Homepagina » Buitenland » Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins
brit
Foto: Jernej Furman CC BY 2.0

Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins

De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. In Groot-Brittannië zijn zo’n 5,4 miljoen eerste doses van het Pfizer-vaccin en 1,5 miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin toegediend. Ook zijn er 0,5 miljoen tweede doses, voornamelijk van Pfizer, gegeven.

De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op. Dat betekent dat 1 op de 333 personen last kreeg van een bijwerking. Het werkelijke aantal kan nog hoger liggen, aangezien niet alle bijwerkingen worden gemeld.

The Daily Expose heeft het rapport – de gegevens vind je hier – uitvoerig bestudeerd en de belangrijkste uitkomsten op een rijtje gezet. Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld.

Stel je voor dat je een jaar lang opgesloten zit in je huis zonder dat je je familie of vrienden kunt zien. Je denkt dat je dankzij een experimenteel ‘vaccin’ je leven weer terugkrijgt en je familie en vrienden weer kunt zien. Je neemt het vaccin en kunt vervolgens helemaal niets meer zien.

Hoe is dit mogelijk?

Er zijn dankzij het experimentele Pfizer-vaccin ook 21 cerebrovasculaire accidenten gemeld, in de volksmond beter bekend als beroerte. In zo’n geval vindt een plotselinge verstoring van de doorbloeding van de hersenen plaats, met als gevolg dat hersencellen afsterven. Het resultaat is dat de hersenen niet meer goed functioneren.

De Britse overheid gaf eind vorig jaar toe dat zij niet wist of het Pfizer-vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. Pfizer adviseerde het vaccin niet toe te dienen tijdens de zwangerschap en minstens twee maanden na de twee dosis te wachten met een zwangerschap.

Hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat het Pfizer-vaccin bij vier vrouwen heeft geleid tot een spontane miskraam? Waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? Daar hoor je niets over in de media. Twee vrouwen kregen na de prik van AstraZeneca een miskraam.

Plotseling overlijden

Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen dood neervielen nadat ze de prik hadden gekregen die volgens minister De Jonge ‘uit-en-te-na is onderzocht’. In totaal zijn er in Groot-Brittannië tot 24 januari 107 ‘gebeurtenissen met dodelijke afloop’ gemeld als gevolg van het Pfizer-vaccin.

Dus vijf mensen zijn blind, 21 hebben een beroerte gehad, vier hebben een miskraam gehad – terwijl de overheid adviseert dat zwangere vrouwen de prik beter niet kunnen halen – en 107 zijn overleden. Er zijn ook 69 meldingen binnengekomen van de aangezichtsverlamming van Bell. Dat alles dankzij een experimenteel vaccin dat enkel is goedgekeurd voor noodgebruik. Je kunt de fabrikanten bovendien niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade.

Hoe valt dat te rijmen?

Volgens de overheid is er geen reden tot zorg. De meeste gevaccineerden zijn namelijk oud en hebben onderliggende aandoeningen, waardoor de kans groter is dat er bijwerkingen optreden, zo zegt de Britse overheid.

Er overleden tienduizenden mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze positief waren getest op corona. Zij werden allemaal geteld als coronadode. Er overlijden nu ook mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze gevaccineerd zijn, maar dat heeft volgens de Britse overheid te maken met het onderliggend lijden. Hoe valt dat te rijmen?

[Principia Scientific via The Daily Expose]
4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JIll
JIll
2 maanden geleden

Dat valt niet te rijmen, overheid is niet te vertrouwen en een vaccin waar niemand aansprakelijk voor is valt ook niet te vertrouwen.

Aad
Aad
Reactie op  JIll
2 maanden geleden

De overheid zegt zelf dat het vaccin op 10000 mensen getest is, Daarvan zijn er wel 5000 met placebo’s getest. Dus na 5000 proef vaccinaties is de zooi verdeeld. Geen wonder dat er nu veel bijwerkingen worden geconstateerd.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Aad
2 maanden geleden

Is onderdeel van depopulation. Dit hoort naar alle waarschijnlijkheid bij het plan.

nemo
nemo
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

En dan hebben we het nog niet over de uitbraak van over een 1/2 tot 1,5 jaar van een tumor of wel kanker-epidemie!!!
En hoeveel doden zullen daar wel niet vallen.
Inderdaad “depopulation” agenda.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  nemo
2 maanden geleden

Een aantal jaar geleden heeft men iets gruwelijks ontdekt namelijk hoe een onschuldige besmetting met een ziekteverwekker 100% van de proefdieren[fretten] stierf na m-rna injectie om de cellen een onderdeel van de ziekteverwekker te laten produceren inplaats daarvan raakte het hele afweer systeem op hol gevolg de dood.
In de jaren 50-60 ondekte men dat je mensen kan doden met straling 60 hz en meer alleen een zender en een verzamel ontvanger [nano ]is genoeg,net zoiets als bij vee gebruikt wordt via de neus aangebracht.Maw.als en iets donker denkt wie je niet met ,vaccin, bereikt bereik je met onschuldige testen.
Spuug is genoeg om te testen van daar de mondkapjes die houden spuug druppels tegen.Van 8 miljard naar een paar miljoen binnen no time,the wil never now wat has hit them.Gitzwart thee kransje.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

13000 huisartsen : 333=ongeveer40 probemen.Zwaar en licht.
Heeft iemand al iets gehoord of gelezen?Met een ander vaccin jaren geleden in Duitsland waren er verschillende soorten voor militairen en leiding[politiek].
Ra,ra,raar..!?

Mickey
Mickey
2 maanden geleden

Beste mensen dit moeten we verspreiden… zoveel mogelijk..

Bella
Bella
Reactie op  Mickey
2 maanden geleden

https://www.cafeweltschmerz.nl/informed-consent-medisch-experiment-jorn-lukaszczyk/
Artsen voor vrijheid pleit voor een onafhankelijke voorlichting.
Er moet toestemming worden gegeven door een betrokkene om een medische behandeling op hem of haar te verrichten.
Dit gaat nog een stap verder, er is namelijk sprake van een medisch experiment en geen vaccinatie .
Het gaat dan ook over de informatie en waarschuwingsplicht.

hejo
hejo
2 maanden geleden

Waren die oudjes zwanger dan ?

Germine
Germine
Reactie op  hejo
2 maanden geleden

Misschien de verpleegsters die ingeënt waren.

Der Stef
Der Stef
Reactie op  hejo
2 maanden geleden

Leuk dat je laat zien dat domme vragen wel bestaan .
Q.E.D. !

Fred
Fred
2 maanden geleden

Engelsen geloven ook in sinterklaas, vandaar

antje
antje
Reactie op  Fred
2 maanden geleden

nederlanders niet?

antje
antje
Reactie op  Fred
2 maanden geleden

Nederlanders niet?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 maanden geleden

Voorstanders van vaccinatie zeggen dat deze cijfers liegen en dat het percentage van mensen die nergens last van hebben of krijgen, veel hoger is. Maar ik ga het omdraaien. Het percentage van mensen die met de bijverschijnselen of sterfte hebben te kampen is veel hoger dan officieel wordt aangegeven……. omdat niet alle bijverschijnsel vanwege de omvang door worden gegeven aan de officiële instanties. Instanties die dit registeren houden dit percentage zo laag mogelijk, omdat dit beter in de kraam van de overheid past om je toch vooral inenten te laten.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  -= GensNet =-
2 maanden geleden

Geef mijn portie maar aan fikky! Iedereen mag voor!

Dubito
Dubito
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

‘Geef mijn prikkie maar aan Fikkie’
is de steeds populairdere kreet.

Met excuses aan alle Fikkies.

Judith
Judith
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Ik zou mijn ‘Fikkie’s’ de risico’s niet willen laten lopen.

Rob
Rob
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Dat kun je Fikky toch niet aan doen? Geef mijn portie maar Rutte of de Jong, Ollongren, of één van de andere fascisten die de NWO agenda of de great reset vertegenwoordigen.

Anne
Anne
2 maanden geleden

En ze denken niet laten we maar stoppen. Nee, wie overlijd heeft pech. Walgelijk. Ze geven niks om de gezondheid van de mensen.

mee 2
mee 2
Reactie op  Anne
2 maanden geleden

kom je nu pas achter?

vladi
vladi
Reactie op  mee 2
2 maanden geleden

waarschijnlijk niet,maar het kan niet vaak genoeg herhaald worden,toch?

fff

Germine
Germine
Reactie op  Anne
2 maanden geleden

Het is een mega groot verdien model over de ruggen van de naïeve burger.
De grote reset moet er komen, dat is het doel!

nemo
nemo
Reactie op  Anne
2 maanden geleden

De ‘mensen’ die deze vaccinazies toedienen zijn (mede)Schuldig aan “moord met voorbedachte rade“.
Even alle namen en adressen van deze geweldig hardwerkende vakzienateurs noteren voor de komende Neurenberger II processen !!

rop
rop
2 maanden geleden

We hebben blinden overheden, zo blind dat alle bijwerkingen onder een noemer vallen en zo benoemt word dat het geen schade oplevert aan overheden. ze geven gewoon een draai aan hoe het hun uitkomt, ze zijn blind voor alles wat gezien word als bijwerkingen, en gaan domweg de weg volgen van het stimuleren en het vaccineren van mensen, maar het tij zal zeker op een moment keren, en dan dienen al deze mensen ,de huidige leiders en hun beleid berecht en vervolgt dienen te worden, dood door schuld, schuld als gevolg van de maatregels, het goed keuren van een vaccinatie die niet te vertrouwen is, en tegen beter weten in vele geluiden omtrent het hele programma gewoonweg dom hun[regeringen] weg volgen van de vele mensen die deze geluiden al aangaven omtrent het gevaar van alle soorten bijwerkingen, overlijden en noem maar op, hoelang duurt het nog voordat deze blinden leiders hun ogen open gaan, nee eerst moet er op grote schaal van alle soort en problemen ontstaan in misschien gaan ze dan een kiertje zien van hun gevolgen, maar die kier zullen ze wel toedekken met allerlei argumenten.

nemo
nemo
Reactie op  rop
2 maanden geleden

@rop “dood door schuld” kun je of beter moeten wij vervangen door “moord met voorbedachte rade“!

Jacob
Jacob
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Het is veel erger, onze “overheid” is beslist niet blind, maar staat te juichen bij elke overledene, hoe meer hoe beter, voor later als ze hun macht nog verder kunnen uitbreiden.

An Van Den bogaert
An Van Den bogaert
Reactie op  rop
1 maand geleden

Hebben die zelf al een vaccinatie. Even denken daarover….

Christina
Christina
2 maanden geleden

Wanneer gaan de mensen nu eens zien dat dit over een genocide gaat?

salvar
salvar
Reactie op  Christina
2 maanden geleden

ik denk nooit.

Neppandemie
Neppandemie
2 maanden geleden
salvar
salvar
Reactie op  Neppandemie
2 maanden geleden

ik ben voor een goede week geleden opgehouden met tellen en toen waren het er dik over de tweehonderd.
moet maar eens de arme zielen tellen in de verzorgingshuizen, plat spuiten en afvoeren.

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Dus bijwerkingen bekendmaken via de Overheid, maar gelijktijdig verklaren dat het niet door de vaccinaties komt, maar door onderliggende kwalen.
Hoe crimineel kan je wezen>

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x