Spiritueel

Wat zijn aura’s en bestaan ze echt?

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommigen hebben mensen ‘aura’s’ om zich heen. Er wordt wel gezegd dat de kleuren en de intensiteit van aura’s afhangen van iemands persoonlijkheidskenmerken.

Foto’s die met behulp van speciale methodes worden gemaakt, zouden de energie die mensen uitstralen, hun aura, vastleggen. In de literatuur vinden we verschillende verklaringen voor aura’s, waaronder biofotonen, huidvocht, lichaamswarmte, energetische communicatie, een bioenergieveld en synesthesie, een vermenging van de zintuigen.

Torsieslinger

Biochemicus John Norman Hansen van de Universiteit van Maryland heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden voor bioenergievelden rond mensen. Hij besloot niet te zoeken naar aura’s met behulp van sensoren, maar een torsieslinger, een slinger die beweegt door het verdraaien van een draad.

Hij wilde kijken of een aura over genoeg kracht beschikt om een torsieslinger te laten bewegen. Hansen kwam tot de ontdekking dat de torsieslinger bewoog op het moment dat hij hem boven iemands hoofd plaatste.

Vaker dan gemiddeld

Synesthesie is een aandoening waarbij de zintuigen worden vermengd en er bijvoorbeeld kleuren geproefd of geluiden gezien worden. Onderzoekers van de Universiteit van Granada publiceerden in 2012 een studie waarin ze aangeven dat genezers die zeggen de aura van mensen te zien, soms synesthesie hebben.

Een lokale genezer genaamd El Santón bleek bijvoorbeeld synesthesie te hebben. “Niet alle genezers hebben de aandoening, maar wel vaker dan gemiddeld,” schreef één van de onderzoekers in het blad Consciousness and Cognition. “Datzelfde geldt voor schilders en kustenaars.”

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cookie
cookie
6 jaren geleden

Men zegt dat alle baby’s aura’s kunnen zien.
Deze vaardigheid verdwijnt bij de meesten zoals meer vaardigheden, omdat ze ‘geen praktisch nut’ hebben.
Of misschien is het zo, dat geziene aura’s niet meer tot het bewustzijn door dringen.

De mensen die deze vaardigheid wel hebben behouden kunnen het daar behoorlijk moeilijk mee hebben.
Wat, hoe in te passen in het degelijks leven?

Ph
Ph
6 jaren geleden

Alles wat leeft bloeit en groeit, dus ook mensen hebben een Aura, het zijn namelijk de elektromagnetische velden wat word uitgestraald.

Er is op discovery een tijd geleden daar een docu over geweest, waarbij deze velden daadwerkelijk werden waargenomen door bepaalde instrumenten.
Of er mensen zijn die deze velden, die trouwens normaal niet met het oog zichtbaar zijn, kunnen waarnemen, daar ga ik niet over discuteren.
Maar vast staat dat het weldegelijk bestaat en zelfs wetenschappelijk is bevestigd/beschreven!!

Silbereye
Silbereye
6 jaren geleden

Kirlianfotografie of ook wel coronale ontladingsfotografie, het echtpaar kirlian zijn de voorlopers/ondekkers op dit gebied.
Mensen met paranormale gaven blijken een opvallende veel kleurige aura te hebben vooral aan hun handen en hoofd, organismen welke net dood zijn en verwijderd laten nog enige tijd een aura achter heel apart allemaal.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Dit is basiskennis, maar lees eens wiki: High Frequency Active “Auroral” Research Programm. Als alles om energie draait en heeft en met elkaar in verbinding staat(kleine of lange lijntjes), dan is dit een heel gevaarlijk project.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x