Gezondheid

Experts: “Fluoride kan leiden tot bot- en blaaskanker en lager IQ kind”

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers zeggen dat fluoride gevaarlijke bijwerkingen kan veroorzaken, die kunnen leiden tot bot- en blaaskanker en een lager IQ bij kinderen. Britse gezondheidsexperts hebben opgeroepen te stoppen met het toevoegen van fluoride aan drinkwater.

Professor Stephen Peckham van de Kent University zei dat men begon met de fluoridering van drinkwater in een tijd dat er nog niet genoeg onderzoek beschikbaar was over de veiligheid en effectiviteit van fluoride.

“Je kunt niet met zekerheid zeggen dat de fluoridering van drinkwater veilig of effectief is,” zei hij. Professor Peckham heeft onderzocht of hyperthyreoïdie – een aandoening die kan leiden tot angstgevoelens, slaapproblemen en spierzwakte – gelinkt kan worden aan fluoridering, maar kan nog geen eenduidige conclusie trekken.

Voor het eerst in 50 jaar

Critici wijzen op studies waaruit blijkt dat fluoride botkanker bij jongens, blaaskanker, hyperthyroïdie, heupfracturen en een lager IQ bij kinderen kan veroorzaken.

Het Verenigd Koninkrijk is één van de weinige landen waar nog fluoride aan het drinkwater wordt toegevoegd. De Amerikaanse overheid heeft dit jaar bekendgemaakt de hoeveelheid fluoride die wordt toegevoegd aan het drinkwater voor het eerst in 50 jaar te verlagen.

Eerder dit jaar deed de Cochrane Collaboration, een organisatie bestaande uit 14.000 wetenschappers, onderzoek naar fluoride. Uit de beschikbare gegevens bleek dat fluoridering hielp tegen tandbederf, maar de studies dateerden allemaal van voor 1975. De experts vonden bovendien een verband tussen fluorose (tandverkleuring) en fluoride.

Alarmbellen

Paul Connett, die 23 jaar les gaf aan de St Lawrence University in New York, zei dat er alarmbellen moeten afgaan als fluoride in bepaalde studies wordt omschreven als een ‘neurotoxine’. “Ze blijven dit opdringen aan mensen die het niet willen,” zei hij.

De Britse gezondheidsdienst is van mening dat de fluoridering van drinkwater een ‘veilige en effectieve maatregel’ is in de strijd tegen tandbederf.

[MailOnline, Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik poets al zeker 6 jaar Fluoride vrij en filter al mijn water met een Ceramische filter.
1 van mijn eerste Infowars artikelen die ik re-poste was over “Sodium Fluoride”, de verzamelnaam voor een verzameling aan rest afval producten van de chemische industrie. Calcium Fluoride is niet schadelijk, maar dit word nooit gebruikt bij de Fluoride vermeldingen, tenzij het letterlijk Calcium Fluoride word genoemd.
https://www.youtube.com/watch?v=8bApS5c5XrU

frans
frans
6 jaren geleden

in het verleden niet genoeg middelen om onderzoek te doen?
Ik denk dat het tot in den treure is onderzocht!
doelbewust, ja, maar dat is natuurlijk een complotterie.

Logiter
Logiter
6 jaren geleden

Dokter Hans Moolenburgh die zelf menig keer een topic op NFN was,heeft mij in zijn boek bewust gemaakt van het vergif fluoride,en vooral wat het met jonge kinderen doet.
Inmiddels poetst mijn gezin al een jaar fluoridevrij en met groot succes.
We worden massaal vergiftigd met een flitsende glimlach,eigenwijs zijn is het advies.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x