Buitenland

In Georgia gaat 7 maanden na de verkiezingen de beerput open: ‘Dit is heel groot nieuws’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Fulton County, het grootste kiesdistrict van de Amerikaanse staat Georgia, is iets opzienbarends aan het licht gebracht. Vijf opeenvolgende ladingen stembiljetten leverden exact dezelfde uitslag op: 392 stemmen voor Biden, 96 voor Trump en drie voor Jo Jorgensen. Staatsfunctionarissen hebben toegegeven dat dit statistisch onmogelijk is.

Georgia’s minister van Binnenlandse Zaken, Brad Raffensperger, heeft zeven maanden na de stembusgang eindelijk erkend dat zich onregelmatigheden hebben voorgedaan bij de verkiezingen. De onthullingen hebben ertoe geleid dat Raffensperger opdracht heeft gegeven tot een nieuwe hertelling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Mensen beginnen het licht te zien

Ongeveer 90 procent van hoofdstad Atlanta valt onder Fulton County, waar een tiende van de bevolking van Georgia woonachtig is. Officieel won Joe Biden in Georgia met een flinterdunne marge van 12.000 stemmen.

“Dit is heel groot nieuws,” zei Trump in een reactie op de berichten die Raffensperger op Twitter heeft geplaatst over de onregelmatigheden. “Mensen beginnen het licht te zien. Geweldig voor Amerika!”

Ontslag

Hoewel Raffensperger nog altijd ontkent dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen door fraude, pleit hij wel voor het ontslag van de verkiezingsdirecteur van Fulton County, Richard Barron.

Vrijdag kondigde Raffensperger aan dat meer dan 100.000 mensen zullen worden verwijderd uit de kiezersdatabase. “Deze mensen wonen niet meer in Georgia. Daarnaast zijn 18.000 van hen inmiddels overleden,” zei hij tegen Channel 2. “Ze gaan dus niet meer stemmen.”

[Sputniknews]

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Remco
Remco
3 jaren geleden

Vrijdag kondigde Raffensperger aan dat meer dan 100.000 mensen zullen worden verwijderd uit de kiezersdatabase. “Deze mensen wonen niet meer in Georgia. Daarnaast zijn 18.000 van hen inmiddels overleden,” zei hij tegen Channel 2. “Ze gaan dus niet meer stemmen.”
Dit laatste klopt niet helemaal. In de VS is het doodnormaal dat doden stemmen.

Jelle
Jelle
3 jaren geleden

Nu Nederland nog?

Alex
Alex
3 jaren geleden

Read all about the vote fraud here:

https://www.votefraud.news/

And here:

https://www.thegatewaypundit.com/

Vraagtekens
Vraagtekens
3 jaren geleden

Er is geen touw meer aan vast te knopen wat er aan de hand is in de wereld. Wat is de precieze stand van zaken in vredesnaam? Die hopeporn van Visser, Bierhof, Flynn, Wood en consorten ben ik wel klaar mee.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x