CoronaBuitenland

Ziekenhuizen vermoordden Covid-patiënten en hoe meer ze vermoordden, hoe meer geld ze kregen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Cardioloog Peter McCullough getuigde dat tijdens corona ‘vrijwel alle overlijdensgevallen zich voordeden in het ziekenhuis’.

Ziekenhuizen kregen grote sommen geld om dodelijke protocollen te implementeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Remdesivir

Schrijfster Stella Paul, die haar man verloor aan het vaccin, ontmaskerde het ‘Hospital Death Protocol’ in Amerika nadat het aan duizenden Covid-patiënten het leven had gekost.

De experts beweerden dat remdesivir Covid zou tegenhouden, maar in werkelijkheid bleek het medicijn orgaanuitval te veroorzaken.

Beademingsapparaten

Dr. Joseph Mercola schreef dat enkele weken na de uitbraak duidelijk was geworden dat COVID-19-patiënten die aan de beademing werden gelegd, in feite een doodvonnis kregen.

In New York City overleed 76,4 procent van de COVID-19-patiënten van 18 tot 65 jaar die aan de beademing werden gelegd. Van de 65-plussers stierf 97,2 procent.

De WHO adviseerde ziekenhuizen om Covid-patiënten aan de beademing te leggen. De organisatie zou zich daarbij baseren op ervaringen en aanbevelingen van artsen uit China. Dat deden ze niet om de overlevingskans van Covid-patiënten te verhogen, maar om zorgmedewerkers te beschermen door het virus in het beademingsapparaat te vangen, aldus Mercola.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Doet me denken aan een vrouw die aan de BPOC2020 vertelde dat het ziekenhuis haar verzekerde dat ’t met haar gedaan was, maar ze “wonder boven wonder” toch genas, omdat vrienden van haar de verboden medicijnen (als ik me goed herinner ivermectine, maar ’t kan ook HCQ gewest zijn. Maakt niet uit, het was een van de verboden middelen) gewoon naar binnen smokkelden die voor de doktoren onbespreekbaar waren. Ze vroeg er zelfs na en ze zeiden: “Nee, nee, daar beginnen we niet aan”.

Ik denk dat we een nieuwe betekenis kunnen geven aan “COVID-ontkenner”. Voorheen was dat bedoeld voor mensen die de ziekte “COVID” ontkenden, nu zou ik er mensen mee willen aanduiden die ontkennen dat COVID één grote misdaad was. Want wat we ook nog voor feiten binnen krijgen, waarvan sommige bevestigd en andere misschien wel gedebunkt, maar wel soms een spoor uitzettend naar wat er dan wel gebeurd is, dat het één grote misdaad was, daarover lijkt mij geen discussie meer mogelijk.

Misschien een goed kenmerk. Een echte ramp zal de “grote leiders” net zo hard treffen als het klootjesvolk. Rampen discrimineren niet. We zagen bij COVID dat veel politici het niet zo nauw namen met hun eigen regels (enkele voorbeelden: huwelijksfeestje Grapperhaus, Koolmees staat met zijn bekvod te slingerenn, en zo kunnen we nog wel een lijst maken). Als de “grote leiders” wel degelijk in anst zitten, dan hebben we misschien een kans op een echte ramp. Let er dan wel even op of ze ook echt bang over komen en niet gewoon golden raspberry waarditg acteren.

Punt is natuurlijk dat de komst van echte rampen altijd onder tafel wordt geveegd omdat echte rampen de leiders zelden goed uitkomen. Zo hoorde ik dat de voorspeller van 1953 de mond werd gesnoerd (oeps, hij kreeg toch gelijk) en de bekende tsunami in Azië op Tweede Kerstdag, lijkt net zo onthaald te zijn. Dit zijn dan tot zo ver ik weet wel rampen waar de leden van de overheden die de wetenschappers de mond snoeren meestal ook geen gevaar mee lopen. Och, gut…

Falco Hospes
Falco Hospes
1 maand geleden

Dit was al bekend tot dusver. Maar elke keer als je weer een dergelijk artikel leest, geeft het wel weer een extra bevestiging. Plus je krijgt tussen de regels door extra informatie waar je eerder nooit op gelet of aan gedacht had..

Ik ben zo blij, dat ik in 2016 een week lang met een dubbele verwaarloosde longontsteking in het ziekenhuis terecht kwam voor een week, en niet in 2020-2022. Anders was ikzelf hier nu ook niet meer geweest (niet dat dat toen veel scheelde, maar daar gaat het nu niet om).

Wees attent
Wees attent
1 maand geleden

Wij vermoeden dat in december 2023 onze tante na twee dagen opname in het OLVG Amsterdam vermoord is. Ze kreeg op de eerste dag een boosterprik op aandringen van vier artsen, waarmee haar onwetende kinderen instemden. En het ging meteen bergafwaarts. Dus wees op uw hoede.

Turtel
Turtel
1 maand geleden

Ongeloofelïjk!! Als dit waar is en dit komt overal naar buiten dan hoop ik dat iedereen die hieraan meegewerkt hebben flink gestraft zullen worden!!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x