Buitenland

Nieuwe ontwikkelingen rond MH17-tragedie. Oekraïense ex-majoor zegt te weten wiens schuld het is

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlucht MH17 is op 17 juli 2014 neergeschoten vanuit een gebied dat in handen was van het regime in Kiev. Dat heeft de voormalige Oekraïense majoor Joeri Batoerin gezegd in een interview met de Russische tv-zender Zvezda.

Hij zei dat het rampvliegtuig is neergehaald met een raket die vanuit het dorp Saroschenskoje is afgevuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Batoerin, die op het moment van de tragedie een bataljon bij Charkov onder zijn hoede had, zou de Boeing 777 op de bewuste dag op de radar gezien hebben.

Binnen het bereik

“Men hield alle vliegtuigen in de gaten die over het strijdgebied vlogen,” zei hij. “Plotseling verdween de Boeing van de radarschermen.”

Enkele dagen na de ramp werd een militair konvooi aangetroffen bij een commandopost nabij Charkov. Het zou gaan om soldaten die gestationeerd waren in het dorp Saroschenskoje. Er werd onder meer een Buk-installatie gevonden.

De ex-majoor heeft zich in de zaak verdiept en is tot de conclusie gekomen dat de Boeing van de radar is verdwenen op een plek die binnen het bereik ligt van de Buk-installatie in het dorp Saroschenskoje.

Rondbazuinden

“Toen werd alles duidelijk,” zei de ex-majoor. Dat terwijl alle grote media tegelijkertijd rondbazuinden dat Rusland een verkeersvliegtuig had neergeschoten, voegde hij toe.

Batoerin, die tegenwoordig in Rusland woonachtig is, zegt volledig achter zijn uitspraken te staan.

De Russische wapenfabrikant Almaz-Antey, die onder meer Buk-installaties vervaardigt, heeft na drie verschillende experimenten geconcludeerd dat het vliegtuig is geraakt door een Buk-raket die is afgevuurd rond Saroschenskoje.

[Sputniknews]

Foto: Adnergje Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Louise
Louise
6 jaren geleden

Er is allang besloten welk verhaal het wordt………

Marcel Koningen
Marcel Koningen
6 jaren geleden

Het is de schuld van diegene die het grensland[vertaling] in een burger oorlog gestuurd hebben met opruiende taal tegen de regering dat de situatie kon voorkomen zoals het gebeurd is.Maar in Nederland de schuld van defensie die wel kaarten uitbrengt met gevaarlijke plaatsen voor toeristen maar geen belletje gaf naar de luchtvaart dat er vliegtuigen tot 12 km makkelijk geraakt konden worden met de aanwezige luchtverdedigings raketten.Onze eigen inlichtingen diensten dus .Eigelijk hadden de inlichtingsdiensten ook de euro en lands politiek moeten waarschuwen dat wraak op Rusland via het grensland wel eens heel erg gevaarlijk kon uitpakken.Onze defensie en inlichtingen apparaat moet op de schop dus als wij dit soort grappen van defensie niet willen accepteren. En dan die door schuldgevoel van de overheid bombastische begrafenis in plaats van een werkende inlichtingen dienst ,om je rot te schamen.En die Amerikanen die meteen het grensland gaan leegroven met fracking contracten op het hoogste niveau nog meer schaamte erbij.Arme bewoners van het grensland die deze tsunami van ellende en ontketende sluimerende krachten over zich heen kregen . Sorry grensland en bewoners uit het diepst van mijn hart ook al ben ik klein en onbetekenend .

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Er moet een verband zijn tussen de verdwenen MH-370 en de (neergehaalde?) MH-17.

Wil men echt mensen met gezond verstand laten geloven dat met een kansberekening van misschien wel 1 op de tig duizend miljoen vliegtuigen 2 keer van dezelfde maatschappij betrokken zijn bij een mysterieuze ramp: van compleet verdwijnen tot aan het uit de lucht gehaald worden op een plek waar helemaal geen passagierstoestellen zouden mogen vliegen en waarbij Rusland in een fractie van een seconde aangewezen wordt als schuldige, maar tot op heden Kiev als dader uit wordt gesloten en niet eens als dader in aanmerking mag komen.

Wat een klucht, wat een theater en spektakel en wat een nazi smeerlapperij. Als je het mij vraagt dan is de vermiste MH-370 het toestel met (omgebrachte) passagiers aan boord in de Oekraine aan de grond ‘gezet’….

Net als 9/11 is/was dit een georkestreerde opvoering met als doel de wereld over de afgrond te duwen en zo de macht en controle te vergroten voor de VS. Alleen klut, de burgers prikken er zo doorheen. De leugenfabrieken bij de westerse media, overheid en politiek werken niet meer, die zijn finaal kapot.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x