UFO

Boer zoekt zijn kat, maar vindt UFO-gat

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1503%20ufogat9248739478492842Een Oostenrijkse boer was op zoek naar zijn kat, maar trof iets heel anders aan. De boer vond een perfect rond gat van bijna acht meter diep dat geslagen zou zijn door een neergekomen UFO.

Door er een steen in te gooien hoorde hij dat op de bodem iets van metaal ligt. Daarna volgde een magneet die zich aan iets vast zoog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een camera van een lokale loodgieter weigerde foto’s te maken, waarschijnlijk vanwege het ‘elektrische veld’ rond het object. Franz Knoglinger (47) was op zondagavond op zoek naar zijn kat Murlimann toen hij op het gat stuitte. Hij zei dat het klonk alsof zich rond het metalen object een holle ruimte bevindt.

Begraven ruimteschip

Al meer dan 500 mensen hebben de vindplaats bezocht. Lokale bewoners suggereren dat het om een oude bom of ‘een poort naar de hel’ kan gaan. Knoglinger vermoedt dat er een ruimteschip ligt.

Geologen zullen binnenkort het gebied bezoeken om onderzoek te verrichten alvorens ze mogelijk opgravingen gaan doen. Knoglinger heeft zijn kat intussen weer terug.

Bron: NOS.nl

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x