Buitenland

Kijk: Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken dineert in nazi-restaurant in Oekraïne

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Antony Blinken, de Joodse minister van Buitenlandse Zaken van Joe Biden, dineerde tijdens zijn verrassingsbezoek aan Oekraïne in een nazi-restaurant.

Het restaurant hangt vol met nazi-emblemen. Deze nazi-insignes worden gedragen door leden van onder meer de Rechtse Sector en het Azov-bataljon, onderdelen van het Oekraïense leger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onderzoeksjournalist Alex Rubinstein vond foto’s van het restaurant met SS-insignes, een ingelijst logo van het Azov-bataljon met de zwarte zon en een ingelijste vlag van de Rechtse Sector.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pizza

Het restaurant, Pizza Veterano, deelde op Facebook een foto van Blinken die een pizza eet met zijn Oekraïense evenknie Dmytro Koeleba.

Pizza Veterano is onderdeel van de Veterano Group van veteraan Leonid Ostaltsev. Een vestiging in Marioepol werd gerund door een lid van het Azov-bataljon. Op Facebook prees Ostaltsev de Oekraïense neonazistische groep C14.

Niet de eerste

Blinken is niet de eerste Amerikaan die dit restaurant heeft bezocht. Craig Lang, een Amerikaan die naar Oekraïne vluchtte omdat hij gezocht werd door de FBI, sloot zich aan bij de Rechtse Sector en zou zich daar schuldig hebben gemaakt aan allerlei gruwelijkheden.

Ook de Amerikaan Paul Gray, een neonazi, bezocht het restaurant.

Wat maar weinig mensen weten, is dat Engeland, de Verenigde Staten en hun bankiers de grootste aarts-fascisten ooit zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ariekanarie
Ariekanarie
24 dagen geleden

Binnenkort laten ze zien wie ze zijn, nog een ronde spuitjes, een digitale id en als er geen weg terug meer is, zullen ze zich kenbaar maken

Hans
Hans
24 dagen geleden

Waarom denk je dat Churchill en Hitler voor de oorlog bevriend waren, en waarom werd Hitler’s verkiezingscampagne gefinancierd met miljoenen dollars vanuit de VS (Prescott Bush, de (groot)vader van…) Waarom werden de Ford-motoren tot juni 1943 geleverd aan het Duitse leger en waarom werd Henri Ford na de oorlog (1957) gecompenseerd voor de schaden aan zijn fabrieken, gebombardeerd door oa Amerika

Joop
Joop
24 dagen geleden

De ware aard van de Yankees operatie paperclip zijn allen nazi’s.

B.watervogel
B.watervogel
24 dagen geleden

Het zijn de zio, neo coservatieven met Israhelisch dubbel paspoort en de elitaire rijke pi top van het tot zichzelf uitgeroepen uitverkoren volk met meeheulende elitaire sukkels en hoge politieke, militaire politie ambtenaren etc. Was in wo2 al volop gaande.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x