Buitenaards

Moordenaar John Lennon stond onder invloed van ‘duistere’ buitenaardsen

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De moordenaar van John Lennon werd beïnvloed door ‘duistere’ buitenaardsen die vastbesloten waren om zijn boodschap van vrede en liefde uit te roeien. Dat zegt expert Michael C. Luckman, die gelooft dat Lennon het middelpunt was van een strijd tussen verschillende buitenaardse rassen.

De Beatles-legende werd in 1980 voor het Dakotagebouw in New York City om het leven gebracht door Mark Chapman, die de ‘duivel’ verantwoordelijk hield voor zijn acties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Luckman, auteur van het boek Alien Rock: The Rock ‘n’ Roll Extraterrestrial Connection, stelt dat Lennon regelmatig berichten kreeg van intergalactische wezens, die hij vervolgens gebruikte voor zijn muziek. Op een bepaald moment zou Lennon zelfs een ontmoeting hebben gehad met een buitenaards wezen.

De UFO-onderzoeker vertelde BANG Showbiz: “Op deze manier kon John Lennon boodschappen uit de ruimte ontvangen en liedjes componeren over vrede, liefde en vrijheid. John was de ideale kandidaat voor buitenaards contact. Pas veel later kreeg hij twee keer een UFO te zien. In één van de gevallen ontmoette hij naar verluidt vier kleine grijze wezens bij het Dakotagebouw in New York City, waar hij woonde met Yoko Ono.”

Volgens Luckman waren deze boodschappen van vrede en liefde aanleiding voor Chapman, die nog altijd vastzit voor de moord op de musicus, om de zanger het zwijgen op te leggen. “Toen Chapman zei dat de duivel hem opdracht had gegeven om Lennon te doden, was hij mogelijk onder de invloed van negatieve entiteiten die niets moesten hebben van de universele boodschap van broederschap die John verspreidde,” voegde Luckman toe.

“De omstandigheden die tot de dood van Lennon hebben geleid kunnen gemakkelijk worden gezien als een klassieke strijd tussen lichte en duistere krachten, in dit geval een strijd om de ziel van rock-’n-roll,” aldus de onderzoeker.

Lennon beschreef zichzelf vaak als ‘een holle tempel gevuld met vele geesten, die korte tijd bezit namen van zijn lichaam en na verloop van tijd werden vervangen’. Zijn weduwe Yoko Ono heeft eerder gezegd dat haar overleden man en zijn bandgenoten Sir Paul McCartney, Ringo Starr en wijlen George Harrison muzikale ‘mediums’ waren.

[ONE News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anneke Kuiper-Huitema
Anneke Kuiper-Huitema
9 jaren geleden

Ach hou toch op met duistere buitenaardsen……deze zijn veel hoger geëvolueerd dan wij mensen. Onder invloed van overleden mensen in de lagere sferen, daar kan ik me beter in vinden.

Ron de Roos
Ron de Roos
9 jaren geleden

Onzin, wat een onzin…..

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

ach ja de pot verwijt de ketel. het barst van de duistere entiteiten om u heen. of heeft u daar een symbiotische relatie mee?

Johan
Johan
9 jaren geleden

Waarom wordt dit soort rotzooi gepubliceerd?

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x