Homepagina » Buitenland » In Georgia gaat 7 maanden na de verkiezingen de beerput open: ‘Dit is heel groot nieuws’
georgia
Foto: Donald Trump (Trump White House Archived CC0)

In Georgia gaat 7 maanden na de verkiezingen de beerput open: ‘Dit is heel groot nieuws’

In Fulton County, het grootste kiesdistrict van de Amerikaanse staat Georgia, is iets opzienbarends aan het licht gebracht. Vijf opeenvolgende ladingen stembiljetten leverden exact dezelfde uitslag op: 392 stemmen voor Biden, 96 voor Trump en drie voor Jo Jorgensen. Staatsfunctionarissen hebben toegegeven dat dit statistisch onmogelijk is.

Georgia’s minister van Binnenlandse Zaken, Brad Raffensperger, heeft zeven maanden na de stembusgang eindelijk erkend dat zich onregelmatigheden hebben voorgedaan bij de verkiezingen. De onthullingen hebben ertoe geleid dat Raffensperger opdracht heeft gegeven tot een nieuwe hertelling.

Mensen beginnen het licht te zien

Ongeveer 90 procent van hoofdstad Atlanta valt onder Fulton County, waar een tiende van de bevolking van Georgia woonachtig is. Officieel won Joe Biden in Georgia met een flinterdunne marge van 12.000 stemmen.

“Dit is heel groot nieuws,” zei Trump in een reactie op de berichten die Raffensperger op Twitter heeft geplaatst over de onregelmatigheden. “Mensen beginnen het licht te zien. Geweldig voor Amerika!”

Ontslag

Hoewel Raffensperger nog altijd ontkent dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen door fraude, pleit hij wel voor het ontslag van de verkiezingsdirecteur van Fulton County, Richard Barron.

Vrijdag kondigde Raffensperger aan dat meer dan 100.000 mensen zullen worden verwijderd uit de kiezersdatabase. “Deze mensen wonen niet meer in Georgia. Daarnaast zijn 18.000 van hen inmiddels overleden,” zei hij tegen Channel 2. “Ze gaan dus niet meer stemmen.”

[Sputniknews]
4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Remco
Remco
3 maanden geleden

Vrijdag kondigde Raffensperger aan dat meer dan 100.000 mensen zullen worden verwijderd uit de kiezersdatabase. “Deze mensen wonen niet meer in Georgia. Daarnaast zijn 18.000 van hen inmiddels overleden,” zei hij tegen Channel 2. “Ze gaan dus niet meer stemmen.”
Dit laatste klopt niet helemaal. In de VS is het doodnormaal dat doden stemmen.

Jelle
Jelle
3 maanden geleden

Nu Nederland nog🧐

Alex
Alex
3 maanden geleden

Read all about the vote fraud here:

https://www.votefraud.news/

And here:

https://www.thegatewaypundit.com/

Vraagtekens
Vraagtekens
3 maanden geleden

Er is geen touw meer aan vast te knopen wat er aan de hand is in de wereld. Wat is de precieze stand van zaken in vredesnaam? Die hopeporn van Visser, Bierhof, Flynn, Wood en consorten ben ik wel klaar mee.

x

Check Also

verpleegster

Viraal filmpje: verpleegster vraagt waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken

Een verpleegster uit Californië heeft tijdens een ...

senator

Senator laat zien waarom dit NIET de pandemie van de ongeprikten is

De afgelopen maanden is vaak gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

54
0
We lezen graag je reactie!x