Mens en Dier

Claudia de Breij gefileerd na oudejaarsconference: ‘Dat D66-geneuzel komt dan weer op je af’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Claudia de Breij verzorgde voor de derde keer de oudejaarsconference voor de NPO. In 2016 en 2019 deed ze dat ook al. Naar de conference van De Breij, die zaterdagavond om 22.20 uur werd uitgezonden op NPO 1, keken bijna 1,6 miljoen mensen. In de afgelopen 10 jaar scoorde alleen de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbrechts slechter.

Harry Vermeegen fileert het optreden van De Breij in een video. “Waar mensen helemaal geen zin in hebben – dat bleek ook uit het kijkcijfer – is die politiek correcte boodschappen die er gedaan worden. Die krijg je allemaal,” zei Vermeegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zij neemt het gewoon op voor Kaag

“Een beetje dat D66-geneuzel komt dan weer op je af,” vervolgde hij. “En daar hebben mensen gewoon geen zin in. Het is oudjaar en die willen gewoon lachen, punt.”

In de grachtengordel krijgt ze geweldige recensies. Zij neemt het dan gewoon op voor Kaag en zo. Geen kwaad woord over de Kakelende. Nou zeg. Dat moet gewoon helemaal veranderen, benadrukte Vermeegen.

Niet allerlei deugende praatjes

Volgens hem moeten de oudejaarsconferences korter, hooguit 50 minuten. Hij pleit daarnaast voor een veel grotere grapdichtheid. “Dat was er ook niet bij De Breij. Tussen elke grap zat een ruimte, daar konden wel 10 herdershonden staan.”

Het moeten jonge honden zijn die er met gestrekt been in gaan. “En niet allerlei deugende praatjes en politiek correct gaan lopen doen. Nee, gewoon boem! Vol met gestrekt been erin. Bij Ali B en bij de kakelende Kaag.”

4.7 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Ik heb het niet gezien. Wat me wel opviel waren reacties als “Stelletje rechtse extremisten, jullie hoeven niet te kijken”, van hen die het blijkbaar wel leuk vonden.
Nou ja, dat men niet weet wat een “rechtse extremist” is, is natuurlijk al diep triest, maar in de foutieve betekenis die men eraan geeft is het dus duidelijk dat zelfs zij die het dus kennelijk wel leuk vonden dus eigenlijk toegeven dat dit alles erg eenzijdig was.

Nu heb ik het niet gezien, dus ik ga zelf niet oordelen, maar op het moment dat kennelijk zelfs zij die het wel gezien hebben en leuk vonden al (al dan niet onbewust) toegeven dat alles eenzijdig was, dan krijg ik toch niet de indruk dat ik echt iets gemist heb.

Harry Katyusha
Harry Katyusha
1 jaar geleden

Claudia de Breij is ongeveer net zo leuk als Gerrit Hiemstra,nou dat zegt in principe al genoeg en meer wil ik niet kwijt over dat Vara schepsel.

Absurde ab
Absurde ab
1 jaar geleden

Vermeegen is een baas!!Die 2 nieuwe koeien van vroeger was altijd een leuk programma top tv!!

Elvi
Elvi
1 jaar geleden

Karin Bloemen bij Max was wel goed en Guido Weijers vond ik ook prima te pruimen:). Vooral bij Karin was ik er verbaasd over dat dit op de NPO mocht bestaan. Guido zwabberde er een beetje langs heen, maar toch wel oke.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x