Homepagina » Binnenland » Blamage voor RIVM: meestgebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar. ‘Misleiding’
coronatest
Foto: Fars News Agency CC BY 4.0

Blamage voor RIVM: meestgebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar. ‘Misleiding’

De Duitse TNO, de Deutsche Akkreditierungsstelle, heeft de betrouwbaarheid onderzocht van een coronatest die men ook in Nederland gebruikt. De cijfers die de media ons iedere dag voorschotelen, zijn gebaseerd op deze test.

Het Duitse onderzoeksinstituut is tot de ontdekking gekomen dat de coronatest ook een positieve uitslag geeft bij onschuldige verkoudheidsvirussen, schrijft website Viruswaanzin. “Het resultaat is schokkend. Eén van de onschuldige verkoudheidsvirussen testte zelfs in 7,6 procent van de gevallen positief voor Covid-19.”

Misleiding

Het RIVM beschouwt elke positieve test als een nieuw besmettingsgeval van Covid-19. Door de testresultaten zonder toelichting te publiceren, maakt het RIVM zich schuldig aan misleiding, stelt Viruswaanzin. “Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het coronavirus zich überhaupt nog in Nederland bevindt.”

De website waarschuwt het RIVM in een open brief:

Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade.

Het RIVM schrijft op haar website over de PCR-test:

Dit is de meestgebruikte test. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Zo kan binnen 6 tot 8 uur worden vastgesteld of er genetisch materiaal van het virus in neus- of mondholte zit. Deze test gebruiken de GGD’en. Het duurt ongeveer 6 tot 8 uur voordat een uitslag bekend is. Er zijn inmiddels ook snelle PCR-testen in gebruik die binnen een uur uitslag geven.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Je kunt langzamerhand stellen dat nagenoeg alle info die van overheidswege en hun gekochte wetenschappers onze kant op mag komen onbetrouwbaar is.
Het doel is een economische meltdown maar zeker niet het bewaken van de volksgezondheid en ons welzijn. Als dank daarvoor stijgt aartsleugenaar Rutte met zijn VVD ongekend hard in de peilingen, en ook dat zal grotendeels gelogen zijn, toch hoor ik veel geluiden om me heen van mensen die er heilig in geloven. Ik ben de wanhoop nabij bij het aanschouwen van zoveel bedrog in combinatie van zoveel goedgelovigheid en angst die nergens op gestoeld gaat.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Dat zal ze echt geen schade berokkenen, ze gaan gewoon door met het niet versoepelen van maatregelen en het zeuren dat er een tweede golf komt. Rutte moet sorry zeggen voor slavernij van Klaver dus dat wordt weer een nieuwe soap geregisseerd door uitsluitend randdebielen, neem eens afstand en zie hoe belachelijk alles is, hoe ze over elkaar heen vallen om vooral dat virus levend te houden en hoe ze de konten willen likken van Blm en Kozp, hoe politie en bruinhemd/zwarthemd boa’s die uit een hoge hoed getoverd zijn opeens iedereen bespieden, lees eens wat over de 2e WO dan zie je veel overeenkomsten. Toen werden er trouwens veel bruinhemden gearresteerd en sommigen gefusilleerd vlak voor het uitbreken van de oorlog dus dat geeft dan weer een beetje hoop.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Coronatest onbetrouwbaar…Oke oke..
Laten we snel een vaccinatie nemen dan , want die zijn wel genoeg gestest…..in 3 mnd tijd..??
Vaccinatie met nanobots en andere mind disturbing rotzooi….Ze zijn verder dan wij denken mensen…Weiger en protesteer , dit heeft niks meer met ziekte virussen te maken..!!!!..
Zeker niet met onze huidige regering , dat hebben ze al genoeg laten merken…er voor ons zijn??? Gore zakkenvullers…Wanneer staat hier eens iemand op??

m.koningen
m.koningen
1 jaar geleden

Massa moord door het instorten van de wereld wijde economie ,een oorlogsmisdaad op niveau groot psychopaat.En de grootste bankroof in de geschiedenis door het opzij zetten van wetten om bedrijven te redden die niet meer konden lenen omdat de leningen de waarde van de bedrijven overschreden heeft.
Dan de installatie van het grootste wapen en spionage systeem aller tijden.Het opjutten van tegen stellingen onder de mensen die het slachtoffer zijn van alles.De uitroeing van bijna alles eerst de arbeiders weg geen normale beloning en rechten meer, de kleine middenstand zzp e.d. opgegeten door grote supermarkten en Bedrijfsketens en dan nu de hogere middenstand vervangen voor A.I.
Wie hier willens en wetens aan mee werkt ………verdient de ………straf en confiscatie van alle bezittingen het strippen van maatschappelijke functie’s en inspuiten met nano technologie zodat we altijd weten wat zij uitspoken en met wie zij contact hebben ook een verbod tot voortplanting kan in overweging worden genomen voor deze maatschappelijke terroristen die dit bewust doen.

lekker eerlijk bakkie koffie met uiteraard een dosis biologische mediciale Cannabis die volgens onze regering niet werkt en volgens mij wel.Zelfs tegen corona;-}
Mvrg,Marcel

x

Check Also

vaccin

Hoofdredacteur Joop.nl: ‘Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen behandeling en ga je maar lekker dood’

Arie den Ouden, voorzitter van de SGP ...

artsen

IC-artsen in brandbrief: ‘Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar’

IC-artsen Aernout Lahaije en Sander de Lange ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x