CoronaBuitenland

Wie dacht dat het niet gekker – of beter gezegd: kwaadaardiger – kon, komt bedrogen uit

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Wij zogenaamde complotdenkers hadden het sinds de ontwikkeling van mRNA-“vaccins” al bij het rechte eind: de Big Pharma verrijkt zich door u kapot te maken. De oversterfte is schrikbarend. We praten hier over duizenden mensen per maand, aantallen die de zogenaamde coronadoden inmiddels overtreffen.

De overheid-gecontroleerde medische wetenschap staat volledig voor een raadsel, maar geen enkele regering, door haar betaalde artsen en medische instantie lijkt zich druk te maken. Toen het om het coronavirus ging, stroomden de MSM over van de paniek en angstzaaierij, kwamen de fascistische dwangmaatregelen, maar nu stilte. Niets aan de hand mensen. Of zoals het volstrekt krankzinnige NU.nl het formuleerde “maar het zijn niet de vaccins”.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Wie dacht dat het niet gekker – of beter gezegd: kwaadaardiger – kon, komt bedrogen uit.

Dokter Faust verkocht zijn ziel aan de duivel in ruil voor goddeloze hogere kennis. Zijn echtgenote en kind moesten dat met de dood bekopen. In het verhaal van Goethe komt het met Faust uiteindelijk toch nog goed omdat hij inziet dat een mens alleen gelukkig kan worden door het goede te doen. Met Big Pharma en de overheid gaat het niet meer goed komen.

Waar ze wel deze goddeloze kennis nastreven, maar absoluut niet het goede wensen te doen, is namelijk de directie van de pharma-gigant Pfizer. Project Veritas publiceerde deze week een ronduit schokkende undercovervideo van een gesprek met Jordon Walker, Director of Research bij Pfizer.

Walker vertelt openlijk dat Pfizer onderzoekt hoe het bedrijf nieuwe, krachtigere mutaties van het coronavirus kan produceren, zodat Pfizer nieuwe, aangepaste vaccins kan verkopen. Dit is ronduit satanisch. Het overschrijdt alle wettelijke en morele grenzen.

Pfizer wil het liefst nieuwe virussen creëren omdat, zo zegt Walker, de vaccins de “ultieme financiële melkkoe zijn.” Afgelopen jaren maakte Pfizer miljarden winst op de corona-gifspuit.

Hier houdt het echter niet mee op. Pfizer krijgt namelijk alle ruimte en steun van de overheid. In de video vertelt Walker dat Pfizer de Amerikaanse en internationale overheidscontroleurs in zijn zak heeft omdat deze overheidsbeambten allemaal hopen dat ze een lucratief baantje bij Pfizer in de wacht kunnen slepen. “Om in een goed blaadje bij ons te komen, gaan ze het ons niet moeilijk maken,” aldus Walker. Hiermee erkent Walker hoe door en door corrupt de overheid inmiddels geworden is. Dit roept alleen maar meer vragen op over de verdwenen sms’jes tussen Ursula von der Leyen en Albert Bourla, de CEO van Pfizer. Ook hier druipt de corruptie vanaf. Het roept opnieuw vragen op over de verdwenen miljarden bij het ministerie van VWS onder oppergriezel Hugo de Jonge. En het werpt een schel licht op de bemoeienis van de ambtenaren van VWS met het werk van het RIVM en het OMT.

De gezondheid van de bevolking wordt opgeofferd voor het grote geld. Pfizer, Walker, Bourla, Von der Leyen, Rutte, Hugo de Jonge, Marion Koopmans, ze hebben allemaal hun ziel aan de duivel verkocht. Als we dit klakkeloos laten gebeuren, loopt het absoluut verkeerd af voor ons en onze kinderen. Deze video van Project Veritas maakt glashelder dat de medische stand en de overheid absoluut niet te vertrouwen zijn. Ze hebben niet het beste met ons voor, maar met zichzelf.

Het is tijd om wakker te worden.

Europarlementariër Marcel de Graaff verzorgt wekelijks een column voor NineForNews.

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjef
Sjef
1 jaar geleden

Waren vandaag in de winkel voor een overlijdenskaart voor een oom van mijn meisje. Oom werd 84 jaar. De dame aan de kassa zegt tegen haar dat ze gewoon schrikt van het aantal overlijdenskaarten die ze de laatste tijd verkocht. Zoveel heeft ze nog nooit meegemaakt. Gisteren ook weer een bericht van een kennis waarvan een familielid kanker heeft en ja gevaccineerd en amper 50 jaar jong.

Maar joh maak je niet druk er is niets aan de hand. Alleen dat de verwachting van Prof. Dr. Dolores Cahill die ze al in 2020 uitsprak steeds meer gaat uitkomen. Over drie jaar hebben we ruimte genoeg dus die a-sielige zoekers, nog even geduld er komt ruimte.

Ben van Sark
Ben van Sark
1 jaar geleden

Al jarenlang worden generatie op generatie voorgelogen op allerlei gebied. Fijn dat daar nu steeds meer aandacht voor is. De leugens worden zo grotesk dat deze langzamerhand echt wel door velen als ongeloofwaardig worden beschouwd en het loopt echt wel op het laatst. Alleen jammer dat er zo ontzettend veel mensen hiervoor geslachtofferd worden. Dat krijg je als je psychopaten de macht geeft.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
1 jaar geleden

Ik begrijp nu ineens waarom de pensioenen met circa 10 procent (10%) gestegen zijn.
Waarom ik zoveel ambulances hoor langskomen.
Waarom er tóch niet zoveel woningen gebouwd worden.
Waarom de voedselproductie niet meer zo belangrijk is
Waarom we met minder energie (gas) toe kunnen.
Waarom…..
Enfin, denk er maar eesn over na.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Ik mag toch echt hopen dat de daders ( Regeringen Virologen OMT leden en RIVM ), allemaal geen een uitgezonderd een paar extra dosissen GIFVACCIN krijgen toegediend, dat hebben ze wel verdiend voor het verspreiden van angst en haat, en het medeplichtig zijn aan GENOCIDE.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x