Homepagina » Buitenland » Brexit is het begin van het einde! Kijken: Farage gaat los op ‘slaapverwekkende bureaucraten’ in Brussel
farage
Foto: Derek Bennett CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Brexit is het begin van het einde! Kijken: Farage gaat los op ‘slaapverwekkende bureaucraten’ in Brussel

“We zijn 3,5 jaar lang misleid en voorgelogen. We gaan deze gevangenis eind januari verlaten,” zei Europarlementariër Nigel Farage over de brexit.

Wij worden een onafhankelijk, zelfbesturend land, voegde hij toe.

U kunt uzelf voor de gek houden hier in deze kathedraal door te zeggen dat alles goed gaat, maar dat is niet het geval, zei Farage in het Europees Parlement.

Slaapverwekkend gewoon!

Mensen willen niet worden bestuurd door gezichtsloze bureaucraten zoals Charles Michel en Ursula von der Leyen, sprak hij.

“Heeft u ze net horen praten? Slaapverwekkend gewoon! Mensen hebben genoeg van u,” aldus een gepassioneerde Farage.

Begin van het einde

Gelukkig laten opiniepeilingen zien dat een meerderheid van de Poolse burgers uit de Europese Unie wil, zei hij.

“Brexit is het begin van het einde van dit project,” benadrukte Farage.

Bende in Brussel

Hij zei dat Groot-Brittannië leiding zal geven aan een Europa bestaande uit soevereine landen die samenwerken, die bevriend zijn, ver uit de buurt van die ‘bende’ in Brussel.

Bekijk de beelden hieronder:

[Brexit Party MEPs]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. EU of geen EU. Zolang de Elite aan de macht blijft ,evenals de bankmaffia , maakt het TOTAAL niet uit of het links om, rechtsom, achterom, voor-om onderdoor bovendoor gebeurt ,.. de agenda vd Elite zall toch uitgevoerd worden. ALLEEN WIJ” het volk” kan zich ertegen verzetten MITS de meerderheid ontwaakt en OPSTAAT
  …alleen dan !

  28 likes
  • Yep Er is meer aan de hand. De DNB is ook nog niet klaar voor de volgende bankencrisis.(stond in de ED). Er moet eerst totale chaos komen om die NWO op te kunnen zetten. Dat Engeland eruit gaat is ook vooropgezet. De grenzen kunnen dan dicht.
   Het beleid wat er in Nederland wordt gevoerd kun je vergelijken met de tijd voor de WO2. Overheid bemoeit zich overal mee. Armoede aantallen worden steeds groter. Ondertussen mogen(het is nu nog vrijblijvend) burgers zelf aan buurtpreventie/zwerfafval etc. gaan doen. Ik zie wel degelijk al een opzet van totale controle. Mede, omdat mensen elkaar in de gaten gaan houden.
   We zijn echt niet wakker genoeg.

   8 likes
  • Een kleinere groep kan met slimme guerilla tactieken en harde confronterende actie ook al veel voor elkaar krijgen hoor. Dan volgt de slapende massa misschien later wel een keer.

   5 likes
 2. Klinkt goed een Europa dat weer bestaat uit soevereine landen die samenwerken en bevriend zijn.

  Ik denk dat het ook beter is, Europa is nooit één geweest. Zo goed kunnen we gewoon niet met elkaar opschieten. Het is niet voor niks dat er zoveel grenzen zijn om ieder land af te bakenen.
  Het is net als met teveel mensen in hetzelfde huis wonen, vroeg of laat wordt je elkaar zat. Dan heb je je eigen plek nodig.
  Mooie gedachten hoeven niet altijd dezelfde vorm aan te nemen in de realiteit als de plek waar ze ontstaan zijn. Oftewel, je kunt nog steeds samenwerken en bevriend zijn ook al ‘woon je niet in hetzelfde huis’.

  Het enigste dat ik zal missen is de Euro die je overal in Europa kunt gebruiken.

  11 likes
 3. Op naar een NEXIT en het Pond invoeren door een guerilla oorlog van burgers tegen de staatsbureaucratie.

  10 likes
 4. VK uit de EU brexit genaamd maar het zou maar zo kunnen dat het de bedoeling is (althans niet door farage of de burgers) door de elite namelijk chaos kweken.
  de EU hoef niet te blijven bestaan er moet een NWO komen en alle landen in europa moeten kapot gemaakt worden.
  heel dit gedoe is een mooie afleiding voor de elite om dat te krijgen wat ze willen.
  wat we niet moeten doen is ons te laten afleiden door CO2 of stikstof etc. dan spelen we de elite in de kaart het is een veel groter gevaar de NWO.

  7 likes
 5. Wat mij opvalt in de video-clip is dat Frans Timmermans applaudiseert voor de toespraak van Nigel Farage , terwijl hij toch een gezworen vijand van hem moet zijn .
  Of is hem de inhoud geheel ontgaan ? Verstaat hij hem wel ? Timmermans lijkt er voor spek en bonen bij te zitten , geheel in zichzelf . Misschien dat hij daarom wel zijn adhesie betuigt om niet door de mand te vallen ……
  Hij simuleert , maar doet alsof hij stimuleert .

  6 likes
  • Sorry , ik heb me vergist , hoewel die man wel erg veel weg heeft van F Timmermans . A real look alike ……Maar eenmaal geplaatst kan ik het berichjt helaas niet ongedaan maken . Excuus !

   5 likes
 6. EU is al failliet. EU bestaat uit Frankrijk en Duitsland de rest doet mee voor zoete koek. Frankrijk is failliet en Duitsland zwaar ziek en Nederland mag betalen.

  2 likes
  • @Bas, Duitsland is in feite ook failliet. Deutsche Bank is het centrum van dat faillissement. Die bank heeft een schuld van zo’n 43 biljoen euro. De bank zou veilig zijn als het aandeel op 32 dollar zou staan en in de problemen zijn als het aandeel zou zakken tot 16 dollar. Het aandeel staat al een heel tijd onder de 8 dollar. DB is een systeembank, verbonden met allerlei andere banken en organisaties. Als DB zo meteen instort (lijkt een kwestie van tijd te zijn) dan gaat alles wat daar aan verbonden is dus ook over de kop. Dan wordt er gezegd dat dan ook de ECB zal instorten. Dat is dan alleen nog maar in Europa. In de US hebben de vier of vijf grootste banken een schuld van 220 biljoen. Dat wordt uitgelegd als 2 jaar mondiaal bruto product, het geld wat de hele wereldbevolking in 2 jaar heeft uitgegeven. En daarover werd gezegd dat dat nog maar het topje van de ijsberg is. In China zijn als vier banken ingestort en volgens zeggen staan er nog 500 in de rij die hetzelfde lot nabij is. Het hele financiële systeem staat dan domweg op instorten. De vraag is dan niet eens meer OF het gaat gebeuren maar wanneer. Met de instorting van die Chinese banken wordt gezegd dat het al begonnen is.

   1 likes
 7. De geschiedenis herhaalt zich, Alles zo ook koersen economie gaat in extremen maar er is 1 ding zeker, alles zoekt en vindt weer een balans, dus gaat terug naar het gemiddelde
  WD Gann heeft dat vroeger al voorspeld
  De nu volgende voorspelling is medio 2020 paniek op de beurzen.
  We gaan het beleven of niet.

  1 likes
 8. Farage weet dat die ‘von der leyen’ gewoon aristocratisch addergebroed is. Wij weten dat dit ADDERGEBROED met elkaar trouwt al eeuwen, en doen alsof ze koning en koninging zijn en onderling macht, geld, land verdeelt aan hun eigen inteelt families
  Hilary, obama, bush, trump, britse royals, duitse, nederlands, belgisch, schots psycho aristocratische royals etcetcetc ze komen van 1 of een klen groepje inteelt families. Maakt niet uit waarvoor je stemt. Ze komen uit 1 familie die doen alsof t goddelijke interventie is. Je bent vee in hun ogen. Offers naar hun “god”. Meer niet.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet veegt vloer aan met Asscher en geeft geschiedenisles. Is dit een geheime samenzwering?

Tijdens een debat over de EU op ...

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.