Homepagina » Buitenland » Bilderberggroep deze week in het geheim bijeen. Hoe zit het nu met de Nieuwe Wereldorde?
Bilderberggroep deze week in het geheim bijeen. Hoe zit het nu met de Nieuwe Wereldorde?

Bilderberggroep deze week in het geheim bijeen. Hoe zit het nu met de Nieuwe Wereldorde?

Deze week komt de geheimzinnige Bilderberggroep bijeen in het Italiaanse Turijn. De groep is al meer dan een halve eeuw met veel mysterie omgeven.

Samenzweringstheoretici stellen dat de leden een Nieuwe Wereldorde nastreven en uit zijn op werelddominantie.

Critici zijn van mening dat de Bilderbergers een ‘schaduwmacht’ vormen die boven de overheden staat.

Geheim

Er worden elk jaar zo’n 120 tot 150 zakenmagnaten, bankiers, politici en royals uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie.

Wat er precies gezegd wordt blijft geheim. Om deze reden wordt aangenomen dat deze duistere groep rijke en machtige mensen iets te verbergen heeft.

Op 29 mei 1954 kwamen de Bilderbergers op initiatief van prins Bernhard voor het eerst bijeen, in het Bilderberg Hotel in Oosterbeek.

Tot de oprichters behoren onder meer de Poolse politicus Jozef Retinger, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en voormalig hoofd van Unilever Paul Rijkens.

Wereldregering

Volgens complottheoretici wil de schimmige groep fascisme of totalitair marxisme over de wereld verspreiden.

Hoewel leden over het algemeen niet bespreken wat er tijdens de conferenties wordt gezegd, lichtte Labour-parlementslid Denis Healy, die meer dan 30 jaar lid was van de stuurgroep, tijdens een interview met journalist Jon Ronson in 2001 een tipje van de sluier op.

“Het is overdreven om te zeggen dat we naar een wereldregering streven, maar niet geheel onterecht,” zei hij.

Henry Kissinger is een vaak geziene gast, net als Bill Clinton, Bill Gates, Christine Lagarde en Jose Manuel Barroso.

Poppenspelers

De Amerikaan Alex Jones is één van de meest luidruchtige aanhangers van complottheorieën over Bilderberg.

Hij zei tijdens zijn radioshow: “We weten dat jullie meedogenloos zijn. We weten dat jullie kwaadaardig zijn.”

Tijdens de show Sunday Politics met Andrew Neil in 2013 besprak hij de bijeenkomst van de Bilderberggroep in Watford. Hij zei dat de leden ‘poppenspelers zijn boven de grote partijen’.

Hij zei ook dat ze betrokken waren bij de totstandkoming van de EU, wat volgens hem een ‘nazi-plan’ was.

Foto: Wikimedia Commons

[Independent]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Dat de groten der aarde daar wat wil keuvelen en kletsen over wereldwijde zaken, de handel en wandel in de wereld, zijn ze helemaal vrij in en dat men dat achter gesloten deuren wil doen is ook prima. Maar niet prima is dat daar politici verschijnen en mee mogen doen met de grote en belangrijke meisjes en jongens, dat is even van een heel andere orde, daar zit in het verhaal de crux.

  Wij, het volk, hebben gestemd op volksvertegenwoordigers en deze volksvertegenwoordigers hebben op de Bilderberg bijeenkomsten helemaal niets te zoeken, die hebben zich te verantwoorden, als vertegenwoordigers, tegenover het volk. Het volk kiest er niet voor om achter gesloten deuren zaken te bespreken, zaken die ons aangaan en waar men dus geen stem in heeft, omdat er niets naar buiten gebracht zou mogen worden. En het is zo geheim, dat ‘onze’ politici moeten zwijgen over wat daar zoal wordt besproken en mogen geen verdere informatie delen met hun kiezers of het volk.

  Het is een schande dat er überhaupt door politici daar wordt deelgenomen, en het volk dat zonder goedkeuring maar heeft te accepteren. Het is sowieso al grote schande dat politici achter welke gesloten deur dan ook kunnen of mogen beslissen over zaken wat er met ons of een land moet of gaat gebeuren.

  Transparantie, openheid van zaken en informatie delen met je bevolking is een recht, of zelfs een plicht, maar het volk is sleets geworden en denkt of heeft geaccepteerd dat het heel normaal is dat we wel onze vertegenwoordigers kiezen, maar dan vervolgens kunnen opdonderen en over vier jaar maar terug moeten komen als we niet tevreden zijn en dat er heel belangrijke zaken aangaande het volk achtergehouden mag worden en niet gedeeld hoeft te worden. We hebben dit zo geaccepteerd, maar zo is het, maar zo hoort het nimmer te zijn en is onacceptabel!!!…

  Het is als een biljartclub die de voorzitters en bestuur kiest, maar vervolgens verder nooit meer krijgt te horen of mag weten hoe de club gerund wordt? De biljartleden zullen dat accepteren? Nee, natuurlijk niet, daar wordt alle informatie open en duidelijk besproken met de leden.

  Maar, waarom zou men het dan wel moeten accepteren van een belangrijke club in de omvang van de staat der Nederlanden? Die mogen doen en laten in achterkamertjes wat ze willen? Die mogen vergaderen en deals sluiten en zich laten ‘voorlichten’ door de crème de la crème van de wereld, door mensen zich laten dicteren die zo rijk zijn dat ze de wereld tien keer kunnen opkopen? Dat zijn mensen die steenrijk zijn geworden door over lijken te gaan en zouden dan op een Bilderberg vergadering, heel onschuldig over koetjes en kalfjes praten?

  Dit deugt niet en is onacceptabel! Het lethargische volk heeft zich laten wijsmaken dat dit de normale gang van zaken is, maar dit is natuurlijk helemaal niet normaal, alleen heeft het volk dit geaccepteerd en is het daarom een normale gang van zaken geworden en heeft het domme volk de drogredenen waarmee men komt en waarom dit alles zo kan, mag of moet en politici bijv. mogen aanschuiven bij een (nazi) club als de Bilderberg.

  Het klopt simpelweg van geen kanten en daarom ook kan of moet men er vanuit gaan dat op dergelijke vergaderingen niets goeds wordt besproken, niets anders dan vergaderen en vooral duidelijk en stevig vertellen wat de politici hebben te doen met het volk en land en wat er wordt verwacht van ‘onze’ politici en ‘ons’ land.

  En verder is het heel simpel, connecting the dots, vooral dat maakt duidelijk wie met wie in nest kruipt en wie met wie een deal sluit en wie met wie vriendjes is en de wereld naar het NWO niveau wil transformeren.

  De Bilderberg vergaderingen zijn wat dat betreft en in deze vorm een grote bedreiging voor de veiligheid en vrede in de wereld en zijn m.i. illegaal en zouden verboden moeten worden. Op zijn minst zouden politici moeten worden afgezet zodra zo ook maar één poot daar over de drempel zetten.

  28 likes
  • @weg met ons

   EN ALLEN,

   Bedankt voor u weet wel. Degene die het aangaat weet wie ik bedoel en waarover ik het heb!!!!!!!

   Heeft me goed gedaan, echter…………………….ik moet zaken gaan regelen en zal niet meer lang en veel reageren hier en anders en zo ja hooguit nog heel kort.

   Ik zal mijn best doen om zo spoedig mogelijk een aantal zaken op een rijtje te zetten en degene die er interesse in heeft om contact te maken met mij, daarvoor zal ik een mogelijkheid weten te vinden.

   Meer hierover zal ik zoals het er nu uitziet VOLGENDE WEEK MAANDAG wederom op dit blog prijs geven!!

   In de tussentijd raad ik iedereen met KLEM aan de docu:

   Europa_The last Battle (10 delen en liefst allemaal bekijken!!)

   Probeer deze daarna zsm te delen!!

   Dit is belangrijker dan u zich kunt voorstellen en begrijpen zult u dit pas indien u alle delen in zijn geheel hebt bekeken!!

   U zult de uitkomst met zeer grote zekerheid niet fijn vinden, denk eerder angstaanjagend en dat is mooi!!

   Ik laat het hierbij vwb algemeen!

   Degene die deze docu niet gezien heeft gelieve NIET te reageren want deze weet niet waarover hij/zij spreekt.

   Dus, indien men meer wil weten en eventueel……VOLGENDE WEEK MAANDAG!!

   Verwacht geen utopie, daarvoor is e.e.a. te complex maar, in principe is ALLES mogelijk.
   Hier laat ik het bij vwb algemeen!!

   En @weg met ons,

   zoals u beslist wel zult weten, wij zijn het nagenoeg altijd met elkaar eens vwb de kijk op deze eens zo mooie wereld echter nu, en ik ga ervan uit dat u genoemde docu dus niet gezien hebt, moet ik helaas een kleine correctie aanbrengen in uw commentaar namelijk het volgende en ik citeer:
   ” een (nazi) club als de Bilderberg”………

   Beste, ook ik heb dit altijd gedacht echter niets is minder waar.
   Ook dacht ik dat Europa, de EU een “nazi” idee was en ook dit klopt NIET en geloof me, ik had me er echt behoorlijk in verdiept.

   Indien u de docu bekeken hebt weet u met zekerheid wiens idee dit allemaal is, en misschien weet U het nu al!!

   IJzer met handen breken is niet mogelijk, echter ik ga liever strijdend ten onder dan dat ik me naar een héél zekere slachtbank laat leiden via van tevoren vastgestelde paadjes, u weet wel, zoals dat in een slachthuis gaat na een mooi lang leven………..op the Farm.

   Gegroet en who knows,

   Gladiator
   A Warrior never takes Orders!!!!

   15 likes
   • Beste @Gladiator,

    De docu heb ik niet gezien, nog niet, omdat de tijd daar voor mij nog niet rijp is.

    Ik kan me wel voorstellen waarover het ongeveer gaat en zal er zeker nog naar kijken. En of het nu de nazi’s zijn, de oud gedienden van de nationaal socialisten of hoe je ze allen ook mag omschrijven, het gaat uiteindelijk over de verrotheid van de mensen die pochen, trachten, proberen en aanstalten maken jou, mij en ons allen en onze kinderen en nazaten een mooi leven te ontzeggen.

    En als de heren en dames het vervelend vinden dat ze nazi’s, zio pseudo joden, marxisten of communisten or whatever worden genoemd, dan zou ik zeggen doe er wat aan en komt allen uit de duisternis en zoek het licht op waar iedereen kan zien wie of wat jullie dan werkelijk zijn.

    Ik sla in de reacties soms om mee heen en gebruik daarbij krachttermen om de boel los te maken en ook zo toenemende aantallen mensen die willen ontwaken tot nadenken aan te zetten. En misschien doe ik het fout, misschien moet ik meer nuanceren, maar daar is de tijd denk ik niet meer voor om het nog netjes of beschaafd over te brengen. Het kan ook een averechtse uitwerking hebben, dat begrijp ik, maar ieder mens doet het op zijn of haar manier. Ik heb geen taak en ook niet een roeping, maar een diep geworteld gevoel van wat de wereld zou kunnen worden als we ietsjes heul veul minder van alles zouden accepteren wat men op ons bord schijt en door de strot wenst of denkt te kunnen duwen. We zijn als mens allen met elkaar verweven, als het anderen goed gaat, zal het ook ons beter gaan. Als het anderen slecht gaat, gaan we allen eraan, is mijn these.

    Het gaat ons allen vooral goed, beste.

    weg met ons

    5 likes
    • @weg met ons,

     Nog even kort (althans!?),

     Docu is lang en dat weet ik en dat schrikt velen af echter als ik u nu zeg dat u 100en uren surfen op het www bespaart alsmede uw zicht helder zal maken na een kleine 100 jaar totale geschiedvervalsing, en u weet met ZEKERHEID wie de ECHTE vijand is en hoe deze dit zo verschrikkelijk machtig compleet in mist heeft weten te verhullen al die tijd en welke op DIT OGENBLIK bezig is met de AFWERKING ervan waarbij opgemerkt dat dit al een nagenoeg ondoenlijke taak zal zijn om hier alleen maar een deuk in te slaan.

     Echter indien we niets doen, en ik verzeker u dat het reeds over twaalven IS dan kan ik u garanderen dat er geen enkele optie meer overblijft dan gewoon netjes naar de endstop of the Farm te gaan, de slachtbank.

     En dit weet ik zo zeker dan dat ik nu hier aan het typen ben!!!! Daarbij duurt dit absoluut niet meer lang, en hiermee bedoel ik zeker niet langer dan 10-15 jaar.

     Onze kids en zeker onze kleinkids trouwen met een moslim of met een ander iemand met een bruine huidskleur en met een absoluut DOEL!!

     En wie me nu uitmaakt voor een rascist, hahahahahahaha, gewoon kijken naar de docu en ik ben een superlief schatje!!

     @weg met ons,

     Indien u deze gezien heeft weet u precies waar ik het over heb.

     Daarbij kort een schot voor de boeg…..

     Ik heb ideeën voor 2 opties en bij voorbaat ga ik me inzetten voor die optie welke een DEMOCRATISCH meerderheid heeft gekregen van diegenen welke er ook aan mee gaan doen!!

     En alleen is dit moeilijk waar te maken echter vele handen maken licht werk en ook nog kort het volgende.

     Ik praat het liefst zo spoedig mogelijk NIET MEER OVER GELD. Dat is het item wat alle mensen over de gehele wereld zo gemaakt heeft zoals ze nu zijn en hier laat ik het bij en graag tot volgende week maandag.

     Gegroet en….graag wil ik afsluiten met 2 spreuken……

     Goede raad is duur…..maar er niet naar luisteren is duurder….

     Dat er intelligente buitenaardse wezens bestaan wordt feilloos bewezen door het feit dat ze nog geen contact met ons hebben opgenomen.

     @weg met ons, ik hoor\zie het wel Amice en anders natuurlijk het allerbeste gewenst vanuit de bodem van mijn hart!!

     Gladiator
     A Warrior never takes orders

     9 likes
     • @weg met ons,

      Docu is megabelangrijk echter bij tijdgebrek kijk dat aub naar deel 9 en evt 10.

      Dit is de conclusie alsmede wat er NU op DIT ogenblik gebeurt en dus gewoon een controleerbaar FEIT

      En hierin komt ook onomstotelijk naar voren WIE HIER ACHTER ZIT, en dat is oh zo belangrijk want als….nee, kijkt u maar.

      Deel 9 duurt bijna 2 uur en deel 10 35 min geloof ik.
      Daarna kunt u dan de rest bekijken maar dit is een gegarandeerde schokgolf welke er dan door u heen zal gaan!

      Gladiator

      8 likes
    • Marduk's Revenge

     Gladiator
     blij van u terug te lezen hier!!

     @Weg met ons, ik begrijp niet dat U de artikels hier niet schrijft, 100% meer informatiever dan de artikels zelf. Heeft NFN jou nooit gecontacteerd om de artikels te schrijven zeker ivm MH17 en dit hierboven, wou dat ik het zo kon neerschrijven!

     1 likes
     • Marduk's Revenge

      Gladiator, heb net deel 9 achter de kiezen.
      Er bestaat geen betere docu bewijs dan EUROPA The last battle
      die joden vergeten 1 BELANGRIJK ding, als we contact hebben vertel ik u wat
      EN DAT IS REDDING WIT RAS wat zij willen uitroeien
      Fascinerend hoe die joden 1 BELANGRIJK ding vergeten in hun HAAT naar de goyim en moslims
      Ga nu deel 10 zien
      alleen dom gepeupel KIJKT NIET naar EUROPA docu, dat zijn de eersten die eraan gaan hun eigen fout, laat ze het maar zelf ondervinden, Kennis = MACHT
      iets waar het gepeupel te dom voor is, 1 ras overleefd, wij allemaal + ISRAEL gaan eraan
      ENKEL HET GELE RAS zal alles en iedereen overleven.
      Chinezen zijn DE ENIGEN OVERGEBLEVEN RAS van meer dan 5000j geleden, zij en Tibet kennen alle geheimen….
      die joden kwamen pas 1500j later…
      Als we elkaar zien, praten we 🙂

      4 likes
  • corr….. en heeft het domme volk de drogredenen waarmee men komt -geaccepteerd-…

   3 likes
 2. Daar bespreken ze dus hoe ze het volk kunnen beduvelen , en hoe de politieke trekpoppetjes aangestuurd worden. Onder tussen slaapt nieuw nacroleptisch nederland gewoon door.

  29 likes
 3. Joh, ze gaan gewoon door. Ze doen maar die coörperatie psychopaten. Wat een extreem enge, rare mensen daar allemaal. 😂 Universitaire studies moet je hiervoor volgen? 🤣Dit zijn ze! Dit zijn de veraders van kindjes en goede mensen. Dit zijn ze. Ik spuug op dit soort. Nooit zal ik de overheid nog vertrouwen. NOOIT MEER, dit is een idioot pedo eftelingland. R.t op met hun psychopatische globaal dictatoriale ziekte. Hun narcistische psychopatische trots is gelukkig niet het mijne en zo zal ik sterven ook! Kapotgemaakt door nl glitterflikker-maffia.

  10 likes
  • Tuurlijk dit nepothisme is al heel lang aan de gang de club van minderheden, pseudo Adel, lesbische dames, homosexuele heren, de van twee walletjes etende, de 1% zionistische inteeldclub is overal bij aanwezig, geeft de richtlijnen aan, ze geven de macht aan makkelijk chanteerbare lieden, kijk om U heen, ziet U ergens in west Europa straight thinking people die de leiding hebben nee ! onze toekomst ziet er bleek en grauw uit als het gezicht van Ollegren, niets vrolijks blosends, groet Jenne

   7 likes
 4. Dit zijn de mensen die Europa vol laten stromen, met andere volkeren.
  Het omvolken in West Europa, heeft al bijna volledig plaats gevonden.
  Als de lijst met deelnemers openbaar wordt, begrijpt U waarom het zo schimmig gaat.

  23 likes
 5. ”Wat er precies gezegd word blijft geheim…”

  Ja allemaal besloten en dat noemen ze democratie.

  En dat zien we ook bij de Angelsaksische denktanks als het Britse ‘Royal Institute of International Affairs’ (RIIA) en de Amerikaanse dochteronderneming ‘Council on Foreign Relations’ (CFR) Zij behoren toe tot de spil van de Nieuwe Wereld Orde en vandaar uit wordt de Main Stream Media aangestuurd.

  Enkele resultaten; Via deze weg bezit inmiddels de rijkste 1% van de wereldbevolking 50% van het totale vermogen op aarde.

  17 likes
 6. Ik mis in het artikel bij de oprichters de naam van onze nep oranje, prins Bernard

  10 likes
 7. Als je agenda 21 en agenda 30 van de VN leest , staat er zwart op wit dat het de bedoeling is om een wereld orde te vormen …..wereld schoolsysteem , wereldarbeidsrecht , enz
  .
  Ander feit is dat Macron , Merkel , Tony Blair en vele anderen uit het niets op belangrijke posities terechtkwamen na een bezoek aan de bildenbergconferentie ..toeval ?

  Het wordt ons voorgehouden dat we in een democratie leven ….om de vier jaar mag je je stem uitbrengen ,om een politieke visie te steunen … en da’s ook meteen het enige recht dat de burger heeft ..je soevereine democratische recht afstaan aan een politieke systeem, ( dat wordt verondersteld de burger te representeren , en diens belangen te behartigen )
  Onze democratie is geen democratie , maar een particratie … wat betekend dat uiteindelijk enkele kopstukken van politieke partijen de agenda bepalen .( en op geheime vergaderingen als bildenbergconferentie en de trilaterale commissie, akkoorden sluit met multinationals, media , banken enz.
  Een top down systeem , waarin er geen ruimte is voor de stem van het volk .
  Waar handelsbelangen en wetgeving op maat van de multinationals primeert .

  Echte democratie is voor mij een bottom up systeem , waar het volk de agenda bepaalt
  Ik ben alvast gewonnen voor de ideeen van diem25 , een nieuw europees project
  Een europese lente ….

  6 likes
  • @ Lydia, Merkel scheen al voorbestemd te zijn voor haar positie en in deze tijd, nog voordat ze geboren was.
   Er gaan berichten dat ze de dochter van Hitler is, dat ze direct na haar geboorte naar Duitsland is overgebracht, Hitler zou in Argentina rustig verder geleefd te hebben, en bij een vreemde familie is Merkel onder een andere naam opgegroeid.
   Dat haar studiekeuze al bepaald was en haar carriere allang gepland was. Of het waar is?
   Geen idee maar zij heeft ook maar die NWO psycho’s te gehoorzamen.
   Misschien wil zij het ook liever anders, hoe dan ook het eind is in zicht voor de satan aanbidders.

   7 likes
 8. Wat ook heel opvallend is, het systematische kapot maken van de middeklasse, in wezen de kracht van een samenleving, boeren winkeliers kleine vaklieden, ze staan met hun rug tegen de muur, denk U eens in bij een eventuele krach van onze samenleving, we zijn volkomen aan ze overgeleverd, baar geld zal niet meer bestaan, maar je credit kaart zal je ook niet helpen, zeg het maar, ik heb 40-45 meegemaakt als klein jongetje, we hebben overleeft, niemand luisterd naar ons kleine Nederlandse meisjes en jongetjes, het is Anna Franck die de klok slaat(als ze bestaan heeft), beetje zwaar moedig misschien maar denk er maar is over !

  9 likes
  • De ambtenarij wordt er vreemd genoeg rijker van, de zorg (zonder dat goeie zorg krijgt) die elkaar nu werkverschaffen sinds nieuwe vreemde wetten die nu niemand meer kan bijhouden zoveel in hun voordeel nu. De huizen die door de geplande crisis die zijn afgepakt zijn voor een prikkie doorverkocht aan vrinden. Ineens, expats, buitenlandse studenten, huur verhogingen, woningnood voor nederlandse bewoners en vooral sociale huurwoningen die niet meer sociaal genoemd mogen worden vanweg kunstmatige huren verhogen.

   3 likes
 9. Je moet je realiseren dat ook jij en ik ooit in diepe slaap hebben gezeten… Zoals ik vaker zeg.
  Iedereen mag ontwaken niemand moet ontwaken! Vrije wil is het meest belangrijke in het ontwaken.
  Vanuit ervaring kan ik zeggen dat schrikbarend veel mensen al zijn ontwaakt.
  Velen ontkennen dat zij ontwaakt zijn. 8 jaar geleden was het benoemen van bijvoorbeeld bilderberggroep nog taboe. Vandaag de dag merk ik op dat dit anders is.

  Maar goed het heers en verdeeldheid spelletje gaat gewoon rustig verder bij de ontwaakte mensen..! 😉
  En dan te bedenken dat wij door een hoger bewustzijn een hogere begrip krijgen… In cirkels blijven hangen is dus zeer makkelijk!
  Nog steeds de buitenlanders overal de schuld van geven ter wel de schuldige slagen in hun tactiek. Wederom ook nog steeds bij de ontwaakte mensen. En maar blijven schreeuwen dat ze verandering willen..! Over kansloos gesproken! lolz

  De grote mensen wereld..! Me reet! Hoe mensen met elkaar omgaan hoe hoog de kleutergehalte is.
  En dat bedoel ik op elke laag. Zelfs de hogeropgeleiden……. Ugh ugh!
  De lagere klassen krijgt nog steeds overal de schuld van. Ik ken beide kanten de hogere en de lagere.
  Met dat kleutergehalte moeten wij dus een oorlog winnen!?

  De klap gaat komen en dat gaan wij ook zeer nodig hebben! Ik ken een paar hogeropgeleiden die ontwaakt zijn.
  Maar die te bang en te lui zijn om op te staan. En qua geld zitten zij nog te goed!!! Iedereen moet ergens zeer hard geraakt worden.
  En dat gaat heel snel gebeuren… (die klap heb ik al ervaren)

  Bij mij hebben zij hun best gedaan om mij kapot te maken met onrecht. Jeugdzorg dat mijn kindje heeft ontvoerd op basis van leugens. (feiten worden leugens en leugens worden feiten) Hoe harder je vecht tegen onrecht hoe harder de onrecht word. De ziekelijke gehalte aan machteloosheid breekt je helemaal op! Ik ben al tien jaar aan het vechten tegen het systeem en ik blijf doorgaan.
  Prachtige winsten behaald wat andere steeds als onmogelijk zien. Ik zou mijn wijsheden voor geen goud willen ruilen.

  Verder wil ik dit ook verwoorden. Mijn voogd is een moslim. Hoofddoekje op… Maar ik zou dat mens voor geen goud willen ruilen!!!
  Dat vrouwtje bewaakt de welzijn van mijn dochter dus wel! (waar velen niet in geslaagd zijn)
  Dit zegt alles natuurlijk.

  Maar goed hopelijk zijn er meer wijze ontwaakte..! 🙂

  Gladiator, Ik zal die docu gaan bekijken. Toch wel interessant!

  Gas erop! lol

  6 likes
  • @ D3bb

   Inderdaad, velen claimen wakker te zijn maar laten zich nog simpel verdelen in links vs rechts, en/of religie. Dan heb je nog de groep zogenaamde vredelievende ontwaakte mensen, die het laten voorkomen alsof alleen het blanke westen het slachtoffer is van de globalisten. Uiteraard overgoten met een rechts/evangelical christelijke sausje, maar die in hun denkwijze niet verschillen met het grote linkse/communistische gevaar. Waarvan we er ook een aantal op deze site zitten.

   Nu heb ik zojuist aflevering 1 en het grootste deel van aflevering twee gezien, en ondanks dat er een hoop waarheden in staan is het behoorlijk selectief belicht allemaal. Net zoals zoveel andere “absolute waarheid” docu´s is ook deze zeer selectief in het benoemen van zaken en helemaal wanneer het om de slachtoffers gaat van dit vreselijke systeem. Of zoals men in aflevering twee stelt dat blanken vandaag de dag slecht afgebeeld worden in de media, wat tot op zekere hoogte ook wel klopt. Alleen hoor je ze niet over het feit dat jarenlang minderheden op een zelfde manier werden geprojecteerd. Uiteraard met als hoofdlijn dat alleen ” het blanken westen” het slachtoffer is van globalisme. Mussolini een dappere strijd streed en dat “fascisme” eigenlijk wel een goede ideologie is.

   Nu zal ik de serie afkijken wanneer ik daar de tijd voor heb, maar mijn eerste indruk is dat dit niets meer is dan huzaren stukje van het eveneens door het door globalisten gecontroleerde (extreem) “rechtse” kamp. In deze zogenaamde alles omvattende waarheid docu, wordt er bijvoorbeeld ook met geen woord over gerept, dat de nazi´s door dezelfde globalisten gefinancierd werden. Met als doel meer verdeeldheid en haat te zaaien, precies zoals de globalisten het graag zien. Persoonlijk ben ik van mening dat “we” het echte verhaal en machtsstructuren nog niet eens kennen, veel te veel van het systeem zit nog comfortabel in de duistere schaduw.

   Uiteraard wens ik u nog veel sterkte toe in de strijd om uw dochter.

   0 likes
   • @D3bb,

    Beste, hetgeen u aanhaalt over beide kanten financieren komt geheel naar uw wens ter sprake.
    We praten verder na deel 7. Deel 8 en vooral 9 laten u precies zien wat zich nu aan het afspelen is en deel 10 is maar kort en eigenlijk een eindsamenvatting en aanverwante films (welke ik ook al reeds lang gezien heb) alsmede de boeken welke hierin verwerkt zijn etc!!

    Ik raad u toch ten zeerste aan om deze serie af te kijken. Het gewoon naar achter leunen en kijken en bij deel 2 in nog niet zo veel aan de hand. Ik garandeer u met zekerheid, u bespaard vele 10tallen uren surfen en daarbij is het hier mooi samengevat.

    Het is veel tijd….maar het is het echt meer dan waard!!

    Maar, u moet natuurlijk zelf weten wat u doet echter geef aub geen commentaar of advies of wat dies meer zei indien u maar een fractie heeft gezien.

    Tip: Ze beginnen niet gelijk met het échte werk wat u zal verbazen zo niet doen schrikken!!

    Gegroet,

    Gladiator

    Maar nogmaals,

    3 likes
  • Ze hebben haast want 11 juni is sluitingstijd?

   2 likes
 10. Bas van Stapelberg

  Ze hebben het al een poosje voor elkaar gekregen om een dictatuur te vestigen in de zogenaamd Westerse wereld. Ga nou eens na dat je zelf niet meer anoniem kan reizen in het openbaar vervoer. We zijn slaven van de bovenste plank voor dit psychopatische tuig. Overal weten de opsporingsdiensten je te volgen, privacyregels bestaan niet. Het is een pure dictatuur waarin we leven alleen beel mensen weten het nog niet.

  9 likes
 11. Complot Theorieën over Bilderberg! Hahaha! Die is goed!
  Complot theorieën over hoe corporaties, media groepen en regeringen samenspannen op fascistische wijze om de wil op leggen bij het volk en de democratie te omzeilen en de cultuur te manipuleren? Complot theorieën… laat me niet lachen! Het is gewoon keihard de waarheid gebleken!

  9 likes
 12. Wat momenteel in de VS speelt is veel belangrijker dan die bilderberg conferentie. De deep state licht daar onder vuur en vele ratten verlaten al het schip. Trump is flink bezig om deze kliek op te gaan ruimen alleen breekt het nog niet door in de MSM

  1 likes
  • Grapjas. Beweer je nu dat Trump niet onderdeel is van?

   Draining the swamp… Ja vast.

   1 likes
   • Ja dat beweer ik en als je zelf het nieuws achter de schermen een beetje had gevolgd had je dat zelf ook geweten. Ik kan je hier wel tientallen stukken neer plempen maar eigen onderzoek is voor sommigen toch beter om te ontwaken.

    0 likes
    • Man man man… Als jij denkt dat er ook maar 1 president is die gekozen is door het volk, dan heb je het goed mis. Sterker nog, zo lang Trump nog niet geliquideerd is, schaar ik hem gewoon tussen de zittende elite. Hillary loopt ook nog steeds vrij rond.. Daar had ie toch ook de mond vol over, dat ze vast zou komen te zitten en alles?

     Verdiep je eens in de relatie die Trump heeft met Kanye West en dan met name toen Kanye, na zijn ‘instorting op het podium’, weer vrij kwam uit een ‘kliniek’ (lees: MK ultra). Als een dood vogeltje stond hij daar naast Trump, zwaar verdoofd en getraumatiseerd, Trump ernaast als een trotse ‘handler’. Maar gooi die stukken er maar tegen aan vriend. Alle signalen geven echter wat anders aan.

     Maar goed, jij denkt zeker dat Wilders en Baudet ook tegen de zittende elite strijd? Als dat het geval is dan weet ik voldoende en dan laten we het hierbij.

     2 likes
 13. het was voor mij ook een shock dat 90 – 95% van wat ik heb geleerd en heb moeten leren, leugens zijn, dat we verkeerd en ondersteboven leven.
  in mijn optiek is de waarheid groter en zij zal boven komen drijven. dit jaar nog veronderstel ik, alles is bekend,alles komt uit. de duisternis zal verjaagd worden door het licht. behold. babylon gaat vallen!

  3 likes
 14. het willens en wetens de mensheid weghouden van voorspoed, gezondheid, vrijheid e.d. is natuurlijk erg slecht. een misdaad tegen de mensheid.
  m.i. is het bancaire/politieke systeem hierin de spil. het geldsysteem is er vooral om de mensen eronder te houden.
  maar uiteindelijk is geld niet meer dan papier en inkt(of digits): ersatz.
  de wijze hoe dit in stand gehouden wordt kan het licht niet verdragen.maar hoe communiceer je dit? de goedgelovigheid van de massa is welhaast onbegrensd. of men wordt acuut cognitief dissonant.
  voorlopig het plan vertrouwen en doen wat je kunt al is dat niet veel.
  het licht is er al lang maar de duisternis heeft het nog niet begrepen. behold!

  2 likes
 15. Als je op internet aan banden gelegd wordt, dan heeft NWO wel degelijk gewonnen!
  Geld maakt macht?

  1 likes
 16. Wat is dat toch van die mensen?
  Ze vergeten steeds dat Trump gewonnen heeft en niet Hillary.
  Toch blijven ze als een blind paard handelen alsof Hillary gewonnen heeft.
  Raaar…..

  1 likes
 17. Geld maakt macht, maar geld op slinkse manieren achterover gedrukt, o.a. de Clinton Foundation, zijn ze kwijt. Louche constructies om belasting te ontduiken worden haarfijn gefileerd en het geld geconfiskeerd.
  Bijgedrukt geld zonder enige waarde gaat verdwijnen, reken maar uit, wat zouden ze daarna nog van hun macht overhouden?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog is verbijsterd: ‘Hoe kan onze overheid zo dom zijn?’

Is Covid-19 gevaarlijk? Nee, tenzij je aan ...

italiaanse

Italiaanse politicus eist arrestatie Bill Gates en oogst applaus

Italiaanse beleidsmakers eisen arrestatie van Bill Gates, ...