Mens en Dier

Kijk: Van Meijeren noemt satanisch ritueel misbruik in één adem met hooggeplaatste ambtenaren, en wordt afgekapt

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn harde feiten aan het licht gekomen waaruit blijkt dat er naar alle waarschijnlijkheid pedonetwerken actief zijn die zich schuldig maken aan satanisch ritueel misbruik, zei Kamerlid Gideon van Meijeren donderdag tijdens het debat over kindermisbruik en seksueel geweld.

Hij wees erop dat slachtoffers totaal geen vertrouwen hebben in de onafhankelijkheid van de commissie die zal worden gevormd om er onderzoek naar te doen omdat die commissie afhankelijk is van het ministerie van Justitie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Aan de lopende band

“In al die verhalen komen aan de lopende band namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren,” zei Van Meijeren. “[De slachtoffers] hebben er keer op keer op aangedrongen om die commissie volledig buiten het ministerie van Justitie te plaatsen.”

Vervolgens werd het FVD-Kamerlid onderbroken door voorzitter Paul van Meenen (D66). “Het is hier de goede gewoonte om niet over ambtenaren te spreken,” zei de voorzitter. “Dus dat gaan we ook niet doen. Ik ga het ook niet toestaan, want ambtenaren kunnen zich hier niet verdedigen. Dus laat u dat even buiten uw verhaal.”

Bizar

“Er liggen beschuldigingen waarin onder meer hooggeplaatste ambtenaren… Er is al heel vaak in de Kamer gesproken over ambtenaren, er zijn zelfs Kamervragen gesteld over bepaalde ambtenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan misbruik. Dus het is bizar dat wij daar niet over zouden mogen spreken,” zei het FVD-Kamerlid.

“Als ambtenaren zich schuldig maken aan pedofilie dan moet dat besproken kunnen worden,” benadrukte van Meijeren.

Klokkenluider Huig Plug confronteerde premier Rutte met het voorval:

4.7 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
2 jaren geleden

Zucht, dit kan ik er echt allemaal niet bij hebben. Het wordt me teveel allemaal.

Greet
Greet
2 jaren geleden

By the way die van meieren petje af, die gooit zichzelf in de strijd en laat zien dat hij zich niet laat onderkotsen door dit nsbers gepeupel…..mijn stem heeft die

Harry de Transgevaccineerde
Harry de Transgevaccineerde
2 jaren geleden

goed zo Gideon leg het maar bloot waar die lui zich aan vergrijpen er zijn al mensen voor gearresteerd die het ook probeerde bloot te leggen wat voor lui dit zijn,dus wees ook op je hoede Respect!!! laat je niet kennen en strijd

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Het zelfde geldt voor het pedo eiland van Jeffry Epstein, wordt keihard n de doofpot gestop, je hoort er niks meer van….

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x