Homepagina » Buitenland » Zorgmedewerker Tim sterft na tweede dosis coronavaccin, onderzoek gaande
tim
Foto: Pixabay

Zorgmedewerker Tim sterft na tweede dosis coronavaccin, onderzoek gaande

Ik ben nog nooit zo blij geweest om een prik te halen, schreef zorgmedewerker Tim Zook op 5 januari in een bericht op Facebook. Hij plaatste er een foto bij van de pleister op zijn arm en zijn vaccinatiekaart. “Ik ben nu volledig gevaccineerd nadat ik mijn tweede dosis van Pfizer heb gehad,” aldus Tim, die werkte als röntgentechnicus in een ziekenhuis in Santa Ana in Californië.

Enkele uren na de inenting kreeg de 60-jarige Tim last van zijn maag en had hij moeite met ademen. Zijn collega’s brachten hem naar de spoedeisende hulp. “Moet ik me zorgen maken?” sms’te zijn vrouw Rochelle. “Nee, absoluut niet,” schreef hij terug.

Artsen dachten dat hij corona had, maar hij testte meerdere keren negatief. Het ging van kwaad tot erger en uiteindelijk moest hij zelfs in coma worden gebracht. Zijn bloeddruk daalde en hij werd overgebracht naar een ander ziekenhuis.

Gezond

“Ik werd vrijdag gebeld met de mededeling dat zijn nieren het begaven en dat hij moest dialyseren omdat hij anders zou kunnen sterven,” zei Rochelle. Later die dag overleed Tim.

“Wij geven geen enkel farmaceutisch bedrijf de schuld,” zei ze tegen de krant Orange County Register. “Mijn man werkte 36,5 jaar in ziekenhuizen en geloofde in vaccins. Maar als iemand 2,5 uur na het vaccin klachten krijgt, dan is dat een bijwerking. Wat kan er anders zijn gebeurd? We willen dat het volk te horen krijgt wat er is gebeurd met Tim, zodat hij niet voor niets is gestorven.”

Hij had een hoge bloeddruk, maar daar slikte hij medicijnen voor. Hij was iets te zwaar, maar verder gezond, aldus Rochelle. Ze vertelde dat hij nooit eerder in het ziekenhuis was opgenomen en nauwelijks ziek werd.

130 sterfgevallen

Het sterfgeval is gemeld bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Het duurt waarschijnlijk nog maanden voordat de doodsoorzaak bekend is. De familie van Tim wil dat farmaceuten meer onderzoek doen.

In Californië loopt al een onderzoek naar een 56-jarige man die op 21 januari overleed kort nadat hij het coronavaccin had genomen. In 2021 zijn bij het VAERS al meer dan 130 meldingen binnengekomen van sterfgevallen na inenting tegen corona.

Experts waarschuwen dat het ‘vaak erg moeilijk is’ om vaccinaties rechtstreeks te linken aan sterfte. Een woordvoerder van Pfizer en BioNTech zei dat er onderzoek wordt gedaan naar de dood van Tim.

Volgens de Nederlandse media hoef je je overigens geen zorgen te maken over sterfgevallen na vaccinatie:


[Orange County Register]

4.6 40 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
1 maand geleden

Waanzin en regelrechte terreur en Genocide!!

Jan van Vliet
Jan van Vliet
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

Er is altijd gezegd dat bijwerkingen kunnen optreden. Is nooit ontkend. En dan…. 1 slachtoffer op honderdduizenden gevaccineerden? Genocide? Serieus?

Bibi
Bibi
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

Beste Jan
Met Genocide bedoel ik niet alleen de doden veroorzaakt door het vaccin.
Maar ook door de buitenproportionele maatregelen
Heb ik het alleen over het westen…..
Over de derde wereld wordt met geen woord gerept in de MSM
Daar is het leed (ook nu al)
straks niet meer te overzien

Lucie
Lucie
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

1 slachtoffer?
Wereldwijd al honderden. Net nog weer in Gibraltar 53 doden op een bevolking van 35.000 mensen.

Bibi
Bibi
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

Beste Jan
Ik bedoel met Genocide niet alleen de doden door het vaccin
Maar ook door de buitenproportionele maatregelen!!
Heb ik het alleen over het westen, laat staan de derde wereld waar met geen woord over word gerept in de MSM
Daar is het leed nu al niet te overzien
Het doden aantal straks niet te overzien door honger en alle andere ziektes

Elise
Elise
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

Je zult maar net diegene zijn, die er blijvende schade van overhoudt. Narcolepsie(slaapziekte) na Mexicaanse griepspuit bv. De dochter(25 jaar) van een vriendin van mij heeft dat, heel je leven is naar de klote.
Of lang geleden dat de overheid zwangere vrouwen adviseerde om een medicijn te nemen tegen een andere aandoening. Die dochters van die moeders kunnen geen kinderen krijgen. Er is meer schade aangericht, dan de aantallen van die aandoening. Dan kun je dus beter niks doen.
Hetzelfde geldt nu voor het virus gedoe. De schade is nu al mega groot(op allerlei vlakken), dan de ziekte zelf. Dan ben je gewoon verkeerd bezig.
En waarom wordt er geen medicijn ontwikkeld voor het virus(als je het hebt), dan kan de rest gewoon leven en zonder een vaccin te gebruiken?
Het vaccin is zeer snel gemaakt plus er wordt een nieuwe techniek gebruikt. Ik wil hem echt niet.
Misschien moet je eens gaan google wat vaccinaties(andere/verleden) wereldwijd aan schade heeft aangericht.
We praten hier niet over alsof je even een frikadelletje gaat opeten.
Ik ben niet tegen alle vaccinaties, maar we moeten niet voor alle ziektes maar gaan inenten. Het lichaam hoort zelf ook te werken/weerstand opbouwen.
Qua doden aantal 0,25% in de wereld is echt te weinig om massaal te gaan inenten. Is vergelijkbaar als een griep.
Dan erbij mensen met een goed functionerende immuunsysteem hoeven niet bang te zijn.
Mensen moeten nu echt gaan begrijpen, dat dit virus gedoe met andere zaken te maken heeft. Wat vind jij eigenlijk van dat de broer van Hugo de Jonge bij astrazeneca werkt? Is dat niet belangenverstrengeling? Mensen gaan veel geld verdienen aan die vaccinaties, helemaal omdat virussen muteren. Kan je wel blijven inenten? Ting ping kassa. Ze zeggen nu al dat de maatregelingen niet worden opgeheven, omdat ze niet weten of inenten voor langere tijd werkt.
Ik ben wel klaar met deze hele show. Heb zelf te dealen met kanker. Je weet niet wanneer iemand dood gaat? En angst om dood te gaan is sowieso dom. Je moet leven. Plezier en gelukkig zijn vergroot je dagen of je jaren. Het werkt niet andersom.
Kwaliteit is altijd belangrijker dan kwantiteit.

Joyce
Joyce
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

Ik het te lezen stuk staat:130 sterfgevallen.

Rob
Rob
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

En het werd al in 2012 duidelijk gemaakt. Toen was er de openingsceremonie van de O.S. in Groot-Brittannië. Daarin werd alles al getoond, legen ziekenhuisbedden, het virus, en meer. En aan het eind werd er gewaarschuwd dat ze voor je kinderen komen. Je ziet ziekenhuispersoneel dansen, net als later in de ziekenhuizen. Het is dus allang gepland en de mens werden toen al, in 2012, gepre-programmeerd.
https://www.bitchute.com/video/XLM83s2LrSoU/

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Een Boris Johnson look alike had ook ‘n rol tijdens de OS-openingsceremonie. Een ander opvallend onderdeel van de openingsceremonie was een lichtspel in het ronde stadion, dat op gezette tijden overeenkwam met het nu bij iedereen bekende ‘corona’virus.

Bibi
Bibi
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Precies!!

Rob
Rob
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Ja, dat virus is één van de zaken die ik noemde die getoond werden. En de mensen in het stadion zaten erin. Nu zitten we met zijn allen in het corona beleid. Dat er aan het einde van de video werd gewaarschuwd dat ze voor onze kinderen komen is ook al duidelijk gemaakt door de politiek. Dat met de corona kampen. Er was een politicus die zei ‘de kinderden kunnen dan elders ondergebracht worden’.

Bibi
Bibi
Reactie op  Rob
1 maand geleden
Bibi
Bibi
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Klopt het is bizar!
Check ook de opening van het songfestival 2019

Paul
Paul
1 maand geleden

Stoppen met die vaccin waanzin.

robroyofireland
robroyofireland
1 maand geleden

Het soms voorkomen van overlijden is niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken Ik ben gerustgesteld dus niet achteraf zeuren als je soms overlijd.

Mike
Mike
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Als je overlijdt heb je geen achteraf meer.

dolf
dolf
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Ga jij maar voor

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Makkelijk gezegd als het je zelf niet treft!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Als bijwerking de dood, nee dan hoef je je geen zorgen meer te maken.

Barelly
Barelly
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Ik merk het al, je bent kenelijk een kenner. Makkelijk lullen als het jouw vrouw/man/kind het niet overkomt.

mikkie
mikkie
Reactie op  Barelly
1 maand geleden

Hoeveel babies gaan er wel niet dood aan wiegedood…ja allemaal nadat ze de eerste prik hebben gehad.Van pasgeboren babies hoor je nooit van wiegedood.
Vriendin 2 dochtertjes..beide voor de dood weggehaald na vaccinaties.
Eén bijna gestorven aan kinkhoest met daarna longontsteking na de DKTP prik..
Andere ernstig ziek van de mazelen !! jaja..na MAZELENPRIK en bijna gestorven. Zij nadien nooit meer vaccinaties gedaan. En de meiden zijn nu supergezonde pubers en nooit meer ziek.

vraagje
vraagje
Reactie op  robroyofireland
1 maand geleden

Over achteraf zeuren hoeft niemand zich zorgen te maken en soms overlijden ook niet. Of het vaccin moet nog andere bijwerkingen hebben.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Daarom: de reguliere media dienen zich als eerste te verantwoorden voor het tribunaal wegens het propageren van massamishandeling met soms de dood tot gevolg hebbend.

salvar
salvar
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

soms ProAsfalt ?
de teller staat al over de 200 en dan nog wat je niet hoort.

Jan van Vliet
Jan van Vliet
Reactie op  salvar
1 maand geleden

200 op? Miljoenen gevaccineerden? Ik wou dat het virus zo mild was….

salvar
salvar
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

gibraltar , 6000 gevaccineerde binnen twee weken 50 dood ondertussen misschien al meer.
ik weet niet of je getrouwd ben maar het zal je vrouw maar wezen, haal je dan je schouders op?

Berend
Berend
Reactie op  Jan van Vliet
1 maand geleden

Volgens het FDA rapport van 22 oktober 2020. krijgt min. 21 % last van ernstige bijwerkingen waaronder ook de dood. Deze kunnen oa. zijn: toevallen, bloedproppen, gezichtsverlamming, anaphylactic shock, autoimmuunziekte, de dood.
En dit is op korte termijn, op langere termijn is het nog onbekend.
Dus als je niet dood bent zijn er nog genoeg andere zaken waardoor je leven geen kwaliteit meer heeft.

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Moord wapen het uit dunne van mensen populatie daar zijn ze goed mee bezig de schoften bah.groetjes rudolf

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Rudolf
1 maand geleden

In opdracht van BILL ‘666’ GATES

Wakker
Wakker
Reactie op  Rudolf
1 maand geleden

Tja, dan heb je ook nog eens domme mensen die gaan vaccineren. Het is van de zotte.

koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Volgens de Nederlandse media hoef je je overigens geen zorgen te maken over sterfgevallen na vaccinatie:

Natuurlijk niet we vermelden het gewoon niet in de media !!!!

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Geweldig dat de media hier in nederland het al weer weet . De experts van de msm die hier met hun pen al weer weten , wat er in Amerika gebeurt. En mensen je absoluut geen zorgen maken over dit geweldige vaccin. Voor degene die het misschien niet begrijpt er zit wat sarcasme bij.

Ton Teurlings
Ton Teurlings
1 maand geleden

Nee, doodgaan aan vaccins is geen probleem, dat is het enkel als het Corona heet…

Hans
Hans
1 maand geleden

Sterven na een vaccinatie…….
Maar ik hoef me verder geen zorgen te maken volgens onze betrouwbare onderzoeksredactie……gelukkig maar!!!

Anne
Anne
1 maand geleden

Geen zorgen te maken? Wat is dat voor flauwekul. Het is nog steeds een experimenteel vaccin.
Moet je kijken hoeveel er onderhand al zijn overleden en mensen die hele erge ziektes er aan overhouden. En maar blijven zeggen het is niet te linken aan het vaccin. Kom op hou je zelf niet voor de gek. Wake Up!!!!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Anne, heb je cijfers die je uitspraken onderbouwen ? Hoeveel mensen zijn al overleden na deze vaccinatie, en hoeveel mensen zijn er al gevaccineerd ?
Welke ziektes hebben mensen dan er aan overgehouden ? En hoeveel mensen dan ? Ik weet zeker dat jij niet beschikt over deze cijfers. Waarom maak je jezelf en andere mensen dan nog gekker door niet onderbouwde uitspraken ?

salvar
salvar
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

ik denk dat het zelf ook wel weet toch?
dodental na vaccinatie dik over de tweehonderd , ik kan er een paar naast zitten.
binnen twee weken na vaccinatie op gibraltar inwoners tal 32.000 , 50 overleden.
23 in noorwegen ondertussen misschien wel meer.
etc.
praten we nog over mensen die verlamd of andere klachten hebben.

Frits
Frits
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Kennelijk heb jij nog geen gehad.
Wat laat je ?

Feng
Feng
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Bertje,
Tip over je “helden & hun wonderen”: Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (2016)

Carolientje
Carolientje
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Bert, leef jij onder een steen? Dan kan ik het begrijpen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij alleen de sms van onze overheid leest, want die wordt door jezelf betaald, dan krijg je dus ook waar voor je geld. Moet je het natuurlijk wel voor zoete koek nemen.

Jurist
Jurist
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Enkele links:

Bijwerkingen:

Europa:
Tot 21 januari 2021
244 meldingen doden.
16000 gevacinneerden met bijwerkingen

United Kingdom:
Preston councillor rushed to hospital with severe Covid vaccine side-effects

3150 people are not able to work and to continue their daily activities (V-safe Active Surveillance for COVID-19 Vaccines)

Israel:
Second Dose in Doubt After Pfizer Vaccine Reportedly Leaves Dozen Israelis With Facial
Paralysis

13 Israelis suffer facial paralysis after coronavirus vaccine – report

Norway:
Pfizer vaccine worries Norway as 29 elderly people die after taking shot

Norway warns of fatal side effects of Covid-19 vaccine after elderly deaths

Germany:
German specialists probing 10 deaths of people vaccinated against Covid-19

United States:
55 People Died in US After Receiving COVID-19 Vaccines: Reporting System

Doctor’s Death After Covid Vaccine Is Being Investigated

FDA staff recommends watching for Bell’s palsy in Moderna and Pfizer vaccine recipients

Unexpected String of Allergic Reactions Causes Delays at ‘Vaccination Super Station’ Near
Petco Park

India:
52 Healthcare Workers Show Adverse Reactions COVID-19 Vaccine Shot in Delhi, 1 Hospitalised

Morocco:
Moroccan Virologist: Vaccines (Sinopharm COVID-19 vaccine ) effective Against UK
COVID-19 Strain

A Chinese doctor refutes this:
Chinese doctor calls the nation’s Sinopharm COVID-19 vaccine ‘the most unsafe in the world
with SEVENTY-THREE side effects’

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Het is geen traditioneel vaccin nieuwe techniek mRNA.
De wereldbevolking wordt als labrat beschouwd.
Vaccinatiepaspoort?????
Compleet gestoord dit alles!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Sterven aan medicijnen (teveel, verkeerde dosering, verkeerde samenstelling, allergie) is al de derde doodsoorzaak.

x

Check Also

nieuws

Populaire nieuwslezeres en ‘coronacriticus’ neemt na 22 jaar ontslag: ‘Ik wil dit werk niet langer doen’

De populaire Amerikaanse nieuwslezeres Kari Lake houdt ...

mexico-stad

In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers

Patiënten die positief testen op corona worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

113
0
We lezen graag je reactie!x