Binnenland

Dit kabinet faalt gigantisch en men is Rutte zat. Kamerlid laat zien hoe mensen voor de gek worden gehouden

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

2019 was een goed jaar: de economie groeide met 1,8 procent en nog nooit waren er zoveel mensen aan het werk. Toch gaan de meeste mensen er niet op vooruit.

“Al jaren wordt ons een koopkrachtplus beloofd en daar hebben we nog niets van gezien,” zei Tweede Kamerlid Teun van Dijck (PVV).

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We zijn straal voor de gek gehouden,” vervolgde hij. “Waar blijft dat zoet?”

Grove schande

Het is een grove schande: er werd 50 miljard bezuinigd in het oog van de storm, wat natuurlijk onverantwoord en oerstom was, en nu wordt er veel te veel belasting betaald, aldus Van Dijck.

Deze belasting wordt opgehoest door mensen die eerder de crisis met zware offers hebben moeten betalen, stelde hij.

Elk jaar belooft het kabinet dat men het gaat voelen in de portemonnee, dat het beter gaat, maar daar komt niets van terecht, zei Van Dijck.

Puinhoop

“Het zijn roerige tijden,” klonk het. “Het vorige kabinet-Rutte heeft alles kapot bezuinigd en probeert het nu te repareren met loze beloftes en een paar pleisters.”

Bouwvakkers, zorgverleners en politieagenten verloren hun baan en nu is er een chronisch tekort.

“Dit is gewoon wanbeleid,” benadrukte Van Dijck. “Er gaat geen week voorbij of het Malieveld staat vol. Iedereen staakt, het is een puinhoop.”

Zat

Dit kabinet faalt gigantisch en ondermijnt de publieke zaak, zei het Kamerlid.

“Het vertrouwen is weg. Men is het zat,” besloot hij. “Men is Rutte zat, met z’n beloftes en z’n mooie praatjes.”

Bekijk de video hieronder:

4.9 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
4 jaren geleden

Kabinet zijn een stelletje prutsers de ene voor de andere minister treed af of houd de eer aan zichzelf noemen ze dat laffer dan laf . Nederland pikt die mooie praatjes niet meer , Rutte snapt niet dat de boeren gisteren gingen demonstreren nou ik wel hoor Mark , je bent niet te vertrouwen namelijk . De hele VVD is een onbetrouwbaar instituut en het volk de gewone burger is jullie spuugzat . Alles is vreselijk duur geworden gezinnen komen niet meer rond en raken in de schulden daar hadden jullie de prioriteit moeten leggen en niet jezelf lopen verrijken en overal op bezuinigen en de rekening bij de burgers leggen . Maar het is nu veel te laat en ik hoop van ganser harte dat de kiezer dit wanbeleid doorziet .

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ja we zijn 2/3e van het kabinet zat maar ze blijven toch gewoon zitten waar ze zitten tot de volgende verkiezingen en dan is er niks meer te veranderen, maakt Rutte weer een stoere opmerking en iedereen gaat weer voor hem. Mensen hebben een zeer kot termijn geheugen.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Dat heet “mennen, beroven en onderdrukken van het volk”. En niet om Rutte vrij te pleiten, maar als hij niet het land verraadt dan zullen andere stropoppetjes het wel doen. Het is de macht van bovenaf, van achter de bühne die bepalen dat het volk onder het maaiveld moet blijven.

Hoe rijk, machtig, ontspannen en opgeruimd zou de veestapel, het volk, zijn zonder al deze stropoppetjes en de duistere machten van boven? In ieder geval zouden wij veel gelukkiger en vrijer zijn dan nu.

We hebben uiteindelijk alleen een minimale sturende en zuivere overheid nodig voor en van het volk en de politici zijn daarbij een volkomen overbodig product.

Huidige stropoppoltici zijn nu eenmaal tegen het volk en willen ook nog graag dat de nitwits eens in de vier op ze stemt. Het is dan stemmen op loze beloftes van één of andere door de macht klaargestoomde politieke onderdrukker, stemmen voor op het oog minst erge politieke misdadiger en rover. En hoe gek kun je mensen krijgen om iedere vier jaar weer vrijwillig in de dodelijke val van zogenaamde democratische verkiezingen te laten trappen en dan vooral te stemmen op de gevestigde maffia partijen.

De mensheid is oprecht zwaar geestelijk gestoord en niet meer te redden en een makkie voor de werkelijke macht achter de schijndemocratie door vrijwillig te kiezen voor z’n eigen ondergang.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
4 jaren geleden

Waarom kunnen de gewone burgers geen motie van wantrouwen indienen, aan een kabinet, ik denk dat het dan heel snel afgelopen is met dat stelletje rovers.
Als de PVV of FVD een motie indienen, dan worden die rovers (vvd) de handen boven het hoofd gehouden door coalitie genoten, want die zijn bang voor hun TOP baantje en hun mooie salaris.

Gr. JvdH.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x