Homepagina » Buitenland » Chinese viroloog publiceert bewijs dat corona in lab is gemaakt: ‘Smoking gun’
chinese viroloog

Chinese viroloog publiceert bewijs dat corona in lab is gemaakt: ‘Smoking gun’

Enkele dagen geleden zei de Chinese viroloog Li-Meng Yan, tot voor kort werkzaam voor de prestigieuze Universiteit van Hongkong, op de Britse tv dat het nieuwe coronavirus in een lab is gemaakt door Chinese wetenschappers.

Op zondag maakte Li-Meng een Twitteraccount aan en maandag plaatste ze een link naar een paper getiteld ‘Unusual Features of the SARS-CoV-2 Genome Suggesting Sophisticated Laboratory Modification Rather Than Natural Evolution and Delineation of Its Probable Synthetic Route’.

Smoking gun

De viroloog schrijft daarin onder meer: “Het bewijs laat zien dat Sars-CoV-2 is gecreëerd in een laboratorium, waarbij de vleermuis-coronavirussen ZC45 en/of ZXC21 zijn gebruikt als basis.” Ze voegt toe dat de eiwituitsteeksels, de zogenoemde spike-proteïnen waarmee het virus cellen binnendringt, niet kunnen zijn ontstaan in de natuur en gemaakt zijn met behulp van genetische manipulatie. Deze ingreep heeft het virus volgens haar in staat gesteld om mensen te besmetten.

Li-Meng spreekt in haar paper van een ‘smoking gun’. Op Twitter laat ze weten dat preprintwebsite Zenodo gelijk na publicatie van haar rapport is gehackt.

Meer details volgen.


Lees het hele rapport van de Chinese viroloog hieronder:

[Zero Hedge]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Chinese viroloog publiceert bewijs dat corona in lab is gemaakt: ‘Smoking gun’ | E.J. Bron
5 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Dus is Covid-19 een biologische oorlogvoering tegen de mensheid. volkenmoord dus.

Petrus
Petrus
5 maanden geleden

Dat kan nog wel eens gevaarlijk worden voor haar.

Hans
Hans
5 maanden geleden

Feitelijk wist ik het al wel dat dit de enigste mogelijk was , en nu wetenschappelijk bevestigd . De wereld is verrot .

ben
ben
5 maanden geleden

maar als de chinezen het zelf gemaakt hebben en china nu al geruime tijd geen lockdown meer heeft, kan ik alleen maar concluderen dat de chinezen gelijkertijd een medicijn hebben ontwikkeld tegen dit virus.

anders ga je toch niet massaal lopen feesten daar in china ?

Piet
Piet
5 maanden geleden

Er gaan ook berichten rond dat het virus nooit is geisoleerd.

Dat klopt dus niet met elkaar.

Vermoedelijk in mainstream science, willen ze geen rapport naar buiten brengen hierover omdat dan blijkt dat het genetisch is gemanipuleerd.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Er is in theorie een virus met stekeltjes, Chinese kleuters hebben het uitgetekend op rijstpapier, de mooiste was die met fantasie stekeltjes en heeft de eerste prijs gewonnen. In praktijk is er een virus uitgetekend in gedachten van bijna zeven miljard gelovigen die de heilige corona aanbidden en graag een roundupspuit met het merkteken van het beest willen ontvangen en verder zal het dan wel goed komen, denken ze.

Het verhaal van deze Chinese loempia verkoopster, met haar brakke en waardeloos verhaal over een zogenaamd killer virus raakt kant noch wal en probeert de farmaceutische maffia zo een niet bestaande killer on the road te adverteren.

Niks is bewezen en niets zal bewezen kunnen worden wat niet bestaat en ook nooit heeft bestaan.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Misschien moeten artsen en microbiologen terug naar de tekentafel en werkelijk zich eens achter de oren krabben of ze heden ten dage nog overtuigd zijn van het bestaan van virussen nu er door deze corona zwendel duidelijk is geworden dat het bestaan van virussen in grote twijfel mag worden getrokken.

Natuurlijk zijn virussen en farmaceuten hun broodheren, maar oprecht, een legionella bacterie en de daaruit ontstane ziekte heeft alle symptomen die hoort bij een zogenaamde ‘corona infectie’. Dergelijke bacteriën zijn heel eenvoudig via verneveling (earosolen blabla) te verspreiden, zijn dodelijk en volgen hetzelfde symptomatische patroon.

Mij is duidelijk dat dit miljarden dollars grote circus rond zogenaamde virussen één grote zwendel is en hoe groter deze zwendel, hoe groter de revenuen kunnen worden opgeblazen. Decennialang is het virus als onzichtbare vijand verkocht en om deze leugen hoog in de lucht te kunnen houden zal en moet er een arsenaal aan meer leugens bovenop worden gegooid.

…..viruses of mass destruction, what’s new?

Tony
Tony
5 maanden geleden

Dat mensen werden vergiftigd, was mij al bekend. De symptomen wezen daarop. Dan kun je ook vraagtekens plaatsen bij vorige griep epidemien.

De vraag is alleen nog hoe men dit in de wereld heeft kunnen verspreiden?

Wanneer dat via chemtrails is geweest, dan zijn al die piloten en mensen die daar aan hebben meegewerkt onderdeel van een wereldwijde vergiftiging van mensen.

Maar nu begint het pas echt. De regeringen wereldwijd hebben iets uit te leggen en moeten zich verantwoorden. Bill en Melinda Gates en het WHO moeten zich verantwoorden. Alle betrokken partijen die belangen hebben in de vaccinatie industrie moeten zich verantwoorden. Dat wordt nog een heel grote sneeuwbal. Werk aan de winkel voor het internationale strafhof. Alle regeringen die Corona maatregelen hebben doorgevoerd, zonder onderzoek te doen, op non-actief stellen. En ga zo maar door.

Trump zal maatregelen nemen en de onderste steen boven willen hebben. Fauci zal onder vuur komen te liggen.

Mark Rutte, Hugo de Jong, het RIVM en het OMT zullen zich moeten verantwoorden.

Alle mensen moeten dit weten en dan is de vraag hoe de media (TV/radio/kranten) hiermee omgaat. Trekken zij de lijn door die het kabinet heeft ingezet en blijven zij mensen voor de gek houden.

Dan zijn alle Corona slachtoffers dus mensen die vergiftigd, cq. vermoord zijn.

Hoe gaan de mensen (wereldwijd) hier mee om? Zij zijn systematisch voor de gek gehouden en op vele fronten bedrogen. Zakenmensen zijn ten onrechte failliet gegaan. Etc. etc.

Dit worden nog spannende tijden.

Wij mogen Li-Meng Yan dankbaar zijn. Zij verdient een standbeeld.

remi
remi
5 maanden geleden

germ THEORIE versus terrain theorie

https://livebloodonline.com/pleomorphism-and-germ-theory-explained/

https://dreddymd.com/2017/01/13/is-blood-sterile/

alles is al een kleine 200 jaar bekent maar door de macht van de Rockefeller Foundation weet niemand er wat van inclusief onze dokteren.

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x