BuitenlandCorona

Pfizer ging jaar vóór corona samenwerking aan met Chinees platform voor vaccinpaspoorten & sociale kredietscores

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jaar voordat corona uitbrak, sloot vaccinmaker Pfizer een samenwerkingsovereenkomst met Alipay, een platform van het aan de Chinese Communistische Partij gelinkte concern Alibaba.

Het bedrijf Alipay wordt door Peking ingezet bij vaccinpaspoorten. Het is één van de belangrijkste platformen dat het regime tijdens de pandemie gebruikt heeft om te bepalen of mensen hun huis mogen verlaten, of ze een bepaalde winkel in mogen, of ze blootgesteld zijn aan corona, enzovoorts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Heel bizar

Het platform wordt ook gebruikt bij het bepalen van de sociale kredietscore van mensen. Het is dus heel bizar dat Pfizer een jaar vóór corona een samenwerking is aangegaan met Alipay om de toegang tot vaccins te verbeteren, zei Natalie Winters van The National Pulse in Bannon’s War Room.

Ze spreekt van bizarre banden tussen Big Pharma en de Chinese Communistische Partij. De sociale kredietscores zijn wellicht de laatste variant van de pandemie, aldus Winters.

Waarom

Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) vraagt zich af: “Waarom werkte Pfizer samen met het platform van de Chinese Communistische Partij voor vaccinpaspoorten en sociale kredietscores het jaar voor de COVID-19-pandemie begon?”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean Marie
Jean Marie
2 jaren geleden

Het is allemaal ZZzzzzoooooo duidelijk.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Al het geen te maken heeft met de corona hype is ver voordat de pandemie wereldwijd uitgerold werd bedacht .Gommerts met zijn bijeenkomst met alle virologen uit de gehele werld .,om de route via een angst psychose rond het virus mensen aan het vaccineren te krijgen .Het sprookje dat wij na vaccinatie het virus konden terugdringen zo niet overwinnen .Dat men na vaccinatie de door de corona genomen en ook vooraf bedachte beleids normen konden afschaffen ..De door een schwab opgestelde richtlijnen ook al ver voor de zogenaamde pandemie om ons in het keurslijf van de algehele controle staat te dwingen Een ver gaande vaccinatie dwang ter bate van de bic pharma en het daar aan verbonden controle systeem van q codes alleen geldig na volledige vaccinatie het jaarlijkse vaccinatie programma met twee of drie maal de boostershots vaccinatie van kinderen ,of te wel benut een zo genaamde pandemie om de gehele wereld te over heersen en de wereldbevolking als makke schapen naar hun hand te zetten indien wij nu nog niet wakker worden en gewoon stoppen met deze waanzin hebben zij gewonnen .

Wakker mens
Wakker mens
2 jaren geleden

Omdat alles wat er nu gebeurt, met voorbedachte rade gebeurt.
Zwart op wit.
Morgen even lekker een bakkie doen in Amsterdam, en de 23ste naar Brussel.
Gaan jullie ook?
Meppel Drenthe, gaan wel voor de vrijheid wie volgt?

PS: Gelukkig Nieuwjaar 2022 hou jullie taai……..

Wakker mens
Wakker mens
2 jaren geleden

13 uur per dag gemiddeld aan het zoeken naar de waarheid op het internet en maar delen, van pamfletten met wakker wordt adressen, al zoekende al de eettenten langs om te kijken of er wakkere mensen komen, bij een patatzaak was het bingo, 0 regels. Poep aan het beleid.
En nu is het een bolwerkje van een steeds grotere groep, al de frustrerende pogingen mensen wakker te maken hebben uiteindelijk die frustrerende momenten ruzies en verdriet goed gemaakt.
En dat allemaal met een wakker wordt pamfletje, eerst moeder ziel alleen en kijk nu! Het is nu wij en niet meer ik alleen!
Geef nooit op in een oorlog, want dan heb je verloren, geef nooit op.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x