UFO

Topadviseur Obama: “Amerikanen in het duister houden over UFO’s is dieptepunt”

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Podesta, een topadviseur van de Amerikaanse president Barack Obama, gaat vanaf februari Hillary Clinton bijstaan. Dan zal Podesta stoppen met zijn werk voor de regering-Obama. Volgens ingewijden wordt Podesta mogelijk campagneleider van Clinton, als die besluit een gooi naar het presidentschap te doen.

Vrijdag keek de topadviseur van Obama terug op het afgelopen jaar. Dat hij er opnieuw niet in is geslaagd om de UFO-files naar buiten te brengen, beschouwt Podesta als dieptepunt van zijn adviseurschap. “The truth is still out there,” twitterde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is bekend dat Podesta al lange tijd is gefascineerd door UFO’s. Tijdens een persconferentie in 2002, die was georganiseerd door de Coalition for Freedom of Information, zei Podesta hoe belangrijk het is om UFO-documenten boven tafel te krijgen.

“Het is tijd om achter de waarheid te komen,” zei hij. “Niet alleen omdat het Amerikaanse volk de waarheid aankan, maar ook omdat de wet ons daartoe verplicht.”

De Washington Post schreef over een ontmoeting die één van haar journalisten in 2007 had met Podesta. Karen Tumulty vroeg hem over berichten dat de Clinton Library in Arkansas was overspoeld met Wob-verzoeken over e-mails van de oud-stafchef onder president Clinton over de ‘X-Files’ en ‘Area 51’. Via een woordvoerder zei hij zoals ze in de X-Files zeggen: “The truth is out there’.

In 2010 schreef Podesta het voorwoord van het baanbrekende boek van onderzoeksjournaliste Leslie Kean UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record, waarin ze legergeneraals, piloten en overheidsfunctionarissen aan het woord laat over UFO’s.

Als campagneleider zal Podesta waarschijnlijk weinig tijd hebben om Wob-verzoeken te beantwoorden. Misschien geeft hij, zoals uit zijn tweet blijkt, de fakkel nu door aan columnist Maureen Dowd van de New York Times.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cynicastor
Cynicastor
9 jaren geleden

Zo er al buitenaardsen bestaan die onze planeet bezoeken (iets waar in persoonlijk niet in geloof), dan zijn wij als mens absoluut nog niet klaar om ze te ontmoeten. Niet zolang we als mens nog niet eens met elkaar in vrede en harmonie kunnen leven. Hoe zouden we immers in vrede en harmonie met een andere beschaving kunnen samenleven en/of -werken, als we dat onderling als mensen al niet kunnen. Daarnaast staan we wantrouwend tegenover en hebben we angst voor alles wat we niet kennen, wat ook niet handig is in het contact met ‘vreemden’.
Stel, er zou een buitenaardse delegatie naar de Aarde komen. Hoe zouden we ze dan ontvangen (Ik stel me voor dat Amerika arrogant genoeg is om hierin een leidende functie te willen hebben en die ook te nemen)? Reken maar dat die Yanks ze volop gewapend tegemoet treden met de halve strijdmacht aanwezig (de buitenaardsen zijn immers onbekend en dus per definitie te wantrouwen, aldus het gros van de mensen). En hoe zouden de buitenaardsen dáár weer op reageren, denk je? Agressief vertoon lokt immers makkelijk wederzijdse agressie uit (actie is reactie). Als die buitenaardsen (dat ze bestaan geloof ik wel, alleen niet dat ze hier ook komen/zijn (geweest)) slim zijn, wachten ze nog een paar generaties voor ze ons bezoeken. Misschien dat wij als mensen dan spiritueel wat verder en dus wijzer zullen zijn.
Ik vermoed overigens dat we binnen een paar jaar wel met een buitenaardse invasie te maken krijgen. We horen immers meer en meer over ufo’s die gespot zijn. Maar ik denk ook dat dat de grootste false flag-operatie zal zijn die we ooit gezien hebben. Pearl Harbour, de Varkensbaai, operatie Northwood, 9/11 en Charlie Hebdo zullen hierbij in het niet vallen, met als doel om de mensen onder één wereldheerser te kunnen scharen tegen die ‘gezamenlijke vijand’.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De vraag is gaan we door met voortbestaan met of zonder de hulp van Buitenaardsen?

Toon
Toon
9 jaren geleden

Cynicastor

15 februari 2015 10:52 at 10:52

Zo er al buitenaardsen bestaan die onze planeet bezoeken (iets waar in persoonlijk niet in geloof), dan zijn wij als mens absoluut nog niet klaar om ze te ontmoeten. Niet zolang we als mens nog niet eens met elkaar in vrede en harmonie kunnen leven. Hoe zouden we immers in vrede en harmonie met een andere beschaving kunnen samenleven en/of -werken, als we dat onderling als mensen al niet kunnen.

???

We hebben geen idee hoe ze denken hoe kun je dan de stelling maken dat we er nog niet aan toe zijn ?

Wie zegt dat we niet in Harmonie met elkaar kunnen leven, het is niet de bevolking die elkaar wil vermoorden maar het zijn de regeringen die alles bepalen en die mensen op oorlogspad sturen om meer macht te krijgen !
Er wordt ons geleerd dat we overal de schuld van zijn en dat er schaarste is wat helemaal niet zo is en de religie komt ten val als het uitkomt dat er leven buiten onze planeet is wat denk je dat er dan gebeurt ?!

koekje
koekje
9 jaren geleden

Dan moet ook openbaar gemaakt worden, welke aardse ufo’s er rondvliegen en welke technieken er allemaal achter gehouden zijn voor de rest van de mensheid.

Dus vergeet dat contact maar. Reken gerust op een gigantische false flag.
Hillery for president, Hillery de antichrist?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x