BuitenlandCorona

Coronapaspoort binnenkort verplicht? ‘De DDR is coming’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week test vliegmaatschappij United Airlines de CommonPass, een app waarop uitslagen van coronatests en op termijn ook vaccinatiegegevens opgeslagen kunnen worden. Dit coronapaspoort van het World Economic Forum werd eerder getest bij een Aziatische vliegmaatschappij, meldt EenVandaag. Als het digitale gezondheidspaspoort een succes wordt, zouden landen reisbeperkingen en quarantainemaatregelen kunnen versoepelen.

Gezondheidsjurist Corrette Ploem trekt een parallel met het oude vaccinatieboekje. “Je laat zien dat je negatief getest bent en hopt het vliegtuig in samen met je vertrouwelijke gezondheidsgegevens.”

In november en december zullen ook andere grote luchtvaartmaatschappijen een test doen met de CommonPass. De makers willen het paspoort in januari breed uitrollen.

Burgerrechten in een spuit

Veel Nederlanders lopen niet warm voor een – eventueel verplicht – coronapaspoort. “Burgerrechten in een spuit. Jazeker, het komt eraan,” schrijft programmamaker Flavio Pasquino.

Zangeres en oud-verpleegkundige Marga Bult voegt toe: “Ik herinner me nog zeer goed dat dit maanden geleden een zogenaamde wantrouwende wappie-theorie zou zijn toen dit via andere sites al te lezen was. Verwijten alom!” Twitteraar De Partizanen haakt hierop in: “Complottheorie toch? We hebben nieuwe complottheorieën nodig, alle oude complottheorieën bleken waar te zijn.”

“Kijk! Niks geen complotpraat. De DDR is coming,” zegt Suzanne.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

de ddr is coming??.Dan ook graag die man met het snorretje erbij..

Bibi
Bibi
2 jaren geleden

We hebben het aan zien komen en ervoor gewaarschuwd!
We werden verguisd!
En nu wordt er simpel weg verklaard door de schapen dat het echt niet anders kan en een goede ontwikkeling is.
Met smart wachtend op de spuit . . . .

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Als je gevaccineerd bent hoef je niet meer bang te wezen voor niet gevaccineerde toch. Echter zie ik alweer een aardig stukje discrimineren de kop opsteken.

rop
rop
2 jaren geleden

Nou dat word dan straks allemaal een spuitje halen, alvast bedankt alle Nederlanders, voor jullie gehoorzaamheid en voor de onbetrouwbaarheid ervan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x