Homepagina » Universum » Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet
Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet

Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet

Op een zeer oude rolzegel staat de oudste kaart van sterren en planeten getekend, waarop 4000 jaar voor Copernicus ons zonnestelsel op schaal in beeld is gebracht.

Op de kaart is tussen Mars en Jupiter, daar waar zich tegenwoordig de asteroïdengordel bevindt, nog een planeet te vinden.

Is deze planeet het antwoord op de vraag over de oorsprong van de mens? Lag daar misschien het verloren paradijs uit de Bijbel? Kwam Adam van een andere planeet, zoals in de Koran staat beschreven?

Wet van Titius-Bode

De Duitse wetenschapsonderzoeker dr. Johannes von Buttlar inventariseert in zijn boek ‘De Tiende Planeet’, dat na het verschijnen gelijk een bestseller werd, alle theorieën die zijn gehanteerd over de oorsprong van de mens. Hij betoogt dat deze oorsprong gezocht moet worden op een tot nu toe onbekende planeet, namelijk Phaëton.

Von Buttlar bouwt een lange brug vanaf de aankomst van de mens op aarde tot zijn verre toekomst. Volgens hem slaan afgezanten van hogere beschavingen de ontwikkeling van de mensheid al sinds de oertijd gade.

In 1596 stelde Johannes Kepler dat tussen Mars en Jupiter nog een planeet moest worden gevonden. Johann Daniel Titius en Johann Elert Bode kwamen in 1772 na een aantal berekeningen tot dezelfde conclusie. Hun formule werd later ook wel de wet van Titius-Bode genoemd. Volgens Von Buttlar is de planetoïdengordel het gevolg van een geëxplodeerde planeet. Sinds de ontdekking van Titius en Bode wordt gespeculeerd over de vermeende planeet.

De ruimteschepen van Ezechiël

Von Buttlar wijst op een duizenden jaren oude Sumerische rolzegel met een kaart van ons zonnestelsel. Volgens de nieuwe definitie telt ons zonnestelsel acht planeten, maar de Sumeriërs kenden er 10.

De bewoners van de planeet tussen Mars en Jupiter kwamen met grote ruimteschepen naar de aarde, aldus Von Buttlar. In oude geschriften worden veel verwijzingen aangetroffen naar waarnemingen van ruimteschepen. Zo zou Ezechiël, één van de grote profeten uit de Bijbel, er één hebben gezien. Tijdens het schrijven van het boek ‘The Spaceships of Ezekiel’ (1974) raakte Josef F. Blumrich, die destijds afdelingshoofd was van het Marshall Space Flight Center van NASA, ervan overtuigd dat Ezechiël daadwerkelijk een ruimteschip had gezien.

Von Buttlar wijst erop dat de geschiedenis van de mensheid heel anders is verlopen dan wij denken. Volgens hem kan het heel goed zijn dat er 60 miljoen jaar geleden al mensen op aarde waren.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

De massa van alle asteroïden samen is minder dan onze maan. Een eventuele planeet zou nauwelijks een atmosfeer hebben kunnen behouden.

De gangbare theorie is juist dat zich nooit een planeet heeft kunnen vormen uit de asteroïden door de enorme zwaartekrachtinvloed van Jupiter.

Hr
Hr
7 jaren geleden

Interessant, maar als de ruimteschepen zijn waargenomen door mensen. Dan waren de mensen hier toch al, waardoor onze oorsprong niet op ‘Phaëton’ gezocht hoeft te worden.

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

Overigens is von Buttlar geen doctor zoals wordt gesuggereerd in dit artikel.
Hij heeft deze titel gekocht aan de universiteit van Praag, zoals onder meer te lezen is op: http://www.ta7.de/txt/wissensc/wiss0026.htm

Laurens
Laurens
7 jaren geleden

En weer worden en de meest radicale claims gedaan, zonder daarbij gehinderd te worden door iets triviaals als bewijs of argumentatie.

x

Check Also

hoog

‘Twintigers hebben een 7 keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19’

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking ...

verpleeghuizen

Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x