Buitenaards

Britse politicus zegt buitenaards kind te hebben

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Brits gemeenteraadslid zegt een kind te hebben met een buitenaards wezen. Zijn markante uitspraken zorgen voor spanningen in zijn huwelijk.

Simon Parkes, die in de gemeenteraad van de Engelse plaats Whitby zit, vertelde de Northern Echo dat hij samen met een buitenaards wezen dat hij de Cat Queen noemt een kind heeft met de naam Zarka.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De rijinstructeur, die met zijn aardse vrouw drie kinderen heeft, zegt ongeveer vier keer per jaar geslachtsgemeenschap te hebben met de buitenaardse.

Oogzenuw

“We houden elkaars hand vast waarop ik zeg dat ik er klaar voor ben,” zei hij. “Vervolgens brengt ze ons met behulp van een technologie die ik niet begrijp naar een schip dat rond de aarde draait.”

De Labour-politicus verklaarde onlangs dat hij als kind is meegenomen door buitenaardsen en dat zijn ‘echte moeder’ een bijna drie meter lang buitenaards wezen met acht vingers is.

“Ik keek recht in het gezicht van het wezen,” legde Parkes uit. “Het ging mijn bewustzijn via mijn ogen binnen en stuurde via mijn oogzenuw een boodschap in mijn brein: ‘Ik ben je echte moeder, ik ben je belangrijkere moeder’.”

Reptielen

De 53-jarige omschrijft het buitenaardse wezen als ‘mensachtig’ met een vliegervormig gezicht, grote ogen, twee kleine gaten op de plaats waar de neus zou moeten zitten en een smalle mond. “Ik vertel je alleen wat ik heb gezien, het kan zijn dat ze tegen me hebben gelogen,” legde Parkes uit. “De buitenaardsen zijn niet geïnteresseerd in mijn fysieke lichaam, maar in wat er in mijn ziel zit.”

“De reptielen zijn slecht,” ging hij verder. “Ze hebben meerdere keren hun verontschuldigingen aangeboden. Ze zeggen spijt te hebben van alles wat ze ons volk hebben aangedaan.”

Parkes zegt dat zijn ervaringen op het werk niet voor problemen zorgen. “Het is een persoonlijke kwestie en het beïnvloedt mijn werk in het geheel niet,” zei hij. “Ik repareer overigens liever een dak of een gat in de weg. Mensen willen niet dat ik over buitenaardsen praat.”

Bron: Huffingtonpost.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike223
mike223
10 jaren geleden

Een politicus die rijinstructeur is en die het liefst daken repareert. Zelfs zonder aliens klinkt het al ongeloofwaardig.

Aurelia
Aurelia
10 jaren geleden

Die aliens hebben niet echt smaak…
Wil je een vader voor je kind, kies je toch een leuker exemplaar? 😛

hetzalwel
hetzalwel
10 jaren geleden

dat noem ik, met recht vreemdgaan.

R Hamers
R Hamers
10 jaren geleden

Belangrijk is op welk moment hij dat zei….gisteren bijv was het op plaatsen 34 graden, dat hakt stevig erin… met een paar verkeerde glazen alcohol erbij kan men inderdaad vreemde dingen gaan zeggen

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x