Homepagina » Straling » Jongen van school gehaald om wifi-straling
Jongen van school gehaald om wifi-straling

Jongen van school gehaald om wifi-straling

Vanwege elektromagnetische straling in de International School Twente hebben de ouders van de negenjarige Floris besloten om hun zoon ziek te melden.

De school heeft het draadloze netwerk en een verdacht telefoontoestel verwijderd om te zorgen dat Floris weer naar school kan gaan.

Het gezin woont sinds kort in het stralingsarme Ahaus, net over de grens in Duitsland. Floris werd aangemeld bij de International School Twente in Enschede, maar hij zou al snel woede-aanvallen krijgen en hyperactief worden als gevolg van de computers, de wifi en een DECT-telefoon in de school.

Elektrosensitief

Nico en Annemarie van Dongen voeren al jarenlang een strijd tegen elektromagnetische straling die wordt uitgezonden door computers, magnetrons, wifi en smartphones. Ze moesten eerder Canada verlaten omdat ze naar eigen zeggen ziek werden van de wifi-hotspots rond hun woning. Via Zwitserland, waar ze ook last kregen van straling, kwamen ze in Duitsland terecht.

Volgens Peter Leferink van de Universiteit Twente is ‘er geen enkele aanwijzing dat magnetische velden gevaar opleveren’. “Er zijn wel aanwijzingen dat deze velden iets met mensen kunnen doen. Maar datzelfde geldt voor koffie en alcohol bijvoorbeeld,” lichtte hij toe. “Mensen die menen dat ze elektrosensitief zijn kunnen zich goed beschermen door, zoals de school doet, computers te bekabelen.”

Wifi-verbod

Nico van Dongen wilde met de ziekmelding een proefproces tegen de leerplichtambtenaar uitlokken. Hij pleit voor een wifi-verbod in het Nederlands onderwijs, zoals dat in Frankrijk geldt.

De school heeft het draadloze netwerk uit de school verwijderd en zal de DETC-telefoon vervangen door een telefooncentrale. De directie wil bovendien dat de regering een onderzoek instelt naar de veiligheid van straling op school.

Het schoolbestuur hoopt dat Floris maandag weer gewoon naar school komt.

Bron: Tubantia.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Anja schreef:

  2.afijn..hopelijk gaat men beseffen dat het toch echt schadelijke invloed heeft..misschien herinneren de ouderen onder ons nog hoe rustig het vroeger aan voelde buiten..het was toen niet voor niks rustiger..er is nu niet voor niks meer agresssie en stress in onze maatschappij. Ik ben blij voor degenen die nu niet direct last er van hebben en ik vraag respect, begrip en actie voor degenen die er wel last van hebben. daarom respect voor de actie van deze mensen!

  1 likes
 • johan kooitje schreef:

  [quote name=”Helende Bergkat”]Bij die mensen zitten het tussen de oren. Ik heb ook een smartphone en wifi thuis, so what? Iedereen heeft dat! Als ik nu ook ineens denk aan ”OH ER GAAN NU STRALINGEN DOOR ME HEEN”, ja dan voel ik me ook ineens even een beetje vreemd. Kortom, deze mensen stellen zich aan :)[/quote]

  Niet heel erg aardig van je Helende Bergkat. Je zult er maar wel last van hebben (net als mij), dan is je bandbreedte om te leven en te werken een stuk smaller geworden.
  Wij als slachtoffers horen maar al te vaak de opmerking die jij hier plaatst en dat helpt niet echt!

  1 likes
 • johan kooitje schreef:

  [quote name=”investigator”]
  ….. erg gezond kan het niet zijn, maar dat geldt voor zoveel
  dingen. ik ga me er niet druk om maken.[/quote]

  De laatste zin vind ik wel interessant. Er zijn zoveel dingen die ongezond zijn, koffie, roken, alcohol, suiker etc…, gelukkig hebben we daar zelf een keuze in te maken. Wat wifi, umts, radar etc aangaat wordt de keuze voor ons gemaakt.. en zoals jezelf aangeeft “er gezond kan het niet zijn”.

  1 likes
 • johan kooitje schreef:

  [quote name=”investigator”]stupid people![/quote] .. en ‘investigator’ je beledigende- ongenuanceerde opmerking duidt op enige stress.. het zou toch niet van je wifinetwerk komen 😀

  1 likes
 • Anja schreef:

  vaak wordt iets geridiculiseert om het te smoren en gewoon verder ermee te kunnen. het zou me niks verbazen als sommige negatieve denigrerende reacties komen van mensen niet weten waar ze aan mee doen….en ondertussen domweg meevaren in het spel van degenen die erg veel geld verdienen aan dit gebeuren. Mij is ter ore gekomen dat het zelfs zo is dat mensen een baan hebben en hun geld verdienen dus met negatieve reacties geven op vooruitstrevende zaken op het internet. Dat is echt ziek. Het verbaasd me niks als dat hier ook gebeurd.
  Gaat het eigenlijk niet in tegen de rechten van de mens dat straling door ons gezamelijke luchtruim en ons heen gaat? Als ik een dakkapel op het huis wil plaatsen moet ik toestemming vragen omdat het misschien ‘niet past in de omgeving-rekening moeten houden dus met anderen’ maar zendmasten mogen gewoon maar geplaatst worden en straling mag maar door alles heen gaan ook al hebben sommigen van ons er echt last van.En bovenal..het is verdorie mijn eigen huis waar andermans rommel doorheen gaat! Zelfs het gaas en de verf is niet genoeg voor een deel van het huis. ik kan nog niet in bepaalde kamers van mijn huis zijn! Ik heb daar ruimte notabene voor mijn hobbie waar ik veel van geniet maar ik krijg er last van mijn lichaam dus doe ik het maar ergens anders in huis. Wat zonde van die mooie ruimtes! wij betalen voor het wonen in ons huis waar we voor de helft geen gebruik van kunnen maken en onze tuin is precies hetzelfde verhaal..daar kunnen we ook niet van genieten. Hoe kunnen we actie ondernemen? Kunnen we samen iets doen? criminele organisaties zijn krachtig doordat zij een gebundelde kracht zijn..tijd om dus ook samen te gaan staan voor onze rechten.

  1 likes
 • digibetic schreef:

  Beste Helende Bergkat,
  bel maar fijn heel veel, vang maar zoveel je aankan. Weltrusten.

  [quote name=”Helende Bergkat”]Bij die mensen zitten het tussen de oren. Ik heb ook een smartphone en wifi thuis, so what? Iedereen heeft dat! Als ik nu ook ineens denk aan ”OH ER GAAN NU STRALINGEN DOOR ME HEEN”, ja dan voel ik me ook ineens even een beetje vreemd. Kortom, deze mensen stellen zich aan :)[/quote]

  1 likes
 • DingieM schreef:

  Zwart toermalijnkristal helpt, dat kun je dragen of bij stralingsbronnen leggen.

  Ben zelf ook bovengemiddeld gevoelig voor deze stralingsbronnen.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Dit is slechts het topje van de ijsberg.We zijn Wifi eigenlijk niet nodig, maar om de economie draaiende te houden weer wel.We zijn op een vreemd punt aangekomen van gaan we er mee door, of stoppen ermee??Het antwoord zal altijd luiden, we stoppen niet want het verdient zo vreselijk goed.Ook als is het slecht wat wifi met de gezondheid doet.Kort gezegd de heren zien geen weg meer terug.Ik zou zo zonder kunnen.Ik loop liever door de natuur, dan achter een pc-tje te zitten rammelen.

  0 likes
 • Monique schreef:

  Goed bezig mensen,hopelijk volgen er velen. doet me goed dit te lezen. Ik juich dit toe. Samen opweg naar een gezond leefklimaat!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Ik vind het een vreemd verhaal.

  Deze mensen zeggen ziek te worden van straling. Ik betwijfel het maar laten we aannemen dat het inderdaad zo is.

  Ze zijn uit Canada verhuist naar Zwitserland en van Zwitserland naar duitsland.

  We kunnen dus vaststellen dat ze het niet vervelend vinden om te verhuizen.

  Waarom verhuis je dan in hemelsnaam vanuit Canada naar het dichtbevolkte west europa om aan de straling te ontsnappen terwijl je in Canada of de VS letterlijk soms honderden kilometers hebt die helemaal leeg zijn en waar je dus ook geen wifi straling hebt.

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  Verbaas me wel, jullie zitten achter een pc met wifi of cable, men vindt het zo erg om bestraald te worden… wat doen jullie dan op internet? zo wordt je toch ook bestraald?

  Think about it!

  Zonder internet(straling) geen niburu!

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  Magnetrons kunnen geen straling uitzenden, worden netjes opgevangen door het rooster dat altijd in de deur van de magnetron zit. Telefoonstraling is zo zwak dat je er helemaal niks van voelt. WIFI hotspots zijn overal dus als je die wilt ontwijken… veel plezier! (kan je net zogoed binnen zitten)

  Wie zegt dat Ahaus geen internet heeft? Zullen best wel mensen zijn met een laptop!

  0 likes
 • Abel schreef:

  Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.

  0 likes
 • White Wizard schreef:

  Een heel goed initiatief om de straling zoveel mogelijk te verwijderen uit scholen, daar zit onze toekomst! Helaas krijgen ( meestal) de kindertjes thuis minimaal net zoveel te verwerken als in school van het eigen draadloos netwerk, de Dect telefoon en de nodige mobieltjes en zendmasten! Toch is een goed idee om zoveel mogelijk uit te zetten, alles telt op.
  Trouwens als je een magnetron aanzet moet je wel een heeeel goede hebben, anders “ontsnapt” er toch zoveel straling dat de meeste meters er van op tilt slaan, het is trouwens geen goed idee om een magnetron te gebruiken; de straling is zo intens dat alle levensenergie die in voedsel of water hoort te zitten dood is. Onderzoeken hebben aangetoond dat het lichaam daar onmiddellijk negatief op reageert. Hopelijk worden mensen zich steeds meer bewust dat deze weg niet tot een gezond einde zal leiden en dat we met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat we de schadelijke producten niet meer willen en zullen gebruiken.

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  [quote name=”Abel”]Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.[/quote]
  HÈ?? Hoe krijg je dan dit berichtje op internet dan?? Als je modem dan geen internet doorgeeft en je smartphone ook niet…??

  0 likes
 • KlaasZelden schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Magnetrons kunnen geen straling uitzenden, [/quote]

  Dat is niet waar.
  Ik gebruik vaak Chanalizer om radiogolven en eventuele distortion te loggen.

  Als ik mijn magnetron aandoe dan kijk ik altijd even wat voor impact dat heeft op de signalen van de routers en telefoons.

  En dat heeft het zeker wel, een signaal kan dan flink (~ -20dB) spiken of onderdrukt worden.

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Abel”]Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.[/quote]
  HÈ?? Hoe krijg je dan dit berichtje op internet dan?? Als je modem dan geen internet doorgeeft en je smartphone ook niet…??[/quote]

  Via de vaste lijn sjef.

  0 likes
 • Ad-Abel3 schreef:

  Je kind een modern mobieltje oid. geven staat gelijk met je kind de afgrond in duwen. Ook in scholen, op katoren, in de stad,enz. Staat gelijk aan het verspreiden van langzaam werkend gif. Hoe jonger de persoon, hoe meer genetische schaden.De onderzoeken (?) die er geweest zijn, werden betaald door de fabrikanten. Zij waren dus de keurmeesters van hun eigen product. Deze slagers keurden hun eigen vlees. Hopelijk komt de werkelijkheid wat micro-golf straling voor schade aan de mens en natuur veroorzaakt, snel aan het licht!!En wel zodanig dat de fabrikanten en providers dat effect niet meer onder de pet kunnen houden. ZE WETEN HET ALLEMAAL !!!!!

  0 likes
 • investigator schreef:

  stupid people! tijdens mijn ict opleiding heb ik me moeten verdiepen in wifi rf en andere straling. je bent nergens veilig overal ben je blootgesteld aan diezelfde straling, daar kun je niet aan ontsnappen haha.
  maken ze zich druk om een school met wifi damn. op een eiland zijn ze veilig.

  erg gezond kan het niet zijn, maar dat geldt voor zoveel dingen. ik ga me er niet druk om maken.

  0 likes
 • Patricia v Moffeland schreef:

  Ik ben ook elektrogevoelig. Maar van Canada naar Duitsland lijkt me vreemd, want dit bedoelt van de motregen vol in de drup te zitten te komen. Weliswaar heeft Duitsland iets lagere grenswaarden als Nederland (en die zijn krankzinnig hoog), maar voor een elektrogevoelig mens bestat ook hier in Duitsland nauwelijks een kans, een stralingsvrij plekje te vinden. In Canada buiten van de grote steden lukt dit zeker eerder. Hier in Duitsland, waar ik zit, en ik zoek al jaren een stralingsvrij plekje aan de Nederlandse grens – vergeet het maar!

  0 likes
 • Helende Bergkat schreef:

  Bij die mensen zitten het tussen de oren. Ik heb ook een smartphone en wifi thuis, so what? Iedereen heeft dat! Als ik nu ook ineens denk aan ”OH ER GAAN NU STRALINGEN DOOR ME HEEN”, ja dan voel ik me ook ineens even een beetje vreemd. Kortom, deze mensen stellen zich aan 🙂

  0 likes
 • Lacsap schreef:

  Zelf heb ik in een appartement gewoond waar ik na 3 tot 4 jaar opeens altijd een dik hoofd had bij het opstaan wat zich later uitzette in stevige hoofdpijn. Ik ben na 5 jaar daar gewoond te hebben maar verhuisd en met een laatste blik op de woning zag ik opeens boven op mijn slaapkamer een mast staan (dak). Na onderzoek bleek dit een GSM600 of 900 mast te zijn. Nadat ik verhuisd ben is de hoofdpijn meteen voorgoed verdwenen. Ik werd daar dus letterlijk dood gestraald. De wetenschappers / onderzoekers naar straling gevaren zijn allemaal aangestuurd door de eliten, vaak gewoon eigen mensen die door de elite tot wetenschapper worden gemaakt om zo de gevaren te verdoezelen. Als je naar onafhankelijke onderzoeken kijkt komen die wel met de gevaren naar voren. Het mooie voor de elite is dat je niet kan bewijzen dat straling schadelijk is immers wijzen ‘hun’ onderzoeken uit dat het helemaal geen gevaar vormt, beetje zelfde verhaal als bij radioactieve straling..

  0 likes
 • Anja schreef:

  1: respect dat men het serieus neemt.

  Wij hebben er ook erg veel last van. ons huis is bekleed met gaas en over de stuc nog eens een laag koolstofverf. Verder alles bedraad in huis. Alleen dit helpt om rust te krijgen. Dit houdt het echt buiten. Maarja als we in de buitenwereld zijn ..even naar de stad of ergens anders openbaar put gigantisch uit. Laat staan op vakantie want overal is men trots op het draadloos internet inde hotels e.d. Daarom maar kamperen..zover mogelijk bij draadloze ellende vandaan want ook op de camping is men trots op de draadloze onruststralers. Uit eten in een gezellige pub..nee niet echt..dat drukkende gevoel tot hoofdpijn aan toe..o zo fijn dat wifi 🙁 Een paar jaar terug met familie op vakantie geweest tijdens een rondreis. Meetaparaat mee om eens te onderzoeken of het nou inbeelding was of niet. Nou daar waar we niet goed sliepen en uitgeput wakker werden en daar waar we merkten dat wijzelf en andere mensen om ons heen inclusief familie geprikkelder waren..zelfs tot irritaties onderling aan toe..tja daar was bleek dus veel straling. We keken eerst naar de slaapervaring en gigen erna pas meten en het klopte echt elke keer. Ik WEET nu ipv dat ik geloof. Ik wou dat het anders was. Ik heb er van alles aan gedaan maar echt het is en blijft lastig. En wij zijn niet de enigen die waarschuwen..vele artsen waarschuwen nu ook en men begint het nu in te zien dat het echt niet best is. In andere landen zijn ze al wat wakkerder. De straling is minder hoog en op scholen is wifi en mobieltjesverkeer verboden. Ik hoop dat ze hier de stralingsnormen ook lager gaan maken. Misschien ook op een harmonieuzere frequentie als dat mogelijk is..dit heb ik nog niet onderzocht.

  0 likes
  • Maria schreef:

   Blijft lastig. Heb dooozz-schijven voor ‘s nachts en dat helpt om te herstellen. Er zijn wel dingen om je te beschermen maar het ene helpt beter dan het andere.

   0 likes
 • Peter schreef:

  [quote name=”Lacsap”]Zelf heb ik in een appartement gewoond waar ik na 3 tot 4 jaar opeens altijd een dik hoofd had bij het opstaan wat zich later uitzette in stevige hoofdpijn. Ik ben na 5 jaar daar gewoond te hebben maar verhuisd en met een laatste blik op de woning zag ik opeens boven op mijn slaapkamer een mast staan (dak). Na onderzoek bleek dit een GSM600 of 900 mast te zijn. Nadat ik verhuisd ben is de hoofdpijn meteen voorgoed verdwenen. Ik werd daar dus letterlijk dood gestraald. De wetenschappers / onderzoekers naar straling gevaren zijn allemaal aangestuurd door de eliten, vaak gewoon eigen mensen die door de elite tot wetenschapper worden gemaakt om zo de gevaren te verdoezelen. Als je naar onafhankelijke onderzoeken kijkt komen die wel met de gevaren naar voren. Het mooie voor de elite is dat je niet kan bewijzen dat straling schadelijk is immers wijzen ‘hun’ onderzoeken uit dat het helemaal geen gevaar vormt, beetje zelfde verhaal als bij radioactieve straling..[/quote]
  [quote name=”Abel”][quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Abel”]Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.[/quote]
  HÈ?? Hoe krijg je dan dit berichtje op internet dan?? Als je modem dan geen internet doorgeeft en je smartphone ook niet…??[/quote]

  Via de vaste lijn sjef.[/quote]

  In Belgie geen Mobiel telefonie.

  0 likes
 • Peter schreef:

  [quote name=”Patricia v Moffeland”]Ik ben ook elektrogevoelig. Maar van Canada naar Duitsland lijkt me vreemd, want dit bedoelt van de motregen vol in de drup te zitten te komen. Weliswaar heeft Duitsland iets lagere grenswaarden als Nederland (en die zijn krankzinnig hoog), maar voor een elektrogevoelig mens bestat ook hier in Duitsland nauwelijks een kans, een stralingsvrij plekje te vinden. In Canada buiten van de grote steden lukt dit zeker eerder. Hier in Duitsland, waar ik zit, en ik zoek al jaren een stralingsvrij plekje aan de Nederlandse grens – vergeet het maar![/quote]
  Van Canada naar Duitsland verhuizen en dan kind in Nederland op school doen is vragen om problemen

  0 likes
 • Sucaba schreef:

  [quote name=”Abel”]Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.[/quote]
  En hoe denk komen al die berichtjes op je tel? ook via het zelde soort straling. Je kunt beter weer bellen via het vaste net…

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  De nieuwe mode trent in de moderne westerse wereld, straling van mobieltjes en Wifi. Wat apart is als je aan de andere kant van de wereld woont, in een land dat bijna zo groot is al een continent (De dichtsbijzijnde stad hier is bijvoorbeeld 250 km verder), dat straling helemaal geen slachtoffers maakt. Niemand die hier last heeft van straling, geen verhogode kanker bij mensen die onder hoogspanningskabels wonen, geen probleem met Wifi dat bijna overal aanwezig is, doordat het land zo groot is worden mobieltjes juist gebruikt omdat dit makkelijker is dan 3000 km kabel te trekken van het ene puntje van het land naar het andere. Maar niemand die er last van heeft, niemand die ooit heeft gehoord van iemand die last had van straling. Niemand die ooit het idee had dat mensen agresiever worden met al die straling. Hoe komt het toch dat aan de andere kant van de wereld waar mensen beter op zichzelf letten, omdat de staat het niet doet, niet deze moderne ellende heeft, terwijl de straling hier vele malen erger aanezig is dan in bv Nederland.

  Misschien komt het omdat mensen hier niet bang zijn voor ontwikkeling maar het zelfs toejuigen. Ik denk dat het vooral is omdat men hier niet elke vorm van vooruitgang direct wil afbreken, met vage onderbuik gevoelens of niet bestaande adviezen van en Belgacom directeur. De man gaf geen adviezen, men wist allen te melden dat hij zelf niet deed aan die nieuwe technologie. Zelfde alsdat mijn mobiel enkel voor noodgevallen is en ik niet voor iedereen 24 uur per dag bereikbaar ben. Is het belangrijk dan weten ze me wel te vinden op mijn huis lijn. Dat heeft meer met persoonlijke voorkeur te maken dan met verzonnen adviesen. Een directeur die zulke adviesen zou geven over zijn eigen bedrijf, zal direct gewipt worden ,daar heij de belangen van het bedrijf schaadt.

  0 likes
 • Rakker schreef:

  pijnappelklier vertaald gsm ferquenties als een licht ferquentie en dit verstoort de aanmaak van het melatonine hormoon gedurende de slaap. Melatonine is een anti oxidant, het herstelhormoon van het imuunsysteem.

  0 likes
 • T R Hunter schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Abel”]Ik heb wifi op de modem en de smartphone standaard uitstaan, ik merk gewoon hoe je lichaam daar langzaam aan kapot gaat.

  Volg het advies van de topman van Belgacom.[/quote]
  HÈ?? Hoe krijg je dan dit berichtje op internet dan?? Als je modem dan geen internet doorgeeft en je smartphone ook niet…??[/quote]
  Nooit gehoord van een netwerk kabel aan het modem naar de computer ?

  0 likes
 • johan kooitje schreef:

  [quote name=”Rakker”]pijnappelklier vertaald gsm ferquenties als een licht ferquentie en dit verstoort de aanmaak van het melatonine hormoon gedurende de slaap. Melatonine is een anti oxidant, het herstelhormoon van het imuunsysteem.[/quote]

  En zo is het!

  0 likes
 • Rik schreef:

  [quote name=”Rik”]Meer weten n.a.v. artikel:

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5%5B/quote%5D

  Beste mensen,
  We kunnen hier hele verhalen neerzetten…
  Lees het artikel…
  En je weet wat je moet weten!

  0 likes
 • Alenko schreef:

  Ik ben zelf in april van 2012 verhuisd van enschede west naar enschede zuid. Reden van verhuizing was aankoop van een woonhuis. Eind juli van 2012 kreeg ik allerlei rare klachten die ik nooit eerder van mn leven voelde. Vermoeidheid, stijve nek, rugpijn en nog meer van die rare symptomen die op de dag van vandaag nog steeds aanwezig zijn. Ik ben inmiddels 30 geworden, en ben afgelopen half jaar x aantal keren naar huisartsenpost geweest waaronder paar keer naar ehbo, omdat de klachten verergerden. Volgens mijn arts heb ik last van stress en gespannenheid.
  In het verleden las ik weleens wat over elektrostress, en straling.. noem maar op. En de invloed die het kan hebben op mensen, maar dit nam ik nooit echt serieus. Totdat ik per ongeluk achterkwam dat in gebied van 100 meter rondom mij echt iets van 7 masten staan, daarnaast nog 3 wifi hotspots terwijl in mn oude buurt slechts 2 masten stonden en dat best ver weg. Misschien klinkt dit wel paranoia en leg ik wel verbanden die ik eigenlijk niet mag leggen. maar goed tijd zal het leren

  mvg

  0 likes
 • Monique schreef:

  [quote name=”Rik”][quote name=”Rik”]Meer weten n.a.v. artikel:

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5%5B/quote%5D

  Beste mensen,
  We kunnen hier hele verhalen neerzetten…
  Lees het artikel…
  En je weet wat je moet weten![/quote]
  Prachtig artikel Rik, Prachtig die grondwetsartikelen die voor mij als muziek in de oren klinkt. Maar wat kan ik er op dit moment mee? Zelf ben ik geen persoon die in mijn eentje opsta. Simpel omdat ik niet weet hoe en waar ik dat het beste kan gaan doen en met wie? In de boekhandel zijn een heleboel boeken over straling te lezen. Tot nu toe geven zij mijn angst en ik weet dat angst de grondslag is van vele vele ziektes. Dus doe ik mijn best om straling niet te zien als een vernietiging want dan ben ik mezelf geestelijk en uit eindelijk lichamelijk ook aan het vernietigen door de angst die het mij geeft. Groetjes

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  ALLE apparatuur zenden een ZEER ZWAKKE straling uit. Wat een angst om niks.

  0 likes
 • Rik schreef:

  Beste Monique,

  Als er meer mensen wakker worden en gaan opsaan en zeggen: “we accepteren het niet meer!
  Dan ben je niet meer alleen! Je bent trouwens nooit alleen, maar dat is een ander onderwerp.
  Wat we dus kunnen doen is meer mensen bewust maken van het feit wat er gaande is in de wereld.

  Wat je voor nu kunt doen is inloggen in je modem of vragen aan iemand die dat kan om vervolgens de WiFi uit te zetten.
  Zet de WiFi uit van je telefoon.
  Als je belt of gebeld wordt, maak dan gebruik van de speaker of de headset die bij je telefoon zit.
  Als je gebruik maakt van een laptop, sluit deze dan aan via een kabel.
  Tevens kun je gebruik maken van folie die je op je raam kunt plakken en isolatie die straling tegengaan.
  Nog beter is om te verhuizen uit een stedelijke omgeving. Weet dat laatste erg gevoelig is in deze tijd, maar niets is onmogelijk!
  Tevens kun je kijken voor kristallen die je kunnen helpen bij het neutraliseren van de spanning.
  http://www.earth-sittard.nl

  Focus je verder niet op angst maar op vertrouwen!
  Kijk niet naar de dingen die je niet wilt, maar naar de dingen die je wel wilt! Denk in oplossingen!

  http://www.boekscout.nl/shop//ViewProduct.aspx?bookId=1479

  Heel veel succes!

  0 likes
 • saskia schreef:

  [quote name=”Monique”][quote name=”Rik”][quote name=”Rik”]Meer weten n.a.v. artikel:

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5%5B/quote%5D

  Beste mensen,
  We kunnen hier hele verhalen neerzetten…
  Lees het artikel…
  Simpel omdat ik niet weet hoe en waar ik dat het beste kan gaan doen en met wie? In de boekhandel zijn een heleboel boeken over straling te lezen. Tot nu toe geven zij mijn angst en ik weet dat angst de grondslag is van vele vele ziektes. Groetjes[/quote]

  Het is om deze reden belangrijk om zuivere voeding en water te gebruiken. Eventueel de balans van het lichaam op orde brengen door supplementen. Bachbloesems en edelstenen doen ook veel, net als de trilling van klanken (muziek). Draadloos computeren, tablets en gsm hoeven we niet te gebruiken. Zo veel mogelijk uitzetten is een oplossing. groetjes

  0 likes
 • saskia schreef:

  [quote name=”Helende Bergkat”]Bij die mensen zitten het tussen de oren. Ik heb ook een smartphone en wifi thuis, so what? Iedereen heeft dat! Als ik nu ook ineens denk aan ”OH ER GAAN NU STRALINGEN DOOR ME HEEN”, ja dan voel ik me ook ineens even een beetje vreemd. Kortom, deze mensen stellen zich aan :)[/quote]
  [quote name=”digibetic”]Beste Helende Bergkat,
  bel maar fijn heel veel, vang maar zoveel je aankan. Weltrusten.

  [quote name=”Helende Bergkat”]Bij die mensen zitten het tussen de oren. Ik heb ook een smartphone en wifi thuis, so what? Iedereen heeft dat! Als ik nu ook ineens denk aan ”OH ER GAAN NU STRALINGEN DOOR ME HEEN”, ja dan voel ik me ook ineens even een beetje vreemd. Kortom, deze mensen stellen zich aan :)[/quote][/quote]

  Het is misschien een idee om het ‘helende’ weg te laten?
  Zonder inlevingsvermogen wordt er niks geheeld hoor…

  0 likes
 • saskia schreef:

  [quote name=”Wesley”]Ik vind het een vreemd verhaal.

  Deze mensen zeggen ziek te worden van straling. Ik betwijfel het maar laten we aannemen dat het inderdaad zo is.

  Ze zijn uit Canada verhuist naar Zwitserland en van Zwitserland naar duitsland.

  We kunnen dus vaststellen dat ze het niet vervelend vinden om te verhuizen.

  Waarom verhuis je dan in hemelsnaam vanuit Canada naar het dichtbevolkte west europa om aan de straling te ontsnappen terwijl je in Canada of de VS letterlijk soms honderden kilometers hebt die helemaal leeg zijn en waar je dus ook geen wifi straling hebt.[/quote]

  Wel eens van de ether gehoord…trilling zit overal.

  0 likes
 • theo schreef:

  Hoe was zijn gedrag eerder? En is aangetoond dat zijn gedrag veroorzaakt wordt door de genoemde straling? Zijn er ooit persoonlijkheidstesten uitgevoerd en zijn stoornissen bij het kind (of problemen binnen het systeem) daarmee uitgesloten?

  Of worden hier problemen niet (h)erkend en wordt de oorzaak daarvan buiten zichzelf/het kind/het systeem gelegd?

  Misschien tegen enkele zere beentjes, -en ik zal bekrompen denken, niet openstaan en nog wakker moeten worden- maar uit ervaring ken ik voldoende situaties waarbinnen werkelijk álles wordt aangegrepen om níet naar het gezinssysteem zelf te kijken als mogelijke oorzaak van gedrag van kinderen.
  Terwijl de directe omgeving de grootste invloed op de ontwikkeling en het gedrag van een kind.
  Níet enkele milliwatts aan straling.

  Goede woonplaats hebben de ouders opgezocht trouwens, als straling hen al eerder deed verhuizen..
  http://nuclear-waste.eu/nl/europa/duitsland/ahaus-hl

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”theo”]Hoe was zijn gedrag eerder? En is aangetoond dat zijn gedrag veroorzaakt wordt door de genoemde straling? Zijn er ooit persoonlijkheidstesten uitgevoerd en zijn stoornissen bij het kind (of problemen binnen het systeem) daarmee uitgesloten?

  Of worden hier problemen niet (h)erkend en wordt de oorzaak daarvan buiten zichzelf/het kind/het systeem gelegd?

  Misschien tegen enkele zere beentjes, -en ik zal bekrompen denken, niet openstaan en nog wakker moeten worden- maar uit ervaring ken ik voldoende situaties waarbinnen werkelijk álles wordt aangegrepen om níet naar het gezinssysteem zelf te kijken als mogelijke oorzaak van gedrag van kinderen.
  Terwijl de directe omgeving de grootste invloed op de ontwikkeling en het gedrag van een kind.
  Níet enkele milliwatts aan straling.

  Goede woonplaats hebben de ouders opgezocht trouwens, als straling hen al eerder deed verhuizen..
  http://nuclear-waste.eu/nl/europa/duitsland/ahaus-hl%5B/quote%5D

  Juist de feiten over hun verhuisverleden zou al direct bij elk logisch denken mens de wenbrauwen gefronst moeten worden. Maar zoals elk logisch redenerend mens ook al heeft vastegsteld is dat elke informatie ontbreekt, omtrent de gezinssituatie en de situatie voor de klachten, of zij op een dag begonnen of dat zij altijd al aanwezig zijn geweest.

  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de problemen, vooral vanuit de geloofsovertuiging van de ouders komt. En op geen enkele manier worden onderbouwt door onderzoek. Zoals vele al hebben aangehaald, om straling te ontwijken is in Canada veel meer mogelijk dan verhuizen naar dichtbevolkte ontwikkelde gebieden!

  0 likes
 • Ri Anna schreef:

  Ik vind dit zo erg! Ons kind kreeg tien jaar geleden al fysieke klachten door DECT telefoons, mobieltjes van klasgenoten en een straalzender op het dak van het voortgezet onderwijs (VWO). Hij kon niet in de lokalen zijn, zonder fysieke klachten. Hij heeft zijn universitaier opleiding misgelopen hierdoor. Niemand doet iets en de uitrol van het 4G netwerk en WiFi overal gaat maar door. Ja, waar kiest de overheid dan voor? Voor geld en de jeugd zal hun worst wezen! En de mensen worden dom gehouden over dit gevaar!

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”Ri Anna”]Ik vind dit zo erg! Ons kind kreeg tien jaar geleden al fysieke klachten door DECT telefoons, mobieltjes van klasgenoten en een straalzender op het dak van het voortgezet onderwijs (VWO). Hij kon niet in de lokalen zijn, zonder fysieke klachten. Hij heeft zijn universitaier opleiding misgelopen hierdoor. Niemand doet iets en de uitrol van het 4G netwerk en WiFi overal gaat maar door. Ja, waar kiest de overheid dan voor? Voor geld en de jeugd zal hun worst wezen! En de mensen worden dom gehouden over dit gevaar![/quote]
  Dóór DECT? Causaal verbaand aangetoond?

  0 likes
 • Maria schreef:

  Vind een computer wel handig maar al dat draadloze lijkt me niet zo nodig. Je kan met je laptop op de bank internetten, handig maar is het nodig?
  Het is zogenaamd niet bewezen dat het allemaal schadelijk is maar je zal er maar last van hebben. Ben nog op zoek naar iets om me bij de computer te beschermen. Ik heb er geen bewijs van nodig. De werking van suiker in je lijf is vast ook niet aan te tonen maar je zal er maar last van hebben. Ik kan zelf ook niet tegen de meeste synthetische kleding, hoewel dat waarschijnlijk ook niet wetenschappelijk aan te tonen valt. Bij belasting door straling zou je alle lichaamsfuncties moeten meten en dan kijken of je wat vindt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  >