BinnenlandCorona

Ruim 100 Kamerleden stemmen voor A-status corona: ‘Dit is het failliet van de democratie’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag stemden 103 Tweede Kamerleden voor de A-status van corona. Door die status blijven de maatregelen in stand. Slechts 26 Kamerleden stemden tegen. Forum voor Democratie spreekt van ‘een zwarte dag’. De volgende stap naar de permanente medische dictatuur is gezet, aldus de partij.

Het moment van de stemming:

Er wordt vol ongeloof gereageerd. “Dat de Tweede Kamer de rechtsstaat ondermijnt door Covid op de A-lijst te plaatsen, is stuitend. Werkelijk alle remmen van fatsoen zijn los, de leugens en belangenverstrengeling regeren. Dit is pure staatsterreur. Deze lieden moeten per direct hun biezen pakken,” twittert politicus Bas Filippini.

“Het grootste gedeelte van onze volksvertegenwoordigers is volstrekt incompetent, en dan druk ik mij zacht uit,” zegt journalist Annelies Strikkers. “Ebola met een dodelijkheid van meer dan 50 procent staat nu samen met Sars-CoV-2 met een gemiddelde dodelijkheid van 0,15 procent op de A-lijst. Complete waanzin regeert.”

Moet ‘ouderdom’ ook niet de A-status krijgen?

Auteur en spreker Hans van Tellingen vraagt: “Moet ‘ouderdom’ ook niet de A-status krijgen? Daaraan overlijden ook veel mensen.”

“Voor mij is dit het failliet van onze democratie. Of beter gezegd: het failliet van een technocratische bureaucratie zonder hart,” stelt huisarts Els van Veen. “Ik houd mijn hart vast voor al die mensen die deze overheid/staat nog vertrouwen.”

Woorden schieten tekort

“De democratie is niet meer,” benadrukt ze. “De ‘coronapandemie’ is vanaf het begin doorgestoken kaart geweest. Met als resultaat een verdwenen vertrouwen van de burger in regering, parlement, media, rechtspraak en artsenstand.”

Stefan Noordhoek verzucht: “Een meerderheid van het parlement heeft vanmiddag gestemd vóór het in de A-lijst van infectieziekten opnemen van een ziekte die 60 tot 300 keer ongevaarlijker is dan alle andere ziekten op die lijst, en zelfs ongevaarlijker dan influenza. Woorden. Schieten. Tekort.”

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
248 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans J.
Hans J.
1 jaar geleden

Hieruit blijkt dat die 100 kamerleden niets geven om hun eigen familie en kinderen.

Gertjan Bürmann
Gertjan Bürmann
1 jaar geleden

Publiceer graag de namen van parlementariërs die voor de A stuks stemden

Isabeau
Isabeau
1 jaar geleden

Ik heb niet het idee dat de mensen die hier lezen en reageren iets anders verwacht hadden.

Wellicht gehoopt tegen beter weten in, maar niet verwacht.

Wat zal onze gevaxxte medebevolking vannacht goed slapen; ‘Maar goed dat we ons tegen deze zwaar dodelijke ziekte hebben laten inenten. De jonge weet echt wel waar ie het iver heeft! Al die stomme wappies met hun gekakel! Aluhoedjeslui…

(Het moge duidelijk zijn dat dit sarcastisch bedoeld is ?)

Harrie Elzinga
Harrie Elzinga
1 jaar geleden

Dit kabinet is volledig de weg kwijt
Weg er mee

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

248
0
We lezen graag je reactie!x