Homepagina » UFO » Expert: UFO’s bestaan, ‘overvloed aan bewijs’ (video)

Expert: UFO’s bestaan, ‘overvloed aan bewijs’ (video)

Tachtig miljoen Amerikanen geloven in UFO’s en 1 op de 10 zegt zelf weleens getuige te zijn geweest van een ongeïdentificeerd vliegend object.

In het ochtendprogramma This Morning van de Amerikaanse televisiezender CBS schoven James Fox en Erin Ryder van de serie Chasing UFOs van National Geographic aan om hun bevindingen te delen.

UFO-expert James Fox heeft diverse hypotheses gehoord over de herkomst van UFO’s. Zo kan het volgens hem gaan om interplanetaire of interdimensionale voertuigen. Daarnaast kunnen het ook ruimtevaarders uit de toekomst zijn omdat ‘tijd kennelijk vervormd kan worden’.

Bron: Cbsnews.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • edwin kroeze schreef:

  goed.. we stellen een datum vast.. 13 september.. klaar.. discussie over, ogen open houden.. ook op 5 augustus

  1 likes
 • Delfia schreef:

  Ja hee..UNINDENTIFIED flying objects bestaan. Open deur.Het ligt niet in mijn aard Amerikanen te geloven, maar in dit geval klopt het mijns inziens. Time travellers?

  0 likes
 • Love Source schreef:

  Zodra de Media zich ermee gaat bemoeien is voor mij het boek gesloten.
  1 grote hoax.
  Word nogmaals misbruik gemaakt van de mens hun brein en leven dit keer door iets te nemen wat ze intressant vinden.
  Oh dat doen ze altijd :O

  Allemaal aardse Ufo’s

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Maar de UFO’s waren en blijven onindentificeerbaar …
  Dus blijven echte UFO’s.

  0 likes
 • anouk schreef:

  hier een linkje naar een heerlijk britse docu over een paar ufo onderzoeken van het britse ministerie.

  UFO Documentary. UK – England

  http://www.youtube.com/watch?v=Uj7szd33utA

  0 likes
 • misterice schreef:

  Al een paar keer iets gezien van een felle snelle flits van de eene kant van de horizon tot een rode vuur bal die als een gek omhoog schiet voor mij bestaan UFO`s of het nou na gemaakte tech is of buitenaardse het maakt me niet uit en ik schaam me er ook niet voor!
  Ik ben bijna 40 en het interesseert me geen ruk of mensen mij gek vinden er is daar buiten van alles aan de gang waar wij niks over weten !! voor mij bestaan UFO`s !!

  0 likes
 • DannyB schreef:

  You don’t say.

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  Er mogen van buitenaardse zijde wat meer overtuigende presentaties van hun aanwezigheid gaan plaatsvinden. Een stipje in de lucht heb ik en ook meer mensen die ik ken al zo vaak gezien. Land maar eens op de Dam in Amsterdam !! Ufo’s bestaan en zo’n presentatie zal heel veel slapenden heel errug snel wakker maken !!

  0 likes
 • mb schreef:

  Wat zijn ‘Ufo’s ‘ dan in deze ? Maar goed , we hebben al diverse artikelen gehad waarbij dat niet duidelijk was.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Ok dus een “expert” komt zijn eigen tv-show promoten op Cbs en dus is het waar wat ie zegt?

  0 likes
 • Dennie schreef:

  Zo heel moeilijk is het niet te geloven (de meesten denken dat het niet kan, omdat ze het nog niet hebben gezien)
  Maar:
  – Er zijn honderden miljarden sterrenstelsels (die wij kunnen waarnemen), met ieder honderden miljarden sterren (dus zonnen), met ieder gemiddeld een paar planeten eromheen.(is 100.000.000.000 keer 100.000.000.000 keer 2 = 30.000.000.000.000 hemellichamen)
  – Geschat wordt, dat de oerknal 13 miljard jaar geleden was, dus een lange tijd voor vooruitgang van intelligent leven, is mogelijk geweest (in vergelijking met de homo sapien die er nog geen paar honderd duizend jaar is)
  – De reden dat er ‘nog’ (bijna) geen contact is geweest, is dat we nog te barbaars (lager geestelijk ontwikkeld) zijn.
  Dus het zijn eerder de buitenaardsen die nog geen contact zoeken, dan dat het leger het van ons wil onthouden.

  Het is gewoon onlogisch om bij al die feiten maar te blijven denken dat wij alleen zijn.

  0 likes
 • Le Troubadour schreef:

  Een raket-expert weet alles van raketten af. Een beleggings-expert weet alles van beleggingen af. James Fox noemt zichzelf een ufo-expert. Wat mag je van zo’n zichzelf noemende ‘expert’ verwachten? De naam ufo-expert heeft totaal geen waarde, omdat je zijn vermeende kennis nergens aan kan toetsen. Maar ja, hij moet toch wát zeggen, om bij het publiek gehoor te vinden.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Als je het filmpje daadwerkelijk had bekeken Le Troubadour, dan zou je erachter zijn gekomen dat hem die titel in de schoot is geworpen.

  0 likes
 • berma schreef:

  Ik hou het op Time travellers ze zullen of kunnen geen contact met ons maken.
  Op het moment dat die dingen neerstorten vraag ik me af of we deze techniek kunnen gebruiken.
  Zou het niet zo zijn dat we deze techniek niet kunnen gebruiken omdat we dan onze toekomst zouden veranderen, we zouden er wel mee kunnen experimenteren maar alleen maar als het geen effecten geeft, in principe hebben we er dus niets aan, het is maar een theorie-tje van mij.

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”berma”]Ik hou het op Time travellers ze zullen of kunnen geen contact met ons maken.
  Op het moment dat die dingen neerstorten vraag ik me af of we deze techniek kunnen gebruiken.
  Zou het niet zo zijn dat we deze techniek niet kunnen gebruiken omdat we dan onze toekomst zouden veranderen, we zouden er wel mee kunnen experimenteren maar alleen maar als het geen effecten geeft, in principe hebben we er dus niets aan, het is maar een theorie-tje van mij.[/quote]

  Valt dan niet de hele tijd/ruimte matrix die hier is uit elkaar ?? Dat is best wel effe wennen lijkt me.

  0 likes
 • Sander schreef:

  [quote name=”misterice”]Al een paar keer
  Er mogen van buitenaardse zijde wat meer overtuigende presentaties van hun aanwezigheid gaan plaatsvinden. Een stipje in de lucht heb ik en ook meer mensen die ik ken al zo vaak gezien. Land maar eens op de Dam in Amsterdam !! Ufo’s bestaan en zo’n presentatie zal heel veel slapenden heel errug snel wakker maken !![/quote]

  Als zoiets gebeurt ontstaat er paniek binnen de samenleving. Vergeet niet dat de beeldvorming over UFO’s of aliens niet een hele rooskleurige is. Aliens komen altijd onze planeet veroveren, dat is wat je altijd ziet. Veel mensen leven in een luchtbel en zijn totaal niet bezig met dit onderwerp, en als die luchtbelletjes dan doorgeprikt worden, gaan er hele gekke dingen gebeuren. Nee disclosure moet voorzichtig gebracht worden. Het is de enige verantwoorde manier.

  0 likes
 • Sander schreef:

  Dit is een goede stap in de richting denk ik. Het verbaasd me dat er zo weinig is gereageerd in dit topic. Er wordt serieus aandacht aan besteed, er wordt niks belachelijk gemaakt, geen zweverig type die daar iets loopt te verkondigen. Hoe meer aandacht voor dit onderwerp hoe beter.

  0 likes
 • The Enzo schreef:

  [quote name=”berma”]Zou het niet zo zijn dat we deze techniek niet kunnen gebruiken omdat we dan onze toekomst zouden veranderen, we zouden er wel mee kunnen experimenteren maar alleen maar als het geen effecten geeft, in principe hebben we er dus niets aan, het is maar een theorie-tje van mij.[/quote]

  Dit zou niets uit maken immers, als je toekomen of verleden zou beïnvloeden met een dergelijke techniek dan is dat onderdeel van toekomen of verleden, het zo moet dus gebeuren en je dus niet kan spreken van aan passen maar van onderdeel van.

  0 likes
 • The Enzo schreef:

  Deel 2:

  waardoor de toekomst of verleden in wezen zijn natuurlijke beloop behoudt en is er niets veranderd.
  Dit betekent dus dat we de techniek wel kunnen gebruiken alleen we kunnen de toekomst of het verleden niet veranderen, maar omdat we onze leefomgeving ervaren als de werkelijkheid en dus als de waarheid kunnen we daar in tegen wel denken,ervaren en dus geloven dat we het veranderd hebben immers we dan documentatie van het feit dat we de poging hebben ondernomen en kunnen het resultaat meten. We hebben dan dus niets veranderd daar het te veranderen. een paradox dus.

  0 likes
 • Harrie Pollaart schreef:

  Ufo`s zoals wij ze noemen bestaan, heb 38 jaar geleden al diverse moeder schepen en verkenning ufo`s gezien, van toen tot nu heb ik weet niet hoeveel objecten gezien ben de tel kwijt geraakt, kort geleden nog lichtbollen waarmee je kunt communiceren, mensen word eens wakker.
  Een ding is voor mij zeker dat de bemanningen van deze schepen binnen niet al te lange tijd naar ons toe komen, en zich aan ons voorstellen.

  Warme harte groet, Harrie

  0 likes
 • misterice schreef:

  berma kijk eens naar de docu “the great year” rise and fall of great civilizations daarin zul je veel terug vinden …dit was voor mij een bevestiging! (niks met ufo`s temaken ) maar wel iets om over na tedenken!

  0 likes
 • gallicflower schreef:

  Wanneer leert men hier eens normaal reageren dat Extraterrestrials bestaan en gewoon op andere planeet wonen en leven en verder gevorderd zijn op wetenschappelijk gebied, het is zo en niet anders,die klok kan niemand terugdraaien, de zaken zien zoals ze zijn.. ufo-coverups is voor snotneuzen geen politicus of politica, legt het mandaat dan beter neer en stapt op, ongeschiktheid

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  [quote name=”Love Source”]Zodra de Media zich ermee gaat bemoeien is voor mij het boek gesloten.
  1 grote hoax….
  :OAllemaal aardse Ufo’s[/quote]

  Sluit het boek niet zo snel! Ik ben het wel met je eens dat we voorzichtig moeten zijn met blindelings aannemen wat er in de media verschijnt. Het is bekend dat er aardse ufo’s zijn om de mensheid te misleiden. De finale van de Cabal: de mensheid overtuigen dat buitenaardsen de vijand is om zo twee vliegen in een klap te vangen: een oorlog te ontketenen en de mensheid onder controle te houden. Maar ik geloof heilig dat het zover niet komt omdat de toekomst niet dezelfde toekomst is die er in het verleden was. Er is zoveel gaande zoals nu met het bankenschandaal dat me erg positief stemt. Nee klopt, niks weer in het Nederlands journaal hierover gisteren?!? Maar de boel begint wel lekker in te storten!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  ik was ongeveer 23 jaar, en reed met mijn vrouw tussen lekkum en Leeuwarden, toen wij een sigaarvorm boven de rijksweg richting Groningen zagen.Ik weet nog dat ik een witte auto had, en dat deze oranje leek.De volgende dag stond er in de krant dat een mevrouw deze sigaarvorm boven haar auto had gehad, en toen ze gas gaf, minderde de auto snelheid ipv toenemen.Toen de vrouw eindelijk door kon rijden, en de sigaarvorm verdwenen was, bleek dat als ze met de snelheid die ze reed, frontaal op een aantal, al tegen elkaar gebotste auto,s was gejaagd.E.e.a gebeurde eind jaren’70.Dus dat was volgens velen een tijdsreiziger, die net op tijd was een mens te redden?Ik denk dat dit ZEER BEWUST is gedaan, door onze buitenaardse vrienden!!Sorry ik kan niet anders denken!!!!!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”gallicflower”]Wanneer leert men hier eens normaal reageren dat Extraterrestrials bestaan en gewoon op andere planeet wonen en leven en verder gevorderd zijn op wetenschappelijk gebied, het is zo en niet anders,die klok kan niemand terugdraaien, de zaken zien zoals ze zijn.. ufo-coverups is voor snotneuzen geen politicus of politica, legt het mandaat dan beter neer en stapt op, ongeschiktheid[/quote]
  Jij staat er lekker onbevooroordeeld in zullen we maar zeggen.

  Bestaan er aliens? vast wel. Zijn ze verder dan ons? Zou kunnen. Bezoeken ze de aarde? Wie weet.

  Jij bent nog erger overtuigd dan een relifanaticus. Je brengt vermoedens als feiten.

  0 likes
 • Joris schreef:

  Voorlopig gebeurt er niets echts zegt Matthew Ward op 4 juli. Te eng. Dus voorlopig alleen Blue Beam op het programma.

  http://the2012scenario.com/2012/07/matthews-message-july-4-2012/

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Sipco”]ik was ongeveer 23 jaar, en reed met mijn vrouw tussen lekkum en Leeuwarden, toen wij een sigaarvorm boven de rijksweg richting Groningen zagen.Ik weet nog dat ik een witte auto had, en dat deze oranje leek.De volgende dag stond er in de krant dat een mevrouw deze sigaarvorm boven haar auto had gehad, en toen ze gas gaf, minderde de auto snelheid ipv toenemen.Toen de vrouw eindelijk door kon rijden, en de sigaarvorm verdwenen was, bleek dat als ze met de snelheid die ze reed, frontaal op een aantal, al tegen elkaar gebotste auto,s was gejaagd.E.e.a gebeurde eind jaren’70.Dus dat was volgens velen een tijdsreiziger, die net op tijd was een mens te redden?Ik denk dat dit ZEER BEWUST is gedaan, door onze buitenaardse vrienden!!Sorry ik kan niet anders denken!!!!![/quote]
  Je hoeft geen sorry te zeggen ,ik geloof je ,zelf heb ik ook verschillende keren een sigaar vorm gezien met getuigen daarbij ,en zelfs 28jaar terug een ervaring gehad E.T bestaan

  0 likes
 • berma schreef:

  [quote name=”The Enzo”][quote name=”berma”]Zou het niet zo zijn dat we deze techniek niet kunnen gebruiken omdat we dan onze toekomst zouden veranderen, we zouden er wel mee kunnen experimenteren maar alleen maar als het geen effecten geeft, in principe hebben we er dus niets aan, het is maar een theorie-tje van mij.[/quote]

  Dit zou niets uit maken immers, als je toekomen of verleden zou beïnvloeden met een dergelijke techniek dan is dat onderdeel van toekomen of verleden, het zo moet dus gebeuren en je dus niet kan spreken van aan passen maar van onderdeel van.[/quote]

  Ik bedoel als je een paradox zou willen veroorzaken dat dit niet zou werken.
  Jij gaat namelijk naar het verleden de toekomst zul je daar nooit kunnen beïnvloeden wat je ook zult proberen.
  Nogmaals maar een theorie-tje van mij.

  0 likes
 • Wouter schreef:

  Ik voel mij een beetje geneigd dit filmpje met jullie te delen.

  http://youtu.be/NSJElZwEI8o

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”Wouter”]Ik voel mij een beetje geneigd dit filmpje met jullie te delen.

  http://youtu.be/NSJElZwEI8o%5B/quote%5D

  Wat jammer Wouter. Je zegt toch ook niet, ik voel mij een beetje geneigd te lachen.
  Dit is toch een harstikke leuk filmpje!
  Het is toch zonde als je de lolkans niet grijpt.

  Al dat ernstige gedoe over die ufo,s
  hangt mij al jaren de keel uit.

  Inhouden is ook een beetje arogant, zeg wat je te zeggen hebt.

  Ik voel me bijna een beetje geneigt deze video
  met jullie te delen.

  http://www.youtube.com/watch?v=Ww3tAqHYnPg

  0 likes
 • The Enzo schreef:

  [quote name=”berma”]

  Ik bedoel als je een paradox zou willen veroorzaken dat dit niet zou werken.
  Jij gaat namelijk naar het verleden de toekomst zul je daar nooit kunnen beïnvloeden wat je ook zult proberen.
  Nogmaals maar een theorie-tje van mij.[/quote]

  Nou ja dat is dus de paradox… als je terug gaat in de tijd of juist vooruit in de tijd beïnvloed je daarmee dan de realiteit en dus de uitkomst van de geschiedenis of draag je dan gewoon bij aan de stand van zaken, het verloop van de natuurlijke keten van actie reactie en had het nooit anders kunnen zijn???
  Want op het moment dat je de tijd beïnvloeden verander je de werkelijkheid en daarmee ook de noodzaak om daar heen te gaan en in te grijpen.

  0 likes
 • Tumalu schreef:

  “Tijd” kun je niet eens veranderen want het bestaat niet eens. Dit is een grove beperking van het denken van de mens! Alles is in feite nu, dus ruimtereizigers van het “verleden” of “toekomst” heeft alleen te maken met ruimte-buiging. “Tijd” is een heel verkeerd begrip, als wij allen ons bewustzijn verruimen dan veranderen we het NU ook!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  janet ossebaard

  Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

  De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

  >