BuitenlandCorona

Europarlementariër: we zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, coronapas was slechts eerste stap

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes tijdens een persconferentie. Hij verwees naar de sociale kredietscore in China, waar de overheid burgers op de voet volgt. “Alles wat ze doen, waar ze zijn, ze houden alles in de gaten. Dit is een voorbeeld van een tirannie,” aldus Terhes.

De overheid weet alles van je: waar je naartoe gaat, wat je eet, waar je naar binnen gaat. Dat is een tiranniek systeem, benadrukte het Europarlementslid. “We zien nu dat dit systeem langzaam maar zeker in de Europese Unie wordt geïmplementeerd onder het leiderschap van Ursula von der Leyen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Digitale portemonnee

Het groene certificaat (bij ons: coronapas) was slechts de eerste stap, zei Terhes. Hij wees erop dat er diverse voorstellen op tafel liggen, waaronder een digitale portemonnee. Ze zijn bezig met het optuigen van een systeem dat burgers – altijd en overal – nauwlettend in de gaten houdt, net als in China.

Ze zeiden dat de coronapas er moest komen zodat mensen weer zonder restricties zouden kunnen reizen. Toch kunnen mensen die naar een andere lidstaat reizen te maken krijgen met beperkende maatregelen, waaronder quarantaine. Ze doen niet wat ze beloofd hebben, aldus Terhes.

“We mogen dit niet laten gebeuren,” benadrukte de Europarlementariër.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Floki
Floki
2 jaren geleden

China is de leider in de NWO. Rockefeller Lockstep plan en Soros hebben dit al bevestigd. We zijn verkocht en mochten we eronderuit komen zal er vast een wereldoorlog uitbreken. Als plan A mislukt hebben de psychopatische elite natuurlijk een plan B liggen om een deel van de wereldbevolking uit te roeien.

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

De derde wereldoorlog is gaande.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
2 jaren geleden

Er zijn nog steeds veel mensen die zeggen dat de corona maatregelen tijdelijk zijn. Dan hebben ze het over de mondkap, avondklok en afstand houden. De terugkerende prik en het blijven van de QR code hoor je ze niet over, want vinden ze wel prima. Triest maar waar!!!

Jan
Jan
2 jaren geleden

Daarom mensen fvd krijgt VOOR 100 procent gelijk dus stop deze waanzin werk er niet meer aan mee gooi die qr code weg in betaal zoveel mogelijk contant in boycot amazon ali babe bol.com in boycot bedrijven waar je niet meer contant kan betalen in haal zoveel mogelijk geld van de bank anders bent u straks alles kwijt

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x