Homepagina » Buitenland » “De reactie van de NAVO is volstrekt verkeerd en heeft niets te maken met een vreedzame oplossing”
"De reactie van de NAVO is volstrekt verkeerd en heeft niets te maken met een vreedzame oplossing"

“De reactie van de NAVO is volstrekt verkeerd en heeft niets te maken met een vreedzame oplossing”

Zo’n 3500 Amerikaanse militairen zijn in Polen om daar deel te nemen aan een grootscheepse militaire oefening.

De oefening, die onderdeel uitmaakt van Operation Atlantic Resolve, is de grootste in Europa in decennia.

Rusland heeft afwijzend gereageerd op de komst van de militairen naar Polen. Volgens een woordvoerder van Poetin brengt de stationering de belangen en veiligheid van Rusland in gevaar.

Destabiliserende factor

De Russische onderminister van Buitenlandse Zaken noemde de detachering van Amerikaanse militairen in Oost-Europa een ‘destabiliserende factor’.

Ook vanuit Nederland zijn gepantserde voertuigen vertrokken naar Polen om mee te doen aan de oefening.

De oefening bereidt de krijgsmacht voor op deelname aan de gevechtsgroep die vanaf maart als vooruitgeschoven NAVO-aanwezigheid in Litouwen is.

Agressief beleid

De Duitse vredesactivist Reiner Braun stelt dat niet Rusland, maar NAVO-landen al jaren een agressief beleid voeren.

“De meeste Europeanen willen vreedzame betrekkingen met Rusland,” zegt Braun. “Ze zitten niet te wachten op oorlog.”

Deze oefening is volgens hem juist een voorbereiding op oorlog.

Tegenovergestelde

“Het is ongelooflijk dat Duitse troepen, met al hun geschiedenis, opnieuw op slechts 250 kilometer van Sint-Petersburg zijn gestationeerd,” benadrukt Braun.

“Dit is precies het tegenovergestelde van wat de vredesbeweging in Duitsland en Europa wil bereiken,” voegt hij toe.

“Wij zijn fel tegen deze activiteiten,” zegt hij. “We moeten samenwerken en dialoog voeren.”

Volstrekt verkeerd

“De reactie van de NAVO is volstrekt verkeerd en heeft niets te maken met een vreedzame oplossing in Europa,” aldus Braun.

Hij pleit voor ontwapening en een vermindering van de troepenmacht langs de grens met Rusland.

[RT]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. We zijn uit gebouwd, verzorgingshuizen zitten vol, ziekenhuizen zitten vol, jeugd wil niet werken en de economie groeit nauwelijks, schulden zullen nooit meer worden af gelost en er staan de komende 10 jaar circa 150 miljoen “vluchtelingen” in de startblokken om Europa in te sprinten. De oplossing voor al deze uitdagingen/problemen? DERDE WERELDOORLOG, en daarna beginnen we vrolijk opnieuw in een nieuwe wereldstaat, geen democratie, geen cash geld, veel robots en weinig vrijheden, allen “blij” dat we nog leven.Opstand is wat ons rest, geen strijd tegen russen maar tegen de westerse elite die ons linea recta de hel in loodst. We hebben niet veel tijd meer, als de bommetjes komen is het te laat.

  30 likes
  • Voor een deel komt dit omdat het Westen nooit serieus naar andere filosofieën van de wereld gekeken heeft dan de Romeinse. De Vedische levensfilosofie is bijv. een die gebaseerd is op respect voor al het leven. De bijbelse filosofie is gebaseerd op respect voor alleen christenen en respect voor dieren is er niet. De islamitische filosofie is een tandje erger dan de bijbelse.
   De Vedische filosofie is m.i. de filosofie waar een nieuw op te bouwen maatschappij voor zal kiezen.

   10 likes
  • @bert s;

   Voor zover we het al wisten of niet? Is het overgrote deel van de Amerikaanse en Europese bevolking slachtoffer geworden van de globalisering waardoor het westerse bedrijfsleven vanwege allerlei voordelen belangrijke onderdelen verplaatste naar Zuidoost Azië. Met de oprichting van de EU kreeg de Zuid en West Europese bevolking nog een klap te verduren doordat belangrijke onderdelen vanuit deze lidstaten naar Oost Europa werden verplaatst.

   Het globaliseringsbeleid werd sinds de oprichting van de EU door het CDA en de PvdA ondersteund en verder bevorderd door het huidige kabinet Rutte. De belofte die Pechtold vijf jaar geleden deed met de landelijke verkiezingen van 2012 dat er 50.000 banen bij zouden komen voor het jaar 2040 moest ik dan ook hard om lachen, omdat het niet in verhouding staat met wat Nederland en zijn bevolking voor de EU had. Met de globalisering was de uitverkoop van het westen immers al lang begonnen en al deze partijen stonden, en staan er nog steeds vierkant achter.

   In al die tijd werd de westerse bevolking in slaap gesust met allerlei mooi beloften terwijl alle uitslagen van referenda in Nederland werden verworpen. Het betreft het associatie verdrag met de Oekraïne met een opkomst van 32.2% en 61% stemmen tegen. Rutte verklaarde nadien dat de opkomst laag was maar dat andere lidstaten het verdrag eigenlijk ook al hadden ondertekend. Met het referendum over de Europese Grondwet in 2005 was de opkomst hoog met 63,3% waarvan 61% van de kiezers tegen toetreding van de EU was.

   Minister President Balkenende verklaarde enige tijd later dat met het verdrag van Lissabon – en waarmee Nederland toetrad tot de EU – alle knelpunten waar de Nederlandse bevolking mee zat zouden worden opgelost. Welke knelpunten dat dan precies waren kon amper over worden doorgevraagd omdat Jan Peter en Wouter Bos het bij deze verklaring wilde laten. Het welletjes vonden en vertrokken.

   Regeren is vooruit zien zeggen ze dan terwijl ze wisten wat er komen ging, maar tegen welke prijs?
   Laat ik hiervoor het programma prijsvechter nog een keer aanhalen.

   Als we de olifanten diagram van Branko Milanovic er even bij pakken komt het op het volgende neer.

   Vanaf minuut 29:30

   http://www.npo.nl/de-prijsvechter/15-01-2017/VPWON_1259616

   A = Chinezen.
   B = westerse Middenklasse
   C = De Superrijken.

   3 likes
  • De jeugd wil wel werken, maar blijven hoppen van baan naar baan(bijbaantjes) is niet vol te houden en je schiet er uiteindelijk geen reet mee op. Alleen met een vast contract kun je iets opbouwen. Of je moet voor jezelf beginnen, maar daar heb je toch een startkapitaal en/of al een klantenkring voor nodig hebben. En/of een partner/ouders die wel een vast inkomen heeft(geen uitkering), zodat je iets kunt opbouwen en eventueel bij een terugval een opvangnet hebt om je levensbehoeften te behouden. Sinds ziekte niet meer door de overheid wordt betaald, zijn banen waarvan je kunt leven schaars geworden. Geldt vooral voor lagere beroepen. Die kunnen nl. geen buffer opbouwen. Jongeren krijgen geen vol uurloon(das pas bij 23 jaar), maar worden wel gezien als volwassenen(18+). Betalen in verhouding veel te veel voor zorgverzekering en eigen risico( is a-sociaal). Veel jongeren hebben nl. geen baan van 40 uur, maar 0-13 uur per week contracten. Die worden te pas en te onpas ingedeeld. Zelfs voor 2 uurtjes per dag. Dat houd je echt niet jaren vol. Is uitzichtloos als je pech hebt. Een beroep als kapster in loondienst kun je wel vergeten. Vooral als je alleenstaand bent/blijft bv.
   Ik vind het jammer dat er vaak naar jongeren neergekeken wordt. Die hebben het echt niet makkelijk. Het systeem van nu vergelijken met vroeger is appels met peren vergelijken. Vb vroeger kon je gewoon met meerdere mensen/oudere kinderen in 1 huis wonen, zonder dat je extra belast werd/persoonlijke verplichte betalingen had. Mijn oma(huurhuis) verhuurde zelfs een kamer aan een student. No problems met berekeningen. Ja, vroeger was niet alles beter, maar als je wilde kon je nog voor elkaar fatsoenlijk zorgen onder 1 dak. Basisvoorwaarden om te leven of om iets op te bouwen. Opgaande economie zorgde ervoor, dat je dat ook kon als je ging werken. Nu zitten we in een neerwaartse binnenlandse economie en de belastingen. Het draait nu vrijwel alleen op buitenlandse economie.(aandeelhouders/beurzen/corporaties enz.) Het hart van Nederland is eruit getrokken. Middenstand is weg of heeft het zwaar te halen. Plus fabrieken zijn overgeheveld naar goedkopere landen. Gewone mensen(lage beroepen) zijn afhankelijk van deze beide werkgevers.
   Stop nu eens met vingertje wijzen, want daar word ik echt moedeloos van. En onze jongeren schieten er geen reet mee op. Heb je kinderen en ben je betrokken. Dan weet je dat het op scholen al een grote bende aan het worden is. Dat heeft te maken dat scholen nu zelf bedrijven aan het worden zijn. Er opleidingen gaan verdwijnen. Er minder kinderen geboren zijn. Leraren zelf niks meer te vertellen hebben enz. Hoge druk: veel projecten maken/welke richting moet ik op om nog een kans op de arbeidsmarkt te hebben/het moeten slagen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er bijna niet meer. Structuur steeds moeilijker uitvoerbaar is, omdat alles om geld draait en de overheid steeds alles verandert. Kortom: er is veel gaande in het land wat niet echt bevorderlijk is voor jongeren. Jongeren voelen dat, die zijn niet gek. Daarnaast heb je nog social/media(satanoverdracht, dat alles perfect eruit moet zien/een beugel/botox/borstvergroting/kleding/pracht en praal enz.). Propaganda van de nep wereld. Ook kinderen/jongeren willen vooruit en gewaardeerd voelen. Goh, het zijn net mensen!

   3 likes
 2. De NAVO heeft duizenden onschuldige Libische mensenlevens en dat van Gadaffi op het geweten en zouden voor het krijgsgerecht moeten worden gebracht. Nu lopen ze dus ook nog even te blèren dat hun salaris gevaar loopt? Oppakken deze moordenaars!

  9 likes
  • Merkel had het er al over. EU moet eigen leger gaan opzetten. Maar iedereen weet inmiddels wel(hopelijk) dat alles 1 pot nat is. Ik zie het zo: Vele jongeren kunnen niet meer aan een baan komen(geen vaste baan, waarvan je kunt leven) en dan is het leger een oplossing(zoals al zo vaak in de geschiedenis gebeurt is). Mensen moet nu echt toch gaan leren dat het systeem mensen in bepaalde richtingen duwt. Via armoede/onderdrukking/propaganda van tweedeling. Dat het een oorlog is/wordt tegen gewone mensen en niet landen tegen landen. Zelfs niet geloven tegen geloven. Handel is altijd al globaal geweest.(dit is het begin van huidig tijdperk/van alle ellende/rondtrekkende handelsreizigers die het geheim van de zon, maan en sterrenhemel/kalenders kennen)) Als er een grondoorlog ontstaat(false flag) in de EU, dan is het puur om mensen op te ruimen. Iedereen die de statistieken bekijkt van de grote steden: er zijn echt heel weinig jongeren 18+ geboren in verhouding met aantal mensen in EU. Als deze jongeren overlijden/wegvallen, dan krijgen we een heel groot probleem. Vooral als het merendeel blank is. Veel vrouwen zullen achterblijven en dan is het logisch dat zij mannen gaan kiezen die er nog over zijn. En wie zullen dat zijn? Het Kalergi plan wordt dan verder uitgevoerd. Alle mensen(alle kleurtjes/achtergronden) moeten beseffen, dat het systeem bepaalt en nooit de gewone man/vrouw/kind. Oh ja, nog iets waar iedereen zorgen over moet maken. Er is steeds minder werk, maar ook studeren wordt steeds meer een elite/geld kwestie. Zo word je het leger of andere soortgelijke beroepen zoals beveiliger in gedreven.(totale controle). Mensen die veel met instanties te maken hebben, zien al NSB trekjes. Bijstander moet vrijwilligerswerk doen. Zoiets gebeurde ook voor de tweede wereldoorlog. Mijn voorouders/familie woonde voor deze oorlog gedeeltelijk in Duitsland en Nederland.(door werk in Ruhrgebied) De familie in Duitsland moesten verplicht meedoen in allerlei clubjes. Deed je dat niet, dan werd je buitengesloten. Kreeg je geen voedselbonnen(destijds was er hongersnood/armoede door systeem) Dus je had feitelijk geen keuze. In het begin dacht men echt dan ze goed bezig waren om samen het land overeind te houden.(vele Duitsers hebben het ook heel slecht(armoede) en moeilijk(verklik systeem) gehad en dat is nooit in de geschiedenisboeken geschreven) Hetzelfde gebeurt nu weer. Daarom zijn mensen die altijd neergekeken hebben op lagere beroepen of op mensen die het minder hadden zelf schuldig. Het vingertje wijzen naar elkaar(gewone mensen) heeft de boel bewust een richting ingestuurd. Men had veel eerder voor elkaar op moeten komen. In de jaren 80 toen men van beroepen bijbaantjes(ook nog slechter betaald) ging maken. O.a. begonnen met de beroepen Koffiejuf/Kantine/schoonmaak/bejaarden bezig houden(was vroeger een beroep) later bouw/post/zorg(onderaan)/leraren/politie/brandweer enz. De gewone man/vrouw, die dus de dupe is geworden(er was geld zat) en nog meer de dupe gaat worden. Heel dom.

   4 likes
   • Aanvulling: iedereen begrijpt toch wel, dat onze maatschappij op 2 verdieners is afgesteld. Als je beide een baan hebt. Meeste gezinnen hebben een man die fulltime werkt(minimum inkomen) en vrouw die parttime werkt. Je nog geen bal overhoudt. En helemaal niet als er 1 werkloos wordt. Je valt dan altijd terug op 1 inkomen, zoals bij de fulltimer werkloos wordt of de parttimer werkloos wordt. En bijstand gezin is altijd 1 inkomen. Nieuwe regeling: als kinderen werken van een bijstand gezin, dan wordt de uitkering van de ouder(s) in gekort. Das dubbelop, want als de kinderen werken dan vervallen al de subsidies/toeslagen voor huur enz. Dus is het goedkoper/leefbaarder om de kinderen het huis uit te gooien. Maar er zijn geen woningen. Dikke armoede en geen vooruit zichten meer om iets op te bouwen. Oh ja en deze regeling gaat dadelijk voor alle soorten van uitkeringen gelden, dus ook wao/aow/ww/wia enz. WAKKER WORDEN!

    5 likes
 3. Nog vier nachten slapen en dan vind de inauguratie van Donald Trump plaats.

  Breken er met de regime change hopelijk betere tijden aan waar andere landen niet verder worden gedemoniseerd tot op het bot, maar kunnen we weer spreken over samenwerking en constructieve onderhandelingen.

  Daarnaast hoop ik op een diepgaand onderzoek hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen. Ik denk dat dit erg belangrijk is voor zowel de Amerikaanse bevolking als de rest van de wereld. Zoals wie er precies achter zaten en met welke bedoelingen. De Heer Juncker en zijn Brusselse vazallen komen er denk ik dan ook niet schoon van af. Dat kan haast niet anders.

  Ik weet het. Het is een utopie maar toch. Kom maar op met dat onderzoek. Breng me naar de leider.

  13 likes
 4. Hoe kom je daar nou bij… NAVO dat zijn toch vredestichters?

  6 likes
 5. Aangezien “alles” om geld draait ,wie is blij met deze actie ?
  Daar is de boosdoener !
  Zou het zo simpel zijn ?

  2 likes
 6. zal niets uithalen.
  kijk maar naar reclame of een stukje over weer nieuw oorlogstuig hoe verheerlijk ze daarover praten.

  3 likes
 7. Top, ontmantelen of ombouwen die NAVO.

  3 likes
 8. Ik sprak laatst met mensen over alles en nog wat zoal in de wereld cq Europa gaande is je staat er versteld van hoever mensen geïndoctrineerd zijn ,hel en verdoemenis over Brexit,hel en verdoemenis over aankomend Pres Trump , Obama die het zo goed heeft gedaan , wel wat ik ze vertelde over deze leugens konden ze niet bevatten en ik was gek en ik zag alleen maar leeuwen en beren de NAVO onder leiding van Obama even nog op de valreep even alles op scherp te zetten zodat Trump het niet gemakkelijk gaat krijgen ,Daar word gemakshalve niets over gezegd in de MSM ,wij NL en de rest hebben helemaal niets te zoeken in Polen er is daar niets aan de hand en Rusland is helemaal geen bedreiging.dat willen ze ons doen geloven ja , wat moet er nu geoefend worden daar niets niets en nog eens niets we hebben oefenterreinen genoeg in de eigen landen laat ze daar oefenen ,stel dat Rusland ook gaat oefenen ergens in de buurt Van het zogenaamde Euro gebied ( lees geannexeerde gebieden) wat zal dat een tumult geven zeg .ik voorzie als het zo door gaat grote kommer en kwel en hel en verdoemenis voor de mensen in die gebieden waar het allemaal speelt laten we er van uitgaan dat Putin en Trump verstandiger zijn

  3 likes
 9. Komt goed.
  Rusland laat zich niet opjagen.

  1 likes
 10. Dat de oorlog nu tegen Rusland niet doorgaat is een ramp voor satan en zijn satanisten!

  1 likes
 11. Misschien heeft die troepenmacht(wereldwijd) iets te maken met een bericht van hier eerder gepost(6 januari 2017): Het internet wordt dit jaar 24 uur platgelegd.(door gecontroleerde oppositie groep anomymous?) Zo’n Event geeft veel chaos bij de mensen, denk aan niet kunnen pinnen. Maar vooral de financiële markten wereldwijd. Daaruit kunnen grote problemen ontstaan. Tenzij het in het weekend plaatsvindt. Dan liggen de markten in het westen stil. Ook is het zo een manier om cashgeld/zwart geld op te halen. Het is mij al opgevallen, dat verschillende winkels weer met alle kassa’s cash gebruiken. Terwijl dit toch lange tijd andersom was.(meer pin kassa’s)
  Zelf een oorlog starten met raketten heeft geen enkele zin. Voor beide kanten niet. Dan is het wel een troepenmacht om eventuele overnames van landen te voorkomen. Vooral in de gebieden waar het nu onrustig is.
  Beetje een voorspelling van mij uit(cryptisch gezien). Als je het dollar biljet samenvouwt(ik heb het nu over geld/systeem/vandaar deze gedachte), krijg je een gebouw met 7 verdiepingen bovengronds. Stories(Engels vertaald), maar dat kunnen ook verhalen/Events zijn. Krijgen we dit jaar met 7 Events te maken. Of slaat het bv. op de 7 zonden, o.a. hebzucht verminderen enz.? Ook zijn er 3 of 4 verdieping ondergronds(iets gebeurt achter de schermen?) Het gebouw op het biljet wordt overspoelt door iets. Sommige denken aan een tsunami. Misschien wel meerdere. De illuminatie kaart(spel) spreekt over meerdere rampen.
  De bedoeling van dit alles, werken naar: 888. 8 is het getal van oneindigheid. Iets met computer? Zag een filmpje, dat iemand ging bellen met Jezus via het nummer: 888-888-888-888 of met een 1 ervoor.(zou het maar niet doen, want je weet niet of dit een virus of iets is.)

  0 likes
 12. iemand ooit van deze schaduw gehoord? je ziet ze niet maar ze zijn er wel!

  http://stateofthenation2012.com/?p=27612

  0 likes
 13. De stroomuitval in Amsterdam vanochtend was “toeval”.
  Er komen steeds meer van die toevallige stroomuitvallen .
  UIteindelijk en over niet al te lange tijd start de vrije energie.
  Dan storten de machten ineen!
  Mooie gedachten, mooie Droom ook, Maar het komt eraan.

  0 likes
 14. De militairen naar de barakken terug sturen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Afgelopen week heeft het Joint Investigation Team ...

Het Westen steunde de creatie van terreurgroep IS, laten deze geopenbaarde overheidsdocumenten zien

Het Westen steunde de creatie van terreurgroep IS, laten deze geopenbaarde overheidsdocumenten zien

Judicial Watch, een waakhond die de Amerikaanse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.