Natuur en Milieu

Bizar geluid boven Nederland en Marokko blijft groot raadsel

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het mysterieuze geluid dat Nederland al dagen in de greep houdt, blijft vooralsnog onopgelost. Veel media berichten erover, maar niemand heeft een eenduidige verklaring.

Uit verschillende plaatsen komen meldingen van mensen die in de afgelopen weken vreemde geluiden in de lucht hebben gehoord. Het mysterieuze geluid is volgens de getuigen een soort trompetgeschal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het geluid dook onder meer op in Pijnacker, Gouda en Bleiswijk en op de website van Omroep Flevoland staat een filmpje dat in Almere zou zijn opgenomen. De maker zegt er kippenvel van te krijgen. Ook mensen in Moerdijk en Kijkduin werden opgeschrikt door diepe tonen die enkele seconden aanhielden. Via sociale media werden de geluiden gedeeld.

Marokko

Daarnaast is in Gelderland een filmpje opgedoken. Ditmaal uit Lichtenvoorde. Twee broers hoorden daar het mysterieuze geluid. Over het algemeen worden de geluiden rond de avond waargenomen.

De meldingen beperken zich niet alleen tot Nederland. Enkele weken geleden hadden inwoners van verschillende steden in Marokko erg veel last van een mysterieus geluid. De klanken werden in onder meer Casablanca, Marrakesh, Tanger en Agadir gehoord.

Gissen

Voor zover bekend was het geluid niet afkomstig uit lokale fabrieken. Op sociale netwerken gaan de wildste theorieën rond. Sommigen denken dat het einde der tijden nadert, terwijl anderen zeggen dat de geluiden worden veroorzaakt door IS. Wetenschappers daar houden het op een geologisch fenomeen of een ultrasoon geluid.

Volgens geofysicus Läslo Evers kan het geluid ook afkomstig zijn van vliegtuigen. Toch kan het mysterie alleen worden ontrafeld door exacte metingen uit te voeren. “Na de metingen zou het mogelijk zijn om de bron op te sporen. Zolang dat niet gebeurt, blijft het natuurlijk gissen,” zei hij.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dat geluid, heeft het niet met het opwarmen van ons zonnestelsel te maken?

vigo3d
vigo3d
8 jaren geleden

Dat het geluid in Marokko wordt gehoord heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de toeslagen naar dit land worden verminderd,waardoor de mensen aldaar in de avond gezamelijk hun ongenoegen laten blijken.

Maurice
Maurice
8 jaren geleden

De geluiden komen uit de film ‘War of the Worlds’ uit 2005. Heeft niemand dat door? Wel grappig.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Het geluid komt via de ether. Wat is erbij gekomen de laatste eeuw? Zendmasten/satellieten/wifi enz. Geluid kan meedrijven op radio geloven. Is het geluid natuurlijk of afkomstig van mensen? Het kan geluid zijn van een werkplaats en dat het geluid dan meedrijft. Je ziet vaak op de die filmpjes elektriciteit masten in de buurt. Maar het geluid kan ook verzonden worden via satellieten zelf. Dus om ons bang te maken. Net zoals we geluid binnenkrijgen op onze radio en tv. Sommige mensen denken dat er een invasie komt van aliens of een beeltenis van god enz. Maar dit is dan gewoon uitgezonden. Als je kijkt hoe illusionisten hun ding doen, dan kan dat ook in het groot. Daarom denken sommige dat we in een simulator leven.
Zelf denk ik dat de technologie al tijdperken lang bestaat en dat dit wordt gebruikt om de aarde te zuiveren, zodat er een nieuw tijdperk gestart kan worden. De geloven zijn dus wel waar, maar de vijand is niet de gewone man/natuur, maar de elite met hun duivels systeem. Waarvoor moet alles gecodeerd worden? Totale controle en experimenten. Lijkt mij overbodig bij een natuurlijke Niburu/zonnestelsel dat eens in de zoveel tijd langskomt. Dan ga je als mens al samenwerken. Dan wil je redden wat er te redden valt. Ook voor je nageslacht/naasten. Het systeem drijft ons juist uit elkaar en andere shit. Het maakt ons armer. Er wordt niet gedeeld enz. We krijgen geen ruimte om zelf goede dingen op te zetten. Belasting die lager wordt, zou juist een verbetering zijn. Of een stelsel waarbij je kunt samenwonen met meerdere familieleden en niet dat je ouders niet kunt opnemen of dat je je kinderen nu het huis moet uitkijken ivm extra kosten/betalingen/belasting. Waarvoor nog oorlog voeren? Als de boel toch vernietigd wordt door een natuurlijke Niburu. Hoef je het systeem ook niet te laten crashen? Je schrijft er gewoon wat nulletjes bij. Of je begint met wereldwijd schulden te vereffenen. Er klopt gewoon iets niet.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x