Homepagina » Universum » Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet
Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet

Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet

Op een zeer oude rolzegel staat de oudste kaart van sterren en planeten getekend, waarop 4000 jaar voor Copernicus ons zonnestelsel op schaal in beeld is gebracht.

Op de kaart is tussen Mars en Jupiter, daar waar zich tegenwoordig de asteroïdengordel bevindt, nog een planeet te vinden.

Is deze planeet het antwoord op de vraag over de oorsprong van de mens? Lag daar misschien het verloren paradijs uit de Bijbel? Kwam Adam van een andere planeet, zoals in de Koran staat beschreven?

Wet van Titius-Bode

De Duitse wetenschapsonderzoeker dr. Johannes von Buttlar inventariseert in zijn boek ‘De Tiende Planeet’, dat na het verschijnen gelijk een bestseller werd, alle theorieën die zijn gehanteerd over de oorsprong van de mens. Hij betoogt dat deze oorsprong gezocht moet worden op een tot nu toe onbekende planeet, namelijk Phaëton.

Von Buttlar bouwt een lange brug vanaf de aankomst van de mens op aarde tot zijn verre toekomst. Volgens hem slaan afgezanten van hogere beschavingen de ontwikkeling van de mensheid al sinds de oertijd gade.

In 1596 stelde Johannes Kepler dat tussen Mars en Jupiter nog een planeet moest worden gevonden. Johann Daniel Titius en Johann Elert Bode kwamen in 1772 na een aantal berekeningen tot dezelfde conclusie. Hun formule werd later ook wel de wet van Titius-Bode genoemd. Volgens Von Buttlar is de planetoïdengordel het gevolg van een geëxplodeerde planeet. Sinds de ontdekking van Titius en Bode wordt gespeculeerd over de vermeende planeet.

De ruimteschepen van Ezechiël

Von Buttlar wijst op een duizenden jaren oude Sumerische rolzegel met een kaart van ons zonnestelsel. Volgens de nieuwe definitie telt ons zonnestelsel acht planeten, maar de Sumeriërs kenden er 10.

De bewoners van de planeet tussen Mars en Jupiter kwamen met grote ruimteschepen naar de aarde, aldus Von Buttlar. In oude geschriften worden veel verwijzingen aangetroffen naar waarnemingen van ruimteschepen. Zo zou Ezechiël, één van de grote profeten uit de Bijbel, er één hebben gezien. Tijdens het schrijven van het boek ‘The Spaceships of Ezekiel’ (1974) raakte Josef F. Blumrich, die destijds afdelingshoofd was van het Marshall Space Flight Center van NASA, ervan overtuigd dat Ezechiël daadwerkelijk een ruimteschip had gezien.

Von Buttlar wijst erop dat de geschiedenis van de mensheid heel anders is verlopen dan wij denken. Volgens hem kan het heel goed zijn dat er 60 miljoen jaar geleden al mensen op aarde waren.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. De massa van alle asteroïden samen is minder dan onze maan. Een eventuele planeet zou nauwelijks een atmosfeer hebben kunnen behouden.

  De gangbare theorie is juist dat zich nooit een planeet heeft kunnen vormen uit de asteroïden door de enorme zwaartekrachtinvloed van Jupiter.

  0 likes
 2. Interessant, maar als de ruimteschepen zijn waargenomen door mensen. Dan waren de mensen hier toch al, waardoor onze oorsprong niet op ‘Phaëton’ gezocht hoeft te worden.

  0 likes
 3. Overigens is von Buttlar geen doctor zoals wordt gesuggereerd in dit artikel.
  Hij heeft deze titel gekocht aan de universiteit van Praag, zoals onder meer te lezen is op: http://www.ta7.de/txt/wissensc/wiss0026.htm

  0 likes
 4. En weer worden en de meest radicale claims gedaan, zonder daarbij gehinderd te worden door iets triviaals als bewijs of argumentatie.

  0 likes
 5. (Quote:De bewoners van de planeet tussen Mars en Jupiter kwamen met grote ruimteschepen naar de aarde,…)

  Ehm…wáár zijn dan die ruimteschepen gebleven?

  (Quote: Zo zou Ezechiël, één van de grote profeten uit de Bijbel, er één hebben gezien.)

  Eentje maar? Hij zou dan op zijn minst 1 vlóót gezien moeten hebben.

  0 likes
 6. @Pleiadian… Is het theoretisch niet mogelijk dat heel veel brokstukken van die planeet uit het zonnestelsel en de elliptsche baan zijn gevlogen na de explosie. Misschien zelf veel zijn beland op Jupiter. Ik ben ook maar een leek…of denk ik dan te veel door?

  0 likes
 7. de 10de planeet waarover het gaat is Nibiru, deze komt tussen Mars en Jupiter door tijdens zijn passage in ons zonnestelsel.4.5 biljoen jaar geleden is deze in botsing gekomen met de planeet Tiamat. Onze planeet de Aarde is hieruit gevormd en de weggelagen stukken zijn nu de kometen en de asteroidegordel.

  0 likes
 8. [quote name=”Dhammabrother”]@Pleiadian… Is het theoretisch niet mogelijk dat heel veel brokstukken van die planeet uit het zonnestelsel en de elliptsche baan zijn gevlogen na de explosie. Misschien zelf veel zijn beland op Jupiter. Ik ben ook maar een leek…of denk ik dan te veel door?[/quote]
  De gehele waarheid ligt om de hoek te wachten .miljoenen ruimte schepen op dit moment Rond de aarde.klaar om te helpen.En er zal nu heel snel discloser komen.Dan kunnen alle theorien bij het grof vuil.het Waterman tijdperk is begonnen.

  0 likes
 9. @Dhammabrother

  Alles is mogelijk, maar het gaat er natuurlijk om wat waarschijnlijk is.

  Ezechiël leefde ongeveer 600 voor Christus. De eerste asteroïden zijn ontdekt in 1801. Ergens in de tussenliggende periode zou de planeet Phaëton moeten zijn ontploft.

  En exploderende planeet zou langdurig zijn sporen nalaten in het zonnestelsel… de aarde zou letterlijk gebombardeerd moeten zijn met brokstukken van deze planeet.

  Daar is simpelweg weinig bewijs voor.

  0 likes
 10. waar het mij om gaat,is, dat we aan de lopende band voor de gek worden gehouden.
  Met als uitschieter de praatjes van NASA.
  Planeet X komt er aan, kwestie van tijd. En de Elite? Die zorgt voor een veilig heenkomen. En wij kunnen creperen, zoals gewoonlijk dus.
  Maaaaar , daar wordt niet over gesproken, dat is politiek niet correct.
  Er worden allerlei verhaaltjes gelanceerd met de bedoeling verwarring te zaaien en de ogen af te houden van datgene wat daadwerkelijk staat te gebeuren. DREAM ON PEOPLE, sotsji awaites!

  0 likes
 11. 1: Staat er al een afbeelding van die rolzegel en de kaart op internet ?

  2: Vergelijk de bouw van het Zonnestelsel en de bouw van het menselijk lichaam: de Zon bij de Kruin en Pluto bij de voetzoelen. Dan komen de planeten ter hoogte van bijzondere lichaamsonderdelen, en komen ook overeen met de hoogte van de belangrijkste endocriene klieren.

  Zie http://www.avoratio.nl/Allerlei/Gelijkenis/?topic=Vergelijking

  De astroïdengordel komt dan ter hoogte van de ogen. M.i. is dat een aanwijzing dat er inderdaad een planeet is geweest.

  0 likes
 12. [quote name=”huisheks”]waar het mij om gaat,is, dat we aan de lopende band voor de gek worden gehouden.
  Met als uitschieter de praatjes van NASA.
  Planeet X komt er aan, kwestie van tijd. En de Elite? Die zorgt voor een veilig heenkomen. En wij kunnen creperen, zoals gewoonlijk dus.
  Maaaaar , daar wordt niet over gesproken, dat is politiek niet correct.
  Er worden allerlei verhaaltjes gelanceerd met de bedoeling verwarring te zaaien en de ogen af te houden van datgene wat daadwerkelijk staat te gebeuren. DREAM ON PEOPLE, sotsji awaites![/quote]
  Als je jezelf open stelt voor de waarheid.kan je alleen maar in blijdschap en vreugde leven.Angst is wat de cabal voeding gaf dus,zinloos.die planeet x doet helemaal niets.Die was hier in de buurt maar als metafoor en niet als vergelder.dream on moet zijn wake-up de gouden eeuw is begonnen.De cabal gaat op dit moment geboeid de door hun zelf opgezette fema kampen in.er is grote schoonmaak over de gehele globe aan de gang.

  0 likes
 13. [quote name=”pleiadian”]@Dhammabrother

  Alles is mogelijk, maar het gaat er natuurlijk om wat waarschijnlijk is.

  Ezechiël leefde ongeveer 600 voor Christus. De eerste asteroïden zijn ontdekt in 1801. Ergens in de tussenliggende periode zou de planeet Phaëton moeten zijn ontploft.

  En exploderende planeet zou langdurig zijn sporen nalaten in het zonnestelsel… de aarde zou letterlijk gebombardeerd moeten zijn met brokstukken van deze planeet.

  Daar is simpelweg weinig bewijs voor.[/quote]

  ‘Alles is mogelijk maar het gaat er natuurlijk m wat waarschijnlijk is’

  Daar onze totale kennis maar fractioneel is, is een ‘waarschijnlijkheidsclausule’ ergens op los laten wel vooringenomen mijns inziens, dit in de context van het het bovengenoemde artikel

  0 likes
 14. De Aarde is een overblijfsel van die missende planeet En hierheen ‘gekatapulteerd’. Vandaar dat goud hier relatief eenvoudig te delven is en de continenten zo ongelijk verdeeld zijn over het oppervlak. Dit hele verhaal over de ontwikkelingen in ons zonnestelsel staat op Soemerische kleitabletten beschreven. Zie boeken Zecharia Sitchin voor vertaling en X de planeet.

  0 likes
 15. Altijd al het gevoel gehad dat de asteroide gordel van oorsprong een planeet is geweest, de ark van noach was het reddingsvaartuig die het DNA van het leven op die planeet meebracht naar de aarde. Er was echter 1 probleem, de dinosaurus, deze diende dus uitgeroeit te worden om plaats te maken voor ons. Onze oorsprong ligt dus niet op aarde maar op een planeet die vernietigd is.

  0 likes
 16. ja nou ehhhhh tjeetje…
  8, 9 , 10 planeten.
  Wij afkomstig van Phaëton. Ruimteschepen van Mars en Jupiter.
  Aarde al meer dan 60mil. jaar bewoond.

  Is het heel erg dat ik allemaal prima vind.
  Van mijn part zijn er of waren er 7 of 11 planeten.
  Het maakt me echt niet uit of ik nou van Phaeton, pleiaden, of waardanook afkomstig ben.

  Dat we al sinds de oertijd worden gadegeslagen vind ik wel wat jammer. (“Daar mag je alleen maar naar kijken maar aaaaankooooomen niet”)
  We hadden het zo gezellig kunnen hebben met elkaar.

  knuf

  0 likes
 17. planeet lucifer.

  0 likes
 18. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Dhammabrother”]@Pleiadian… Is het theoretisch niet mogelijk dat heel veel brokstukken van die planeet uit het zonnestelsel en de elliptsche baan zijn gevlogen na de explosie. Misschien zelf veel zijn beland op Jupiter. Ik ben ook maar een leek…of denk ik dan te veel door?[/quote]
  De gehele waarheid ligt om de hoek te wachten .miljoenen ruimte schepen op dit moment Rond de aarde.klaar om te helpen.En er zal nu heel snel discloser komen.Dan kunnen alle theorien bij het grof vuil.het Waterman tijdperk is begonnen.[/quote]

  Ik heb vaker mooie ruimteschepen mogen aanschouwen en ik weet 100% zeker dat ‘ze’ er zijn. Maar ik twijfel nogal eens of ‘ze’ werkelijk actief gaan helpen of ingrijpen.

  Echt ik hoop zo met heel mijn hart dat je gelijk hebt…mijn zegen hebben ze!

  0 likes
 19. De cabal gaat op dit moment geboeid de door hun zelf opgezette fema kampen in.er is grote schoonmaak over de gehele globe aan de gang.[/quote]
  Waar haal je deze wijsheid vandaan? Enige verwijzingen naar de bronnen voor deze beweringen zouden hier niet misstaan.
  In reacties op jou onder eerdere artikelen werd je ervan beticht dat je verhalen uit je duim kwamen. Is dat hier anders?

  0 likes
 20. Het zou zomaar kunnen dat er daar tussen mars en jupiter een planeet is geweest. Volgens allerlei bronnen is er nu een soort gordel van stenen en puin. Die planeet is dan (volgens die berichten) in puin gegaan. Weet u het of dit zo is ? Was u er bij ? Reactie is welkom.

  0 likes
 21. [quote name=”Romarin”]De cabal gaat op dit moment geboeid de door hun zelf opgezette fema kampen in.er is grote schoonmaak over de gehele globe aan de gang.[/quote]
  Waar haal je deze wijsheid vandaan? Enige verwijzingen naar de bronnen voor deze beweringen zouden hier niet misstaan.
  In reacties op jou onder eerdere artikelen werd je ervan beticht dat je verhalen uit je duim kwamen. Is dat hier anders?[/quote]
  [quote name=”Romarin”]De cabal gaat op dit moment geboeid de door hun zelf opgezette fema kampen in.er is grote schoonmaak over de gehele globe aan de gang.[/quote]
  Waar haal je deze wijsheid vandaan? Enige verwijzingen naar de bronnen voor deze beweringen zouden hier niet misstaan.
  In reacties op jou onder eerdere artikelen werd je ervan beticht dat je verhalen uit je duim kwamen. Is dat hier anders?[/quote]
  Als men iets verder kijkt dan de neus lang is,Valt er weinig uit de duim te zuigen,maar ga je de gehele kosmos en de werking daarvan beter begrijpen en zien.Al meer aangegeven dat sprookjes en fantasie eigenlijk werkelijkheid zijn.alles is een en met elkaar verbonden.Er is maar een energie en dat is liefde.niets meer of minder. Maar je vraag was waar haal je die informatie vandaan,in ieder geval niet van de reguliere media.en als er hier al wat naar buitenkomt is het desinformatie.Ga eens naar Many of one.com whoneedslicht.org. hollowearth network.com.blog talk radio.com.Maar nog makkelijker hou de lucht en de natuur in de gaten.Alles is aan het veranderen De golden age is begonnen.En ook alle z,g sprookjes komen tot leven.Er is zoveel meer te ontdekken. .

  0 likes
 22. @ 19

  – De zon is 36 graden qua temperatuur
  – De zon komt op in het zuiden
  – Er zijn 2 zonnen
  – Miljoenen ruimteschepen liggen klaar
  – Heel NL zit onder de chemtrails, terwijl iedereen op Niburu aangaf een heldere blauwe hemel te zien
  – Ison is een moederschip van de GF
  – In Japan is het zoals het was, nergens geen verhoogde radioactiviteit
  – De Cabal wordt al sinds een jaar of 4 overal te wereld te grazen genomen en in het gevang gezet, alleen niemand die het weet ( wordt ws door de msm buiten het journaal gehouden, de cabal heeft immers alle nieuws in hun macht

  Zo ff uit me blote hoofd, tsja, dan kan je inderdaad lijkt mij wel spreken over een grote duim, alleen mag je dat hier niet zeggen, want dan ben je een door de aivd betaalde trol. Weet zelf bijna wel 100 % zeker dat Wesley door de NSA wordt betaald ( dat laatste is sarcaastisch bedoeld, wordt hier vaak ook niet echt begrepen 😉 )

  0 likes
 23. [quote name=”Vonzie”](Quote:De bewoners van de planeet tussen Mars en Jupiter kwamen met grote ruimteschepen naar de aarde,…)

  Ehm…wáár zijn dan die ruimteschepen gebleven?

  (Quote: Zo zou Ezechiël, één van de grote profeten uit de Bijbel, er één hebben gezien.)

  Eentje maar? Hij zou dan op zijn minst 1 vlóót gezien moeten hebben.[/quote]

  Inderdaad. Een beetje common sense leert mij dat als wij van jupiter komen wij een heel stuk groter moeten zijn geweest (omdat de zwaartekracht hier een heeeeel stuk minder is), wij verschillende soorten gas zouden moeten ademen i.p.v. zuurstof, en dan nog elke andere onmogelijkheid die menselijk leven op Jupiter onmogelijk maakt. De beste kans zouden we hebben door te leven op een maan die om Jupiter heen zweeft, maar leven op de planeet zelf is echt onmogelijk

  0 likes
 24. Asteroïdengordel bestaat uit resten van vernietigde planeet MALDEK, was toen in oorlog met Mars. En de resultaat zien nu op Mars.

  0 likes
 25. Een tiende planeet. De een zegt dat er een 10e planeet bestaat die we nog niet hebben ontdekt, de ander zegt dat er een 10e planeet wás, en dat dat de asteroïdengordel zou geweest zijn. Naar mijn mening vind ik het gewoon zoeken naar een al dan niet bestaande 10e planeet. Er hebben meer planeten rondgezweeft in ons zonnestelsel, en rotsblokken die niet meer konden he hten aan andere hemellichamen. Het zou ook kunnen dat de resten die over waren in stand worden gehouden door de zwaartekracht van Jupiter en Mars.

  Voor de handliggender lijkt mij dat laatste, simpelweg omdat er meerdere dwergplaneten in die planetoïdengordel zweven, die niet meer konden groeien door het puin om ze heen. Misschien is dat zelfs nog wel in proces wat wij niet weten? Geen idee. Ee is nog zoveel mogelijk aan theorie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gletsjer

Grootste Groenlandse gletsjer groeit sinds 2016 in rap tempo. Dit is de opmerkelijke reden

Herinnert u zich die grote Groenlandse gletsjer ...

rutte

Foto van Rutte met zoon George Soros leidt tot ophef: ‘Nog iemand die twijfelt aan de verborgen agenda?’

Premier Mark Rutte was vrijdag en zaterdag ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.