CoronaBinnenland

‘Bizar’: Pepijn van Houwelingen haalt onthutsende e-mails boven water

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft een aantal onthutsende e-mails boven water gehaald. “Moedige huisartsen zijn zelfs door hun assistenten verraden en vervolgens verlinkt AJN Jeugdartsen ze ook nog eens bij de inspectie en het ministerie, wat een land,” zegt Van Houwelingen.

Een bestuurslid van AJN, de wetenschappelijke vereniging van en voor jeugdartsen, schreef op vrijdag 30 april 2021 in een e-mail aan de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) en het ministerie van VWS: “Ik kreeg twee signalen doorgestuurd van praktiserende huisartsen die het niet eens zijn met het coronabeleid en de vaccinatiestrategie en die zich hier openlijk over uitspreken. De één met een persoonlijke brief aan z’n patiënten (hulde voor de assistente overigens!) en de ander met een interview in een lokale krant. Ik begrijp dat jullie deze signalen ‘graag’ ter info doorgestuurd krijgen.”

‘Helaas’ vaak niet voldoende grond voor tuchtrechtelijk vervolg

Het bestuurslid stuurde ook een link door naar een artikel in De Telegraaf over een huisarts in Lelystad die weigerde coronavaccins toe te dienen. De gezondheidsinspectie legde vervolgens trots uit hoe ze kritische en moedige huisartsen onder druk kunnen zetten als die artsen verraden worden, aldus Van Houwelingen.

“In geval de Gnw (Geneesmiddelenwet, red.) zou worden overtreden, leidt dat al snel tot het opleggen van een (vaak forse) bestuurlijke boete, in geval van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, red.) wordt meestal afhankelijk van de ernst en het risico voor de volksgezondheid, eerst begonnen met een brief aan de zorgverlener en daarop kunnen eventueel nog aanvullende maatregelen worden opgelegd of bijvoorbeeld een tuchtrechtelijk vervolg. Echter geeft de Wkkgz daar helaas niet vaak voldoende grond voor,” schrijft de inspectie.

Ministerie van waarheid

Van Houwelingen heeft ook een e-mail gepubliceerd over de grote onrust die bij de Denktank Desinformatie ontstond nadat professor Theo Schetters een ander geluid liet horen dan het door de staat opgelegde narratief. “Deze denktank denkt dus daadwerkelijk een ‘ministerie van waarheid’ te zijn. Bizar,” reageert  Van Houwelingen.


4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZIGANI ROMANSTE DIN BUCURESTI
ZIGANI ROMANSTE DIN BUCURESTI
2 maanden geleden

BESTE WENSEN VOOR JULLIE TEAM …. DANK JULLIE VOOR JULLIE INZET ..

EEN OUDE LUL DIE T COMMUNISME NOG HEEL GOED KEN UIT 1E HAND.

Jos Veraart
Jos Veraart
2 maanden geleden

Vuile viezerikken ziijn dit

Pieter
Pieter
2 maanden geleden

We zouden massaal lid moeten worden van fvd. Massaal moeten stemmen op fvd. Verder dagelijks deze website moeten bezoeken en ongehoord nederland moeten kijken.
Zo krijg je alles mee wat er afspeelt in de wereld.
Volg ook de facebook pagina Bijwerkingen na mnRa moet je eens kijken op die pagina en ga de pagina volgen je wilt niet weten wat voor mensen allemaal bijwerkingen hebben gekregen na hun vaccin

Peter
Peter
2 maanden geleden

2023: het wordt een fantastisch openbarend jaar dit jaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x