CoronaMens en Dier

Politieagent vertrekt na coronakritiek: ‘Buigen voor de waanzin kan ik gewoon niet’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

Politieagent Brian Geertshuis, lijsttrekker van Forum voor Democratie in Hengelo, heeft na 12 dienstjaren ontslag genomen. “Na alle ophef was ik beland in een onhoudbare situatie,” schrijft hij in een bericht op LinkedIn.

“Je uitspreken tegen de ontelbare aantoonbare leugens van de afgelopen twee jaar maakt je een doelwit van het stinkende, rottende gezwel van deze tijd: de media,” zegt Geertshuis, die in goed en respectvol overleg zelf de beslissing heeft genomen zijn ontslag in te dienen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Ook met de nazi’s gebeurde dat

“De politie is (nog) niet daar waar ik al ben,” schrijft hij. “Ik neem bijzondere herinneringen mee uit één van de mooiste episodes uit mijn leven en laat fantastische collega’s achter, maar buigen voor de waanzin kan ik gewoon niet. Er gaan andere mooie dingen komen. En het bastion van de weerstand, welke wij met ons allen op gaan richten, zal veel van mijn energie gaan kosten.”

De oud-militair is fel tegen de coronamaatregelen. “Ik kijk uit naar de dag dat deze smeerlappen die deze waanzin over ons uitrollen met de kop op het hakblok liggen. Ook met de nazi’s gebeurde dat uiteindelijk,” schreef Geertshuis op een forum voor Porsche-liefhebbers over de beleidsmakers. Hij liet zich op het forum ook kritisch uit over de coronavaccinaties.

Beeldspraak

De politieagent liet aan 1Twente weten dat hij geen spijt heeft van zijn toenmalige woordkeuze. “Het gaat hier om beeldspraak. Natuurlijk wil ik niet letterlijk dat mensen worden onthoofd, dat zou natuurlijk ridicuul zijn. Ik sprak de wens uit dat de verantwoordelijken voor dit desastreuze coronabeleid ter verantwoording worden geroepen.”

“Ik zou nooit oproepen tot geweld en dat keur ik natuurlijk resoluut af,” benadrukte Geertshuis.

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
2 jaren geleden

Een politie dienaar uit het goede hout gesneden.

TéDé
TéDé
2 jaren geleden

Hulde voor deze man! Dat er nog vele mogen volgen, ook uit andere beroepsgroepen.

Never.
Never.
2 jaren geleden

Brian Geertshuis. Je bent moedig, je toont durf, je roeit tegen de stroom in. Je bent een held. Beter dan die vroegere collega’s die zich laten meeslepen door dit WEF-tuig. Hulde.

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
2 jaren geleden

Als je dat zelf uit overtuiging besluit en dat doe je niet bijde eerste gedachten,kan ik dat toejuichen. altijd voor je zelf kiezen niet voor opruiers,ik hoop dat ik dat dapper mag vinden,waren er maar minder praters en meer doeners,maar angst overheerst meestal,ik wens je alle kracht om jezelf te mogen blijven.i8

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x