Homepagina » Buitenland » Zorgmedewerker Tim sterft na tweede dosis coronavaccin, onderzoek gaande
tim
Foto: Pixabay

Zorgmedewerker Tim sterft na tweede dosis coronavaccin, onderzoek gaande

Ik ben nog nooit zo blij geweest om een prik te halen, schreef zorgmedewerker Tim Zook op 5 januari in een bericht op Facebook. Hij plaatste er een foto bij van de pleister op zijn arm en zijn vaccinatiekaart. “Ik ben nu volledig gevaccineerd nadat ik mijn tweede dosis van Pfizer heb gehad,” aldus Tim, die werkte als röntgentechnicus in een ziekenhuis in Santa Ana in Californië.

Enkele uren na de inenting kreeg de 60-jarige Tim last van zijn maag en had hij moeite met ademen. Zijn collega’s brachten hem naar de spoedeisende hulp. “Moet ik me zorgen maken?” sms’te zijn vrouw Rochelle. “Nee, absoluut niet,” schreef hij terug.

Artsen dachten dat hij corona had, maar hij testte meerdere keren negatief. Het ging van kwaad tot erger en uiteindelijk moest hij zelfs in coma worden gebracht. Zijn bloeddruk daalde en hij werd overgebracht naar een ander ziekenhuis.

Gezond

“Ik werd vrijdag gebeld met de mededeling dat zijn nieren het begaven en dat hij moest dialyseren omdat hij anders zou kunnen sterven,” zei Rochelle. Later die dag overleed Tim.

“Wij geven geen enkel farmaceutisch bedrijf de schuld,” zei ze tegen de krant Orange County Register. “Mijn man werkte 36,5 jaar in ziekenhuizen en geloofde in vaccins. Maar als iemand 2,5 uur na het vaccin klachten krijgt, dan is dat een bijwerking. Wat kan er anders zijn gebeurd? We willen dat het volk te horen krijgt wat er is gebeurd met Tim, zodat hij niet voor niets is gestorven.”

Hij had een hoge bloeddruk, maar daar slikte hij medicijnen voor. Hij was iets te zwaar, maar verder gezond, aldus Rochelle. Ze vertelde dat hij nooit eerder in het ziekenhuis was opgenomen en nauwelijks ziek werd.

130 sterfgevallen

Het sterfgeval is gemeld bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Het duurt waarschijnlijk nog maanden voordat de doodsoorzaak bekend is. De familie van Tim wil dat farmaceuten meer onderzoek doen.

In Californië loopt al een onderzoek naar een 56-jarige man die op 21 januari overleed kort nadat hij het coronavaccin had genomen. In 2021 zijn bij het VAERS al meer dan 130 meldingen binnengekomen van sterfgevallen na inenting tegen corona.

Experts waarschuwen dat het ‘vaak erg moeilijk is’ om vaccinaties rechtstreeks te linken aan sterfte. Een woordvoerder van Pfizer en BioNTech zei dat er onderzoek wordt gedaan naar de dood van Tim.

Volgens de Nederlandse media hoef je je overigens geen zorgen te maken over sterfgevallen na vaccinatie:


[Orange County Register]

4.6 45 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
7 maanden geleden

Waanzin en regelrechte terreur en Genocide!!

Paul
Paul
7 maanden geleden

Stoppen met die vaccin waanzin.

robroyofireland
robroyofireland
7 maanden geleden

Het soms voorkomen van overlijden is niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken Ik ben gerustgesteld dus niet achteraf zeuren als je soms overlijd.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Daarom: de reguliere media dienen zich als eerste te verantwoorden voor het tribunaal wegens het propageren van massamishandeling met soms de dood tot gevolg hebbend.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

de jonge

Dit zijn de ‘antwoorden’ van De Jonge op vragen over gelekte Pfizer-contracten: ‘Ongelofelijk!’

In juli lekten de wurgcontracten uit die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

115
0
We lezen graag je reactie!x