BinnenlandCorona

Blamage voor RIVM: meestgebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar. ‘Misleiding’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse TNO, de Deutsche Akkreditierungsstelle, heeft de betrouwbaarheid onderzocht van een coronatest die men ook in Nederland gebruikt. De cijfers die de media ons iedere dag voorschotelen, zijn gebaseerd op deze test.

Het Duitse onderzoeksinstituut is tot de ontdekking gekomen dat de coronatest ook een positieve uitslag geeft bij onschuldige verkoudheidsvirussen, schrijft website Viruswaanzin. “Het resultaat is schokkend. Eén van de onschuldige verkoudheidsvirussen testte zelfs in 7,6 procent van de gevallen positief voor Covid-19.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Misleiding

Het RIVM beschouwt elke positieve test als een nieuw besmettingsgeval van Covid-19. Door de testresultaten zonder toelichting te publiceren, maakt het RIVM zich schuldig aan misleiding, stelt Viruswaanzin. “Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het coronavirus zich überhaupt nog in Nederland bevindt.”

De website waarschuwt het RIVM in een open brief:

Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade.

Het RIVM schrijft op haar website over de PCR-test:

Dit is de meestgebruikte test. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Zo kan binnen 6 tot 8 uur worden vastgesteld of er genetisch materiaal van het virus in neus- of mondholte zit. Deze test gebruiken de GGD’en. Het duurt ongeveer 6 tot 8 uur voordat een uitslag bekend is. Er zijn inmiddels ook snelle PCR-testen in gebruik die binnen een uur uitslag geven.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Je kunt langzamerhand stellen dat nagenoeg alle info die van overheidswege en hun gekochte wetenschappers onze kant op mag komen onbetrouwbaar is.
Het doel is een economische meltdown maar zeker niet het bewaken van de volksgezondheid en ons welzijn. Als dank daarvoor stijgt aartsleugenaar Rutte met zijn VVD ongekend hard in de peilingen, en ook dat zal grotendeels gelogen zijn, toch hoor ik veel geluiden om me heen van mensen die er heilig in geloven. Ik ben de wanhoop nabij bij het aanschouwen van zoveel bedrog in combinatie van zoveel goedgelovigheid en angst die nergens op gestoeld gaat.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Dat zal ze echt geen schade berokkenen, ze gaan gewoon door met het niet versoepelen van maatregelen en het zeuren dat er een tweede golf komt. Rutte moet sorry zeggen voor slavernij van Klaver dus dat wordt weer een nieuwe soap geregisseerd door uitsluitend randdebielen, neem eens afstand en zie hoe belachelijk alles is, hoe ze over elkaar heen vallen om vooral dat virus levend te houden en hoe ze de konten willen likken van Blm en Kozp, hoe politie en bruinhemd/zwarthemd boa’s die uit een hoge hoed getoverd zijn opeens iedereen bespieden, lees eens wat over de 2e WO dan zie je veel overeenkomsten. Toen werden er trouwens veel bruinhemden gearresteerd en sommigen gefusilleerd vlak voor het uitbreken van de oorlog dus dat geeft dan weer een beetje hoop.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Coronatest onbetrouwbaar…Oke oke..
Laten we snel een vaccinatie nemen dan , want die zijn wel genoeg gestest…..in 3 mnd tijd..??
Vaccinatie met nanobots en andere mind disturbing rotzooi….Ze zijn verder dan wij denken mensen…Weiger en protesteer , dit heeft niks meer met ziekte virussen te maken..!!!!..
Zeker niet met onze huidige regering , dat hebben ze al genoeg laten merken…er voor ons zijn??? Gore zakkenvullers…Wanneer staat hier eens iemand op??

m.koningen
m.koningen
3 jaren geleden

Massa moord door het instorten van de wereld wijde economie ,een oorlogsmisdaad op niveau groot psychopaat.En de grootste bankroof in de geschiedenis door het opzij zetten van wetten om bedrijven te redden die niet meer konden lenen omdat de leningen de waarde van de bedrijven overschreden heeft.
Dan de installatie van het grootste wapen en spionage systeem aller tijden.Het opjutten van tegen stellingen onder de mensen die het slachtoffer zijn van alles.De uitroeing van bijna alles eerst de arbeiders weg geen normale beloning en rechten meer, de kleine middenstand zzp e.d. opgegeten door grote supermarkten en Bedrijfsketens en dan nu de hogere middenstand vervangen voor A.I.
Wie hier willens en wetens aan mee werkt ………verdient de ………straf en confiscatie van alle bezittingen het strippen van maatschappelijke functie’s en inspuiten met nano technologie zodat we altijd weten wat zij uitspoken en met wie zij contact hebben ook een verbod tot voortplanting kan in overweging worden genomen voor deze maatschappelijke terroristen die dit bewust doen.

lekker eerlijk bakkie koffie met uiteraard een dosis biologische mediciale Cannabis die volgens onze regering niet werkt en volgens mij wel.Zelfs tegen corona;-}
Mvrg,Marcel

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x