Buitenland

Grote krant onthult Amerikaans plan voor chemische false flag-aanval in Syrië. Dan gebeurt er dit

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2013 publiceerde de Britse Daily Mail een artikel over een Amerikaans plan om een chemische aanval in Syrië uit te voeren en de schuld vervolgens in de schoenen van Assad te schuiven.

Vorig jaar werd dit artikel plotseling verwijderd door de krant.

De auteur van het artikel, Louise Boyle, schreef dat de VS een gifgasaanval voorbereidde om de positie van de internationale coalitie in Syrië te versterken.

Britam Defence

Uit e-mails bleek dat het Witte Huis groen licht had gegeven voor het uitvoeren van een gifgasaanval in Syrië, waar Assad vervolgens de schuld van zou krijgen.

Het artikel bevatte correspondentie tussen medewerkers van het Britse bedrijf Britam Defence, waaruit blijkt dat Qatar het gebruik van gifgas door Syrische ‘rebellen’ financierde.

De correspondentie werd gelekt door een Maleisische hacker, aldus Boyle. Uit een artikel van CNN uit 2012 blijkt daarnaast dat het Pentagon Syrische rebellen leerde hoe ze gifgas moesten gebruiken.

Meer informatie hierover in onderstaande video:

Verwijderd

Een BBC-journalist tweette deze week dat hij het spuugzat is dat Syrische rebellen en activisten beelden van dode kinderen in scène zetten om in te spelen op de emoties van de westerse bevolking.

De tweet werd kort daarna verwijderd.

False flag-aanval

Maram Susli, beter bekend als Syrian Girl, vestigde de aandacht op het feit dat de Amerikaanse coalitie de Syrische vliegbasis T4 heeft aangevallen, van waaruit aanvallen op terreurgroep IS worden uitgevoerd.

Dit gebeurde na een chemische false flag-aanval in de stad Douma, aldus Susli. “De neocons geven Assad de schuld van de gifgasaanval,” zei ze. “Er is echter geen motief, aangezien Assad aan de winnende hand is.”

In scène gezet

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft vandaag gezegd dat Moskou beschikt over onweerlegbaar bewijs dat de gifgasaanval in Douma in scène is gezet door de inlichtingendiensten van een land dat Russofobie wil verspreiden.

Foto: MB298 Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Erger je niet.
Het wordt nog erger en schandaliger.
We worden bedrogen.
Geleidelijk aan komt het allemaal uit.

Teun
Teun
4 jaren geleden

Mensen, bereid je voor want er komt een mega conflict dat alles zal veranderen.

Nexus
Nexus
4 jaren geleden

Goed werk Ninefornews!

salvar
salvar
4 jaren geleden

mensen die hieraan meewerken en ons een wo111 in willen jassen wensen als het gebeurt dat ze nooit geboren zijn.
ik hoop voor de mensheid dat er een schepper bestaat en dat het tuig in de hel zal branden en misschien als het zo is dan kom ik ze een bezoekje brengen om ze door de hel heen te jagen.

wie doet ermee?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x