Great ResetMens en Dier

Baas van De Telegraaf verlaat Bilderberg-meeting: ‘Do you see it yet?’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Afgelopen jaar namen bestuursvoorzitter van mediabedrijf Mediahuis Thomas Leysen en de Belgische minister van Energie Tinne Van der Straeten deel aan de jaarlijkse Bilderbergconferentie in Washington DC. Leysen is ook lid van de Bilderberg-stuurgroep.

Op straat werd het tweetal gevolgd door Josh Friedman en Luke Rudkowski. Beelden daarvan gaan momenteel rond op social media. Leysen en Van der Straeten krijgen allerlei vragen voorgeschoteld, maar laten weinig los. Leysen wil alleen kwijt dat ‘er een persverklaring is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Arts Paul van Hoek schrijft: “Baas van De Telegraaf verlaat Bilderberg-meeting. Do you see it yet?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Transparantie

De Bilderbergconferentie ging vorig jaar vooral over desinformatie, Rusland, Oekraïne en energiezekerheid. Mediahuis is uitgever van onder meer De Limburger, NRC, De Telegraaf en Metro.

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) eiste transparantie over deze bijeenkomst. “Als de meest invloedrijke personen op aarde de halve wereld overvliegen om drie dagen met elkaar te verblijven in een luxe hotel dat wordt omringd door hoge hekken en wordt bewaakt door zwaarbewapende beveiligers, dan kan toch niemand beweren dat dat oninteressant is en geen nieuwswaarde heeft?” zei hij.

Schaduwregering

“Zijn hier soms afspraken over gemaakt?” vroeg Van Meijeren. “Zij zijn er toch om de macht te controleren en niet om de macht op haar wenken te bedienen?”

“Hebben we hier te maken met een schaduwregering die de wereld wil beheersen? Zijn het architecten van een Nieuwe Wereldorde die de mensheid wil knechten? Of is het gewoon een onschuldige praatclub waar de aanwezigen simpelweg met elkaar van gedachten wisselen over hoe ze de wereld kunnen verbeteren?”

4.8 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Markof Ruttler
Markof Ruttler
11 maanden geleden

*gniffel* Jullie zijn zo hard de sjaak.

Dree
Dree
11 maanden geleden

Rioolratten!

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Zijn allemaal reptielen die daar bekonkelen hoe hun meer macht en geld afhandig kunnen maken van de useles eaters.

Den Tuuut
Den Tuuut
11 maanden geleden

Van de eerste twee ben ik zeker, waarom een praatclubje beveiligen dat je leven ervan afhangt vind ik zwaar overdreven, dus er gebeuren zaken die het daglicht niet mogen zien.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x