Binnenland

Kijk: PvdA-congres verstoord door ontevreden lid: ‘Asociale partij!’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

PvdA en GroenLinks hielden afgelopen weekend hun congres in hetzelfde pand. In de nieuwe Eerste Kamer, die in mei door de Statenleden wordt gekozen, komen de twee partijen als één fractie terug.

De partijen werken toe naar een fusie omdat ‘de ‘rode’ strijd voor een rechtvaardige samenleving en de ‘groene’ strijd voor een duurzame samenleving één en dezelfde zijn’, aldus partijprominenten. Ze denken samen ook meer politieke macht te hebben.

Aan het einde van de congresdag gaven partijleiders Attje Kuiken en Jesse Klaver een speech.

Ik wil nooit meer op de PvdA stemmen

Tijdens het PvdA-congres, dat live werd uitgezonden door de NPO, gebeurde er iets opmerkelijks. Op het moment dat er werd overgegaan tot de stemming, zag één van de PvdA-leden zijn kans schoon. “Nou lijkt me even een goed moment. Ik ben lid van de PvdA en ik wil nooit meer op de PvdA stemmen zolang dit een asociale partij is die het hele sociale weefsel van de Nederlandse verzorgingsstaat afbreekt,” schreeuwde de man.

“Dankuwel voor deze mededeling, maar we gaan nu over tot de stemming,” zei Rita Weeda, terwijl de man bleef tieren. “Misschien dat u de discussie op een andere plek kunt voortzetten. Dankuwel.”

PvdA heeft nooit oppositie nodig

“Asociale PvdA,” riep de man nog. “Asociaal.”

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs (Hart voor den Haag) reageert: “Heerlijk. PvdA heeft nooit oppositie nodig, die hebben ze altijd zelf al in huis.”

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Duivels clubje zelfingenomen clowns.

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 maand geleden

Partij van de AFBRAAK

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Leuk toch?

Psa
Psa
1 maand geleden

Waarom hebben we zoveel steek en schiet partijen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x