CoronaBuitenland

De uitvaartbranche floreert (en niet vanwege corona)

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Het aantal sterfgevallen stijgt zo hard dat uitvaartondernemers zich zorgen beginnen te maken, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Service Corporation International, één van de grootste spelers uit de branche, noteerde in 2022 tot nu toe bijna 500 miljoen dollar winst en het aandeel staat 15 procent in de plus.

15 procent meer telefoontjes

Vorige week woensdag zei directeur Thomas L. Ryan tegen investeerders dat het aantal sterfgevallen in de jaren voor corona met hooguit één of twee procent daalde of steeg. Hij liet weten dat Service Corporation in het derde kwartaal van dit jaar maar liefst 15 procent meer telefoontjes kreeg dan in het derde kwartaal van 2019. Dat had niemand verwacht, aangezien de sterfte aan corona erg laag is, zei Ryan.

Corona is weg, maar toch sterven er heel veel mensen. Waarom? Ryan verwees niet naar de mRNA-vaccins. En waarom zou hij? Dat zou hem en zijn bedrijf alleen maar hoofdpijn opleveren. Wel zei hij dat er meer kankerdoden te betreuren zijn en dat de gezondheid in het algemeen achteruit gaat.

Trend zich doorzet

Berenson merkt op dat ook in andere landen onverklaarbare sterftepieken worden geregistreerd, waaronder Duitsland, Australië en Taiwan. Ryan verwacht dat deze trend zich doorzet en dat de sterfte ook de komende jaren nog sterk verhoogd zal zijn.


[Zero Hedge]

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Ja de eerste 5 jaar zijn nog niet voorbij! Zeg het gewoon man! Iedere wakkere weet het dat het door de gifspuit komt! En er worden er steeds meer wakker gelukkig! Maar ja,wel lekker veel winst toch?

Pieternella
Pieternella
4 maanden geleden

Die prikjes tasten de algemene gezondheidstoestand aan, het afweersysteem is naar de galamiezen. Dan krijg je dus oa turbokanker, want daarin speelt het afweersysteem ook een rol.

Jojo
Jojo
4 maanden geleden

Telkens weer de vraag waarom!!!! Er is geen waarom! Komt doordie teringzooi met trigger. Je gaat gewoon veel eerder dood. Als je omvalt kunnen ze je niet meer redden want je gaat gewoon dood punt! Eigen schuld!!

theo
theo
4 maanden geleden

klimaatverandering door de mens veroorzaakt en stress door de oorlog in het meest heilige en democratische land in de wereld ukraine, dat zal de oorzaak zijn! whahahaha it’s so obvious!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x