Gezondheid

Big Pharma houdt bewijs over levensgevaarlijke medicijnen achter. Dit zijn de verwoestende gevolgen

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gezondheidsinstanties en overheden worden misleid door farmaceutische bedrijven. Zij houden onderzoeksgegevens achter waaruit blijkt dat bepaalde medicijnen niet werken of zelfs gevaarlijk zijn, meldde de BBC.

Daarnaast worden de resultaten van tenminste de helft van alle klinische onderzoeken nooit gepubliceerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens de varkensgriepepidemie in 2009 werd de overheid bijvoorbeeld gemanipuleerd om op grote schaal Tamiflu in te slaan.

Over het hoofd gezien

Zo kocht de Britse overheid voor omgerekend 487 miljoen euro aan Tamiflu om eigen werknemers te laten vaccineren.

Daarbij werden niet-gepubliceerde studies over het hoofd gezien waaruit bleek dat het middel niet werkte.

Ongeveer 80 procent van de onderzoeken naar Tamiflu die lieten zien dat het niet effectief was, werd nooit gepubliceerd of beoordeeld.

Stierven

Overheden baseren zich niet op wetenschappelijk bewijs, maar op het marketingspel van de farmaceuten, zei Simon Kolstoe van de Universiteit van Portsmouth.

Bewijs voor de gevaren van lorcainide, een hartmedicijn, werd maar liefst 10 jaar geheim gehouden. In die periode stierven veel mensen door toedoen van het middel.

Ook de overheid zelf houdt bewijs achter. Zo verzuimde Public Health England om de resultaten van drie klinische studies naar het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker te publiceren.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
4 jaren geleden

Levensgevaarlijke medicijnen… Geen grappig pleonasme…

jolo
jolo
4 jaren geleden

oxycodon?

Matt
Matt
4 jaren geleden

Dit doet me denken aan hoe Monsanto haar onderzoeken deed: proefdieren, zoals ratten en marmotten werden blootgesteld aan glyfosaat, het werkend middel in round-up voor een periode van 3 maanden. In die periode was er met de dieren niets aan de hand en werd het product veilig verklaard. Dat die dieren vanaf de 4e maand grote tumoren begonnen te ontwikkelen werd ‘gemakshalve’ toch maar niet in de onderzoeksresultaten meegenomen.
Gevolg is dat er nu rechtszaken in Amerika gewonnen worden door mensen die kanker hebben opgelopen door het langdurig gebruik van round-up.

Dit zou nu eigenlijk een les moeten zijn voor de instanties i.v.m. vaccins want het principe is identiek: Onderzoeken die maar half kloppen , omkoperij en misleideng.
Geen bewijs van effectiviteit , maar wel aanwijzingen van ernstige bijwerkingen die onder de tafel geschoven worden. Hun lobby is machtig maar ook eindig.
Straks zitten ook hier de rechtbanken vol met rechtszaken.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Het hele systeem deugt niet. Wil je gezonde kinderen, dan blijft thuis voor je kinderen. Om maar es mee te beginnen. Vers voedsel bereiden kost tijd. Kleine kinderen horen bv rondom 5 uur te eten ipv 7/half 8 s’avonds. We moeten juist af van de 24 uurs economie.(doorgedraaid onnatuurlijk monster)
Wat ik bedoel: gezonde mensen hebben geen pilletjes nodig.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x