Homepagina » Mens en Dier » Belgische professor richt zich tot overheid: ‘Stop met liegen’
professor
Foto: Screenshot Facebook/Jean-Jacques Houben

Belgische professor richt zich tot overheid: ‘Stop met liegen’

In 2000 waren er in België genoeg ziekenhuizen, genoeg ziekenhuisbedden en genoeg verpleegkundigen. In 20 jaar tijd zijn alleen al in Brussel 11 ziekenhuizen gesloten en meer dan 3000 bedden wegbezuinigd. In heel België is het aantal ziekenhuisbedden in diezelfde periode afgenomen met 50.000. Meer dan 60 procent van de verpleegkundigen werkt niet langer in een ziekenhuis, zegt professor Jean-Jacques Houben van de Université libre de Bruxelles in een video op Facebook.

Tegen de overheid zegt hij: “Stop met liegen. Er zijn genoeg ziekenhuisbedden. Ook zijn er genoeg verpleegkundigen, maar u bent ze kwijtgeraakt omdat u hen niet waardeerde en niet genoeg betaalde.”

Het is zelfs verboden om waardig te sterven en vrij te ademen

Houben, jarenlang verbonden aan het Erasmus Ziekenhuis in Brussel, beschuldigt de overheid ervan de grote farmaceuten een voortrekkersrol te hebben gegeven, met als gevolg dat lokale fabrikanten het loodje hebben gelegd.

Professor Houben herinnert ons eraan dat de coronapandemie bijna een jaar geleden begon. “Verboden te werken, te leren, te opereren, te feesten, te trouwen, elkaar lief te hebben en te reizen. Het is zelfs verboden om waardig te sterven en vrij te ademen.”

En wat heeft de overheid in de tussentijd gedaan? De wegbezuinigde ziekenhuisbedden weer in gebruik genomen? Contact opgenomen met de duizenden beschikbare verpleegkundigen? De overheid heeft het te druk met het sluiten van horeca, het uitschrijven van boetes en het veroordelen van het volk. “U hebt voor de rest nog niets bewezen. U bent geen staatsmannen en -vrouwen.”

4.9 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 maand geleden

Updated 4 min geleden
10 min geleden in BINNENLAND

DEN HAAG – RIVM-baas Jaap van Dissel, burgemeester Hubert Bruls als voorzitter van de veiligheidsregio’s en directeur Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) zijn aangeschoven bij de overleggen die ministers voeren over de coronacrisis. Vrijdag is een extra ministerraad ingelast in verband met de coronacrisis.
Ze blijven angst zaaien.

Edward
Edward
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Dat gaat een lockdown worden en natuurlijk de verplichte mondkapjes. Het terreur gaat verder en verder.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Wel als je je bang laat maken. Niet wanneer niemand de lockdown eerbiedigt, zoveel gevangenissen hebben ze niet, daar kunnen ze niks tegen beginnen. We moeten zoveel mogelijk mensen informeren, zodat ze zich aansluiten. Kijk naar de film The Wave.

Jill
Jill
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Ze gaan jullie in Nederland opsluiten als excuus om geen verkiezingen te houden volgend jaar.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Willem
1 maand geleden

DE oplossing die meteen werkt, wij roepen dat hier allemaal al heel lang: meteen stoppen met het naleven van. Het gesodemieter is dan per direct afgelopen. Nog altijd spreken over een pandemie is spotten met gezondheid en ziekte. Met name de laatste alinea van bovenstaand artikel is treffend geformuleerd. Hulde en diep respect voor de moed van deze professor.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  jan doornbos
1 maand geleden

@jan doornbos, op je oproep om de maatregelen niet na te leven is het e.e.a. af te dingen. B.o.a.’s – ik noem ze de landwachters van de 21ste eeuw – voelen zich in een uniform een hele piet en zijn niet te beroerd om bijvoorbeeld treinreizigers uiterst onbeschoft te bejegenen. Grapperhauswitz lijkt toe te willen geven aan hun wensen om ze uit te rusten met een wapenstok per 01.01.2021.

Monique
Monique
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Zodra die wapenstok er komt gaan de nota’s zich alleen maar machtiger voelen en gaan misbruik maken van de wapenstok. Verschrikkelijk!!!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  jan doornbos
1 maand geleden

En ondertussen loopt 80% – vrijwillig – met een muilkorf op in de supermarkt.

Het volk is volgzaam.

Blue Tiger Studio staat de film ‘the wave’.
https://www.youtube.com/watch?v=L14m09veGsc U dacht dat we in de 2e golf zaten? Nee, we zitten midden in de 3e golf! Kijk ‘The Wave’ uit 1981!

Bibi
Bibi
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Jep en de harde lockdown is on its way!
Of je nu arts, wetenschapper viroloog, epidimioloog en of nobelprijswinnaar bent
en je komt met goede tegen argumentatie
Het maakt niets meer uit!
De Agenda wordt uitgerold koste wat het kost
We staan erbij en we kijken ernaar als
roepende in de woestijn

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Nagelang het bovenstaande heb ik voor hun een prachtig getuigschrift; ‘zij kunnen niks, en deugen helemaal nergens voor’.

rop
rop
1 maand geleden

Overheden zijn problematische instellingen, zij leven van problemen als er een probleem moet worden aangepakt ,dan pakken ze het aan maar als het probleem is opgelost creëren ze gewoon weer een nieuw probleem deze corona tijdperk is wel een hele grote probleem, zo eentje ervan dat het een probleem word voor iedereen, de oplossing is niet het probleem zelf ,het bestrijden ervan is dat het probleem juist word gevoed door een probleem ervan te maken en daaruit voortkomend weer nieuwe problemen , als men nergens een probleem van maakt ,[en dat is ook het menselijke eigenschap] om problemen te creëren zowel in het groot als in het klein i[individueel] en in groepen, [overheden]daarin en daarmee bewerken ze het probleem dat uit een probleem weer nieuwe ontstaat, dat is nu wat er werkelijk aan de hand is, men kan een probleem niet oplossen als het probleem niet direct en zonder moeite er gewoon geen probleem van maakt, en dat is wat mensen nu in een visuele cirkel vast houd, door een probleem te maken, en deze vast te houden als een probleem met als gevolg dat het probleem blijft hangen, ,[de schaduw zeg maar[ met daardoor en golf voort vloeiend met andere problemen,. een probleem lost men niet op door er aandacht aan te besteden ,aandacht versterkt het probleem want het word gevoed door aandacht en het denken, wilt men geen geen probleem hebben dan moet men van alles geen probleem maken. en als men problemen wilt behouden moet je er gewoon mee doorgaan en dat is nu precies wat overheden doen, vasthouden bewerken zoeken naar een oplossing, de oplossing legt niet voorhanden, dus dan maar nieuwe problemen creëren, om het eerste te doen afzwakken, onmogelijk het zwakt niet AF, maar het is voeding voor nog meer problemen, en dat is wat nu aan de Hand is , het ene probleem word een ander probleem om het ene te oplossen dient zich een Ander aan. mensen zijn gek op problemen, dan kan het ook reageren ,en door al deze problemen die men creëert ,is het een complex gebeuren geworden ,dankzij de problematische denken en gedachten , geest die deze voed. corona is geen probleem, een verschijnsel die toch weer verdwijnt, net als de griep, maar men heeft er zoveel aandacht aan besteed ,dat het probleem voorlopig een probleem voor iedereen

Doeterniettoe
Doeterniettoe
1 maand geleden

Aan der lijve ondervonden hoe ze met mensen omgaan en dat een mensenleven niets is. Enkel hun agenda. Mensen weten niet hoe de vork in de steel zit..

rudy
rudy
1 maand geleden

dit artikel kan 1-op-1 op Nederland slaan. Zelfde bezuinigingen, zelfde strategie, zelfde cirkeltje. Kortom, ook geen oplossing en zeer zwaar falende overheid.

Maar in Maart zullen alle schaapjes wel weer trouw op hetzelfde spul stemmen.

Gladiator
Gladiator
1 maand geleden

Voor deze Professor een hele grote en van harte gewenste WOWWWWW….

Echter, waar blijft nu de rest van de bende “medici” of is er in België maar 1 professor?????

Meedoen aan de regeltjes heb ik tot op heden nog niet gedaan en doe ik ook verder niet.

Daarbij zal ik met veel inzet komende weken proberen om een Proces verbaal te krijgen…..

Daarna gaan we beginnen met spelletjes….

Ik hou jullie op de hoogte indien het me gelukt is oké!!

Ben deze achterlijke waanzin nu meer dan zat.

CORONA BESTAAT NAMELIJK NIET NIET NIET……

Iedereen die de term “coronavirus” of iets dergelijks in zijn mond neemt is met grote zekerheid gecontroleerde oppositie….

Jammer maar helaas, wees dus aub duidelijk.

Corona bestaat NIET, is niet geïsoleerd middels wetenschappelijke methode, namelijk de 4 postulaten van Koch!!

Deze zijn voor eenieder meer dan duidelijk en als een “virus” niet geïsoleerd is dan is het er dus niet, dan is er IETS…..dat kan een vliegtuig zijn, of een auto, of een berg of misschien wel een corrupte Politicus of medicus…..iets dus…….maar met zekerheid géén virus!!

Geen virus dus, maar wel 5G, en dat is voor mij nu inmiddels echt wel duidelijk en dat zijn de meesten uit het oog verloren wat dus ook precies de bedoeling was.

Ik verwijs maar weer even naar een artikel op de site van Henry Makov….
https://www.henrymakow.com/

Succes,

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

@Gladiator
jij ook succes.

Nienke VanBuren
Nienke VanBuren
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Beste Gladiator, ga hier eens kijken. Deze professor staat niet alleen. Het is frusterend te horen dat de Belgische overheid zo vastzit in de verkeerde aanpak met deze corona p(l)andemie. https://www.youtube.com/watch?v=sENMH61eWdc Mvg.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Ze blijven angst zaaien tot ze gedwongen worden af te treden , op wat voor manier dan ook.

jenne
jenne
1 maand geleden

Deze intégre Arts is misschien door alle drukte, vergeten wat er werkelijk aan de hand is, deze stille staatsgreep, het doden van onze persoonlijke vrijheid, het voorspel van een wereld dictatuur, wat niet gaat lukken, daar zijn wij net iets te slim voor, om dit te laten gebeuren, resultaat de financiele crisis is er met alle grote problemen van dien, het is een soort schimmen spel, gespeeld door schimmige lieden, niet echt warm bloedige mensen !

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Ter overweging aan de puppets in Den haag, wat “the new system” voor hen in petto zou KUNNEN hebben,
https://www.bitchute.com/video/W28KGr0j5GPp/

Rob
Rob
Reactie op  Thoughtful
1 maand geleden

Yep, de ‘usefull idiots’ hebben een verloopdatum. Het is alleen geen vastgestelde datum. Zodra ze hun nut hebben gehad worden ze opgeruimd. Wie zijn die ‘usefull idiots’? In feite iedereen die meewerkt aan de globalistische agenda.

jenne
jenne
1 maand geleden

Wil jullie er even op attanderen dat Essentiele Oliën een grote ontsmettende waarde hebben, bijvoorbeeld “Ravitsara’ anti viral, doe een druppel in je monddoekje of onder je neus met je vinger, en er zijn er meer groet

Margaretha
Margaretha
1 maand geleden

Die Coronahysterie is één grote leugen, bedoeld om de nieuwe wereldorde in te stellen.

Mensen, wees wijs en trek je eigen plan! Voor alle horeca-ondernemers en mensen uit de evenementensector en alle andere gedupeerden van dit wanbeleid vind ik het rampzalig wat hier gebeurt…….

x

Check Also

politie

Belgische politie gaat met Kerst langs deuren om coronaregels te handhaven

Belgen kunnen een bezoekje van de politie ...

griekenland

‘Griekenland is een grote gevangenis. De situatie is onverdraaglijk’

Griekenland is veranderd in een combinatie van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x