UFO

VIDEO: “Roswell-UFO was niet alleen en maakte deel uit van een vloot”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De UFO-crash bij Roswell in New Mexico in juli 1947 is één van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen in de geschiedenis.

Voor het eerst gaan ‘drie van de meest getalenteerde remote viewers op aarde’ een antwoord proberen te vinden op de vraag wat er precies is gebeurd.

Deze remote viewers, die al eerder hebben deelgenomen aan wetenschappelijke experimenten, gaan onder meer proberen een kijkje te nemen in en buiten het object dat in de woestijn is neergekomen.

Verborgen

Ze reizen terug in de tijd om de herkomst van het vaartuig te bepalen en meer te vertellen over de wezens die het bestuurden en bouwden.

Over de inspanningen van de remote viewers is een documentaire gemaakt. Centraal in de film staat het Farsight Institute, dat zich bezighoudt met grootschalige projecten op het gebied van remote viewing oftewel verzien.

“We richten ons op doelen die onthullen wat lange tijd voor zoveel mensen verborgen is gebleven,” aldus het instituut.

Vloot

De remote viewers kregen van tevoren geen informatie over dit specifieke project. Pas achteraf kregen ze te horen dat het experiment betrekking had op de Roswell-crash in juli 1947.

“Dat ding was niet alleen,” zei Dick Allgire, één van de remote viewers. “Het maakte deel uit van een vloot, een squadron, een cluster.”

Bekijk hieronder een trailer van de documentaire:

[Farsight Institute]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
daniel
daniel
6 jaren geleden

zullen we ooit weten of ze bestaan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x