Mens en Dier

Klimaatfonds Timmermans gekraakt: ‘Wat hier gebeurt is gewoon krankzinnig’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

De 1000 miljard euro die de Europese Commissie wil investeren in de overgang naar een klimaatneutrale EU in 2050 is ‘pas het begin’, zei Eurocommissaris Frans Timmermans eerder in het Europees Parlement.

Volgens Brussel is 1000 miljard niet genoeg om te zorgen dat de EU in 2050 netto geen CO2 meer uitstoot. Jaarlijks is daar volgens Timmermans tot 300 miljard euro voor nodig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Klimaatminister Rob Jetten (D66) presenteerde vorige maand een klimaatpakket ter waarde van 28 miljard euro voor maar liefst 120 klimaatmaatregelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waar komt dat geld vandaan?

“Al dat geld dat we gaan uitgeven, moet ergens vandaan komen, toch? Dus als jij zoals Frans Timmermans 1000 miljard ter beschikking hebt, waar komt dat geld vandaan?” Die vraag stelde financieel expert Ab Flipse in Brands & Flipse Blikken Terug. “Die tientallen miljarden die Nederland gereserveerd heeft voor het klimaatfonds, waar komt dat geld vandaan?”

“Dat betalen wij. Dat gaan wij betalen, in accijnzen. Dat gaan wij betalen, omdat ons eigen huis straks wordt belast. Wij gaan dat betalen,” benadrukte Flipse. “Niet enkel wij, maar ook onze kinderen en onze kleinkinderen.”

Absurd

Hij wees erop dat de impact absurd is. “En de effecten van de maatregelen die wij gaan doorvoeren in Europa, met Nederland voorop, hebben geen effect.”

“Moet je goed omgaan met de aarde? Ja natuurlijk, daar moeten we zeker goed mee omgaan. Maar wat hier gebeurt is gewoon krankzinnig.”

4.9 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mark
mark
1 jaar geleden

Krankzinnig, we worden ook bestuurd door zwakzinnige wef psychopaten..!

hoogtijd
hoogtijd
1 jaar geleden

Rare flierefluiter die baardaap. Er is HELEMAAL GEEN KLIMAATCRISIS. dE LEUGENS GAAN MAAR DOOR. ALLEMAAL VOOR HET WEF. DIE timmermans IS OOK ZO’N WEF KABOUTER. LAAT DE HELE EU NAAR DE KNOPPEN GAAN,ZODAT WIJ VERDER KUNNEN MET ONS NORMALE LEVEN. GAAF EN RIJK LAND HE rutte? NAZI PRAKTIJKEN ZIJN HET, WE WORDEN ONDERDRUKT HET IS ONAANVAARDBAAR, ONGEKEND WAT DEZE KABOUTERS DOEN.

Herm
Herm
1 jaar geleden

Timmermans zelf en Jetten zijn krankzinnig opsluiten dat volk en nooit meer loslaten. Wat een dwazen zitten er toch in Brussel en Den Haag.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Ik denk aan de film “knowing”. Eerder heeft iemand hier wat van gezegd. Ik heb de film gezien. En dat mag inderdaad zo snel mogelijk gaan gebeuren. Ik ben er zo ontzettend klaar mee. Als die aarde zo n zwakke planeet is, dan maar oprotten. Ik ga niet in armoede leven voor deze onzin. Het blijft een verdienmodel. WAKKER WORDEN. Zal nu toch echt moeten gebeuren. Allemaal opgesloten,dodelijke armoede. Maar die planeet is gered. Niet mijn ding.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x