Graancirkels

Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miia Pitkonen van het Helsinki University Central Hospital in Finland heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar graancirkels. De natuurkundige komt tot een aantal opmerkelijke conclusies.

In één van zijn papers stelt hij dat de media graancirkels vaak afschilderen als een hoax. Maar dit kan niet het geval zijn, aldus Pitkonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens zijn onderzoek ontdekte hij bijvoorbeeld dat de groeiknoppen van gewassen tijdens het ontstaan van graancirkels exploderen als gevolg van microgolven.

Plasmabollen

Verder is meteorisch materiaal gevonden in graancirkels, wat volgens Pitkonen absoluut onmogelijk is als ze worden gemaakt door mensen.

Hij merkt op dat graancirkels vooral ontstaan in gebieden waar de bodem rijk is aan calciumcarbonaat (krijt). Dit helpt de omgeving elektrisch te laden, stelt de natuurkundige.

De meest eenvoudige graancirkels doen denken aan de zelforganiserende patronen van plasma, zegt hij.

Er zijn in weilanden voor en na het ontstaan van graancirkels kleine plasmabollen waargenomen.

Bewuste en intelligente entiteit

Pitkonen stelt dat er een link is tussen graancirkels en de ionosfeer. Hij maakt hieruit op dat ieder levend systeem, zelfs planten, een magnetisch lichaam heeft, en dat de magnetosfeer een bewuste en intelligente entiteit is.

Om die reden kunnen we graancirkels zien als een poging van magnetosferische bewuste entiteiten om aan ons te laten zien dat ze bestaan.

Pitkonen heeft zich voornamelijk verdiept in twee fascinerende graanformaties: Chilbolton en Crabwood.

Verre toekomst

Beide formaties kunnen worden gezien als boodschap van een intelligente beschaving die mogelijk in een parallelle ruimtetijd in ons zonnestelsel leeft, zegt hij.

Hij denkt dat de boodschappen afkomstig zijn uit een verre toekomst en gaan over genetische codes van toekomstige beschavingen die in het zonnestelsel leven.

Deze beschavingen kunnen op aarde, maar ook op Mars en Jupiter of diep in planeten leven, besluit Pitkonen.

[CE]

2.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
4 jaren geleden

De intelligente beschaving , die ons de graancirkels “levert , ” leeft gewoon in het binnenste van onze eigen planeet .
Dat is idd een parallelle wereld , maar niet UIT een verre toekomst , maar VOOR een toekomst , onze toekomst , als het Kwaad is opgehoepeld en vernietigd .
De Agarthianen willen ons , oppervlakte mensen , boodschappen doorgeven en hebben d\aartoe alle middelen , waar wij nog niet aan toe zijn .
Graancirkels zijn speeltjes van de holle aarde bewoners voor ons , oppervlaktebewoners . Met een boodschap tot verheffing !

Wil
Wil
4 jaren geleden

Kunnen ze dan gewoon niet beter effe bellen?

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Aliens de boodschappers van graancircels zijn een aspect van ons eigen hogere zelf en we gaan ze zeker in de (waarschijnlijk nabije)toekomst ontmoeten. Hiervoor om dit tot realisatie te brengen benadert oa. Dr. S. Greer – Disclosure project- heel veel wereldleiders en ook om de Universele Vrede op Aarde tot realisatie te brengen.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Zolang je niet precies weet hoe het gemaakt wordt, kun je ook niet achterhalen wie het maakt.
Zelf denk ik aan satellieten die ook door de aarde kunnen kijken. Zoals een 3d machine werkt. Of in dit geval een patroon naai machine(vlak). Je voert een patroon in en de machine print het uit. Door laser techniek of iets vergelijkbaars. Of een grote drone.
Je hebt er ook die handmatig zijn gemaakt. Dat doen ze met een touwtje. Eentje houdt het touw vast en de ander loopt een rondje. Heb je een perfecte cirkel.
Ik denk nog steeds dat het de mens zelf is. Voorkennis propageren, om het uit te laten komen. Misschien zelfs satanisch dus.(beetje zoals de tarotkaarten voorspellingen van the economist)

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x