Homepagina » UFO » Topadviseur Obama: “Amerikanen in het duister houden over UFO’s is dieptepunt”
Topadviseur Obama: "Amerikanen in het duister houden over UFO's is dieptepunt"

Topadviseur Obama: “Amerikanen in het duister houden over UFO’s is dieptepunt”

John Podesta, een topadviseur van de Amerikaanse president Barack Obama, gaat vanaf februari Hillary Clinton bijstaan. Dan zal Podesta stoppen met zijn werk voor de regering-Obama. Volgens ingewijden wordt Podesta mogelijk campagneleider van Clinton, als die besluit een gooi naar het presidentschap te doen.

Vrijdag keek de topadviseur van Obama terug op het afgelopen jaar. Dat hij er opnieuw niet in is geslaagd om de UFO-files naar buiten te brengen, beschouwt Podesta als dieptepunt van zijn adviseurschap. “The truth is still out there,” twitterde hij.

Het is bekend dat Podesta al lange tijd is gefascineerd door UFO’s. Tijdens een persconferentie in 2002, die was georganiseerd door de Coalition for Freedom of Information, zei Podesta hoe belangrijk het is om UFO-documenten boven tafel te krijgen.

“Het is tijd om achter de waarheid te komen,” zei hij. “Niet alleen omdat het Amerikaanse volk de waarheid aankan, maar ook omdat de wet ons daartoe verplicht.”

De Washington Post schreef over een ontmoeting die één van haar journalisten in 2007 had met Podesta. Karen Tumulty vroeg hem over berichten dat de Clinton Library in Arkansas was overspoeld met Wob-verzoeken over e-mails van de oud-stafchef onder president Clinton over de ‘X-Files’ en ‘Area 51’. Via een woordvoerder zei hij zoals ze in de X-Files zeggen: “The truth is out there’.

In 2010 schreef Podesta het voorwoord van het baanbrekende boek van onderzoeksjournaliste Leslie Kean UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record, waarin ze legergeneraals, piloten en overheidsfunctionarissen aan het woord laat over UFO’s.

Als campagneleider zal Podesta waarschijnlijk weinig tijd hebben om Wob-verzoeken te beantwoorden. Misschien geeft hij, zoals uit zijn tweet blijkt, de fakkel nu door aan columnist Maureen Dowd van de New York Times.

[Yahoo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Zo er al buitenaardsen bestaan die onze planeet bezoeken (iets waar in persoonlijk niet in geloof), dan zijn wij als mens absoluut nog niet klaar om ze te ontmoeten. Niet zolang we als mens nog niet eens met elkaar in vrede en harmonie kunnen leven. Hoe zouden we immers in vrede en harmonie met een andere beschaving kunnen samenleven en/of -werken, als we dat onderling als mensen al niet kunnen. Daarnaast staan we wantrouwend tegenover en hebben we angst voor alles wat we niet kennen, wat ook niet handig is in het contact met ‘vreemden’.
  Stel, er zou een buitenaardse delegatie naar de Aarde komen. Hoe zouden we ze dan ontvangen (Ik stel me voor dat Amerika arrogant genoeg is om hierin een leidende functie te willen hebben en die ook te nemen)? Reken maar dat die Yanks ze volop gewapend tegemoet treden met de halve strijdmacht aanwezig (de buitenaardsen zijn immers onbekend en dus per definitie te wantrouwen, aldus het gros van de mensen). En hoe zouden de buitenaardsen dáár weer op reageren, denk je? Agressief vertoon lokt immers makkelijk wederzijdse agressie uit (actie is reactie). Als die buitenaardsen (dat ze bestaan geloof ik wel, alleen niet dat ze hier ook komen/zijn (geweest)) slim zijn, wachten ze nog een paar generaties voor ze ons bezoeken. Misschien dat wij als mensen dan spiritueel wat verder en dus wijzer zullen zijn.
  Ik vermoed overigens dat we binnen een paar jaar wel met een buitenaardse invasie te maken krijgen. We horen immers meer en meer over ufo’s die gespot zijn. Maar ik denk ook dat dat de grootste false flag-operatie zal zijn die we ooit gezien hebben. Pearl Harbour, de Varkensbaai, operatie Northwood, 9/11 en Charlie Hebdo zullen hierbij in het niet vallen, met als doel om de mensen onder één wereldheerser te kunnen scharen tegen die ‘gezamenlijke vijand’.

  13 likes
  • Obama zou moeten voorstellen of de mensheid (politiek) wil gaan samenwerken met UFO’s/’Aliens’.

   4 likes
  • Cinicastor; Exact is het zo gegaan toen in Rosswell enkele ufo’s met ook nog overlevende inzittenden zijn binnengehaald door ; jawel. het leger!!
   En ja.. de buitenaardsen hebben gedreigd met vernietiging!!!
   Dat is voorkomen kunnen worden d.m.v een legubere overeenkomst tussen leger en buitenaardsen.
   Uitruil van technische kennis, tegen onderzoeken van mensen en dieren , (die verdwenen) door de buitenaardsen. Er is genoeg over geschreven . maar nooit onderkend.
   Het leger houdt zorgvuldig Area 51 gesloten.
   Jij legt een mogelijk scenario wat al lang is geweest in de jaren “50 in de toekomst.
   Wonderlijk toch. En… inderdaad jou laatste alinea is gewoon waar! En.. inderdaad er moet eerst een bepaald overwicht aan liefde en vredeswensen zijn over de hele globe wanneer er landingen komen en uitwisseling kan komen met onze buitenaardse vrienden. Het zal geen false flag zijn!

   2 likes
  • Waarom denken jullie dat aliens het goede met de planeet voorhebben. Of specifieker de Mens. Als ik een willekeurig ecosysteem op Aarde bekijk, dan is eten of gegeten worden de standaard. Niet het beschaafd een theekransje gaan beleggen. Stel dat er morgen openlijk aliens op Aarde zouden landen, dan vrees ik dat dit de start van de4 uitroeiing van de Mens zal zijn.

   2 likes
 2. Cynicastor

  15 februari 2015 10:52 at 10:52

  Zo er al buitenaardsen bestaan die onze planeet bezoeken (iets waar in persoonlijk niet in geloof), dan zijn wij als mens absoluut nog niet klaar om ze te ontmoeten. Niet zolang we als mens nog niet eens met elkaar in vrede en harmonie kunnen leven. Hoe zouden we immers in vrede en harmonie met een andere beschaving kunnen samenleven en/of -werken, als we dat onderling als mensen al niet kunnen.

  ???

  We hebben geen idee hoe ze denken hoe kun je dan de stelling maken dat we er nog niet aan toe zijn ?

  Wie zegt dat we niet in Harmonie met elkaar kunnen leven, het is niet de bevolking die elkaar wil vermoorden maar het zijn de regeringen die alles bepalen en die mensen op oorlogspad sturen om meer macht te krijgen !
  Er wordt ons geleerd dat we overal de schuld van zijn en dat er schaarste is wat helemaal niet zo is en de religie komt ten val als het uitkomt dat er leven buiten onze planeet is wat denk je dat er dan gebeurt ?!

  12 likes
  • “We hebben geen idee hoe ze denken hoe kun je dan de stelling maken dat we er nog niet aan toe zijn?”

   Mijn stelling is niet gebaseerd op wat eventuele buitenaardsen denken, maar op hoe de mens zich nu ten opzichte van andere levensvormen gedraagt. De mens heeft tegenwoordig de mentaliteit: eerst schieten, dan misschien nog vragen stellen. We staan vijandig en wantrouwig tegenover alles wat we niet kennen, dus hoe kunnen we dan klaar zijn voor een ontmoeting met een andere beschaving?

   “Wie zegt dat we niet in Harmonie met elkaar kunnen leven, het is niet de bevolking die elkaar wil vermoorden maar het zijn de regeringen die alles bepalen en die mensen op oorlogspad sturen om meer macht te krijgen!”

   We kunnen niet in harmonie met elkaar leven, anders hadden we dat namelijk wel gedaan. We zijn (zeker op dit moment in ons bestaan) veel te individualistisch en op ons eigen welzijn gericht om ons met het welzijn van anderen bezig te houden.
   Zolang we niet van elkaar kunnen verdragen dat we niet allemaal hetzelfde geloven, kunnen we niet in harmonie leven. Zolang we ervan uit gaan dat een ander eerst je respect moet verdienen, in plaats van dat je in beginsel respect voor iedereen hebt, kunnen we niet in harmonie met elkaar leven. Zolang we zo materialistisch zijn ingesteld als we nu zijn, zal er altijd jaloezie en nijd zijn. Daardoor kunnen we niet in harmonie met elkaar leven.

   1 likes
   • Het grappige is dat iedereen het wel even denkt te weten maar we weten geen sh*t. Alles is gebaseerd op pure speculatie.

    Er zijn genoeg mensen en civilisaties die wel in harmonie (mens, dier en natuur) leven. Dat een kolonist het niet nauw neemt en industrieel denkt wil niet zeggen dat elk volk zo is. Zo is het waarschijnlijk met de “e.t’s” ook.

    Dus van Wij kunnen niet vind ik goedkoop. Wij westerse materialisten kunnen het niet goed nee. Grootste boosdoeners blijven politiek en religie.

    1 likes
  • Hoe ga je de val van religie verklaren, als blijkt dat de aliens fervent aanhanger van momo blijken te zijn?

   0 likes
 3. Het is niet zozeer de vraag of wij met HUN contact willen maken, maar zij met ONS.
  Vermoedelijk is dat geenszins hun bedoeling, anders hadden ze dat allang gedaan, door b.v. te landen tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen, de finale van de WK-voetbal en andere massale evenementen.
  Stel dat in de loop der jaren 50 verschillende soorten aliëns van 50 verschillende planten ons bezocht hebben. Zijn ze dan allemaal zó verlegen, door nooit officieel contact met ons te maken?

  Ik zie het door een religieuze bril: aliëns zijn een creatuur van de satan. Zijn doel is het om de mensheid in verwarring te brengen omtrent het scheppingsverhaal en het bestaan van God.

  2 likes
  • De bijbel geeft een valse interpretatie van het scheppings verhaal, er bestaat geen God, het zijn buitenaardse wetenschappers, de Elohim, die de mensheid hebben geschapen via klonen.

   4 likes
  • @Axmann: “Ik zie het door een religieuze bril: aliëns zijn een creatuur van de satan. Zijn doel is het om de mensheid in verwarring te brengen omtrent het scheppingsverhaal en het bestaan van God”.

   Het zijn niet de buitenaardsen die ons proberen te vertellen dat zij ons geschapen hebben. Dat verhaal (de Annunaki, Niburu, goud delven op Aarde etc.) heeft Zecharia Sitchin verzonnen
   (bron: http://www.sitchiniswrong.com/).

   @Kalki: Lees het volgende artikel eens: http://inbijbelsperspectief.weebly.com/zijn-alieumlns-bijbelse-elohim.html

   0 likes
   • Ja leuke site ‘sitchin is wrong’. Ik mis alleen het deel waarin hij sitchin’s “verzonnen” feiten mbt evolutie van tafel veegt. Doet ie niet, kan ie niet. Bèèèh bèèèh báááh.

    Oh en net iets te veel ‘order the dvd now’ her en der. Daar hou ik dus niet van hè.

    2 likes
  • Als satan aliens gecreeerd had, dan had hij allang het universum veroverd. Aliens zijn niet gecreeerd door satan, maar door God (de energie die overal om ons heen en in onszelf zit). satan heeft alleen macht hier op aarde. Daarom is hij hier verbannen zodat hij niet het universum kan veroveren. Als hij aliens gecreeerd had, dan was hij nu de heerser van het universum wat in dit geval niet zo is.

   1 likes
 4. De vraag is gaan we door met voortbestaan met of zonder de hulp van Buitenaardsen?

  8 likes
 5. Dan moet ook openbaar gemaakt worden, welke aardse ufo’s er rondvliegen en welke technieken er allemaal achter gehouden zijn voor de rest van de mensheid.

  Dus vergeet dat contact maar. Reken gerust op een gigantische false flag.
  Hillery for president, Hillery de antichrist?

  5 likes
 6. Wij stammen af van de buitenaardse.
  Zijn trouwens goede docu’s
  https://www.youtube.com/watch?v=tGMGOdKOPKk
  en
  https://www.youtube.com/watch?v=cYPCKIL7oVw

  3 likes
 7. Hallo beste mensen ,
  Met veel nederigheid vraag ik om a.u.b ” Allies Of Humanity” boek 3 te lezen dat beschikbaar is op Amazon.
  En deel a.u.b de “Verklaring Van De Menselijke Soevereiniteit” dat beschikbaar is op humansovereignty.org.
  Het is nu tijd om volwassen ,nuchter en wijs te worden en onze veronderstellingen en geloofsovertuigingen aan de kant
  Te zetten wat Contact betreft.

  2 likes
 8. Natuurlijk zal de mens daar wel klaar voor zijn. Zowat alles religies kunnen overboord wanneer deze wezens ons wat beter kunnen inlichten. Bovendien moeten wij als arrogant wezen niet denken net zo machtig en geavanceerd te zullen zijn als hun. We hebben dan gewoon te doen wat hun zeggen mischien is dat ook wel beter dan de huidige schijnheilige politieke leiders. Wij zijn tegenwoordig namelijk ook gekker met onze huisdier dan ons medemens.

  1 likes
  • @Hendrick: “Bovendien moeten wij als arrogant wezen niet denken net zo machtig en geavanceerd te zullen zijn als hun. We hebben dan gewoon te doen wat hun zeggen”

   Dus als Amerika Nederland zou binnen vallen, hebben we ook maar gewoon te doen wat ze zeggen, want ze hebben nu eenmaal superieure wapens, dus is het normaal dat we naar ze moeten luisteren? Vreemde logica.

   Dat een beschaving of groepering geavanceerder is geeft ze niet vanzelfsprekend het recht om een ander hun wil of gedachtegoed op te dringen.

   Ongelijkheid betekent niet ongelijkwaardigheid.

   1 likes
 9. Zo lang de mensheid niet deugd, zullen er geen ‘Aliens’ op Aarde landen.

  2 likes
 10. Met de verhoogde energieën selecteert het zich vanzelf uit. En daar ik geloof dat Jezus terug is in een energie lichaam, hoeft hij ook niet als Alien op Aarde te landen zolang de darkies nog vrij rondlopen. De vraag is, hoe lang nog? Nu is het nog een veel te lage vibratie voor hen. Maar dat wil niet zeggen dat ze (Galactic Federation) niet aanwezig zijn.

  gr: Faith

  https://www.youtube.com/watch?v=Sw_r_1cYsnY

  2 likes
 11. @cynicastor
  Misschien een tip om je meer duidelijkheid te geven omtrent het bestaan en de reden van de bezoeken aan onze planeet door buiten-aardsen,(wat wij zelf in feite ook zijn) zowel de verscheidenheid van rassen..

  http://www.wanttoknow.nl/aanbiedinglezingserie-buitenaards-contact-is-werkelijkheid/

  1 likes
 12. Je kan er niet meer omheen natuurlijk, UFO, buitenaardsen, … maar zijn deze dan zo mensvriendelijk of hebben ze andere doelen ?

  0 likes
 13. Wat ik al verdacht vind is: Waarom moet het via Amerika bekend gemaakt worden? Waarom het nog steeds niet bekend is? Immers velen zijn al voorbereid via films, muziek en zelfs via de heilige boeken. Als er goede aliens zijn(voor ons), waarom zijn er dan satellieten? We weten dat die dingen super controle middelen zijn. Kernenergie is ook niet bepaald aarde/mens vriendelijk. enz. Niks wijst erop dat er Aliens zijn. Het zijn gewoon de elite/mens. De kennis is gewoon van oude beschavingen. Zoals alles beheerst is opgebouwd, zo laat men ook alles weer beheerst afbouwen. Via klimaatbeheersing, sociale beheersing, voedsel/waterbeheersing enz. Zo lost men overpopulatie op. Als je naar de natuur kijkt, dan doet ie dit zelf(opruimen van zieke/zwakke dieren enz). In een beschaving doet de macht/elite dit. Dus niks aliens. Hoe komt men aan de vindingrijkheid van alles? Nou een mens kan zelf nadenken en door veel dingen te doen komt ie ergens op. Zelfs dieren kunnen dit. Ze passen zich aan, aan de omgeving. Als je veel naar natuurfilms kijkt, dan weet je dat dieren veel slimmer zijn, dan wij denken. De heilige boeken kloppen wel, maar de instituten deugen niet. Alles is dubbelzinnig. Bewust gedaan om de mens in verwarring te brengen. Aan elke grote beschaving komt een eind. Zoals bij de dieren overpopulatie ook zichzelf oplost. Dieren hebben bv. moeite met genoeg voedsel/water te vinden en gaan dan dood of worden opgegeten door andere dieren. Bij mensen is de acceptatie dat men dood kan gaan verstoord door kennis en systeem. En in elk systeem overleeft de sterkste. Niet leuk, maar wel realistisch. De mens vernietigd zichzelf door gepruts aan zichzelf(ze wordt zwakker) en de natuur helpt nog een handje mee.
  vb. Je hebt een volwassen boom. Die plant zichzelf voort, die heeft geluk dat ie zo groot kon worden door de juiste omstandigheden. Uit zijn zaadjes komen nieuwe boompjes. Niet alle boompjes redden het, want ze zijn met teveel. Sommige kwijnen weg door bv. te weinig licht en te weinig voedingstoffen. Schimmels zorgen voor de opruiming. Wat overblijft is voedsel voor een ander plantje.
  In feite is dit een vorm van reïncarnatie.
  Conclusie: de natuur is ook hard. En niemand gaat ons redden. Dus ook geen Aliens enz. Je moet jezelf zien te redden en maak er zelf iets moois van.

  0 likes
  • Survival of the fittest volgens jou. Prima dat je er rationeel naar kijkt (doe ik ook), maar het is denk ik niet verkeerd outside the regular box te kijken zo nu en dan. Zoals ik al in een eerdere reactie heb gezegd. Het hoeft niet zo te zijn maar het kan wel. Micro-organismes zien we niet, maar zijn er wel. Straling kunnen we niet zien, maar is er wel etc.

   0 likes
 14. Obama toonde zichzelf als zijnde de man die vond dat het weer eens tijd werd om de ruimte in te gaan en dus werk te maken met exploraties van de naburige planeten. Daar gebruikte hij in zijn huidige positie voor. Ik had/heb het gevoel dat hij ook enorme interesse heeft in UFO’s (van buitenaardse aard dan) en al wat er mee te maken had. Het is nu eenmaal niet evident om als president van een grootmacht hierop in te gaan, publiekelijk dan. Het lijkt me voor hem en USA beter dat hij na zijn presidentschap pas werk maakt over deze onderwerpen. Het zou bv. fantastisch zijn dat hij een spreker wordt op een Disclosure Project persconferentie. Het lijkt me vanzelfsprekend dat hij de voorbije jaren toch heel wat info hieromtrent heeft kunnen verzamelen… uiteraard zal dit nooit gebeuren maar ALS hij iets zou uitbrengen zal het na zijn termijn zijn en dan nog waarschijnlijk pas vele jaren later.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...