Homepagina » Buitenaards » Moordenaar John Lennon stond onder invloed van ‘duistere’ buitenaardsen
Moordenaar John Lennon stond onder invloed van 'duistere' buitenaardsen

Moordenaar John Lennon stond onder invloed van ‘duistere’ buitenaardsen

De moordenaar van John Lennon werd beïnvloed door ‘duistere’ buitenaardsen die vastbesloten waren om zijn boodschap van vrede en liefde uit te roeien. Dat zegt expert Michael C. Luckman, die gelooft dat Lennon het middelpunt was van een strijd tussen verschillende buitenaardse rassen.

De Beatles-legende werd in 1980 voor het Dakotagebouw in New York City om het leven gebracht door Mark Chapman, die de ‘duivel’ verantwoordelijk hield voor zijn acties.

Luckman, auteur van het boek Alien Rock: The Rock ‘n’ Roll Extraterrestrial Connection, stelt dat Lennon regelmatig berichten kreeg van intergalactische wezens, die hij vervolgens gebruikte voor zijn muziek. Op een bepaald moment zou Lennon zelfs een ontmoeting hebben gehad met een buitenaards wezen.

De UFO-onderzoeker vertelde BANG Showbiz: “Op deze manier kon John Lennon boodschappen uit de ruimte ontvangen en liedjes componeren over vrede, liefde en vrijheid. John was de ideale kandidaat voor buitenaards contact. Pas veel later kreeg hij twee keer een UFO te zien. In één van de gevallen ontmoette hij naar verluidt vier kleine grijze wezens bij het Dakotagebouw in New York City, waar hij woonde met Yoko Ono.”

Volgens Luckman waren deze boodschappen van vrede en liefde aanleiding voor Chapman, die nog altijd vastzit voor de moord op de musicus, om de zanger het zwijgen op te leggen. “Toen Chapman zei dat de duivel hem opdracht had gegeven om Lennon te doden, was hij mogelijk onder de invloed van negatieve entiteiten die niets moesten hebben van de universele boodschap van broederschap die John verspreidde,” voegde Luckman toe.

“De omstandigheden die tot de dood van Lennon hebben geleid kunnen gemakkelijk worden gezien als een klassieke strijd tussen lichte en duistere krachten, in dit geval een strijd om de ziel van rock-’n-roll,” aldus de onderzoeker.

Lennon beschreef zichzelf vaak als ‘een holle tempel gevuld met vele geesten, die korte tijd bezit namen van zijn lichaam en na verloop van tijd werden vervangen’. Zijn weduwe Yoko Ono heeft eerder gezegd dat haar overleden man en zijn bandgenoten Sir Paul McCartney, Ringo Starr en wijlen George Harrison muzikale ‘mediums’ waren.

[ONE News]


Vind je dit interessant? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Jammer!!! maar wel waar.de reptiliens hebben hier 13000 jaar lang de mensheid Gemanipuleerd Relaties kapot gemaakt aangezet tot oorlog moord corruptie enz . Zij konden ieder lichaam in en uit wanneer zij dat wenste. Instappen is dat.En juist de gene die het licht probeerde vast te houden of versterken .onder andere Lennon .Jackson en vele vele anderen.Waren geen van allen hun leven zeker. De reptiliens zijn weg hier sinds 21 aug 2013.Toen zij eindelijk doorhadden Dat hun baas lucifer niet de duivel maar een licht drager was.Hebben zij massaal voor het licht gekozen.Maar de nog hier aanwezige loopjongens, zijn nog steeds onder een vorm van hypnose en gaan nog steeds door de aarde en alles erop te vernietigen.Een troost dat gaat niet gebeuren.

  6 likes
  • Piet Bell… Heb je iets van bewijs van die reptiliens? Als ze hier 13000 jaar geweest zijn moet er toch wel iets zijn of niet? Ik heb ze ook niet zien terugvliegen op 21 augustus 2013. Of je houdt op met onzin te verkopen, of je komt met bewijzen, of je stopt met die troep die slikt.

   18 likes
   • Lennert, u bent gebrainspoeld en u blijkt daardoor niet meer in staat om echt zelf na te denken. U gelooft enkel datgene dat u door uw meesters werd geleerd. Zo hebt U altijd nood aan bewijzen. Niet alles wat waar is valt zomaar te bewijzen. Hoe bewijs jue dan gevoelens? of zijn gevoelens niet echt? U zou in een kille wereld leven indien niet, maar uw emotionele reactie verraad dat u onzeker bent. Kan u misschien ook bewijzen dat er astrauten op de maan gewandeld hebben? De beelden van het amerikaanse NASA tellen niet aangezien 1) de originele zijn “verloren” gegaan 2) deze geen waarde hebben gezien de dubbele agende van de NASA indertijd. Neen, Lennert geloofd u vooral dat de pyramides, 2 miljoen stenen van enkele tonnen zwaar gebouwd zijn als een graf gewoon omdat een wel heel speciaal graf wou hebben. Natuurlijk! Das is logisch en het is ook bewezen, want de egyptenaren tekenden toch in hun heroglieven hoe ze die steenstapels maakten niet? Maar als diezelfde, zeer vernuftige egyptenaren dan ook de zon aanbidden als hun god of helicopters tekenen dan volgen we hen daarin niet? Wat zijn we selectief. We zien enkel wat we willen zien. Doe uw ogen eens echt open. Of blijf gebukt onder de reptillians. Ik wou zeggen dat het mij koud zou laten, maar dat doet het niet. Het is tegen mijn gevoel.

    7 likes
    • Goh wat een liefdevolle en onbevooroordeelde mensen zijn er hier …
     Ahum

     Beste “Lalalalalaria” ….omdat iemand ergens vraagtekens achter wenst te plaatsen, is deze dan meteen gehersenspoeld? Is dit niet een beetje kortzichtig, iemand ergens van beschuldigen terwijl je het persoon helemaal niet kent?

     Naar wat ik heb begrepen, is dat de Reptilians er baat bij hebben om mensen tegen elkaar op te zetten, ze tegen elkaar uit te spelen.

     Als je een medemens (Lennart) zo aanvalt en denigrerend benadert, zou ik toch bijna het gevoel krijgen, dat JIJ juist PRECIES doet wat die zgn “reptilians” willen dat we doen: Elkaar aanvallen en beledigen..
     Slim hoor die reactie van je….
     Heel spiritueel die reactie van je, goh wat leer ik veel van je zeg.

     11 likes
     • U stelt er zich nauwelijks vragen bij hoe u kan leven in een samenleving waarin dagelijks tientallen mensen zichzelf of elkaar voor een trein werpen.
      U vind het normaal dat de mensen slaven zijn geworden van een op status berust materialistisch stelsel ter overconsumptie van het individu genaamd “economie” dat het uw kleinkinderen onmogelijk zal maken gezonde lucht in te ademen.
      Maar reptilliens?! nee maar ho! Das een stapje te ver. Toevallig net datgeen u in school nooit hebt gehoord. U bent het schoolvoorbeeld van volgelingen. Trappend naar de enkele “anderen”. U kan hier nog veel rond je heen schoppen. Een vermoeide geest zal hier uitdoven.

      0 likes
  • Altijd maar weer een groep zien te vinden waar we ons beschuldigende vingertje naar kunnen wijzen…en dan maar iedere keer rondbazuinen hoe spiritueel we wel niet zijn.
   Vermoeiend en een mooi voorbeeld van een tekort aan Zelf-inzicht.

   Spirituele mensen wijzen nooit met hun vingertje naar kwalijke machten,
   die weten dat de bron van al het goede en kwade in hen zelf is.

   Hoe oud ze ook zijn, sommige mensen leren ‘t nooit en zitten alleen maar te jammeren over van alles en nog wat..
   Zolang we onze aandacht focussen op “het kwaad” in een ander, zijn we net zulke kortzichtige slapers, als degenen die we denken wakker te moeten schudden.

   De pot verwijt de ketel, keer op keer zie ik dit hier gebeuren.

   Pietje, hou alsjeblieft nu eens een keertje op met op te scheppen over jezelf hoe wakker je bent, en hou ook alsjeblieft eens op met dat kinderachtige geklaag over hoe veel mensen (in jouw ogen) nog slapen…je valt in herhaling en dat is behoorlijk slaapverwekkend.

   Ben je ZELF niet degene hier die aan het slaapwandelen is?
   Moet JIJ misschien OOK nog wakker worden?

   10 likes
   • Edwin uw pleidooi snijd geen hout.
    Zo haalt u dingen aan die niemand ooit heeft beweerd:
    “Spirituele mensen wijzen nooit met hun vingertje naar kwalijke machten”
    Dat mag u vinden, maar een spritueel mens mag best met zijn vingertje naar een kwalijke macht wijzen.
    Recentelijk deed zelfs de PAUS dit nog:
    “De duivel bestaat, zelfs in de 21e eeuw: we moeten niet naïef zijn! zegt Paus Franciscus in zijn homilie op 11 april”
    Ik kan al uw andere beweringen op een dergelijke manier teniet doen, maar tijd ontbreekt mij. Maar als je problemen hebt, en die heb jij zeker edwin, dan raad ik je aan om eens een weekje boven op een bergtop te gaan zitten. Zal je goed doen.

    0 likes
    • Met deze reactie en uw vorige richting ikke, zie ik tot 2 keer toe dat u conclusies over iemand trekt (mij dus in dit geval) zonder mij en mijn achtergronden te kennen, …
     Toch wel knap eigenlijk, petje af hoor.
     Afgeven op anderen vanwege hun vermeende tekort aan inzicht, en hen afdoen als zijnde “slapers”vind ik een beetje erg kort door de bocht, niet dan?
     Het lijjkt wel of sommige “spirituelen”hier er maar al te happig op zijn om aan te tonen dat een of andere definieerbare groep mensen/aliens het absolute kwaad vertegenwoordigen, en dat de medemens die zijn/haar vragen zet over de integriteit van zo’n “spiritueel” iemand meteen wordt weggeschoven met uitlatingen zoals: “jij hebt je laten brainwashen, etc etc.”

     Heus, echt?

     Jammer, ik had een reactie verwacht met iets meer spirituele diepgang.

     5 likes
 2. Waarom wordt dit soort rotzooi gepubliceerd?

  13 likes
 3. Ach hou toch op met duistere buitenaardsen……deze zijn veel hoger geëvolueerd dan wij mensen. Onder invloed van overleden mensen in de lagere sferen, daar kan ik me beter in vinden.

  5 likes
  • Ja, pas op hoor al die duistere buitenaardsen…. hemel écht de dualiteit…daar moet ó’k oorlog tegen gevoerd worden hoor, dat hebben we hier nog niet genoeg…pfffff…
   Onzinverhaal…
   Pure jaloezie…twee mooie mensen die lieten zien wat Liefde en vrede is, ook in BED! yes!

   4 likes
 4. Onzin, wat een onzin…..

  9 likes
 5. Het ene onzinnige bericht volgt hier het andere op. Lennon is gewoon vermoord door iemand die hem zijn succes misgunde.

  5 likes
  • succes is één…in Liefde leven met een vrouw, en seks als er Liefde is is nog veel meer….en dát hebben de meeste mensen NIET!!!!!!!!!!!! En dát wil iedereen diep in zijn hart het liefst…ipv nu ja….uitleggen?

   0 likes
 6. Flauw verhaal en ver gezocht.

  5 likes
 7. De enige alien in het leven van J. Lennon was Yoko Ono

  4 likes
 8. Het blijft speculeren. Niemand weet iets zeker.

  3 likes
 9. Beste mensen,

  We kunnen ieders reactie wel afdoen als onzin, of elkaar op andere negatieve manier benaderen ( dat vind ik nou onzin en jammer )
  Er is er maar 1 die weet hoe het werkelijk is en dat is Mark Chapman zelf.

  3 likes
 10. ach ja de pot verwijt de ketel. het barst van de duistere entiteiten om u heen. of heeft u daar een symbiotische relatie mee?

  2 likes
 11. Pietje bell die weet het wel.
  Bent u niet iemand die constant expres misleidende berichten plaatst?
  Ban deze gast ofzo!

  2 likes
 12. John Lennon gaf op het einde van zij leven aan stiekem toch conservatief te zijn… Kwam terug op veel van zijn standpunten. De jaren 60 revolutie was een cia plooi. Generatie conflict was het gewenste resultaat. En nu is de westerse wereld praktisch een marxistische dictatuur. Bedankt jaren 60 generatie…

  2 likes
 13. John Lennon was een voorbeeld van hoe de mensheid moet en moest leven ! Dat is de reden waarom deze man moest sterven ! Jongens laten we elkaar niet voor de gek houden a.u.b. !
  Er moet oorlog zijn de wapen industrie MOET verdienen wat anders ? De farma INDUSTRIE MOET VERDIEN DANKZIJ DE OORLOGEN

  0 likes
 14. “Expert” op welk gebied en op basis van wat? Hij heeft het leuk verzonnen in elk geval. Om boekjes te verkopen.

  0 likes
 15. Wat een thermiek.
  Het wordt tijd dat meer mensen ipv zweven zich gaan aarden. Het eindeloos dwarrelen tussen hemel en aarde gaat ten kostte van de ware essentie van het leven.

  0 likes
 16. Hoe meer mensen voor de eerste keer dit soort sites bezoeken, des te beter. Verwelkom ze dan niet met dit soort onzin verhalen. Want dan lopen ze gelijk weer weg, de andere kant op en komen nooit meer terug op dit soort sites.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar graancirkels opduiken in Frankrijk. ...

Buitenaardsen die op mensen lijken zijn onder ons. Deze uitgever baart opzien met opmerkelijke uitspraken

Buitenaardsen die op mensen lijken zijn onder ons. Deze uitgever baart opzien met opmerkelijke uitspraken

Buitenaardsen leven onder ons, misschien zelfs recht onder ...