflight
rayoflight
10 maanden geleden

Youtube is dom , daar kun je Agenda 2030 vinden. Voor de rest yt goed voor katten elsagate (keep kids away from yt). Er is nu ook een youtube voor volwassenen met de naam Bitchute. Daar kun je dus alles vinden dat de gevestigde orde gecensureerd heeft.

Ljikt me logisch dat dat meiske problemen met haar kanaal krijgt , kun je op wachten maar gevangenisstraf gaat wel heel ver. Tegenwoordig is voor je meningsuiting opkomen gevaarlijk. We zijn nog niet in het stadium dat mensen verdwijnen (voor zover ik weet) maar met deze snelheid zal het niet lang meer duren.

Sovjetunie was een slaraffenland vergeleken met wat er zit aan te komen. Nederlanders/Duitsers zijn narcoleptisch en dat blijft zo dus wil iemand echt zijn of haar mening uiten wees dan bereid om echt te vechten tegen het systeem en tegen de Kudde.

hoop niet dat dit meiske in de gevangenis terecht komt , that would be a new low !

Willem
Willem
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

Ja je ziet aan alles dat de hele boel zichzelf opblaast, werd ook wel eens tijd al vind ik het nog veel te lang duren.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

‘Die Neue Welt’ zal geen pretje zijn. Dan heeft de elite toch bereikt wat het wilde. Uiteindelijk zelfbeschikings recht van de mens weg. Tja demonstreren mag , Ruttekop was zo ontdaan en moetst nog bevestigen dat demonstreren een recht is. Huichelaar !

Had niet verwacht dat Halsema Demo kwam , tja steun aan BLM door De Soros. Die man heeft maar 1 doel en dat is TrumpAdmin weg. Geloof me als in USA trumpadmin controle verliest is het gedaan met de vrijheid (van deze planeet).

Philip
Philip
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

Recht van vrije meningsuiting telt alleen als je met de meerderheid (schapen) mee gaat, doe je dat niet dan telt die vrije meningsuiting niet meer, dan is het politieke/wetenschappelijke correctheid!!

vladi
vladi
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

a new low???
beste,

dit is pas het begin van wat gaat komen.
het topje van de ijsberg.

zorg dat je zelfvoorzienend word en bewapen jezelf .

fff

rayoflight
rayoflight
Reactie op  vladi
10 maanden geleden

Usa , tja ben pacifist , sterf als eerste. Nu heet dat palitatieve sedatie , straks corvid-20 dode.

Zelfvoorzienend toch zo moeilijk , proteine aanpakken is next step van NWO. En leven zonder gas water en licht is ook niet te doen.

Vlees gevaarlijk en mensen novelty food laten eten (je weet wel kakkerlak in tomatensauce). Denk dat je dat nieuws over 2 weken of zo hoort.

Yeah I ain’t seen nothing yet , but I also wanna know no more.

Mark
Mark
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

You tube wordt gecontroleerd door de elite vandaar dat bepaalde waarheden verwijderd worden.
vrijheid van meningsuiting en laat ze het maar bewijzen van iets wat niet bewezen kan worden.
Bewijs het gat in de Ozonlaag meer eerst.
Bewijs de zure regen maar eens.
Bewijs een fake stikstof probleem maar eens.
Bewijs Global warming maar eerst, dan nog mag ze zeggen wat ze wil.

Onze hele wereld is nep en de leugens regeren..

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Mark
10 maanden geleden

Sinds 2011 mede dankzij deze site zijn mijn ogen geopend. Dacht werkelijk dat er meer mensen achter de leugens zouden komen.
Helaas is de critische massa nog niet bereikt. Keerzijde is dat ik geen ene ruk om deze Nieuwe wereld geef. Er is geen moreel , geen spiritualiteit , geen geloof en zelfs de menselijkheid is op een laag pitje gezet.

Als ik deze wereld met een woord zou omschrijven zou dat woord :Demonisch zijn.

Ooit ging het (2011) over ascenscion vrije technology , is er buitenaards leven ? Nu gaat het alleen over de leugens van Ruttekop zo schijnt het. Jammer dat het zo loopt maar ik hoop op beter

G. Van Peet
G. Van Peet
Reactie op  Mark
10 maanden geleden

Zure regen was geen hoax.in de jaren tachtig naar het werk fietsend, smaakte de regen naar afgebrande lucifers. We hebben het opgelost door diesel zwavelarm te maken, en kolencentrales te voorzien van een gaswasser. Die maken nu gips.(CaSO4)
Echter: op windy.com zie je de NO2 vervuiling…grote steden en gek genoeg, het scheepvaartverkeer is de oorzaak hiervan!

Rob
Rob
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

rayoflight. Dit soort extremeem machtsvertoon laat echter ook wel zien hoe wanhopig de elite aan het vechten s om de controle te houden. Er is al heel veel aan het daglicht gekomen wat in hun ogen geheim had moeten blijven om echt macht te hebben. Het is oorlog maar het is een wanhoopsstrijd van de elite. Ze zijn nog steedsin staat om een hoop angst te zaaien en technologische controlemiddelen aan het opzetten maar het oude systeem van banken etc is al zo goed als afgebroken. Vooral in Amerika is het een doodsstrijd want Amerika is al volledig failliet. De elite heeft zelf ook niets meer. Alles wat ze hebben geroofd van de wereldbevolking zit in een ‘world trust’ waar ze geen toegang meer toe schijnen te hebben. Dus de oude middelen en mogelijkheden zijn ook niet meer beschikbaar voor hen. Daarom zijn ze in alle haast aan het proberen een volledig digitaal en technologisch controle systeem op te zetten. Intussen moet het volk wel afgeleid worden en dat doen ze met corona, doelgericht wanorde opzetten m/b/v allerlei gefinancierde groepen door Soros (die blijkbaar nog wel geld heeft???) enz. De boel wordt gewoon tegen elkaar uitgespeeld zoals ze dat altijd doen. Het is in deze tijd totaal ongeloofwaardig dat de onrust in Amerika en ook hier spontaan tussen groepen mensen op gang komt.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

Ja je zie zoveel geweld en het idee dat altijd gegeven wordt is dat slechte mensen altijd winnen. An sich werkt dat traumatizerend. Het echte nieuws werkt zwaar traumatizerend.

De elite heerst met angst , dat is dan ook de reden dat een echte demonstratie tegen lockdown de grond ingestampt wordt door onze regering en halsema mag doen wat ze wil.

Geld en Elite is een ander verhaal. Ben absoluut niet overtuigt dat de elite in geldproblemen zit , deze mensen weten hoe ze geld moeten maken (uit niets). Geld is een mindcontruct het bestaat niet. Vroeger gekoppeld aan goud had het een fysieke vertegenwoordiging. Tegenwoordig gewoon nummers in een computer. De soros is de frontman , de link na de elite de man die de opdrachten uitvoert. Zolang als hij er is heeft alle elite altijd geld.

The lesser of 2 evils

Hoop is er , en die komt van amerika , Trump was een fout , een onderschatting.

Het trump idee (MAGA/TrumpAdmin) kan misschien amerika en de wereld redden. Ik zie niet hoe het gewone volk dit kan doen. Dus als DS valt raken we(volk) weer met een elite opgezadeld. Met het verschil dat deze elite het volk waarschijnlijk niet wil uitroeien of tot beesten wil reduceren.

Jtprf
Jtprf
Reactie op  rayoflight
10 maanden geleden

Het witwassen op andere schaalgrootte noem ik dat. Geld uit niets, vroegere goudstandaard en zo.
Maakt niet uit, zodra dat “fake geld” omgezet is in eigen goederen bezit, krijgt het fysieke waarde, en dan heeft het betekenis.

StefanZ
StefanZ
10 maanden geleden

@Rayoflight,
Volgens mij heb je ,ook in Duitsland, het recht op je eigen mening te geven, ook als het niet strook met de achterlijke gedachten van de mainstream media. Deze MSM heeft zich schijnbaar tot doel gesteld, om alle tegen geluiden , koste wat kost, de nek om te draaien. Steeds meer wetenschappers twijfelen er aan dat de mens volledig verantwoordelijk is voor de klimaat veranderingen. De natuur zelf doet er een stevig schepje bovenop. De investeringen die de zogenaamde aanpak van deze veranderingen zouden moeten terug dringen, lopen in de biljoenen (12(!) nullen achter de punt), terwijl het niet of nauwelijks invloed zou hebben op het klimaat. Klimaat veranderingen zijn van alle tijden. Ook toen de mens nog niet bestond en onze voorouders nog in de bomen aan elkaars kont krabden.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  StefanZ
10 maanden geleden

Zijn heel veel wetenschappers die zeggen dat er een verandering is , maar die zo gering dat die te verwaarlozen is. Als ik het goed heb staat op de site van NASA dat het aannemelijk is dat er een temperatuurdaling in de komende decenia komt.

Mensen op dit kanaal leggen dit nog allemaal uit.
https://www.youtube.com/watch?v=rEWoPzaDmOA

En ja ook deze vaklui worden door nitwits van het kaliber Greta Trudburger de les gelezen.

Als je niet in EXTREME klimaatverandering gelooft dan zit je in goed gezelschap de consensus is namelijk , dat we (wetenschappers ) het niet met zekerheid weten.

Latevogel
Latevogel
10 maanden geleden

Dit meisje ziet er in ieder geval heel wat beter uit dan die Thunberg met haar lelijke verzuurde rotkop.

Jeff
Jeff
Reactie op  Latevogel
10 maanden geleden

Dat zegt dan vooral heel veel over jouw, late vogel. Zoiets als: Kennedy zag er toch wel beter uit als Nixon. Fijn dat je ons op de hoogte houdt, van uiterlijke kenmerken. Daar heb je speciale sites voor.
Dan, on topic …. ik zie niks opmerkelijks. Dat heet tegenwoordig n.l. ”het nieuwe normaal”. En wij? we laten het toe. Dus; wat else is new?

vladi
vladi
Reactie op  Jeff
10 maanden geleden

aan het uiterlijk en expressie is heel wat af te lezen.

fff

Aravind
Aravind
10 maanden geleden

eigenlijk wel jammer dat de controlestaat weer zo kort door de bocht gaat

Deze jongedame heeft NOOIT klimaatverandering ontkent, in tegendeel. Naar haar eigen zeggen wijzen wetenschappelijke studies uit dat klimaatverandering al miljoenen jaren doorgaat.

Zij dringt er vooral op aan, meer wetenschappelijke studies te verrichten, en minder te vertrouwen op verouderde klimaatmodellen.

Aravind
Aravind
10 maanden geleden
Willem
Willem
10 maanden geleden

Nog even dit, zegt het voort, demonstratierecht is een grondwettelijk recht. U heeft dus helemaal geen vergunning nodig. Dat zijn allemaal verzinsel van de staat en we doen er allemaal braaf aan mee, omdat we door de media in het geloof ingewijd zijn dat dit nu eenmaal zo moet.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

Inderdaad Willem. De politiek schendt de grondwet door noodwetten in te voeren zoals dat ook gebeurt bij oorlog, zodat je alle rechten ongrondwettelijk worden vertrapt. Dat gaat alleen maar om steeds meer de macht over alles en iedereen te nemen, wat daarmee een criminele handeling is of handeling uit pure corruptie.

vladi
vladi
10 maanden geleden

het klimaat kun je niet ontkennen,wel een klimaatverandering gepropageerd door satanisten.

fff

Ron
Ron
10 maanden geleden

Dat meisje heeft gelijk. Verandert het klimaat? Jazeker. Is de mens de oorzaak? NEE het is de ZONIedereen die een beetje research doet moet weten CO2 is niet de oorzaak.CO2 is het tweed belangrijkste gas in de thermosfeer om de aarde koel te houden. CO2 zorgt voor extra plantengroei en dus verkoeling van de aarde.
Deze CO2 voorkomt het uitsterven van de planten en verhoogt de voedselproductie. De solar particle forcing space weather climate forcing bepaald de straalstroom en het standvastig blijven liggen van hoge en lage drukgebieden. Het elektrische ontladingsveld tussen aarde en zon. Heeft een invloed op weer, wolken en stormen, de bliksems inbegrepen. De cyclussen in het weer, klimaat en meteorologische fenomenen. De CO2 voor de industriele revolutie was aan het zakken tot een critische hoeveelheid die een massaal sterven van planten zou veroorzaken. Er is wat anders aan de hand in ons zonnestelsel en dat is terug te vinden op iedere planeet, niet enkel op de aarde.

salvar
salvar
10 maanden geleden

en wij zijn te schijterig om massaal de straat op te gaan om te protesteren tegende corona maatregels.

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x