Great ResetBuitenland

Het complot van de elite tegen voedsel: aanval op Nederlandse boeren staat niet op zichzelf

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat er een oorlog wordt gevoerd tegen voedsel, iets wat alle mensen op aarde nodig hebben.

Bij de voedselproductie komt stikstof vrij en stikstof is opeens slecht voor de natuur. Het is een stofje dat ervoor zorgt dat de natuur een ‘verstikkende deken’ over zich heen krijgt, beweerde klimaatminister Jetten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het narratief is eenvoudig: dring de stikstofuitstoot terug, red de wereld. Het gevolg is dat onze voedselproductie in gevaar komt.

Hongersnood dreigt voor miljarden mensen

Neem bijvoorbeeld rijst. De productie ervan is verantwoordelijk voor 10 procent van de wereldwijde uitstoot van methaan. De elite wil ook de methaanuitstoot terugdringen. Het gevolg? Hongersnood dreigt voor miljarden mensen.

Nederlandse boeren worden verjaagd van hun land. De komende jaren worden naar schatting 3000 boeren onteigend. Als ze zich laten uitkopen, mogen ze nergens in de Europese Unie meer een boerenbedrijf beginnen. Jaarlijks plegen 20 tot 30 Nederlandse boeren zelfmoord.

De gevolgen worden duidelijk: er is minder voedsel beschikbaar en de prijzen stijgen.

WEF droomt van ‘landbouwvrije toekomst’

Sri Lanka stapte volledig over op biologische landbouw, met als gevolg dat 90 procent van de bevolking aan de rand van een hongersnood stond.

De aanval van westerse leiders op de landbouw is crimineel, schrijft Eric Utter voor American Thinker.

Organisaties als het World Economic Forum dromen van een ‘landbouwvrije toekomst’ en een wereld waarin voedsel wordt geproduceerd in labs. Drijf mensen naar de steden, geef ze een digitale munt en je hebt de ultieme formule voor absolute dominantie.

Ontvolking

De aanval op de boeren staat niet op zichzelf. Het is onderdeel van een veel bredere aanval op voedsel. Om zo de ontvolking te dienen, stelt journalist Joost Niemoller.

Om de ontvolking te creëren, worden er crises georganiseerd. Enkele speerpunten: creëer raciale spanning, verbied specifiek voedsel, sluit boerenbedrijven, creëer oorlogen en hongersnood, en label de geluiden van dissidenten als ‘desinformatie’.

[Zero Hedge via preppgroup.home.blog]

4.8 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
9 maanden geleden

En de schaapjes…´we hebben het nog goed´.

Joop
Joop
9 maanden geleden

Jatten mag gelijk worden opgezet als vogelverschrikker wat een mafkees is die zakkenwasser echte nazi.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
9 maanden geleden

Het is geen oorlog tegen de voedselvoorziening maar een oorlog tegen de mensheid! De elite gaat dit verliezen is mijn vermoeden,dus houdt moed en hoop!

Locke
Locke
9 maanden geleden

En vergeet niet op de clubs te stemmen, er zou er maar eens eentje tussen kunnen zitten die het de laatste 25 jaar niet heeft af laten weten.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x