Buitenaards

Buitenaards contact van de planeet Koldas

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf het jaar 1960 kreeg een groep gezonde doorsnee mensen uit Zuid-Afrika fysiek contact met een buitenaardse beschaving. Het contact is uitvoerig gedocumenteerd door ervaren onderzoekers.

De beschaving heeft 300 zogenoemde Q-bases op Aarde, alsmede 5 A-bases met tenminste één ruimteschip en verschillende medewerkers en een groot aantal H-bases.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De buitenaardsen maakten destijds contact met inwoners van het Zuid-Afrikaanse Durban via een eenvoudige radio. De lokale regering probeerde al snel een einde te maken aan het contact door de radio in beslag te nemen. Het contact ging vervolgens verder middels telepathische boodschappen.

Ook vandaag de dag is er nog contact, zij het in beperkte mate. De meeste A-bases zijn niet langer actief maar het grootste gedeelte van de Q-bases ontvangt nog steeds boodschappen van de thuisplaneet.

De Spoetnik was juist rond de Aarde gegaan en de beslissing was genomen om naar de Maan te gaan. Voor commandant van één van de Astrael-schepen Wy-Ora en zijn veertien bemanningsleden was dit niet meer dan routine. Zij waren getraind om door het vaccuüm van het universum te reizen. Hun voorouders hadden het generaties geleden geperfectioneerd. Een jonge commandant in opleiding genaamd Valdar zou een tweejarige opleiding op Aarde gaan volgen.

De jonge Edwin uit Durban kreeg contact met wezens uit de ruimte en ontmoette de inzittenden van hun schip. Hij kreeg boodschappen via een radio en altijd was er een kleine groep getuigen aanwezig om mee te luisteren.

Contact

In 1960 kreeg Edwin contact met George. Het bedrijf waar Edwin werkte had George ingehuurd als radiotechnicus. Op een dag gingen beide heren ’s avonds vissen toen aan de hemel een satelliet voorbij kwam. Edwin vroeg aan George of het een Spoetnik kon zijn of misschien een vliegende schotel waar iedereen in die tijd zo vaak over sprak. George vroeg Edwin of hij het mogelijk achtte dat leven buiten de Aarde bestond. Edwin antwoordde dat hij daar open voor stond.

Drie maanden na hun eerste ontmoeting vroeg George hem of hij het zou geloven wanneer hij onweerlegbaar bewijs zou geven voor het bestaan van leven in de ruimte door hem een buitenaards ruimteschip te laten zien. Edwin zei dat hij het dan zou geloven en wilde weer gaan vissen. Hij was zich er op dat moment niet van bewust dat hij met een buitenaards wezen stond te praten.

Het weekend daarop ging het gezelschap weer vissen en nadat alle andere vissers rond 02.00 uur naar huis waren gekeerd zei George dat hij Edwin graag iets wilde laten zien. George haalde een radio-ontvanger tevoorschijn. Een stem sprak in een voor Edwin totaal onbekende taal. George zei dat alles geregeld was.

Na tien minuten zag Edwin een helder licht boven het water wat dichterbij kwam. Het bleef hangen boven de duinen van de haven van Durban. Het licht kleurde blauw met wit maar pulseerde niet. Edwin was zwaar onder de indruk. De stem begon weer in de vreemde taal maar richtte zich plotseling tot Edwin. De stem zei dat zijn naam Wy-Ora was en dat hij de commandant was van het schip. Hij legde vervolgens uit wie George was. Hij zei dat hij één van hen was en dat hij een paar jaar op de Aarde zou komen wonen om de omstandigheden, de mensen en hun gewoonten aldaar te bestuderen.

Eén van zijn taken was het vormen van een groep die informatie over buitenaards leven aan mensen zou geven die er voor open stonden. George heette eigenlijk Valdar en had Edwin uitgekozen om de groep te starten. Hij legde uit dat hij van de planeet Koldas kwam uit een ander universum en hoopte dat Edwin de groep zou willen oprichten en leiden. De toen 16-jarige Edwin was compleet overrompeld.

Wy-Ora kondigde aan enkele manoeuvres te maken met zijn schip zodat Edwin kon zien dat alles echt was. Het schip schoot met ongelooflijke snelheid weg. Edwin kon nog maar moeilijk geloven dat de man waar hij mee viste, mee werkte en mee praatte uit de ruimte kwam terwijl hij er zo menselijk uitzag. In ieder geval zou hij de bewuste dag nooit van zijn leven vergeten.

Valdar vertelde over de planeet Koldas en de confederatie van planeten. Wy-Ora had ook twee jaar op Aarde gewoond en leidde daarna een commissie van ruimtewezens die toezag op onze planeet Aarde. “Als jullie aardbewoners eens wisten hoeveel bezoekers uit de ruimte zich tussen jullie bevinden zouden jullie erg verrast zijn,” zei Valdar. Vrijwel elk land wordt door ruimtewezens bezocht. Het zijn allemaal vrijwilligers die eerst leren over de taal en de gewoonten van het land dat ze bezoeken. Wanneer ze landen worden ze ontmoet door mensen die zijn voorbereid op hun komst.

Valdar voegde toe dat bezoekers uit de ruimte al duizenden jaren naar de Aarde komen en dat hun intenties goed zijn. Edwin toonde hem de verschillende religies op Aarde en vroeg hem naar zijn mening. Valdar antwoordde dat het niet aan hem was om de manier waarop mensen goden aanbidden te bekritiseren. Hij schudde wel zijn hoofd bij opstootjes, gevechten, slecht gedrag, dronkenschap, enzovoorts.

Na zijn vertrek paste Valdar Edwin’s radio zodanig aan dat de wezens van Koldas het apparaat konden gebruiken voor communicatie. Later kwamen mannen bij Edwin thuis die beweerden van de regering te zijn. Ze namen de radio in beslag en keerden nooit weer terug.

Toestemming

“Waarom zijn mensen op Aarde zo anders?” vroeg Wy-Ora in een radioboodschap aan de Q-basis van Edwin’s groep. “De leiders van verschillende andere planeten in ons universum hebben ons met open armen ontvangen. Recentelijk zijn er vreedzame betrekkingen tot stand gebracht tussen Koldas en Pyrole, een planeet die hetzelfde evolutionaire niveau heeft bereikt als de Aarde.”

“Waarom zijn de leiders op Aarde zo anders? Ik heb vaak over dit probleem nagedacht. Over hoe ik wens dat ze onze vriendschap accepteren. Alle kennis die we hebben vergaard zal dan openlijk aan iedereen op Aarde worden gegeven. Je leert over de geheimen van de universa, sterrenstelsels en zonnestelsels buiten de Aarde,” ging de transmissie verder.

“Konden we maar komen en gaan wanneer we willen maar dit wordt niet toegestaan door onze meerderen. Soms wil ik jullie atmosfeer binnengaan en onszelf laten zien in onze Astrael-schepen. Maar vanwege de vijandige houding op Aarde kan ik de levens van mijn bemanningsleden niet op het spel zetten. Om openlijk op jullie planeet te landen hebben we goedkeuring nodig van onze meerderen op Koldas, maar die wordt niet gegeven totdat alle regeringen op Aarde de confederatie hebben geaccepteerd.”

“We komen in vrede. Jullie regeringsleiders moeten ons uit vrije wil accepteren. Andere planeten hebben geleerd kennis te delen waardoor elke planeet automatisch naar een hoger niveau wordt getild. We kunnen onze vloten aan miljoenen inwoners tegelijk laten zien. We kunnen gemakkelijk laag over alle hoofdsteden van de Aarde manoeuvreren. Maar als we dit doen beroven we jullie leiders van de vrijheid om ons al dan niet te accepteren. Jullie leiders weten van ons. Ze weten van onze werkzaamheden in het verleden boven en onder de oceanen.”

Merk op dat deze boodschap uit 1962 voor de ontwikkeling van kernarsenalen werd verstuurd, voordat de Aarde werd omringd door de vele satellieten, voordat mensen de ruimte in waren geschoten. Volgens de afgezanten was een uitnodiging uitgegaan naar de wereldleiders, maar die werd afgewezen.

Koldas, de thuisplaneet van Wy-Ora en Valdar, is één van acht planeten in een zonnestelsel dat onderdeel vormt van een confederatie van 12 zonnestelsels. Koldas is groter dan de Aarde en bevindt zich in een antimaterie-universum dat via een elektromagnetisch veld met ons eigen universum is verbonden. De afstand bedraagt vele lichtjaren maar de ruimteschepen van de confederatie, de Astrael-schepen en ook de eerdere sterrenschepen, werken als een soort tijdmachine. Onlangs is door diverse wetenschappers geopperd dat tijdreizen in theorie mogelijk is nu is ontdekt dat deeltjes bestaan die sneller dan het licht reizen, maar indertijd was het verspreiden van ideeën over tijdreizen ongehoord.

Ruimtestation

Aardse astronomen meenden indertijd een nieuwe planeet te hebben ontdekt in ons zonnestelsel. Het hemellichaam kon niet altijd worden gezien omdat het vaak werd overstraald door de Zon. Later was het niet langer zichtbaar. Wat de astronomen zagen was een grote kunstmaan. Deze satelliet was ontwikkeld om schepen van Koldas naar ons zonnestelsel te leiden. De kunstmaan is ontwikkeld in de tijd van de oude Egyptenaren en kreeg de naam ‘Valsoon’ of ‘Plaats van rust’.

Toen de oude sterrenschepen in 1941 werden vervangen door de Astrael-schepen werd Valsoon vervangen door een grotere satelliet die niet vanaf de Aarde kan worden gezien. Toen Valsoon werd ontmanteld konden astronomen de kunstmaan niet langer volgen. Radiosignalen van het nieuwe station, genaamd Melchor, zijn wel reeds opgevangen op Aarde maar dit zijn signalen om de ruimteschepen te sturen en begeleiden.

Alle schepen van Koldas worden aangedreven door de magnetische flux. De magnetische stromen bevatten verschillende lagen met verschillende snelheden. De motoren van de schepen dienen als een soort roer dat ze naar de verschillende lagen stuurt. Snelheden hoger dan die van het licht kunnen worden bereikt in de buitenste lagen. De magnetische stromen gaan kriskras door de ruimte en verbinden planeten, zonnestelsels, sterrenstelsels en universa in een gigantisch web van (snel)wegen voor ruimtereizigers en hun schepen. De hoeveelheid magnetische veldlijnen die een oppervlak doorkruisen wordt uitgedrukt in weber of voltseconde. Als symbool voor magnetische flux wordt doorgaans phi gebruikt.

Bron: Galactic.no

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x