Het Complot

Council on Foreign Relations, Trilaterale Commissie en Atlantic Council

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We gaan kijken naar enkele invloedrijke denktanks en beleidsgroepen die hebben gezorgd voor een draaideureffect tussen overheid, corporaties en media.

De Council on Foreign Relations (CFR) is een Amerikaanse denktank opgericht in 1921 die vooral ideeën verspreidt over thema’s die het buitenlandbeleid van de Verenigde Staten en andere landen in de wereld aangaan.

Volgens de Britse krant The Independent durven westerse media maar zelden te vermelden dat de Britse imperialist Cecil Rhodes één van de architecten van de CFR was. De CFR staat officieel te boek als denktank, maar is in werkelijkheid ontwikkeld om de politieke processen in het Anglo-Amerikaanse blok aan te sturen.

De Trilaterale Commissie (TLC) is een privé-organisatie die in 1973 werd opgericht op initiatief van David Rockefeller. De organisatie heeft officieel als doel het bevorderen van de politieke en economische samenwerking tussen Europa, Zuidoost-Azië en Noord-Amerika. Samen met de CFR en de Bilderbergconferentie wordt de TLC in een aantal theorieën gezien als de machtsdriehoek van de heersende elite.

Onder meer Eli Leenaars van ING, Alexander Rinnooy Kan van de Universiteit van Amsterdam, graaf Jacques Rogge, oud-CDA’er Onno Ruding, oud-minister Joris Voorhoeve, toezichthouder in het bestuur van de Chinese Staatsbank Bank of China Nout Wellink en commissaris bij Ajax en Heineken Hans Wijers zijn lid van de TLC.

De Atlantic Council tot slot, is een beleidsgroep opgericht in 1961 die geregeld militaire kopstukken bijeen brengt. De denktank ziet het vooral als haar missie om Amerikaans leiderschap in internationale kwesties te bevorderen.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biff
biff
9 jaren geleden

Ik zie liever liefde en compassie bevorderende denktanks,

de in dit artikel genoemde organisaties mogen van mij worden gekielhaald

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Deze jagende wolf lust deze commissies rauw! Met huid en haar wel te verstaan!!!

m&m
m&m
9 jaren geleden

Rockefeller en andere namen leest dan gaan de alarm bellen rinkelen.

iep
iep
9 jaren geleden

ik denk dat dit maar het kleinste topje van de ijsberg is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x