Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Van Meijeren noemt satanisch ritueel misbruik in één adem met hooggeplaatste ambtenaren, en wordt afgekapt
van meijeren
Foto: Gideon van Meijeren (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kijk: Van Meijeren noemt satanisch ritueel misbruik in één adem met hooggeplaatste ambtenaren, en wordt afgekapt

Er zijn harde feiten aan het licht gekomen waaruit blijkt dat er naar alle waarschijnlijkheid pedonetwerken actief zijn die zich schuldig maken aan satanisch ritueel misbruik, zei Kamerlid Gideon van Meijeren donderdag tijdens het debat over kindermisbruik en seksueel geweld.

Hij wees erop dat slachtoffers totaal geen vertrouwen hebben in de onafhankelijkheid van de commissie die zal worden gevormd om er onderzoek naar te doen omdat die commissie afhankelijk is van het ministerie van Justitie.

Aan de lopende band

“In al die verhalen komen aan de lopende band namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren,” zei Van Meijeren. “[De slachtoffers] hebben er keer op keer op aangedrongen om die commissie volledig buiten het ministerie van Justitie te plaatsen.”

Vervolgens werd het FVD-Kamerlid onderbroken door voorzitter Paul van Meenen (D66). “Het is hier de goede gewoonte om niet over ambtenaren te spreken,” zei de voorzitter. “Dus dat gaan we ook niet doen. Ik ga het ook niet toestaan, want ambtenaren kunnen zich hier niet verdedigen. Dus laat u dat even buiten uw verhaal.”

Bizar

“Er liggen beschuldigingen waarin onder meer hooggeplaatste ambtenaren… Er is al heel vaak in de Kamer gesproken over ambtenaren, er zijn zelfs Kamervragen gesteld over bepaalde ambtenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan misbruik. Dus het is bizar dat wij daar niet over zouden mogen spreken,” zei het FVD-Kamerlid.

“Als ambtenaren zich schuldig maken aan pedofilie dan moet dat besproken kunnen worden,” benadrukte van Meijeren.

Klokkenluider Huig Plug confronteerde premier Rutte met het voorval:

4.7 89 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
1 maand geleden

Zucht, dit kan ik er echt allemaal niet bij hebben. Het wordt me teveel allemaal.

Greet
Greet
1 maand geleden

By the way die van meieren petje af, die gooit zichzelf in de strijd en laat zien dat hij zich niet laat onderkotsen door dit nsbers gepeupel…..mijn stem heeft die

Harry de Transgevaccineerde
Harry de Transgevaccineerde
1 maand geleden

goed zo Gideon leg het maar bloot waar die lui zich aan vergrijpen er zijn al mensen voor gearresteerd die het ook probeerde bloot te leggen wat voor lui dit zijn,dus wees ook op je hoede Respect!!! laat je niet kennen en strijd

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Het zelfde geldt voor het pedo eiland van Jeffry Epstein, wordt keihard n de doofpot gestop, je hoort er niks meer van….

x

Check Also

document

In dit document van de Europese Commissie uit 2018 wordt al gesproken over een Europees vaccinatiebewijs

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft ...

agema

Fleur Agema woest: druk op de zorg ‘is regelrecht de schuld van D66’

Vaccineren doe je ook om een 55-jarige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

134
0
We lezen graag je reactie!x