Homepagina » Het Complot » Federale onderzoeksjury gaat zich buigen over bewijzen voor gecontroleerde sloop op 9/11. ‘Dit is een belangrijke stap voorwaarts’
Federale onderzoeksjury gaat zich buigen over bewijzen voor gecontroleerde sloop op 9/11. 'Dit is een belangrijke stap voorwaarts'

Federale onderzoeksjury gaat zich buigen over bewijzen voor gecontroleerde sloop op 9/11. ‘Dit is een belangrijke stap voorwaarts’

In april vorig jaar diende de ngo Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry samen met nabestaanden van slachtoffers een verzoek in bij de officier van justitie in New York om bewijzen voor federale misdaden gerelateerd aan de vernietiging van drie WTC-torens te mogen presenteren aan een onderzoeksjury.

De ngo zegt te beschikken over sluitend bewijs dat explosieven zijn gebruikt om de Twin Towers en WTC7 neer te halen.

Er zijn in totaal 57 bewijsstukken overhandigd aan de officier van justitie die zouden aantonen dat de gebouwen zijn opgeblazen.

Seismische schokken

Het gaat onder meer om een analyse van stofmonsters door een onafhankelijk wetenschappelijk laboratorium, getuigenverslagen van hulpverleners, analyses van seismische schokken die zijn geregistreerd voordat de vliegtuigen de gebouwen raakten en analyses van architecten, ingenieurs en wetenschappers die hebben geconcludeerd dat de wolkenkrabbers gecontroleerd zijn gesloopt.

De Lawyers’ Committee is tot de conclusie gekomen dat explosieven van tevoren in het WTC zijn geplaatst en vervolgens op 9/11 tot ontploffing zijn gebracht.

Belangrijke stap

In november werd het verzoek door de officier van justitie ingewilligd.

De directeur van de Lawyers’ Committe, acteur Ed Asner, sprak van een ‘belangrijke stap richting grotere transparantie en aansprakelijkheid’.

Hieronder kun je een interview bekijken met oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth Richard Gage, ingewijde Barbara Honegger en voorzitter van de Lawyers’ Committee David Meiswinkel:

Foto: Numéro 1963 Wikimedia Commons

[Collective Evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. De zionistische link door Christopher Bollyn – Solving 9-11: The Deception That Changed
  The World
  http://www.bollyn.com/public/Solving_9-11_-_The_Deception_That_Changed_The_World.pdf

  Vergeet vooral Dr. Judy Wood niet met “Where did the towers go”:
  https://www.youtube.com/watch?v=ermHx3akejc

  11 likes
  • Je verwacht toch niet dat de Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry met Judy Wood gaat staan zwaaien?
   Dan verlies je de zaak meteen.

   9 likes
  • Ehm – dit artikel gaat juist over de connectie met de officiele partijen. Dat is best een doorbraak. Dus verval nou niet meteen weer in de bekende controversiële theorieën, en kijk even wat er gebeurt.

   1 likes
 2. Laten we hopen dat, dat team het voor elkaar krijgt de echte schuldigen achter de tralies te zetten.
  Ik denk dat er in de VS een hoop zullen zijn waarbij het zweet uitbreekt.
  En niet alleen in de vs, via http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Sluitend-bewijs-dat-MH-17-opzettelijk-door-Oekrane-werd-neergehaald, zag ik dat er nu ook bewijs is dat de MH17 door de Oekraïnse regering is neergehaald.
  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/31/mh17-turnabout-ukraine-guilt-now-proven.html
  Zo rufte, met je onderste steen, krijg je al klamme handjes?

  15 likes
 3. Met de huidige techniek en constante registratie van alles wat er om ons heen gebeurt door alles en iedereen moet de leugen op de knieën te dwingen zijn. Ze mogen hier domweg in deze tijd niet meer mee weg komen. Techniek geeft weliswaar mogelijkheden voor geavanceerde manieren en mogelijkheden voor criminaliteit maar ook om het aan het daglicht te leggen. Dat is waar het licht het uiteindelijk toch zal winnen van de duisternis.

  4 likes
  • @eksegese Het komt ook uit ,maar hoe ze dat gaan brengen in het nieuws,maakt dat niemand er wat van zal vinden :totaal onbelangrijk!,voorbeeld? (weapons of mass destruction in Irak ! …heel Irak vernietigd 500.000 doden .Het gulf of tonkin incident wat de Amerikanen Vietnam liet aanvallen ,nu staat er gewoon in elk geschiedenis boek dat dit een leugen was… het heeft nooit plaatsgevonden…60.000 Amerikaanse doden/100.000 gewonden etc etc . (nobody cares) ….

   2 likes
 4. Een nato lid die samen met geen nato leden ,de wereld laat ontploffen waarna de nato gaat ingrijpen.Met als gevolg miljoenen doden ,onbewoonbaar gemaakte landen,terroristische aanslagen,diefstal van grondstoffen ,verduisteren van overheids gelden en nog veel meer. Dat zijn dan misdaden gepleegd in vereniging = georganiseerde criminaliteit .Er zijn motorclubs voor minder vervolgd en verboden.
  Misschien een idee om geen psychopaten en sociopaten aan te nemen in ordediensten leger,en de politiek verbannen en vervangen voor een volledig referendum en de grote internationale bedrijven vervangen voor arbeiders coops
  En nu koffie!
  mvrg,Marcel

  4 likes
 5. :adrianus-johannes.

  voor een complot theorie kan je nooit naar de waarheid zoeken, die komt pas als er niet meer met macht misbruik word gelogen..

  hierin heb jij met die macht misbruik ingestemd door te stemmen dus weet wat je doet in maart..

  een gelekaart in die stembus en jou stemformulier mee naar huis..

  het gele jaar 2019 gelebaretten.nl

  3 likes
 6. Ben benieuwd door de eeuwen heen is weinig veranderd.
  De war against terror was het gevolg.
  War USA in het Oosten herft alle landen ontwricht Libie, Irak, Syrie en nu krijgt Europa het daardoor zwaar te verduren met immigranten. Dan wordt nog een Matakesh pact getekend.
  De USA is in feite de hoofdverantwoordelijke voor de vluchtelingenstroom waarom die niet laten betalen voor de kosten? Als voorbeeld. De buurman gooit moedwillig een ruit in bij de overbuurman waardoor het huis zo koud is dat het hele gezin moet worden opgevangen voor onbepaalde tijd. De kosten daarvoor gaan naar de andere buren en de verantwoordelijke buur gaat verder met ruiten ingooien waardoir de overige buren nog meer mensen in huis krijgen. Niemand durft de buur te bekritiseren en sterker de buren lopen achter hem aan om de uit huis gevluchte mensen op te vangen. Tja in feite de situatie hoe triest.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...