BuitenlandCorona

Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. In Groot-Brittannië zijn zo’n 5,4 miljoen eerste doses van het Pfizer-vaccin en 1,5 miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin toegediend. Ook zijn er 0,5 miljoen tweede doses, voornamelijk van Pfizer, gegeven.

De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op. Dat betekent dat 1 op de 333 personen last kreeg van een bijwerking. Het werkelijke aantal kan nog hoger liggen, aangezien niet alle bijwerkingen worden gemeld.

The Daily Expose heeft het rapport – de gegevens vind je hier – uitvoerig bestudeerd en de belangrijkste uitkomsten op een rijtje gezet. Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld.

Stel je voor dat je een jaar lang opgesloten zit in je huis zonder dat je je familie of vrienden kunt zien. Je denkt dat je dankzij een experimenteel ‘vaccin’ je leven weer terugkrijgt en je familie en vrienden weer kunt zien. Je neemt het vaccin en kunt vervolgens helemaal niets meer zien.

Hoe is dit mogelijk?

Er zijn dankzij het experimentele Pfizer-vaccin ook 21 cerebrovasculaire accidenten gemeld, in de volksmond beter bekend als beroerte. In zo’n geval vindt een plotselinge verstoring van de doorbloeding van de hersenen plaats, met als gevolg dat hersencellen afsterven. Het resultaat is dat de hersenen niet meer goed functioneren.

De Britse overheid gaf eind vorig jaar toe dat zij niet wist of het Pfizer-vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. Pfizer adviseerde het vaccin niet toe te dienen tijdens de zwangerschap en minstens twee maanden na de twee dosis te wachten met een zwangerschap.

Hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat het Pfizer-vaccin bij vier vrouwen heeft geleid tot een spontane miskraam? Waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? Daar hoor je niets over in de media. Twee vrouwen kregen na de prik van AstraZeneca een miskraam.

Plotseling overlijden

Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen dood neervielen nadat ze de prik hadden gekregen die volgens minister De Jonge ‘uit-en-te-na is onderzocht’. In totaal zijn er in Groot-Brittannië tot 24 januari 107 ‘gebeurtenissen met dodelijke afloop’ gemeld als gevolg van het Pfizer-vaccin.

Dus vijf mensen zijn blind, 21 hebben een beroerte gehad, vier hebben een miskraam gehad – terwijl de overheid adviseert dat zwangere vrouwen de prik beter niet kunnen halen – en 107 zijn overleden. Er zijn ook 69 meldingen binnengekomen van de aangezichtsverlamming van Bell. Dat alles dankzij een experimenteel vaccin dat enkel is goedgekeurd voor noodgebruik. Je kunt de fabrikanten bovendien niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade.

Hoe valt dat te rijmen?

Volgens de overheid is er geen reden tot zorg. De meeste gevaccineerden zijn namelijk oud en hebben onderliggende aandoeningen, waardoor de kans groter is dat er bijwerkingen optreden, zo zegt de Britse overheid.

Er overleden tienduizenden mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze positief waren getest op corona. Zij werden allemaal geteld als coronadode. Er overlijden nu ook mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze gevaccineerd zijn, maar dat heeft volgens de Britse overheid te maken met het onderliggend lijden. Hoe valt dat te rijmen?

[Principia Scientific via The Daily Expose]

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JIll
JIll
2 jaren geleden

Dat valt niet te rijmen, overheid is niet te vertrouwen en een vaccin waar niemand aansprakelijk voor is valt ook niet te vertrouwen.

Mickey
Mickey
2 jaren geleden

Beste mensen dit moeten we verspreiden… zoveel mogelijk..

hejo
hejo
2 jaren geleden

Waren die oudjes zwanger dan ?

Fred
Fred
2 jaren geleden

Engelsen geloven ook in sinterklaas, vandaar

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x