Buitenaards

‘Bezoeken buitenaardse wezens de aarde? Zeker weten’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver Lou Baldin stelt dat buitenaardsen achter onze technologische ontwikkelingen zitten en onopgemerkt blijven omdat het leger en de overheid contact met buitenaardse wezens onder de pet houden.

In een nieuw boek zegt Baldin dat buitenaardsen vaak met mensen in contact staan en ideeën en levenslessen overbrengen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Baldin, geboren in Italië, diende begin jaren zeventig in het Amerikaanse leger en geeft te kennen dat hij persoonlijk contact had met buitenaardsen terwijl hij gestationeerd was op diverse legerbases in de Verenigde Staten en daarbuiten.

Afspraken

Volgens Baldin hebben buitenaardse wezens bases in de oceanen en in grotten op geheime locaties, veelal in de buurt van militaire bases. De schrijver merkt op dat het leger met bepaalde buitenaardse rassen samenwerkt om afvallige buitenaardse facties te dwarsbomen.

Deze afvallige facties onderdrukken derdewereldlanden en houden ze in een voortdurende staat van onrust om buitenaardse activiteiten in dergelijke landen te maskeren. Baldin stelt dat de meeste overheden op aarde weten dat buitenaardsen naar onze planeet komen. Ze hebben echter afspraken gemaakt om dergelijke activiteiten te verhullen. Mensen die erover durven te beginnen worden stelselmatig in diskrediet gebracht of belachelijk gemaakt, aldus Baldin.

Wachtkamer

Gedurende zijn militaire loopbaan verbleef Baldin naar eigen zeggen ook in buitenaardse schepen. In één van de schepen voelde hij sensaties die veel intenser waren dan de vijf klassieke zintuigen. Hij kon bijvoorbeeld herinneringen sneller en beter naar boven halen.

Er waren volgens Baldin ook andere mensen in het schip, maar ze leken niet te beseffen waar ze waren: ze wachtten in een kamer geduldig op hun beurt. Het schip had geen stoelen en sommige kamers waren niet voorzien van deuren.

“Als je eropuit bent om de waarheid te beschrijven, laat elegantie aan de kleermaker over.” – Albert Einstein

Bron: Prweb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abel
Abel
11 jaren geleden

“Deze afvallige facties onderdrukken derdewereldlanden en houden ze in een voortdurende staat van onrust om buitenaardse activiteiten in dergelijke landen te maskeren.”

Doet me denken aan Mali…

Bjorn Liquides
Bjorn Liquides
11 jaren geleden

Ik dacht dat het leger (militairy industrial complex)samenwerkte met de afvallige buitenaardse…

carnivore
carnivore
11 jaren geleden

SHIT.

Als ze met onze corrupte regeringen samenwerken; dan zijn we de klos.

Broom
Broom
11 jaren geleden

Baldin heeft lang samengewerkt met buitenaardsen, maar het kwam nooit in hem op om enige vorm van bewijs te verzamelen van hun bestaan. Zelfs een tekening van hoe ze eruit zien kan hij niet afgeven. Wel vreemd en typisch iemand die ACHTERAF praatjes heeft.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x