Homepagina » Graancirkels » Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies
Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies
Foto: Jabberocky Wikimedia Commons

Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies

Miia Pitkonen van het Helsinki University Central Hospital in Finland heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar graancirkels. De natuurkundige komt tot een aantal opmerkelijke conclusies.

In één van zijn papers stelt hij dat de media graancirkels vaak afschilderen als een hoax. Maar dit kan niet het geval zijn, aldus Pitkonen.

Tijdens zijn onderzoek ontdekte hij bijvoorbeeld dat de groeiknoppen van gewassen tijdens het ontstaan van graancirkels exploderen als gevolg van microgolven.

Plasmabollen

Verder is meteorisch materiaal gevonden in graancirkels, wat volgens Pitkonen absoluut onmogelijk is als ze worden gemaakt door mensen.

Hij merkt op dat graancirkels vooral ontstaan in gebieden waar de bodem rijk is aan calciumcarbonaat (krijt). Dit helpt de omgeving elektrisch te laden, stelt de natuurkundige.

De meest eenvoudige graancirkels doen denken aan de zelforganiserende patronen van plasma, zegt hij.

Er zijn in weilanden voor en na het ontstaan van graancirkels kleine plasmabollen waargenomen.

Bewuste en intelligente entiteit

Pitkonen stelt dat er een link is tussen graancirkels en de ionosfeer. Hij maakt hieruit op dat ieder levend systeem, zelfs planten, een magnetisch lichaam heeft, en dat de magnetosfeer een bewuste en intelligente entiteit is.

Om die reden kunnen we graancirkels zien als een poging van magnetosferische bewuste entiteiten om aan ons te laten zien dat ze bestaan.

Pitkonen heeft zich voornamelijk verdiept in twee fascinerende graanformaties: Chilbolton en Crabwood.

Verre toekomst

Beide formaties kunnen worden gezien als boodschap van een intelligente beschaving die mogelijk in een parallelle ruimtetijd in ons zonnestelsel leeft, zegt hij.

Hij denkt dat de boodschappen afkomstig zijn uit een verre toekomst en gaan over genetische codes van toekomstige beschavingen die in het zonnestelsel leven.

Deze beschavingen kunnen op aarde, maar ook op Mars en Jupiter of diep in planeten leven, besluit Pitkonen.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bewust schreef:

  De intelligente beschaving , die ons de graancirkels “levert , ” leeft gewoon in het binnenste van onze eigen planeet .
  Dat is idd een parallelle wereld , maar niet UIT een verre toekomst , maar VOOR een toekomst , onze toekomst , als het Kwaad is opgehoepeld en vernietigd .
  De Agarthianen willen ons , oppervlakte mensen , boodschappen doorgeven en hebben d\aartoe alle middelen , waar wij nog niet aan toe zijn .
  Graancirkels zijn speeltjes van de holle aarde bewoners voor ons , oppervlaktebewoners . Met een boodschap tot verheffing !

  7 likes
  • Rob schreef:

   @Bewust. Dat of een beschaving van buitenaf die een veel groter bewustzijn hebben. Ik denk ook dat het niets met de toekomst te maken heeft maar meer met de energie die moet veranderen. Dat betreft de planeet. We staan ook onder invloed van kosmische krachten of energieën. Graancirkels kunnen daar als symbolen onderdeel van zijn. Als mens moeten we alleen mee veranderen en dat is individuele keuze en verantwoordelijkheid. Wie blijft strijden i het systeem van macht en controle zal het waarschijnlijk niet overleven. Want overleven is alleen maar in een macht systeem en die macht kan straks niet meer bestaan als je de berichten zo leest. Dan moet je wel zelf veranderen om van de macht (wat in eigen ego heerst) los te komen.

   3 likes
  • leon*** schreef:

   het kwaad in de wereld lost niet van zelf op het breid zich juist uit.
   hier een mooi stukje wat precies word bedoeld met 666 bij ongeveer 29 minuten
   alles moet in de oorspronkelijke tijd terug gebracht worden denk ik.
   niet zondag is de heilige dag (sabbat) maar zaterdag.
   Zes dagen zult gij arbeiden en al uw werk doen; Maar de zevende dag is de sabbat des Heeren.

   Als eerste dag van de week geldt in de joodse en christelijke kalender oorspronkelijk de zondag, in België en Nederland geldt tegenwoordig volgens ISO 8601 en NEN 2772 officieel de maandag als de eerste dag. De zondag als de eerste dag van de week komt overeen met het bijbelse scheppingsverhaal, dat verhaalt dat God in zes dagen de wereld schiep en uitrustte op de zevende dag, de sjabbat of zaterdag.

   1 likes
 • Wil schreef:

  Kunnen ze dan gewoon niet beter effe bellen?

  7 likes
  • Rob schreef:

   @Wil. Dat doen ze soms ook wel. Ik heb in het verleden een paar keer de telefoon over horen gaan. Het viel alleen op dat de hij maar twee keer over ging terwijl ik hem op 6 keer had ingesteld. Het bleek dat dat ‘telefoongeluid’ in de energie was en niet de achte (materiële) telefoon. Iemand probeerde mij te bereiken, ik kon alleen de hoorn van de telefoon niet vinden. 😂😂😂

   0 likes
 • Elise schreef:

  Zolang je niet precies weet hoe het gemaakt wordt, kun je ook niet achterhalen wie het maakt.
  Zelf denk ik aan satellieten die ook door de aarde kunnen kijken. Zoals een 3d machine werkt. Of in dit geval een patroon naai machine(vlak). Je voert een patroon in en de machine print het uit. Door laser techniek of iets vergelijkbaars. Of een grote drone.
  Je hebt er ook die handmatig zijn gemaakt. Dat doen ze met een touwtje. Eentje houdt het touw vast en de ander loopt een rondje. Heb je een perfecte cirkel.
  Ik denk nog steeds dat het de mens zelf is. Voorkennis propageren, om het uit te laten komen. Misschien zelfs satanisch dus.(beetje zoals de tarotkaarten voorspellingen van the economist)

  2 likes
 • Bas van Schie schreef:

  Wij hebben een veel te hoge dunk van ons zelf. Wij zeggen te weten maar wij weten niets.

  Hogere of grotere intelligenties, dat is iets heel anders dan het overlevings-mechanisme waar wij mee tussen onze oren lopen.
  Als hogere intelligenties ons iets zouden willen laten weten, dan zou dat niet via een graancirkel plaats vinden.
  Wij zouden het simpelweg in ons bewustzijn geplaatst krijgen.
  Er is energetische informatie te over, maar wij zijn geobsedeerd geraakt door onze gedachten.
  Het wordt de hoogste tijd dat we ontwaken uit deze obsessie.

  Doen we dat niet en blijven we handelen van uit het ovelevings meganisme dat de body-mind is, dan zullen we onszelf vernietigen.

  Het overlevings- mechanisme in zijn huidige vorm is een soort van HIV geworden.

  2 likes
 • Solida schreef:

  Ze hebben gewoon een soort van HAARP-3D-printer die mooie plaatjes maakt om ons in het ootje te nemen, haha…

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Aliens de boodschappers van graancircels zijn een aspect van ons eigen hogere zelf en we gaan ze zeker in de (waarschijnlijk nabije)toekomst ontmoeten. Hiervoor om dit tot realisatie te brengen benadert oa. Dr. S. Greer – Disclosure project- heel veel wereldleiders en ook om de Universele Vrede op Aarde tot realisatie te brengen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  >