Homepagina » Binnenland » Blamage voor RIVM: meestgebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar. ‘Misleiding’
coronatest
Foto: Fars News Agency CC BY 4.0

Blamage voor RIVM: meestgebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar. ‘Misleiding’

De Duitse TNO, de Deutsche Akkreditierungsstelle, heeft de betrouwbaarheid onderzocht van een coronatest die men ook in Nederland gebruikt. De cijfers die de media ons iedere dag voorschotelen, zijn gebaseerd op deze test.

Het Duitse onderzoeksinstituut is tot de ontdekking gekomen dat de coronatest ook een positieve uitslag geeft bij onschuldige verkoudheidsvirussen, schrijft website Viruswaanzin. “Het resultaat is schokkend. Eén van de onschuldige verkoudheidsvirussen testte zelfs in 7,6 procent van de gevallen positief voor Covid-19.”

Misleiding

Het RIVM beschouwt elke positieve test als een nieuw besmettingsgeval van Covid-19. Door de testresultaten zonder toelichting te publiceren, maakt het RIVM zich schuldig aan misleiding, stelt Viruswaanzin. “Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het coronavirus zich überhaupt nog in Nederland bevindt.”

De website waarschuwt het RIVM in een open brief:

Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade.

Het RIVM schrijft op haar website over de PCR-test:

Dit is de meestgebruikte test. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Zo kan binnen 6 tot 8 uur worden vastgesteld of er genetisch materiaal van het virus in neus- of mondholte zit. Deze test gebruiken de GGD’en. Het duurt ongeveer 6 tot 8 uur voordat een uitslag bekend is. Er zijn inmiddels ook snelle PCR-testen in gebruik die binnen een uur uitslag geven.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • PREDATOR schreef:

  Coronatest onbetrouwbaar…Oke oke..
  Laten we snel een vaccinatie nemen dan , want die zijn wel genoeg gestest…..in 3 mnd tijd..??
  Vaccinatie met nanobots en andere mind disturbing rotzooi….Ze zijn verder dan wij denken mensen…Weiger en protesteer , dit heeft niks meer met ziekte virussen te maken..!!!!..
  Zeker niet met onze huidige regering , dat hebben ze al genoeg laten merken…er voor ons zijn??? Gore zakkenvullers…Wanneer staat hier eens iemand op??

  45 likes
  • Marjan schreef:

   Nee, geen vaccinatie is nodig. We moeten voorbereid zijn en onze lucht in de herfst goed gezuiverd krijgen.

   Het virus is overal te doden met een ionisatie apparaat. Dit apparaatje zit nu al in wat duurdere luchtzuiveringsinstallatie.

   https://rdcu.be/b4T8F

   Hierboven is de effectiviteit van ionisatie door Scandinavische, wetenschappers in 2015 onderzocht.
   Alle gebouwen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, voetbalstadions, theaters, bioscopen, sportscholen, dansscholen, bussen, treinen, vliegtuigen taxi’s, etc. een ionisatie apparaatje.
   En er hoeven geen mondkapjes of 1.5m meer.

   10 likes
 • exegese schreef:

  Je kunt langzamerhand stellen dat nagenoeg alle info die van overheidswege en hun gekochte wetenschappers onze kant op mag komen onbetrouwbaar is.
  Het doel is een economische meltdown maar zeker niet het bewaken van de volksgezondheid en ons welzijn. Als dank daarvoor stijgt aartsleugenaar Rutte met zijn VVD ongekend hard in de peilingen, en ook dat zal grotendeels gelogen zijn, toch hoor ik veel geluiden om me heen van mensen die er heilig in geloven. Ik ben de wanhoop nabij bij het aanschouwen van zoveel bedrog in combinatie van zoveel goedgelovigheid en angst die nergens op gestoeld gaat.

  29 likes
  • freddy schreef:

   welke vvd-er gaat de economie nou naar zijn grootje helpen. daar heeft ie helemaal geen belang bij, integendeel.

   0 likes
   • charlud schreef:

    Dan ken jij blijkbaar Rutte niet goed. De dividendbelasting??. Als dit door was gegaan dan zou Rutte het tekort gaan halen bij het MKB (veelal VVD stemmers). Rutte dient in het geheel de VVD niet maar andere hogere machten om zelf daarvan profijt te hebben. Of die dat krijgt dat is afhankelijk van het humeur van zijn heren. Er zijn genoeg marionetten die hen gediend hebben en alsnog het tijdelijke voor het eeuwige hebben moeten verwisselen.

    1 likes
 • m.koningen schreef:

  Massa moord door het instorten van de wereld wijde economie ,een oorlogsmisdaad op niveau groot psychopaat.En de grootste bankroof in de geschiedenis door het opzij zetten van wetten om bedrijven te redden die niet meer konden lenen omdat de leningen de waarde van de bedrijven overschreden heeft.
  Dan de installatie van het grootste wapen en spionage systeem aller tijden.Het opjutten van tegen stellingen onder de mensen die het slachtoffer zijn van alles.De uitroeing van bijna alles eerst de arbeiders weg geen normale beloning en rechten meer, de kleine middenstand zzp e.d. opgegeten door grote supermarkten en Bedrijfsketens en dan nu de hogere middenstand vervangen voor A.I.
  Wie hier willens en wetens aan mee werkt ………verdient de ………straf en confiscatie van alle bezittingen het strippen van maatschappelijke functie’s en inspuiten met nano technologie zodat we altijd weten wat zij uitspoken en met wie zij contact hebben ook een verbod tot voortplanting kan in overweging worden genomen voor deze maatschappelijke terroristen die dit bewust doen.

  lekker eerlijk bakkie koffie met uiteraard een dosis biologische mediciale Cannabis die volgens onze regering niet werkt en volgens mij wel.Zelfs tegen corona;-}
  Mvrg,Marcel

  29 likes
 • Willem schreef:

  Dat zal ze echt geen schade berokkenen, ze gaan gewoon door met het niet versoepelen van maatregelen en het zeuren dat er een tweede golf komt. Rutte moet sorry zeggen voor slavernij van Klaver dus dat wordt weer een nieuwe soap geregisseerd door uitsluitend randdebielen, neem eens afstand en zie hoe belachelijk alles is, hoe ze over elkaar heen vallen om vooral dat virus levend te houden en hoe ze de konten willen likken van Blm en Kozp, hoe politie en bruinhemd/zwarthemd boa’s die uit een hoge hoed getoverd zijn opeens iedereen bespieden, lees eens wat over de 2e WO dan zie je veel overeenkomsten. Toen werden er trouwens veel bruinhemden gearresteerd en sommigen gefusilleerd vlak voor het uitbreken van de oorlog dus dat geeft dan weer een beetje hoop.

  15 likes
  • Marjan schreef:

   Laten we zorgen Willem dat eerst eens uit deze impasse komen! Dat we weer mogen bewegen. Zie mijn bericht hiervoor.

   En dan zorgen we dat het hele zooitje bij de volgende verkiezingen ook nooit meer terug komen.
   Laten we democratie weer eens opnieuw leven inblazen.

   4 likes
 • Rielly ? schreef:

  Rutte en de Jong moeten sorry zeggen tegen NL voor het misleiden en volgen van adviezen van slechts 1 instantie (rivm). Altijd een second opinion halen als het om zulke belangrijke dingen gaat. En niet bij de WHO want die zit in de zak van Gates en kornuiten.
  Kijk joetjoep Young Pharaoh en fb Chef Pete Evans.

  14 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Je bent erg vriendelijk tegen Rutte en De Jong.
   Want we weten intussen zeker dat er sprake is van opzet in het verspreiden van valse informatie door RIVM.
   Onder medeweten van onze volksvertegenwoordiging en de regering.

   20 likes
  • vladi schreef:

   sorry?
   dit is bewuste genocide.

   levenslang gevangenis.

   fff

   15 likes
 • Mikkel schreef:

  We leven in een uiterst gevaarlijke tijd en het volk weet niet hoe hard het moet klappen voor hun eigen ondergang. De wakkeren zien dat de Nederlandse regering (en de meerderheid van regeringen wereldwijd) nog nooit zo openlijk terroristisch tegenover de burgers staan. De burgers die zij nederig horen te dienen. Het is jammer voor de mensen die hun eigen verstand wel weten te gebruiken, maar de slaafse meerderheid zal het tot nu toe (relatief) vrije leven voor iedereen onomkeerbaar vernietigen. Ik minacht onze regering, inclusief de oppositie, en iedereen die niet in opstand komt.

  14 likes
 • salvar schreef:

  watje bijna in je hersens en kokhalzend omdat ze achter in je strot zitten geef je toch heel gemakkelijk je dna af.

  8 likes
 • kuus schreef:

  Alles zet zich in 1 lijn door RIVM onbetrouwbaar mondkapjes onbetrouwbaar coronatest onbetrouwbaar Rutte en De Jong onbetrouwbaar vaccins onbetrouwbaar.

  8 likes
 • Jonah schreef:

  PCR-test

  RT PCR: deze test mag niet worden gebruikt om infectieziekte te diagnosticeren (Kary Mullis, uitvinder van de test)

  De PCR-test is uitgevonden door Dr. Kary Mullis die een Nobelprijs ontving in … in Laboratory Diagnosis of Norovirus Infection by Amplification of the … als reden waarom de PCR-test niet mag worden gebruikt bij asymptomatische patiënten voor … virus, wanneer het duidelijk niet wordt aanbevolen bij asymptomatische mensen voor ziekte …

  5 likes
 • freddy schreef:

  “Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het coronavirus zich überhaupt nog in Nederland bevindt.”
  wat wil viruswaanzin daarmee zeggen?

  1 likes
  • DenBosch schreef:

   Heel simpel, de test die ze gebruiken slaan al aan bij een normale verkoudheid en of longontsteking. Het lijkt mij dus aannemelijk dat er veel valse positieve tests zijn afgenomen, aan de hand van dit bericht wordt het mij ook duidelijk dat er sinds half februari geen griep gevallen meer geweest zijn in het ziekenhuis waar mijn vrouw werkt, het cijfer is echt nul. Dus als bijna elke test waar een verkoudheidsvirus oftewel de andere corona varianten als Covid-19 worden aangeduid snap ik waarom het griep cijfer nul is en virus waanzin een punt heeft.

   5 likes
   • freddy schreef:

    ja, maar het merendeel van de testresultaten klopt wel, waarmee de aanwezigheid van het virus simpelweg als aanwezig kan worden beschouwd.

    1 likes
 • Egetal schreef:

  hopelijk snel een werkend vaccin want elk halfjaar een paar maanden in lockdown lijkt me niet wenselijk.

  0 likes
  • Sebastiaan schreef:

   @Egeltal

   Ben je gek ofzo? Snel een “werkend” vaccin is levengevaarlijk! Normaal is 5/10 jaar nodig om een RNA virus vaccin te ontwikkelen. HIV en Ebola zijn ook RNA virussen en er is nog steeds geen werkend vaccin. Als ze zo snel met een vaccin op de proppen komen kan ik je op een briefje geven dat meer mensen aan auto inmuun ziektes en andere ziekten doodgaan omdat je DNA word gesloopt. Of je kan geen kinderen meer krijgen of enkel misvormde kinderen of doodgeborene kinderen.

   7 likes
  • salvar schreef:

   @Egetal

   als je denkt dat je daarna uit lockdown gaat kan je dat vergeten.
   lockdown gaat niet meer weg.
   ze geven je even wat ruimte en daarna pakken ze je nog meer vrijheid af , dat is het doel van de NWO.

   5 likes
   • freddy schreef:

    en ga jij je mening veranderen wanneer de lockdown wel verdwijnt? ik denk nl dat die op termijn wel weer verdwijnt. de eerste versoepelingen zijn er al.

    0 likes
 • Sjazon schreef:

  Het gaat om 7,6% dat fout gaat. Dus 92,4% is wel betrouwbaar. Als er een betere test voorhanden is, dan moet de RIVM dat gebruiken.

  0 likes
 • […] Het is een blamage voor het RIVM, zo laat onderstaand artikel ons weten, de meest gebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar! De cijfers waar de media de bevolking elke dag angst mee aanjaagt zijn gebaseerd op deze, door het Duitse onderzoeksinstituut onderzochte, zeer onbetrouwbare test. De resultaten waren schokkend en in een open brief aan het RIVM van de website ”Viruswaanzin” staat onder andere; “Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade”. https://www.ninefornews.nl […]

 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >