UFO

Belgen zagen vorig jaar veel meer UFO’s. Voor deze meldingen is nog altijd geen verklaring gevonden

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2018 registreerde het Belgische UFO-meldpunt 179 waarnemingen van vreemde luchtverschijnselen.

Dat is een stijging van 33 procent in vergelijking met het aantal meldingen uit 2017 (134 waarnemingen). Dat blijkt uit het jaarverslag van het Belgische UFO-meldpunt.

In de provincie Oost-Vlaanderen werden de meeste UFO’s gespot.

Eveneens een stijging

Het Franstalige COBEPS (Comité Belge pour l’Etude des Phénomènes Spatiaux) ontving het afgelopen jaar 76 UFO-meldingen, eveneens een stijging vergeleken met het jaar ervoor.

De stijging van het aantal meldingen liet zich – naar jaarlijkse gewoonte – vooral voelen tijdens de zomermaanden juli en augustus. Beide maanden samen waren goed voor 44 meldingen.

Dit grote aantal waarnemingen kan grotendeels verklaard worden door het warme weer in die periode.

Geen verklaring

Ook in oktober waren er beduidend meer meldingen dan het maandgemiddelde. Dit kan mede verklaard worden door de uitzonderlijk lage bewolkingsgraad in die maand.

Veel UFO’s worden vrij snel ontmaskerd als vliegtuigen, sterren of het ruimtestation ISS, maar voor een aantal meldingen heeft het meldpunt geen verklaring kunnen vinden.

Zo werd in Nederland een felgroen lintvormig object gespot dat nog altijd onverklaard is.

Vreemde bewegingen

En op 1 augustus zag iemand in het Luxemburgse Sommerain een ‘stervormig object dat vreemde bewegingen maakte’.

“Het begon als een fel object: wit-blauw, zo groot als de ster Wega, die eerst niet bewoog,” beschrijft de melder.

“De ‘ster’ bewoog naar het westen met een ongewone snelheid. Niet zeer snel, maar ook niet traag,” klonk het. “Op sommige momenten stopte de ‘ster’ en leek het alsof hij aarzelde.”

[Standaard, Nieuwsblad, Belga]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

De mens heeft de laatste 70 jaar zoveel de lucht in gestuurd dat je inmiddels van alles kan zien , het is een ware vuilnisbelt rondom de Aarde, plus allerlei onbekende speeltjes waar we niks van mogen weten, allemaal geheim…
Hebben we inmiddels allerlei techno lichten, drone’s en satellieten , De mens staat voor niks, vervuild de aarde, het water/ zee en de directe omgeving in de lucht…….Bovendien vervuilt de mens zichzelf met verkeerd voedsel, chemische zooi en negativiteit …….Ohhhh wat zijn we geweldig……En weet je wat….we houden er voorlopig niet mee op….

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

Die deepstate + nasa brainwashen de mensheid dat er alien schepen ons in het oog houden (ze hebben zelfs space craft foto’s van ruimteschepen aliens via nasa, man man man maar we moeten niet ongerust zijn de VS kan ze zo aanvallen ons verdedigen, via hun space program…

MSM + Alt. media werken hier allemaal aan mee. Zelfs 9fornews, iedere 2é 3é dag artikel over aliens valt te hard op hoe gepusht wordt om in aliens te geloven

13 minuten vanuit de VS overheid, uw portie mindcontrole zodat u als domme gebrainwashte slaaf de deepstate aliens kunt verwelkomen, ah ja per toeval kan de VS via hun star wars, space program winnen van die aliens dus don’t worry…

They Are Here: Huge Alien Craft In Our Solar System

https://youtu.be/-wcVtxkYzfk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x