CoronaBuitenland

De uitvaartbranche floreert (en niet vanwege corona)

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Het aantal sterfgevallen stijgt zo hard dat uitvaartondernemers zich zorgen beginnen te maken, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Service Corporation International, één van de grootste spelers uit de branche, noteerde in 2022 tot nu toe bijna 500 miljoen dollar winst en het aandeel staat 15 procent in de plus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
15 procent meer telefoontjes

Vorige week woensdag zei directeur Thomas L. Ryan tegen investeerders dat het aantal sterfgevallen in de jaren voor corona met hooguit één of twee procent daalde of steeg. Hij liet weten dat Service Corporation in het derde kwartaal van dit jaar maar liefst 15 procent meer telefoontjes kreeg dan in het derde kwartaal van 2019. Dat had niemand verwacht, aangezien de sterfte aan corona erg laag is, zei Ryan.

Corona is weg, maar toch sterven er heel veel mensen. Waarom? Ryan verwees niet naar de mRNA-vaccins. En waarom zou hij? Dat zou hem en zijn bedrijf alleen maar hoofdpijn opleveren. Wel zei hij dat er meer kankerdoden te betreuren zijn en dat de gezondheid in het algemeen achteruit gaat.

Trend zich doorzet

Berenson merkt op dat ook in andere landen onverklaarbare sterftepieken worden geregistreerd, waaronder Duitsland, Australië en Taiwan. Ryan verwacht dat deze trend zich doorzet en dat de sterfte ook de komende jaren nog sterk verhoogd zal zijn.


[Zero Hedge]

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ja de eerste 5 jaar zijn nog niet voorbij! Zeg het gewoon man! Iedere wakkere weet het dat het door de gifspuit komt! En er worden er steeds meer wakker gelukkig! Maar ja,wel lekker veel winst toch?

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Die prikjes tasten de algemene gezondheidstoestand aan, het afweersysteem is naar de galamiezen. Dan krijg je dus oa turbokanker, want daarin speelt het afweersysteem ook een rol.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Telkens weer de vraag waarom!!!! Er is geen waarom! Komt doordie teringzooi met trigger. Je gaat gewoon veel eerder dood. Als je omvalt kunnen ze je niet meer redden want je gaat gewoon dood punt! Eigen schuld!!

theo
theo
1 jaar geleden

klimaatverandering door de mens veroorzaakt en stress door de oorlog in het meest heilige en democratische land in de wereld ukraine, dat zal de oorzaak zijn! whahahaha it’s so obvious!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x