Mens en Dier

Rosanne Hertzberger wil besmettelijke mensen ‘weren uit de samenleving’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Jaap Goudsmit ging deze week in De Balie met onder andere microbioloog Rosanne Hertzberger in gesprek over hoe je een samenleving behoudt in tijden van een pandemie. Volgens Goudsmit heeft het helemaal geen zin om mensen onder de 60 te vaccineren. Dus iedereen boven de 60 een prik en dan alles open? Dat ziet Hertzberger niet zitten.

Ik heb geen zin om Covid te krijgen. Omdat het risico dat ik daar een week of twee weken echt goed ziek van ben aanzienlijk is. Ik ken dat niet, ik hou niet van ziek zijn. Ik wil niet twee weken ziek zijn en in isolatie moeten. Ik heb er geen zin in,” zei ze.

Ik wil naar zero Covid,” vervolgde Hertzberger. “Ik wil dat Covid weggaat door de besmettelijke mensen te weren uit de samenleving. Dus ik wil helemaal niet alles opengooien. Daar zou ik erg tegen zijn omdat je dan een hele grote epidemie krijgt onder 60-minners. Daar ben ik er één van. Nee, dank je.”

Feitenvrije angstzaaierij

“Waarom krijgt deze troela continu een podium?” vraagt econoom Rein de Vries zich af op Twitter. “Wat is haar verdienste?” Journalist Eric van de Beek antwoordt: “Ze zegt wat de boven ons gestelden graag willen horen. Dan krijg je sowieso een podium bij de NPO.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Sommige biologen hebben niet door dat Covid voor 70-minners vrijwel volledig ongevaarlijk is.” Publicist Sietske Bergsma sneert naar Hertzberger: “Feitenvrije angstzaaierij uit egoïsme. De nieuwe ‘solidariteit’.”

4.7 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Weet u wie ook bepaalde mensen / groepen uit de samenleving liet weren en zelfs verwijderen?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik vraag mij af of zij wel enig historisch besef heeft en waar haar stellingname toe kan leiden.
Overigens valt mij dat bij meer mensen op, die ook nog eens continu in de publiciteit komen kennelijk als propaganda uiting.

Han
Han
1 jaar geleden

Met een vergrootglas kun je niet auto rijden! ‘Het is is een misvatting te denken dat ge de maatschappij van achter de microscoop kunt besturen.’ Prof. Dr. Mattias DeSmet.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Dat mens is gek. Misschien moet ze even naar de video op de volgende link kijken.

Oorlogsmisdadigers – Keuringsdienst van Waarheid

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

191
0
We lezen graag je reactie!x