CoronaMens en Dier

Politieagent vertrekt na coronakritiek: ‘Buigen voor de waanzin kan ik gewoon niet’

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Politieagent Brian Geertshuis, lijsttrekker van Forum voor Democratie in Hengelo, heeft na 12 dienstjaren ontslag genomen. “Na alle ophef was ik beland in een onhoudbare situatie,” schrijft hij in een bericht op LinkedIn.

“Je uitspreken tegen de ontelbare aantoonbare leugens van de afgelopen twee jaar maakt je een doelwit van het stinkende, rottende gezwel van deze tijd: de media,” zegt Geertshuis, die in goed en respectvol overleg zelf de beslissing heeft genomen zijn ontslag in te dienen.

Ook met de nazi’s gebeurde dat

“De politie is (nog) niet daar waar ik al ben,” schrijft hij. “Ik neem bijzondere herinneringen mee uit één van de mooiste episodes uit mijn leven en laat fantastische collega’s achter, maar buigen voor de waanzin kan ik gewoon niet. Er gaan andere mooie dingen komen. En het bastion van de weerstand, welke wij met ons allen op gaan richten, zal veel van mijn energie gaan kosten.”

De oud-militair is fel tegen de coronamaatregelen. “Ik kijk uit naar de dag dat deze smeerlappen die deze waanzin over ons uitrollen met de kop op het hakblok liggen. Ook met de nazi’s gebeurde dat uiteindelijk,” schreef Geertshuis op een forum voor Porsche-liefhebbers over de beleidsmakers. Hij liet zich op het forum ook kritisch uit over de coronavaccinaties.

Beeldspraak

De politieagent liet aan 1Twente weten dat hij geen spijt heeft van zijn toenmalige woordkeuze. “Het gaat hier om beeldspraak. Natuurlijk wil ik niet letterlijk dat mensen worden onthoofd, dat zou natuurlijk ridicuul zijn. Ik sprak de wens uit dat de verantwoordelijken voor dit desastreuze coronabeleid ter verantwoording worden geroepen.”

“Ik zou nooit oproepen tot geweld en dat keur ik natuurlijk resoluut af,” benadrukte Geertshuis.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

Een politie dienaar uit het goede hout gesneden.

TéDé
TéDé
1 jaar geleden

Hulde voor deze man! Dat er nog vele mogen volgen, ook uit andere beroepsgroepen.

Never.
Never.
1 jaar geleden

Brian Geertshuis. Je bent moedig, je toont durf, je roeit tegen de stroom in. Je bent een held. Beter dan die vroegere collega’s die zich laten meeslepen door dit WEF-tuig. Hulde.

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

Als je dat zelf uit overtuiging besluit en dat doe je niet bijde eerste gedachten,kan ik dat toejuichen. altijd voor je zelf kiezen niet voor opruiers,ik hoop dat ik dat dapper mag vinden,waren er maar minder praters en meer doeners,maar angst overheerst meestal,ik wens je alle kracht om jezelf te mogen blijven.i8

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x