Binnenland

Hulleman: ‘Wat u misschien niet wilt horen is dat dit uw verdiende loon is’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Het doet pijn aan mijn ogen om te zien wat er allemaal gebeurt, zegt jurist Sven Hulleman in een nieuwe video. “Ik kan het eigenlijk niet langer aanzien.”

“Uw pensioenen zijn weg,” zegt hij tegen de 50-plussers. “Uw boerderijen zijn onderdeel van het slavensysteem van overheid en bank,” zegt hij tegen de boeren. “Uw vrijheden en burgerrechten zijn niets waard,” zegt hij tegen de burgers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Uw overheid is er niet voor u, u bent slaaf van het systeem. Het geld dat u verdient, is niets waard,” vervolgt Hulleman. “U verliest altijd. En wat u misschien niet wilt horen, is dat dit uw verdiende loon is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén grote pijnlijke ellende

Universiteiten die zichzelf verkopen aan grote bedrijven en zo kennis en wetenschap verkwanselen, verkocht hebben aan de hoogste bieder. “Dat heeft u gedaan.”

De EU die soevereiniteit heeft afgepakt van dit land, die belastinggeld uit de zakken klopt, de ECB die ongelimiteerd geld bijdrukt en zo uw economie ondermijnt, waarin u uw dagelijks brood moet verdienen. “Dat heeft u zelf gedaan en/of laten gebeuren.”

Uw zogenaamde onafhankelijke media, in de handen van de adverteerders en van de Belgische mediamagnaten, die ervoor zorgen dat u geen nieuws en informatie meer krijgt, maar alleen maar propaganda. “Ook dat heeft u gedaan.”

Uit luiheid en comfort is deze samenleving één grote pijnlijke ellende geworden, stelt Hulleman vast.

Daarmee bedreigen zij uw veilige wereldbeeld

“En het is hier prachtig. We hebben het toch goed? En ach, al die camera’s, we hebben toch niets te verbergen? Al die nare complotdenkers die u confronteren met al die onzin die zij bedenken over wat er hier gebeurt. Die mensen zoeken overal wat achter. En daarmee bedreigen zij uw veilige wereldbeeld,” zegt hij.

“En dan is het maar goed dat er organisaties zoals de VN en het WEF en allerlei niet-bestaande geheime organisaties zijn die even de kam erdoorheen halen, vindt u niet?”

“Bent u de frustratie niet beu, dat u zegt: dit gaat fout? En dat iedereen u aankijkt alsof u gek bent. Laat ze toch branden. Laat ze hun pensioen verliezen. Laat ze hun vrijheid verliezen. Laat ze hun gezondheid verliezen. Het is niet alsof ze niet gewaarschuwd zijn,” aldus Hulleman.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 211 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

201 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Safesteef
Safesteef
5 maanden geleden

Gelijk. En zelfs nu nog zijn er mensen die niet wakker zijn en denken over op welke partij ze straks moeten gaan stemmen. Die niet in de gaten hebben dat er slechts 1 partij is die de ellende kan keren….

Mikkie
Mikkie
5 maanden geleden

Ik vind dit flauw. Wat kunnen wij, doorsnee burgers er nou aan doen om alles wat hij hier zegt, tegen te houden.
We stemmen op de juiste partij..lezen de juiste krant..we prikken niet..en dan?
Wij zijn wakker..superwakker.
Maar wat kunnen wij nou doen tegen de mainstreampropaganda..een wef overheid, die stiekem 100derden wetten erdoor drukt?

C,J van der Nagel
C,J van der Nagel
5 maanden geleden

Helemaal eens punt voor punt

Frans H
Frans H
5 maanden geleden

Yep!

Back to top button
201
0
We lezen graag je reactie!x