CoronaBinnenland

‘Bizar’: Pepijn van Houwelingen haalt onthutsende e-mails boven water

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft een aantal onthutsende e-mails boven water gehaald. “Moedige huisartsen zijn zelfs door hun assistenten verraden en vervolgens verlinkt AJN Jeugdartsen ze ook nog eens bij de inspectie en het ministerie, wat een land,” zegt Van Houwelingen.

Een bestuurslid van AJN, de wetenschappelijke vereniging van en voor jeugdartsen, schreef op vrijdag 30 april 2021 in een e-mail aan de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) en het ministerie van VWS: “Ik kreeg twee signalen doorgestuurd van praktiserende huisartsen die het niet eens zijn met het coronabeleid en de vaccinatiestrategie en die zich hier openlijk over uitspreken. De één met een persoonlijke brief aan z’n patiënten (hulde voor de assistente overigens!) en de ander met een interview in een lokale krant. Ik begrijp dat jullie deze signalen ‘graag’ ter info doorgestuurd krijgen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

‘Helaas’ vaak niet voldoende grond voor tuchtrechtelijk vervolg

Het bestuurslid stuurde ook een link door naar een artikel in De Telegraaf over een huisarts in Lelystad die weigerde coronavaccins toe te dienen. De gezondheidsinspectie legde vervolgens trots uit hoe ze kritische en moedige huisartsen onder druk kunnen zetten als die artsen verraden worden, aldus Van Houwelingen.

“In geval de Gnw (Geneesmiddelenwet, red.) zou worden overtreden, leidt dat al snel tot het opleggen van een (vaak forse) bestuurlijke boete, in geval van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, red.) wordt meestal afhankelijk van de ernst en het risico voor de volksgezondheid, eerst begonnen met een brief aan de zorgverlener en daarop kunnen eventueel nog aanvullende maatregelen worden opgelegd of bijvoorbeeld een tuchtrechtelijk vervolg. Echter geeft de Wkkgz daar helaas niet vaak voldoende grond voor,” schrijft de inspectie.

Ministerie van waarheid

Van Houwelingen heeft ook een e-mail gepubliceerd over de grote onrust die bij de Denktank Desinformatie ontstond nadat professor Theo Schetters een ander geluid liet horen dan het door de staat opgelegde narratief. “Deze denktank denkt dus daadwerkelijk een ‘ministerie van waarheid’ te zijn. Bizar,” reageert  Van Houwelingen.


4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZIGANI ROMANSTE DIN BUCURESTI
ZIGANI ROMANSTE DIN BUCURESTI
1 jaar geleden

BESTE WENSEN VOOR JULLIE TEAM …. DANK JULLIE VOOR JULLIE INZET ..

EEN OUDE LUL DIE T COMMUNISME NOG HEEL GOED KEN UIT 1E HAND.

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Vuile viezerikken ziijn dit

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

We zouden massaal lid moeten worden van fvd. Massaal moeten stemmen op fvd. Verder dagelijks deze website moeten bezoeken en ongehoord nederland moeten kijken.
Zo krijg je alles mee wat er afspeelt in de wereld.
Volg ook de facebook pagina Bijwerkingen na mnRa moet je eens kijken op die pagina en ga de pagina volgen je wilt niet weten wat voor mensen allemaal bijwerkingen hebben gekregen na hun vaccin

Peter
Peter
1 jaar geleden

2023: het wordt een fantastisch openbarend jaar dit jaar.

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x