CoronaBuitenland

Studie: coronavaccin van Pfizer komt in lever terecht en wordt omgezet in DNA

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het mRNA in het coronavaccin van Pfizer is in staat om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA. Dat zeggen onderzoekers van de Universiteit van Lund in Zweden.

Al na zes uur na blootstelling aan het vaccin wordt het mRNA omgezet in DNA, blijkt uit de studie, die is gepubliceerd in het tijdschrift Current Issues of Molecular Biology. Volgens het CDC, het Amerikaanse RIVM, wordt het mRNA in het vaccin niet omgezet in DNA.

Het vaccin komt daarnaast in de celkern terecht, iets wat volgens het CDC ook niet zou gebeuren. “Het genetische materiaal dat mRNA-vaccins overbrengen, komt nooit in de kern van je cellen terecht,” schrijft het agentschap op haar website.

Eerste keer

Dit is de eerste keer dat onderzoekers in vitro – in een petrischaal – hebben aangetoond dat een mRNA-vaccin in een menselijke levercellijn wordt omgezet in DNA. Experts en factcheckers hebben meer dan een jaar lang beweerd dat dit onmogelijk was.

Het CDC beweert dat ‘coronavaccins je DNA op geen enkele manier veranderen’ en dat alle ingrediënten van de coronavaccins na de aanmaak van antistoffen het lichaam weer verlaten.

Pfizer heeft niet gereageerd op de Zweedse studie en zei alleen dat zijn mRNA-vaccin ‘het menselijk genoom niet verandert’. “Ons coronavaccin verandert de DNA-sequentie van een menselijke cel niet,” zei een woordvoerder van de vaccinmaker tegen de krant The Epoch Times.

Auto-immuunhepatitis

De Zweedse onderzoekers ontdekten daarnaast dat spike-eiwitten die worden aangemaakt aan het oppervlak van levercellen mogelijk aangevallen worden door het immuunsysteem en auto-immuunhepatitis veroorzaken.

Sommige mensen zijn na het Pfizer-vaccin gediagnosticeerd met deze aandoening. Bij een gezonde 35-jarige vrouw werd een week na haar eerste prik auto-immuunhepatitis vastgesteld.

Enorme implicaties

Men ging ervan uit dat het spike-eiwit vooral rond de prikplek zou worden aangemaakt, maar studies laten zien dat dit niet het geval is. Een deel van het mRNA komt in de bloedbaan terecht en is bij ratten na 48 uur teruggevonden in diverse organen, waaronder de lever, milt en eierstokken.

Internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough schrijft op Twitter dat de Zweedse studie ‘enorme implicaties’ heeft. De wetenschappers pleiten voor meer onderzoek.

4.6 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Nou is effe kijken … de universiteit wordt gesloten en het onderzoek gaat met onmiddellijke ingang de prullenbak in.

Boervrou
Boervrou
1 jaar geleden

Dankbaar dat die meeste nie ge vaksineer is in Suid Afrika.

Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

Je moet toch wel heel ver heen zijn om ooit nog een Frankensteinshot van Big Pharma te nemen na alles wat er al is uitgelekt.

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
1 jaar geleden

Wat een verrassing, weer een komplottheorie bewezen. Misschien zijn wij geen wappies maar helderzienden. Ik voorspel nog een heleboel ellende vanuit Brussel en Den-Haag.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x